Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Όλη η ζωή που ζούμε εμπεριέχει βία. Εργοστάσια κλείνουν και χάνουν άνθρωποι δουλειές. Φωτιές ξεσπούν και ΄χανονται σπίτια. Νομοσχέδια παιρνάνε και καταστρέφονται συντάξεις. Αποφάσεις παίρνουν στα κρυφά και την άλλη μέρα ακούς για πόλεμο. Όλη η ζωή είναι βία. Το να κάνεις πολεμικές τέχνες ή μαχητικά δεν σημαίνει ότι προάγεις τη βία. Δεν θα βγεις έξω να χτυπάς. Απλά την εφαρμόζεις στο ρινγκ σαν επαγγελματίας ή αν σου χρειαστεί έξω. Τόσο απλά. Αλλά όχι να διαβάζω ότι οι πολεμικές τέχνες προοθούν τη βία. Εδώ καταρχάς λένε πολύ σοβαροί άνθρωποι ότι τα πολύ βίαια και επιθετικά άτομα που προκαλούν προβλήματα δεν μπορούν να σταθούν σε γυμναστήριο καρατε, πυγμαχίας, κτλ. Αρα αν ο άλλος θέλει να δέρνεται κάθε μερα, αυτός δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι υπάρχουν πολέμικές τέχνες. Οι πολεμικές τέχνες είναι για να βοηθήσουν εσένα, αν βρεθείς απέναντι του να κερδίσεις ή μάλλον να φας λιγότερες. Αν η αυτοάμυνα είναι κάτι κακό και βίαιο, τότε πάω πάσο. Έ ρε τι διαβάζει κανείς σε μπορδελοσάιτ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όλη η ζωή που ζούμε εμπεριέχει βία. Εργοστάσια κλείνουν και χάνουν άνθρωποι δουλειές. Φωτιές ξεσπούν και ΄χανονται σπίτια. Νομοσχέδια παιρνάνε και καταστρέφονται συντάξεις. Αποφάσεις παίρνουν στα κρυφά και την άλλη μέρα ακούς για πόλεμο. Όλη η ζωή είναι βία. Το να κάνεις πολεμικές τέχνες ή μαχητικά δεν σημαίνει ότι προάγεις τη βία. Δεν θα βγεις έξω να χτυπάς. Απλά την εφαρμόζεις στο ρινγκ σαν επαγγελματίας ή αν σου χρειαστεί έξω. Τόσο απλά. Αλλά όχι να διαβάζω ότι οι πολεμικές τέχνες προοθούν τη βία. Εδώ καταρχάς λένε πολύ σοβαροί άνθρωποι ότι τα πολύ βίαια και επιθετικά άτομα που προκαλούν προβλήματα δεν μπορούν να σταθούν σε γυμναστήριο καρατε, πυγμαχίας, κτλ. Αρα αν ο άλλος θέλει να δέρνεται κάθε μερα, αυτός δεν επηρεάζεται από το γεγονός ότι υπάρχουν πολέμικές τέχνες. Οι πολεμικές τέχνες είναι για να βοηθήσουν εσένα, αν βρεθείς απέναντι του να κερδίσεις ή μάλλον να φας λιγότερες. Αν η αυτοάμυνα είναι κάτι κακό και βίαιο, τότε πάω πάσο. Έ ρε τι διαβάζει κανείς σε μπορδελοσάιτ.
Οποίος πάει να κάνει πολεμικές τέχνες έχει κόμπλεξ,θέλει να δέρνει κόσμο και γι'αυτό πάει και μαθαίνει μαχητικά σπορ.Δε ισχιει καν αυτό που λες ότι όποιος είναι επιθετικός δε μπορεί να σταθεί σε τέτοια επιθετικά σπορ,ένας μαλακας δάσκαλος πολεμικών τεχνών που σκότωσε τη γυναίκα του ήταν ο κλασσικός μαλακας νταης και τον είχαν μια χαρά να κάνει το δάσκαλο και να προπονεί παιδιά.Οποτε μη λες πράγματα που δε ισχιουν.Και γενικά γιαυτους τους δασκάλους έχουν ακουστεί τα χειρότερα.Ενας δάσκαλος πολεμικών τεχνών βίαζε λέει τις συμμαθήτριες του που προπονούσε ένας άλλος σκότωσε τη γυναίκα του.Φυλακη τώρα και οι 2 μέσα να σαπισουν τα βρωμοσκυλα.Οχι για να δεις τι καθηκια είναι οι δάσκαλοι αυτοι.Δε θέλουμε στη Ελλάδα μας πολεμικές τέχνες και παπαριές αυτά στη διαβολική Αμερική όχι στη ελλαδιτσα μας μακριά να καταργηθούν τα μαχητικά σπορ στη Ελλάδα.

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Το θέμα είναι ότι οι πολεμικές τέχνες δε βοηθάνε στη Εκγύμναση σώματος και νου αλλά βοηθάνε στο να δημιουργούν επιθετικές,βίαιες και κακές προσωπικότητες,η κοινωνία δε πρέπει να έχει τέτοιες προσωπικότητες γιατί μετά καταστρέφεται.Δε τις θέλω καθόλου τις πολεμικές τέχνες μόνο κακό κάνουν.Η ζωή έχει τόσα ωραία πράγματα να ασχοληθείς γυναίκες,ζωγραφική,να βλέπεις ταινιες,ταξίδια και πια αλλά γιατί να ασχοληθείς με την βία?ποιος ο λόγος?
Διαφωνώ. Οι πολεμικές τέχνες δεν είναι μόνο ξύλο.
Είναι κάτι πολύ ποιο βαθύ
Και φυσικά βοηθάνε στο σώμα και στο νου!

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Οποίος πάει να κάνει πολεμικές τέχνες έχει κόμπλεξ,θέλει να δέρνει κόσμο και γι'αυτό πάει και μαθαίνει μαχητικά σπορ.Δε ισχιει καν αυτό που λες ότι όποιος είναι επιθετικός δε μπορεί να σταθεί σε τέτοια επιθετικά σπορ,ένας μαλακας δάσκαλος πολεμικών τεχνών που σκότωσε τη γυναίκα του ήταν ο κλασσικός μαλακας νταης και τον είχαν μια χαρά να κάνει το δάσκαλο και να προπονεί παιδιά.Οποτε μη λες πράγματα που δε ισχιουν.Και γενικά γιαυτους τους δασκάλους έχουν ακουστεί τα χειρότερα.Ενας δάσκαλος πολεμικών τεχνών βίαζε λέει τις συμμαθήτριες του που προπονούσε ένας άλλος σκότωσε τη γυναίκα του.Φυλακη τώρα και οι 2 μέσα να σαπισουν τα βρωμοσκυλα.Οχι για να δεις τι καθηκια είναι οι δάσκαλοι αυτοι.Δε θέλουμε στη Ελλάδα μας πολεμικές τέχνες και παπαριές αυτά στη διαβολική Αμερική όχι στη ελλαδιτσα μας μακριά να καταργηθούν τα μαχητικά σπορ στη Ελλάδα.
Μια χαρά είναι οι πολεμικές τέχνες ίσα ίσα ξεφεύγεις από την καθημερινότητα , σαφώς υπάρχουν και άλλα αθλήματα ή ασχολίες ή δεξιότητες που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος.
Μην βάζουμε ταμπέλες ομος σε όποιον κάνει κάτι και ειδικά πολεμικές τέχνες. Δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι και οι άνθρωποι το ίδιο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Διαφωνώ. Οι πολεμικές τέχνες δεν είναι μόνο ξύλο.
Είναι κάτι πολύ ποιο βαθύ
Και φυσικά βοηθάνε στο σώμα και στο νου!
Αρχιδια αυτο το λένε μόνο όσοι θέλουν να τις υποστηρίξουν τις πολεμικές τέχνες,οι πολεμικές τέχνες είναι Βαρβάρα αθλήματα που σκοπό έχουν να χαλάσουν χαρακτήρες ανθρώπων κάνοντας τους βίαιους και επιθετικούς.Οι πολεμικές τέχνες είναι παπαρια μεγάλη δε αποσκοπεί πουθενά μόνο τη βία προάγει.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μια χαρά είναι οι πολεμικές τέχνες ίσα ίσα ξεφεύγεις από την καθημερινότητα , σαφώς υπάρχουν και άλλα αθλήματα ή ασχολίες ή δεξιότητες που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος.
Μην βάζουμε ταμπέλες ομος σε όποιον κάνει κάτι και ειδικά πολεμικές τέχνες. Δεν είναι όλοι οι δάσκαλοι και οι άνθρωποι το ίδιο.
Αν θέλει να ξεφύγει το μυαλό του ας κάνει μπάσκετ ποδόσφαιρο ή ιστιοπλοϊα και κολυμβητηριο αλλά πολεμικές τέχνες όχι προάγουν ξεκάθαρα τη βία και τίποτα άλλο ενώ τουλάχιστον το ποδόσφαιρο το μπάσκετ και η ιστιοπλοϊα δε προάγουν ούτε βία ούτε τίποτα είναι ανθρώπινα αθλήματα,οι πολεμικές τέχνες είναι για ανθρώπους που έχουν χάσει τη καλοσύνη από τη ψυχή τους τους αρέσει μόνο η βία και τέλος.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Αρχιδια αυτο το λένε μόνο όσοι θέλουν να τις υποστηρίξουν τις πολεμικές τέχνες,οι πολεμικές τέχνες είναι Βαρβάρα αθλήματα που σκοπό έχουν να χαλάσουν χαρακτήρες ανθρώπων κάνοντας τους βίαιους και επιθετικούς.Οι πολεμικές τέχνες είναι παπαρια μεγάλη δε αποσκοπεί πουθενά μόνο τη βία προάγει.
ο κολητος μου που πηγαινε στο Νιντζιτσου το πρωτο πραγμα που του ελεγε ο δασκαλος ηταν "Αν εχεις οδο διαφυγης,τρεξε...αυτα που θα μαθεις εδω ειναι για οταν στριμωχτεις"....
Ποια βια ρε τυπε??? η βια δεν ειναι κατι που το προκαλεις....πολλες φορες η βια ερχεται μονη της σε σενα....
τι θα κανεις τοτε??? αν σε στριμωξουν και θελουν να σου βιασουν την γκομενα???
Να κανουμε κηπουρικη??? σε τι βοηθαει??? Καλυτερα να εισαι πολεμιστης σε κηπο,παρα κηπουρος στον πολεμο....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ο κολητος μου που πηγαινε στο Νιντζιτσου το πρωτο πραγμα που του ελεγε ο δασκαλος ηταν "Αν εχεις οδο διαφυγης,τρεξε...αυτα που θα μαθεις εδω ειναι για οταν στριμωχτεις"....
Ποια βια ρε τυπε??? η βια δεν ειναι κατι που το προκαλεις....πολλες φορες η βια ερχεται μονη της σε σενα....
τι θα κανεις τοτε??? αν σε στριμωξουν και θελουν να σου βιασουν την γκομενα???
Να κανουμε κηπουρικη??? σε τι βοηθαει??? Καλυτερα να εισαι πολεμιστης σε κηπο,παρα κηπουρος στον πολεμο....
Μπράβο στο δασκαλο του φιλου σου που του είχε πει αυτό το πράγμα.Αυτα που μαθαίνει κανείς στις πολεμικές τέχνες πρέπει να τα εφαρμόζει ΜΟΝΟ αν έρθει κάποιος και σε δειρει χωρίς λόγο ή ΜΟΝΟ αν χτυπήσει επίτηδες ή βιάσει δικό μας οικογενειακό πρόσωπο ή τη γκόμενα μας.Παλι όμως δε με πείθεις ξέρω πως όποιος κάνει πολεμικές τέχνες έχει ένα κακό μικρόβιο μέσα του,το μικρόβιο να θέλει να κάνει τον νταή χωρίς λόγο μόνο και μόνο γιατί νομίζει έτσι θα νοιώσει κάποιος και θα καταφέρει να νικήσει το κενό που έχει στη ζωή του.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Lesson number 1 :
Λες ότι να ναι.
Πολλοί κάνουν πολεμικές τέχνες για την δική τους αυτοάμυνα και είναι ένα είδος άθλησης.

Lesson number 2 :
Κόψε το τσουβάλιασμα και τις γενικεύσεις φίλε Τζιμακο ή Βαγγελαρε γιατί δεν είναι κάτι σωστό.
Όπως υπάρχουν μαλάκες δάσκαλοι,υπάρχουν και σωστοί.Ετσι γίνεται και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής,υπάρχουν οι μαλάκες αλλά και οι σωστοί

Lesson number 3 :

Κόψε τις μπούρδες περί διαβολικής Αμερικής κλπ.
Ούτε η Ελένη Λουκά δεν λέει τέτοια.
Μάθημα 1 Δε είναι άθληση οι πολεμικές τέχνες είναι βία και τίποτα άλλο άθληση είναι το ποδόσφαιρο το μπάσκετ το βόλεϊ το τεννυς και η κολύμβηση.
Μάθημα 2 Εγώ όσους δασκάλους πολεμικών τεχνών έχω δει δε είχε ένας μια φυσιολογική φυσιογνωμία, όλοι ή θα ήταν κάτι γκριζομαλικα λαμόγια ή κάτι μαυριδεροι σα Αλβανοί ή Ρόμα.Δε έχω δει έναν δάσκαλο με νορμάλ φυσιογνωμία κάτι να σου λέει αυτό.
Μάθημα 3 ναι η Αμερική ειναι διαβολική και όμως μέσα στα ναρκωτικά και τα όπλα και τη βία και θέλουν να κάνουν και στη απλή ελλαδιτσα μας αυτή τη κατάντια γι'αυτό προάγουν τις πολεμικές τέχνες και τη Τραπ στη Ελλάδα για να μας κάνουν Αμερική να είμαστε όλοι βίαιοι να παίρνουμε ναρκωτικά και να ασχολούμαστε με όπλα.Ολα είναι δουλειά Αμερικής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα χάσεις λίγο λίπος να δεις πως θα φαίνονται ακόμα καλύτεροι οι μύες.....
Σε αυτό έχεις λίγο δίκιο θα το έχω στο νου μου να χάσω λίγο ακόμα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.519
Πόντοι
2.836
Ας βάλω κι εγώ το λιθαρακι μου εδώ.
Ας ξεκαθαρισουμε κάποια πράγματα.
Πολεμικές τέχνες είναι αυτές που έχουν φόρμες. Όχι αυτές που φοράμε. Τα άλλα όπως πυγμαχία κικ μποξινκ σαβατε είναι μαχητικά αθλήματα.
Έχω ασχοληθεί με ποδόσφαιρο μέχρι δ εθνική, ποδηλασία, πυγμαχία, κικ μποξινκ, γκραπλινγκ και kajukenbo. Επίσης κάτοχος διπλώματος διαιτησίας από wako.
Όπως σε κάθε άθλημα υπάρχουν υπάρχουν καλοί και κακοί δασκαλοι-προπονητες.
Όπως καλοί και κακοί μαθητές-αθλητες. Δεν μιλάω σε επιδόσεις αλλά σε συμπεριφορά.
Το κικ και η πυγμαχία ήταν από τα πιο απαιτητικά αθλήματα που έκανα σε αντοχή δύναμη αντίληψη αυτογνωσία και ψυχολογική δύναμη.
Τα θεωρώ από τα υπερτατα αθλήματα σε θέμα εκγυμνασης.
Θέλουν δυναμη, ταχύτητα, αντοχή και συγκέντρωση.
Και από κιλά όσο το δυνατόν στο όριο ανάλογα το σωματοτυπο για να είσαι τα Μαξιμουμ κιλα που μπορείς στην πιο χαμηλή κατηγορία κιλών.
Εγώ όταν αγωνιζομουν ήμουν 1.77 67 κιλά με 7% λίπος.
Κάθε άθλημα έχει άλλες απαιτήσεις οπότε και διαφορετική προπόνηση.
Καθώς έχω γνωρίσει αρκετούς δασκάλους, προπονητές αθλητές θα πω ότι το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν είναι η αυτοσυγκρατηση και αυτά που μαθαίνουμε είναι για άμυνα. Στην δύσκολη στιγμή όταν δεν μπορείς να το αποφύγεις ένα δύο χτυπήματα και φεύγουμε.
Και συμφωνώ όπως και σε κάθε άθλημα υπάρχουν καλοί και κακοί.
Π.χ στην ενοργανη τα ξεχάσατε; οπως και σε κάτι εθνικές ομάδες σε άσχετα αθλήματα με τα μαχητικά;;;;
Ξεκολλατε τα μυαλά σας.....δε ζούμε στο 1970.....
Να θεωρούμε ότι όποιος αθληται στα μαχητικά αθλήματα είναι αλήτης μπράβο και λαμογιο.
Δεν ξέρετε μάλλον τις θυσίες ένας αθλητή σε ατομικό αγώνισμα....
Και ΝΑΙ είναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ......

Και σαν αθλητής στα μαχητικά αθλήματα με έχουν προπονήσει η έχω προπονήθει μαζί με
Ερνέστο χουστ, Μαρία barbie πανταζη, μαλλιος, μιχαηλιδη (mma)
Και κάποιους άλλους λιγότερο γνωστούς αλλά με πολλές επιτυχίες ως προπονητές η ως αθλητές.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Θεωρώ muay-thai σε συνδιασμό με brazilian jiu jitsu είναι ότι καλύτερο κατά την γνώμη μου.Muay-thai πιο ολοκληρωμένο kickboxing είναι με την διαφορά ότι έχει επιπλέον αγκωνιές και γονατιές.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.519
Πόντοι
2.836
Θεωρώ muay-thai σε συνδιασμό με brazilian jiu jitsu είναι ότι καλύτερο κατά την γνώμη μου.Muay-thai πιο ολοκληρωμένο kickboxing είναι με την διαφορά ότι έχει επιπλέον αγκωνιές και γονατιές.
Και το κικ έχει γόνατο και αγκωνα στο στιλ το Κ-1. Αλλά μόνο ένα σε κάθε συνδιασμο χτυπηματων. Το muay Thai κρύβει και μια τεράστια φιλοσοφία από πίσω και πολιτιστική κληρονομιά.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Και το κικ έχει γόνατο και αγκωνα στο στιλ το Κ-1. Αλλά μόνο ένα σε κάθε συνδιασμο χτυπηματων. Το muay Thai κρύβει και μια τεράστια φιλοσοφία από πίσω και πολιτιστική κληρονομιά.
Γνωρίζεις κάποια πολεμική τέχνη;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.284
Πόντοι
2.256
Αυτο που λες δε κολλαει τοσο συναγωνιστη.Οταν καποιος ειναι κατα της βιας δε μπορει να ασχοληθει με αυτην.Γενικα δε βρισκω το λογο να υπαρχουν ολα αυτα τα βιαια αθληματα μονο κακες και επιθετικες προσωπικοτητες δημιουργουν.
Λάθος

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.050
Πόντοι
1.056
Η ζωή έχει τόσα ωραία πράγματα να ασχοληθείς, γυναίκες,
μονο με πουτανες γιατι απο διπλανες, γνωστες κτλ, δεν υπαρχει χαιρι
ζωγραφική,να βλέπεις ταινιες,ταξίδια και πια αλλά γιατί να ασχοληθείς με την βία?ποιος ο λόγος?
για να προστατεψεις τον εαυτο σου σε περιπτωση που σου τη πεσουν, ξυπνα και μη λες μαλακιτσες

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.050
Πόντοι
1.056
Μα δε έχεις καταλάβει το πιο βασικό οι πολεμικές τέχνες δε είναι γυμναστική αλλά είναι βία μόνο.Γιατι να υπάρχουν και να δημιουργούν ανθρώπους που να θέλουν να δέρνουν?Στη Εκγύμναση του σώματος και του νου βοηθάνε μόνο τα βαρακια τα push ups και άλλες ασκήσεις γυμναστηρίου οι πολεμικές τέχνες δε αποσκοπούν εκεί.
παρεπιπτωντος, οι φουσκωτοι στα γυμναστηρια εχουν πολυ μεγαλυτερο ΄΄εγω΄΄ και το παιζουν μαγκες σχεδον ολοι

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.519
Πόντοι
2.836
Γνωρίζεις κάποια πολεμική τέχνη;
Κυρίως με τα μαχητικά αθλήματα έχω ασχοληθεί όχι με τις πολεμικές τέχνες. Αλλά ναι έχω περάσει και από εκεί προσπαθώντας να αποκομισω στοιχεία στα κομμάτια που με ενδιέφεραν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom