Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εξαρταται τι στυλ πολεμικης τέχνης σου αρέσει

Μαρεσουν πολυ τεχνες οπως ninjutsu. Με λαβες κλειδωματα κλπ. Οχι στο εδαφος ομως.

Μουαι ται εχω κανει λιγο και μαρεσε πολυ. Το θεωρω φοβεη αεροβια που το θελω σαν προπονηση.

Ειμαι μαυροζωνας σε καρατε. Αλλατο σταματησα πριν χρονισ. Με κουρασε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τύπε 30+ και εγώ, έχω κολητό στην ίδια ηλικία που ασχολιόταν σοβαρά με το άθλημα, κατέβαινε σε αγώνες μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όταν τον ρώτησα να ξεκινήσω με απέτρεψε...
Μου είπε και νομίζω ότι έχει δίκιο, ότι αυτά πρέπει να τα ξεκινάς σε μικρότερη ηλικία, προφανώς και δεν είναι απαγορευτικό αλλά μάλλον χρειαζόμαστε κάτι πιο light

Θα διαφωνισω με τον φιλο σου. Παιζει ρολο σε τι κατάσταση είναι κάποιος και πόσο τα γουσταρει αυτα. Εγω απο μικρος ειμαι στα γυμναστήρια πχ και εκανα καρατε πανω απο 10 χρονια. Βεβαια αυτο ειναι αλλο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Κανάς γνώστης έχει εμπειρία από τη σχολή τη συγκεκριμένη?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Είμαι της παλιάς σχολής και ξεκίνησα ελληνορωμαϊκή στον Κωστογλάκη στον Κολωνό τα "δύσκολα χρόνια" όπου τα γυμναστήρια έμοιαζαν με αποθήκες και δεν υπήρχε χώρος για λουλούδες και πράσινα άλογα!

Έκλεισα σχεδόν δυό δεκαετίες με ελληνορωμαϊκή, κατέβηκα σε μπόλικους αγώνες, χωρίς να μου τύχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός πέρα από μικροτραβήγματα... Μάλλον τυχερός είμουν γιατί πέτυχα παιδιά με σοβαρές εξαρθρώσεις που έμειναν μήνες εκτός τεραίν!

Τώρα πλέον συντήρηση της μυϊκής μάζας με βαράκια, τρέξιμο και μπασκετάκι ;)

Πριν κάνα δίμηνο, πήγα σε γυμναστήριο με πιτσιρικάδες (20-25) μαζί με γιό φίλης μου που κάνει 10 χρόνια πάλη και θυμήθηκα λίγο τα παλιά...ζορίστικα βέβαια αλλά άντεξα ;)

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Ωραίο συναίσθημα έτσι?

Και εγώ παλιά πήγαινα σε κάτι γυμναστήρια που η μόνη τηλεόραση που υπήρχε ήταν μία στο γραφείο του ιδιοκτήτη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά έκλεισε και έγινε σούπερ μάρκετ. Μαζί με τα δίπλα κτίρια..

Μιλάμε για πολύ καλτ καταστάσεις, ξύλινα πατώματα με τάβλες και τρύπες, στις ντουζιέρες έλειπαν τα μισά πλακάκια, και όσα υπήρχαν ήταν πριν τον Β'ΠΠ!
Σαπούνι μόνο πράσινο και τα lockers με αλυσσίδα και λουκέτο κατά βούληση! Για μένα όμορφα χρόνια...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Είμαι της παλιάς σχολής και ξεκίνησα ελληνορωμαϊκή στον Κωστογλάκη στον Κολωνό τα "δύσκολα χρόνια" όπου τα γυμναστήρια έμοιαζαν με αποθήκες και δεν υπήρχε χώρος για λουλούδες και πράσινα άλογα!

Έκλεισα σχεδόν δυό δεκαετίες με ελληνορωμαϊκή, κατέβηκα σε μπόλικους αγώνες, χωρίς να μου τύχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός πέρα από μικροτραβήγματα... Μάλλον τυχερός είμουν γιατί πέτυχα παιδιά με σοβαρές εξαρθρώσεις που έμειναν μήνες εκτός τεραίν!

Πριν κάνα δίμηνο, πήγα σε γυμναστήριο με πιτσιρικάδες (20-25) μαζί με γιό φίλης μου που κάνει 10 χρόνια πάλη και θυμήθηκα λίγο τα παλιά...ζορίστικα βέβαια αλλά άντεξα ;)

Ωραίο συναίσθημα έτσι?

Και εγώ παλιά πήγαινα σε κάτι γυμναστήρια που η μόνη τηλεόραση που υπήρχε ήταν μία στο γραφείο του ιδιοκτήτη.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά έκλεισε και έγινε σούπερ μάρκετ. Μαζί με τα δίπλα κτίρια..

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μιλάμε για πολύ καλτ καταστάσεις, ξύλινα πατώματα με τάβλες και τρύπες, στις ντουζιέρες έλειπαν τα μισά πλακάκια, και όσα υπήρχαν ήταν πριν τον Β'ΠΠ!
Σαπούνι μόνο πράσινο και τα lockers με αλυσσίδα και λουκέτο κατά βούληση! Για μένα όμορφα χρόνια...

Εκεί μέσα είχα ακούσει και την θεϊκή ατάκα..

"Αν το γυμναστήριο δε μυρίζει αρχιδίλα και τα όργανα δε ξεκινάνε από 50 κιλά και πάνω, τότε δεν είναι γυμναστήριο"

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εκεί μέσα είχα ακούσει και την θεϊκή ατάκα..

"Αν το γυμναστήριο δε μυρίζει αρχιδίλα και τα όργανα δε ξεκινάνε από 50 κιλά και πάνω, τότε δεν είναι γυμναστήριο"

Και δεν εχει αφισες του Σβατζενεγκερ στον τοιχο  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
για το ται που ρωτουν αρκετοι,απο τη μικρη εμπειρια που εχω,στην πραγματικοτητα δεν παιζουν ακριβως ται.ειναι κικ μποξινγκ που προσθετουν καποιες κινησεις του ται.αν κανει κανεις ται μποραν,θα δει πως ειναι δολοφονικο :S

Αμα εχει πιστολι ο αλλος κανενα ται δεν σε σωζει, μπαι μπαι  :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
για το ται που ρωτουν αρκετοι,απο τη μικρη εμπειρια που εχω,στην πραγματικοτητα δεν παιζουν ακριβως ται.ειναι κικ μποξινγκ που προσθετουν καποιες κινησεις του ται.αν κανει κανεις ται μποραν,θα δει πως ειναι δολοφονικο :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ πάω 2 χρόνια muay thai κανάς άλλος; :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

To καλυτερο αθλημα φιλε... Και δυστυχως στην Ελλαδα που γεννησε αυτο το αθλημα, δεν υπαρχουν τοσα πολλα γυμναστηρια και σχολες παλης.

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Πιστεύω πως άμα βρεις κάλο δάσκαλο, το MMA για μένα είναι το TOP! Αλλά βασικό ο δάσκαλος, αν δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου και δεν έχει μπει σε ρινγκ να φάει και να δώσει ξύλο άστα βράστα...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
για το hapkido τι γνώμη έχετε;

Ένα φιλαράκι θυμάμαι έκανε..

Πάλι και αυτό με λαβές και τέτοια είναι. Αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο διαδεδομένο. Κάτι δεν πουλάει λοιπόν σε αυτό.

Πάντως καλές οι κινήσεις του φαινόντουσαν αλλά δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει.

Δε θα το επέλεγα πάντως γιατί είναι άλλα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και δεύτερον δε με εμπνέει το όνομα.

Εγώ Νιντζίτσου ήθελα να μάθω πάρα πολύ. Το θεωρώ φοβερή τέχνη. Αλλά νομίζω μόνο στο κέντρο της Αθήνας έχει.

Και Μουάι Τάι μαρέσει πολύ και τρελή αερόβια !!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ένα φιλαράκι θυμάμαι έκανε..

Πάλι και αυτό με λαβές και τέτοια είναι. Αλλά δε νομίζω πως είναι τόσο διαδεδομένο. Κάτι δεν πουλάει λοιπόν σε αυτό.

Πάντως καλές οι κινήσεις του φαινόντουσαν αλλά δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω παρακολουθήσει.

Δε θα το επέλεγα πάντως γιατί είναι άλλα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και δεύτερον δε με εμπνέει το όνομα.

Εγώ Νιντζίτσου ήθελα να μάθω πάρα πολύ. Το θεωρώ φοβερή τέχνη. Αλλά νομίζω μόνο στο κέντρο της Αθήνας έχει.

Και Μουάι Τάι μαρέσει πολύ και τρελή αερόβια !!!

Γιατι τυπε θα μετακομισεις στο  Γκοθαμ Σιτυ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom