Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το θέμα είναι ότι οι πολεμικές τέχνες δε βοηθάνε στη Εκγύμναση σώματος και νου αλλά βοηθάνε στο να δημιουργούν επιθετικές,βίαιες και κακές προσωπικότητες,η κοινωνία δε πρέπει να έχει τέτοιες προσωπικότητες γιατί μετά καταστρέφεται.Δε τις θέλω καθόλου τις πολεμικές τέχνες μόνο κακό κάνουν.Η ζωή έχει τόσα ωραία πράγματα να ασχοληθείς γυναίκες,ζωγραφική,να βλέπεις ταινιες,ταξίδια και πια αλλά γιατί να ασχοληθείς με την βία?ποιος ο λόγος?
Καλησπερα φιλε.
Δεν ειναι οι πολεμικες τεχνες ο λογος της υπαρξης πραγματικα κακων ανθρωπων.
Καποτε οι λαοι αναγκαζοντουσαν να μαχηθουν για τα δικαιωματα τους.Δεν ηταν αυτονοητα οπως σημερα που απολαμβανουμε ενα ηρεμο περιπατο στην πολη η τη φυση χωρις να μας επιτεθει καποιος που διεκδικει τα εδαφη μας και το μερος μας.
Ακομη πιο παλια ο ανθρωπος επρεπε να κυνηγησει για να φαει και να προστατευτει απο επιθεσεις αγριων θηριων.
Στο σημερα που ζουμε σε μια ηρεμη σε σχεση με τοτε "ευνομουμενη" κοινωνια,αν ολα δουλευαν ΑΨΟΓΑ και ολοι μα ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ηταν καλοψυχοι και με κοινωνικη μορφωση(βγαζω εξω το ακαδημαικη γιατι δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο)τοτε οι πολεμικες τεχνες δε θα ειχαν καμμια χρησιμοτητα.
Ωστοσο δε ζουμε σε μια τετοια ιδεατη κοινωνια ουτε φυσικα και στις παλιες εποχες.
Επομενως οι πολεμικες τεχνες ειναι χρησιμες αλλα σαφως γυμναζουν και το σωμα.
Καταρχην πρεπει να εχεις γυμνασει την αντοχη σου.
Για ν αντεξεις στο διλεπτο σπαρινγκ χωρις να λαχανιασεις και χασεις την αυτοσυγκεντωση σου θες καλη φυσικη κατασταση.
Πριν ομως κανεις το σπαρινγκ υπαρχουν ενα σωρο ασκησεις που κανεις.Αλλες που εχουν ρολο το "ζεσταμα" και να γινεις πιο ευλυγιστος στις αρθρωσεις και λεγονται διατασεις,αλλες που κανεις για να γινεις πιο δυνατος(οχι απαραιτητα φετες-δεν ειναι body building).
Πχ ο καλα γυμνασμενος αυχενας προστατευει απο το να παθεις εκει ζημια αν σε βρει κανενα 3αρι στο σαγονι.
Επισης κανουμε τρεξιμο πους απς βαρη σχοινι οπως και ποδια.
Ειναι απαραιτητο να εχεις καλη ισορροπια αρα θες δυνατα ποδια και σταθερό κορμο.
Παμε παρακατω:Οσοι μαθαινουν πολεμικες τεχνες για να κανουν τους νταηδες θα βρουν γρηγορα το δασκαλο τους εννοια σου
Για δυο λογους:
1)εκει εξω αν εχει καποιος μαχαιρι και ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να σε σκοτωσει και ΟΧΙ απλα να σε τραυματισει την εκατσες.
Το ιδιο ισχυει και για το πιστολι.
Οποτε οι "μαγκες" και οι νταηδες εχουν ημερομηνια ληξης
2)ακομη και χωρις οπλα ποτε δεν ξερεις ποσο καλος εκει εξω ειναι ο αντιπαλος σου σε αυτο που εσυ νομιζεις οτι εισαι ασσος.
Ωραια και γιατι μαθαινουμε πολεμικες τεχνες λοιπον αν δεν ειναι για μα δειρουμε;
Ευλογη απορια
Μαθαινουμε πολεμικες τεχνες γιατι η βελτιωση μας εκει μας δινει ενα αυτοσεβασμο και μια ηρεμια να διαχειριστουμε δυσκολες καταστασεις πρωτιστως.
Κι απο εκει και περα γιατι ειναι και αυτες μια αρχαια τεχνη που σχετιζεται με την επιβιωση του ανθρωπου και στο σημερα προσφερει σωματικη και ψυχικη ευεξια.
Εννοειται πως θα ασχοληθεις και με αλλα πραγματα στη ζωη σου.
Θα διαβαζεις βιβλια,θα ακους ωραια μουσικη,αν το εχεις με τη ζωγραφικη γιατι οχι μπορεις να το εξασκησεις κτλ
Γενικα οτι ξερεις για να ΑΜΥΝΘΕΙΣ καλο ειναι.
Κρατα αυτο.
Κατα τ αλλα εννοειται να εισαι φιλικος με τους συνανθρωπους σου.
Να δεχεσαι το χαβαλε μεχρι ενος οριου,να εισαι κι εσυ χιουμοριστας,να μην εισαι με την παρεξηγηση στο τσεπακι.
Οταν πιανεις τιμονι βαλε τον αγαπημενο σου σταθμο,η playlist και δεξου οτι εκει εξω καποιοι θα ειναι μαλακες εξ ορισμου.
Οδηγα αμυντικα.
Μη βιαζεσαι οταν οδηγεις.Μην εισαι ανυπομονος.
Που αλλου μπορεις να ερθεις σε συμπλοκη;
Περιμενοντας σε μια ουρα για το ταμειο:
Σου παιρνει καποιος την ουρα;
Βημα 1:ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ δεν εγινε κατι
Βημα 2:ΕΥΓΕΝΙΚΑ εξηγησε οτι ειναι η σειρα σου αυτη και να επιστρεψει στη θεση του ο αλλος.Αν ακουσει εχει καλως.
Αν οχι τοτε μολις βρεις λιγο χωρο μπροστα του περασε εσυ μπροστα και ανακτησε τη θεση σου.
Καντο επιδεξια,ομορφα,χωρις ταραχη και ολα καλα.
Κανεις δε θα μιλησει.
Βημα 3:αν προκυψει οξυνση των τονων και προκλητικοτητα απο μερους του αλλου με βρισιες και απειλες,μεινε ψυχραιμος και σταθερος χωρις φοβο η θυμο.
Εξηγησε για αλλη μια φορα οτι καλο να ληξει εδω το θεμα και ρωτα τον αν εχει κατι προσωπικο εναντιον σου.
Θα σου απαντησει παλι με βρισιες;
Προχωρα και μη δινεις συνεχεια.
ΒΗΜΑ 4:Σε ακολουθει και μετα τη σκηνη στο αμαξι.Κρατας αποστασεις.
Να εισαι ετοιμος να τρεξεις αν δεις οτι κραταει κατι σε μαχαιρι.
Να εισαι ετοιμος να καλεσεις την αστυνομια.
Να εισαι ετοιμος να τον χτυπησεις σε περιπτωση που σε πλησιασει πολυ.
Γενικα καλο ειναι να σκεφτεσαι εξυπνα.
Δηλαδη πως μπορεις απλα να τελειωσεις τη δουλεια που πηγες να κανεις χωρις να εχεις ασκοπη χρονοτριβη.
Μαγκια ειναι και η υποχωρηση.Και η μη υποταγη στο πνιξιμο του εγωισμου σου.
Φαντασου οτι παλευεις μαζι του σε μια μαχη ΜΜΑ.Μην αφησεις τον εγωισμο σου να σε "ριξει" κατω και βρες τις σωστες λαβες για να τον νικησεις.
Αυτα φιλε @oreos24
Δεν ειναι ασχημο να ξεκινησεις μια πολεμικη τεχνη.Απλα δες τη σα τεχνη και οχι σαν πολεμο.
Στο μονο που συμφωνω εν μερει μαζι σου ειναι πως μεγαλο ποσοστο νταηδων παει και γραφεται στις σχολες αυτες και διαστρεβλωνει το νοημα τους.
Επισης δεν ειναι ολοι οι δασκαλοι καλοι,οπως δεν ειναι ομως και σε αλλους τομεις ολοι καλοι:ουτε ολοι οι καθηγητες μαθηματικων ειναι καλοι πχ.
Τεσπα.
Αυτα στα εγραψα γιατι δαιμονοποιεις αδικα τις πολεμικες τεχνες ενω η δαιμονοποιηση αυτη αφορα μερικους ανθρωπους με λαθος αποψεις και σταση ζωης.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Καλησπερα φιλε.
Δεν ειναι οι πολεμικες τεχνες ο λογος της υπαρξης πραγματικα κακων ανθρωπων.
Καποτε οι λαοι αναγκαζοντουσαν να μαχηθουν για τα δικαιωματα τους.Δεν ηταν αυτονοητα οπως σημερα που απολαμβανουμε ενα ηρεμο περιπατο στην πολη η τη φυση χωρις να μας επιτεθει καποιος που διεκδικει τα εδαφη μας και το μερος μας.
Ακομη πιο παλια ο ανθρωπος επρεπε να κυνηγησει για να φαει και να προστατευτει απο επιθεσεις αγριων θηριων.
Στο σημερα που ζουμε σε μια ηρεμη σε σχεση με τοτε "ευνομουμενη" κοινωνια,αν ολα δουλευαν ΑΨΟΓΑ και ολοι μα ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ηταν καλοψυχοι και με κοινωνικη μορφωση(βγαζω εξω το ακαδημαικη γιατι δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο)τοτε οι πολεμικες τεχνες δε θα ειχαν καμμια χρησιμοτητα.
Ωστοσο δε ζουμε σε μια τετοια ιδεατη κοινωνια ουτε φυσικα και στις παλιες εποχες.
Επομενως οι πολεμικες τεχνες ειναι χρησιμες αλλα σαφως γυμναζουν και το σωμα.
Καταρχην πρεπει να εχεις γυμνασει την αντοχη σου.
Για ν αντεξεις στο διλεπτο σπαρινγκ χωρις να λαχανιασεις και χασεις την αυτοσυγκεντωση σου θες καλη φυσικη κατασταση.
Πριν ομως κανεις το σπαρινγκ υπαρχουν ενα σωρο ασκησεις που κανεις.Αλλες που εχουν ρολο το "ζεσταμα" και να γινεις πιο ευλυγιστος στις αρθρωσεις και λεγονται διατασεις,αλλες που κανεις για να γινεις πιο δυνατος(οχι απαραιτητα φετες-δεν ειναι body building).
Πχ ο καλα γυμνασμενος αυχενας προστατευει απο το να παθεις εκει ζημια αν σε βρει κανενα 3αρι στο σαγονι.
Επισης κανουμε τρεξιμο πους απς βαρη σχοινι οπως και ποδια.
Ειναι απαραιτητο να εχεις καλη ισορροπια αρα θες δυνατα ποδια και σταθερό κορμο.
Παμε παρακατω:Οσοι μαθαινουν πολεμικες τεχνες για να κανουν τους νταηδες θα βρουν γρηγορα το δασκαλο τους εννοια σου
Για δυο λογους:
1)εκει εξω αν εχει καποιος μαχαιρι και ειναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να σε σκοτωσει και ΟΧΙ απλα να σε τραυματισει την εκατσες.
Το ιδιο ισχυει και για το πιστολι.
Οποτε οι "μαγκες" και οι νταηδες εχουν ημερομηνια ληξης
2)ακομη και χωρις οπλα ποτε δεν ξερεις ποσο καλος εκει εξω ειναι ο αντιπαλος σου σε αυτο που εσυ νομιζεις οτι εισαι ασσος.
Ωραια και γιατι μαθαινουμε πολεμικες τεχνες λοιπον αν δεν ειναι για μα δειρουμε;
Ευλογη απορια
Μαθαινουμε πολεμικες τεχνες γιατι η βελτιωση μας εκει μας δινει ενα αυτοσεβασμο και μια ηρεμια να διαχειριστουμε δυσκολες καταστασεις πρωτιστως.
Κι απο εκει και περα γιατι ειναι και αυτες μια αρχαια τεχνη που σχετιζεται με την επιβιωση του ανθρωπου και στο σημερα προσφερει σωματικη και ψυχικη ευεξια.
Εννοειται πως θα ασχοληθεις και με αλλα πραγματα στη ζωη σου.
Θα διαβαζεις βιβλια,θα ακους ωραια μουσικη,αν το εχεις με τη ζωγραφικη γιατι οχι μπορεις να το εξασκησεις κτλ
Γενικα οτι ξερεις για να ΑΜΥΝΘΕΙΣ καλο ειναι.
Κρατα αυτο.
Κατα τ αλλα εννοειται να εισαι φιλικος με τους συνανθρωπους σου.
Να δεχεσαι το χαβαλε μεχρι ενος οριου,να εισαι κι εσυ χιουμοριστας,να μην εισαι με την παρεξηγηση στο τσεπακι.
Οταν πιανεις τιμονι βαλε τον αγαπημενο σου σταθμο,η playlist και δεξου οτι εκει εξω καποιοι θα ειναι μαλακες εξ ορισμου.
Οδηγα αμυντικα.
Μη βιαζεσαι οταν οδηγεις.Μην εισαι ανυπομονος.
Που αλλου μπορεις να ερθεις σε συμπλοκη;
Περιμενοντας σε μια ουρα για το ταμειο:
Σου παιρνει καποιος την ουρα;
Βημα 1:ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ δεν εγινε κατι
Βημα 2:ΕΥΓΕΝΙΚΑ εξηγησε οτι ειναι η σειρα σου αυτη και να επιστρεψει στη θεση του ο αλλος.Αν ακουσει εχει καλως.
Αν οχι τοτε μολις βρεις λιγο χωρο μπροστα του περασε εσυ μπροστα και ανακτησε τη θεση σου.
Καντο επιδεξια,ομορφα,χωρις ταραχη και ολα καλα.
Κανεις δε θα μιλησει.
Βημα 3:αν προκυψει οξυνση των τονων και προκλητικοτητα απο μερους του αλλου με βρισιες και απειλες,μεινε ψυχραιμος και σταθερος χωρις φοβο η θυμο.
Εξηγησε για αλλη μια φορα οτι καλο να ληξει εδω το θεμα και ρωτα τον αν εχει κατι προσωπικο εναντιον σου.
Θα σου απαντησει παλι με βρισιες;
Προχωρα και μη δινεις συνεχεια.
ΒΗΜΑ 4:Σε ακολουθει και μετα τη σκηνη στο αμαξι.Κρατας αποστασεις.
Να εισαι ετοιμος να τρεξεις αν δεις οτι κραταει κατι σε μαχαιρι.
Να εισαι ετοιμος να καλεσεις την αστυνομια.
Να εισαι ετοιμος να τον χτυπησεις σε περιπτωση που σε πλησιασει πολυ.
Γενικα καλο ειναι να σκεφτεσαι εξυπνα.
Δηλαδη πως μπορεις απλα να τελειωσεις τη δουλεια που πηγες να κανεις χωρις να εχεις ασκοπη χρονοτριβη.
Μαγκια ειναι και η υποχωρηση.Και η μη υποταγη στο πνιξιμο του εγωισμου σου.
Φαντασου οτι παλευεις μαζι του σε μια μαχη ΜΜΑ.Μην αφησεις τον εγωισμο σου να σε "ριξει" κατω και βρες τις σωστες λαβες για να τον νικησεις.
Αυτα φιλε @oreos24
Δεν ειναι ασχημο να ξεκινησεις μια πολεμικη τεχνη.Απλα δες τη σα τεχνη και οχι σαν πολεμο.
Στο μονο που συμφωνω εν μερει μαζι σου ειναι πως μεγαλο ποσοστο νταηδων παει και γραφεται στις σχολες αυτες και διαστρεβλωνει το νοημα τους.
Επισης δεν ειναι ολοι οι δασκαλοι καλοι,οπως δεν ειναι ομως και σε αλλους τομεις ολοι καλοι:ουτε ολοι οι καθηγητες μαθηματικων ειναι καλοι πχ.
Τεσπα.
Αυτα στα εγραψα γιατι δαιμονοποιεις αδικα τις πολεμικες τεχνες ενω η δαιμονοποιηση αυτη αφορα μερικους ανθρωπους με λαθος αποψεις και σταση ζωης.
Εχουν ακουστεί 2 περιστατικά με δασκάλους πολεμικών τεχνών ο ένας δάσκαλος βίαζε τις μαθήτριες του και ο άλλος σκότωσε τη γυναίκα του τι νομίζεις ?οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών τέτοιοι είναι βιαστές και γυναικοκτονοι.Να μου λείπει λοιπόν να πάω σε σχολή πολεμικής τέχνης και να μου την μαθαίνει ένα τέτοιο λαμόγιο.Εγω έχω ηθική δε πρόκειται να πάω και να πληρώνω να με μαθαίνουν πολεμικές τέχνες τέτοια ρεμαλια.Και μόνο που άκουσα 2 περιστατικά με τέτοιους δασκάλους δε πρόκειται να γραφτώ πολεμική τέχνη γιατί θα είναι σα να υποστηρίζω τετοια σιχαμενα κατακάθια.

Τελευταία τροποποίηση:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Εχουν ακουστεί 2 περιστατικά με δασκάλους πολεμικών τεχνών ο ένας δάσκαλος βίαζε τις μαθήτριες του και ο άλλος σκότωσε τη γυναίκα του τι νομίζεις ?οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών τέτοιοι είναι βιαστές και γυναικοκτονοι.Να μου λείπει λοιπόν να πάω σε σχολή πολεμικής τέχνης και να μου την μαθαίνει ένα τέτοιο λαμόγιο.Εγω έχω ηθική δε πρόκειται να πάω και να πληρώνω να με μαθαίνουν πολεμικές τέχνες τέτοια ρεμαλια.Και μόνο που άκουσα 2 περιστατικά με τέτοιους δασκάλους δε πρόκειται να γραφτώ πολεμική τέχνη γιατί θα είναι σα να υποστηρίζω τετοια κατακάθια.
..και ο αλλος που σκοτωσε την γυναικα του ηταν αστυνομικος.
Μην τσουβαλιαζεις...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν θα πω σε διαδικασία να διαφωνήσω μαζί σου # δεν έχει νόημα.
Διαφώνησε τι να σου πω,λες και ακούς πρώτη φορά αυτό που λεω ότι γράφονται νταηδες στις πολεμικές τέχνες για να δέρνουν κόσμο.Εγω είχα φίλο που πήγαινε χρόνια πολεμικές τέχνες και όταν του είπα όσοι κάνουν πολεμικές τέχνες αλλά και οι δάσκαλοι που τις διδάσκουν την έχουν όλοι τη δόση τους δε είναι τίποτα καλοί άνθρωποι και συμφώνησε κάργα.Λεει Εε ναι τι νομίζεις πως όσοι κάνουν τέτοια σπορ είναι τίποτα καλοί άνθρωποι Παναγίτσες?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
..και ο αλλος που σκοτωσε την γυναικα του ηταν αστυνομικος.
Μην τσουβαλιαζεις...
Ρε φίλε μη συγκρίνουμε όταν ο άλλος είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών είναι άνθρωπος της βίας τέλος και απορώ γιατί μια γυναίκα να κάνει σχέση με έναν τέτοιον δε ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα την δειρει?αφού πρόκειται για ανθρώπους που διδάσκουν τη βία είναι αδύνατον να είναι σωστοί.Το να θεωρείτε ότι υπάρχει δάσκαλος πολεμικών τεχνών που είναι καλός άνθρωπος είναι σα να θεωρείτε ότι υπάρχουν σεξεργατριες που είναι παρθένες.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Διαφώνησε τι να σου πω,λες και ακούς πρώτη φορά αυτό που λεω ότι γράφονται νταηδες στις πολεμικές τέχνες για να δέρνουν κόσμο.Εγω είχα φίλο που πήγαινε χρόνια πολεμικές τέχνες και όταν του είπα όσοι κάνουν πολεμικές τέχνες αλλά και οι δάσκαλοι που τις διδάσκουν την έχουν όλοι τη δόση τους δε είναι τίποτα καλοί άνθρωποι και συμφώνησε κάργα.Λεει Εε ναι τι νομίζεις πως όσοι κάνουν τέτοια σπορ είναι τίποτα καλοί άνθρωποι Παναγίτσες?
εσυ στο δημοτικο,ειχες καποιον συμμαθητη που "πηγαινε καρατε" και σε εδερνε....δεν εξηγειται αλλιως....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εσυ στο δημοτικο,ειχες καποιον συμμαθητη που "πηγαινε καρατε" και σε εδερνε....δεν εξηγειται αλλιως....
Ούτε καν μπέσα απλά δε συμπαθώ ότι έχει να κάνει με τη βία είμαι κατά της βίας και τους τραπερς τους κραζω τι σημαίνει πως είχα στο δημοτικό τραπερ συμμαθητή που μου έφαγε γκόμενα?δε συμπαθώ απλά ότι έχει να κάνει με βία όπως ακριβώς προάγουν οι πολεμικές τέχνες επίσης δε συμπαθώ τα όπλα και τα ναρκωτικά όπως ακριβώς προάγει η τραπ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ρε φίλε μη συγκρίνουμε όταν ο άλλος είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών είναι άνθρωπος της βίας τέλος και απορώ γιατί μια γυναίκα να κάνει σχέση με έναν τέτοιον δε ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα την δειρει?αφού πρόκειται για ανθρώπους που διδάσκουν τη βία είναι αδύνατον να είναι σωστοί.Το να θεωρείτε ότι υπάρχει δάσκαλος πολεμικών τεχνών που είναι καλός άνθρωπος είναι σα να θεωρείτε ότι υπάρχουν σεξεργατριες που είναι παρθένες.
..και ο αστυνομικος την πυροβολησε με το υπηρεσιακο του οπλο....γιατι εκανε σχεση,αφου ειχε οπλο δεν ηξερε οτι αργα ή γρηγορα θα την πυροβολησει????
Δεν ειναι λογικη σκεψη αυτη τυπε.....κοιτα να βαλεις το μυαλο σου σε μια σειρα...

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
..και ο αστυνομικος την πυροβολησε με το υπηρεσιακο του οπλο....γιατι εκανε σχεση,αφου ειχε οπλο δεν ηξερε οτι αργα ή γρηγορα θα την πυροβολησει????
Δεν ειναι λογικη σκεψη αυτη τυπε.....κοιτα να βαλεις το μυαλο σου σε μια σειρα...
Μα εγώ δε είμαι υπέρ μια γυναίκα να τα φτιάξει με μπάτσο γιατί και αυτοι άνθρωποι της βίας είναι έχουν όπλα υπηρεσιακά κλπ κλπ.Οταν ο άλλος είναι μπάτσος ή δάσκαλος πολεμικών τεχνών φεύγεις τρέχοντας τόσο απλά.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Μα εγώ δε είμαι υπέρ μια γυναίκα να τα φτιάξει με μπάτσο γιατί και αυτοι άνθρωποι της βίας είναι έχουν όπλα υπηρεσιακά κλπ κλπ.Οταν ο άλλος είναι μπάτσος ή δάσκαλος πολεμικών τεχνών φεύγεις τρέχοντας τόσο απλά.
.και εγω ασχολουμαι με κατι που εχει να κανει με τον πολεμο,αρα και με την βια.....επισης ειμαι μαστορας και εχω ενα σφυρι διπλα μου,μεσα στην τσαντα με τα εργαλεια.....εγω δεν μπορω να σκοτωσω την γυναικα μου με το σφυρι???
Πρεπει και η δικη μου γυναικα να φυγει τρεχοντας???
Ηρεμησε ρε μεγαλε.....δεν ειμαστε ολοι ψυχωτικοι δολοφονοι....του Ζαμπιδη η γυναικα δηλαδη τι πρεπει να κανει???

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τα βάρη και η προπόνηση με αντιστάσεις γενικά σε συνδυασμό με αερόβιο είναι παρακαταθήκη για τα γεράματά μας! Ο καθένας στο μέτρο που μπορεί και όχι περίεργα πράγματα που δεν κάναμε ποτέ στη ζωή μας. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος πχ που κάνει καθιστική δουλειά και δεν έχει περάσει ούτε απ'έξω από γυμναστήριο, ξαφνικά να γραφτεί και να "τη δει" Σβαντσενέιγκερ ούτε να τρέξει μαραθώνιο!!!
Όσο μπορεί και ότι μπορεί ο καθένας μας για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής αργότερα!!!
πιο σημαντικο ειναι για μενα να μη πινεις και να μη καπνιζεις.Προφανως και καλο ειναι να γυμνάζεσαι σε ολες τις ηλικιες ο καθενας εκει που μπορει.Τωρα τα γεράματα...εχουν δει τοσα τα ματάκια μου που πλεον μονο το τώρα σκεφτομαι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
.και εγω ασχολουμαι με κατι που εχει να κανει με τον πολεμο,αρα και με την βια.....επισης ειμαι μαστορας και εχω ενα σφυρι διπλα μου,μεσα στην τσαντα με τα εργαλεια.....εγω δεν μπορω να σκοτωσω την γυναικα μου με το σφυρι???
Πρεπει και η δικη μου γυναικα να φυγει τρεχοντας???
Ηρεμησε ρε μεγαλε.....δεν ειμαστε ολοι ψυχωτικοι δολοφονοι....του Ζαμπιδη η γυναικα δηλαδη τι πρεπει να κανει???
Άλλο μάστορας ρε φίλε,ο μάστορας δε έχει να κάνει καν με τη βία αντίθετα φτιάχνει σωλήνες υδραυλικά κλπ.Ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών όμως και οι μπάτσοι ξεκάθαρα έχουν να κάνουν με τη βία είναι η δουλειά τους αυτη.Οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών πληρώνονται για να μαθαίνουν κόσμο να δέρνει με τεχνικές και ο μπάτσος η δουλειά του είναι να δέρνει κοσμο σε διαδηλώσεις και να πιάνει καθηκια και να τα χώνει μέσα άρα και σχετίζεται με την βία η δουλειά του.Οποτε μια γυναίκα όταν ακούει από τον άλλον ότι είναι μπάτσος η δάσκαλος πολεμικών τεχνών ή άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη βία να φεύγουν ξεκάθαρα.Του Ζαμπίδη η γυναίκα από τη στιγμή που έμαθε τι δουλειά κάνει ο Ζαμπίδης δλδ να δέρνει κόσμο στα ρινγκ και να τις τρώει και ο ίδιος όχι φυσικά και δε θα έπρεπε να πάει μαζί του.

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Παιδιά πρέπει να μην τα τσουβαλιαζουμε όλα. Πχ μπορεί να είσαι πρωταθλητής και να γίνει η μαλάκια .
Άλλο μια τέχνη άλλο το άθλημα άλλο η τύχη της στιγμής .
Για να επιβιώσεις από ένα σκηνικό καλό είναι να το αποφύγουμε ή ακόμα καλύτερα να το προβάλλουμε και να την κάνουμε γρήγορα!
Είναι πολυπαραγοντικό το όλο σκηνικό

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αρχιζεις και τζιμακιζεις σιγα σιγα..

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μπα,αφού δεν έχει κοιλιές ο Τσακ άρα δεν έχει και αντριλικι
θα του ζητήσει καμιά γκόμενα χαστούκι στη κωλαρα και αυτός θα τις πει είμαι κατά τις βιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με τη προϋπόθεση ότι θα βρει γκόμενα βέβαια....ας φτάσει στα βασικα

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τζιμακο/Βαγγελαρε πραγματικά έχεις τρομερό θέμα αντίληψης του κόσμου.

Τα έχεις βάλει όλα σε κουτάκια και ζεις μέσα σε στερεότυπα και προκατάληψεις.
Δε ειναι προκαταληψεις σε μερικα εχω συγουρα δικιο αν οχι σε ολα.Σε αυτο με τις πολεμικες τεχνες εχω συγουρα δικιο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
θα του ζητήσει καμιά γκόμενα χαστούκι στη κωλαρα και αυτός θα τις πει είμαι κατά τις βιας

Με τη προϋπόθεση ότι θα βρει γκόμενα βέβαια....ας φτάσει στα βασικα
Μπα αν μου ζητησει χαστουκι στη κωλαρα και το ηθελε θα της το εκανα αλλα η αληθεια ειναι ειμαι του πιο gfe σεξ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εσύ Τζιμακο θες έναν κόσμο που όλοι είναι με κοιλιές και περιττό λίπος για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Επειδή έχεις σωρεία κόμπλεξ (και guess what,δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση) έχεις τσουβαλιάσει άπαντες επειδή έτυχε να ακούσεις μια ή δύο κακές περιπτώσεις σε κάθε θέμα (οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών στο παρόν νήμα)

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα να το καταλάβεις (βέβαια έχω αμφιβολίες ακόμα και για αυτό!!!!!!!) :
Ας πούμε ότι έχεις μια πορτοκαλιά και αυτή βγάζει 100 πορτοκάλια.Αν βγει το 1 πορτοκάλι σάπιο,εσύ θα βγάλεις ντε και καλά και τα υπόλοιπα 99 σάπια επειδή βγήκε το 1!

Παίρνεις ένα παράδειγμα και από αυτό βγάζεις δικούς σου αυθαίρετους κανόνες.

Συνελθε Τζιμακο/Βαγγέλαρε
Μπα δε βγαζω κανονες οι δασκαλοι πολεμικων τεχνων ειναι οντως σκατα ως ανθρωποι.Ειναι ανθρωποι που διδασκουν την βια και αυτο τα λεει ολα.Η βια δε βοηθαει τη κοινωνια να παει μπροστα αλλα μονο πισω την παει και ανθρωποι που διδασκουν κατι που παει πισω την κοινωνια μονο καλοι δε ειναι.Δε τσουβαλιαζω τιποτα βαλε και δες ο ενας δασκαλος εκλεινε ραντεβου με τις μαθητριες του στο σπιτι του και τις βιαζε και ενας αλλος εριχνε γρωθιες στη γυναικα του και αυτη εμεινε αναπηρη και μετα πεθανε,τετοια λαμογια ειναι ολοι αυτοι γυναικοκτονοι και βιαστες,δε θα παω εγω να πληρωσω να με μαθουν πολεμικες τεχνες τετοιοι απαισιοι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

By the way,έχεις καμιά σχέση με αυτό εδώ το account?
Ακριβώς ίδια σχόλια,ύψος κλπ.
οχι ουτε που τον ξερω.

Τζιμακο/Βαγγελαρε αφενός είσαι ανορθόγραφος,αφετέρου είσαι τόσο ξεροκεφαλος που νομίζεις ότι ανακάλυψες τον τροχό.
σε μερικα εχω οντως δικιο κακα τα ψεματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom