Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για σχολές muay thai και γενικότερα για το συγκεκριμένο άθλημα τι άποψη έχετε?

Είχα κάνει πολύ λίγο παλιά πολύ πιτσιρικάς και άλλο το μυαλό τότε. Τώρα δε θέλω να πηγαίνω στο γραφείο με σημάδια στη μούρη?

Κάνεις κανένας για διάστημα άνω του 1 μήνα να μου πεί εντυπώσεις.

Για τη σχολή Μαλικούτη έχετε ακούσει τίποτα?

Παίζει καφρίλα?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Είχα κάνει πολύ λίγο παλιά πολύ πιτσιρικάς και άλλο το μυαλό τότε. Τώρα δε θέλω να πηγαίνω στο γραφείο με σημάδια στη μούρη?

Παίζει καφρίλα?

Μην ανησυχεις για τα σημαδια, αν φας κανα δυο στην αρχη, μετα αναγκαστικα θα μαθεις να κρατας τα χερια σου ψηλα...

Εγω παντως εδω και πολλα χρονια εχω χτυπησει μονο μια φορα στη μυτη (που αφησε και ωραιο σημαδι) και καμποσες σε πλευρα, γονατα κλπ.

Γιατι μουαι ται και οχι κικμποξινγκ που ειναι και πιο οργανωμενο;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

;)  :grin:

sw.jpg

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις για τα σημαδια, αν φας κανα δυο στην αρχη, μετα αναγκαστικα θα μαθεις να κρατας τα χερια σου ψηλα...

Εγω παντως εδω και πολλα χρονια εχω χτυπησει μονο μια φορα στη μυτη (που αφησε και ωραιο σημαδι) και καμποσες σε πλευρα, γονατα κλπ.

Γιατι μουαι ται και οχι κικμποξινγκ που ειναι και πιο οργανωμενο;

Κοίτα εμένα μαρέσουν πιο πολύ στυλ ninjutsu, aikido και τέτοια. Τα θεωρώ ενδιαφέρουσες τέχνες για να μάθεις. Απλά θα ήθελα να συνδιάσω και λίγο αερόβια γυμναστική που το μουάι τάι μου την παρέχει.

Όσον αφορά το κικ με το τάι που με ρώτησες, θεωρώ πιο ενδιαφέρον άθλημα το τάι παρά το κικ. Μαρέσει πιο πολύ. Είχα κάνει λίγο πιτσιρικάς και μάρεσε. Βάρβαρο πολύ θυμάμαι όμως.

Για την ακρίβεια ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν, μη τύχει σε καμιά κλωτσία που ρίξω σηκώσει ο άλλος γόνατο και με βρεί στο καλάμι και μου το σπάσει, ή κατεβάσει κανέναν αγκώνα και με βρεί πάλι στο πόδι...

Αυτό πιστεύω πονάει πολύ.

Κανένας που να ξέρει από τάι έχει να δώσει καμιά συμβουλή? Ιδιαίτερα και για τη συγκεκριμένη που ανέφερα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κοίτα εμένα μαρέσουν πιο πολύ στυλ ninjutsu, aikido και τέτοια. Τα θεωρώ ενδιαφέρουσες τέχνες για να μάθεις. Απλά θα ήθελα να συνδιάσω και λίγο αερόβια γυμναστική που το μουάι τάι μου την παρέχει.

Όσον αφορά το κικ με το τάι που με ρώτησες, θεωρώ πιο ενδιαφέρον άθλημα το τάι παρά το κικ. Μαρέσει πιο πολύ. Είχα κάνει λίγο πιτσιρικάς και μάρεσε. Βάρβαρο πολύ θυμάμαι όμως.

Για την ακρίβεια ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν, μη τύχει σε καμιά κλωτσία που ρίξω σηκώσει ο άλλος γόνατο και με βρεί στο καλάμι και μου το σπάσει, ή κατεβάσει κανέναν αγκώνα και με βρεί πάλι στο πόδι...

Αυτό πιστεύω πονάει πολύ.

Κανένας που να ξέρει από τάι έχει να δώσει καμιά συμβουλή? Ιδιαίτερα και για τη συγκεκριμένη που ανέφερα.

Τοσο το κικ οσο και το ται ειναι μαχητικα σπορ. Δινουν εμφαση στο σπαρινγκ, πραγμα που κανει την προπονηση ρεαλιστικη αλλα δημιουργει και κινδυνους. Απο την αλλη ειναι πολυ πιο ευκολο να χτυπησεις σοβαρα σε κατι 5*5 που εχουν κανει τους ορθοπεδικους πλουσιους παρα σε οποιοδηποτε μαχητικο αθλημα. Τη στιγμη ομως που το παιρνεις αποφαση, η πιθανοτητα του τραυματισμου παντα υπαρχει. Βεβαια καμια σοβαρη σχολη δε θα βαλει εναν εμπειρο να πλακωσει εναν απειρο. Ουτε και δυο απειρους να σκοτωθουνε μεταξυ τους. Γι'αυτο και η επολογη της σχολης παιζει μεγαλο ρολο.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τοσο το κικ οσο και το ται ειναι μαχητικα σπορ. Δινουν εμφαση στο σπαρινγκ, πραγμα που κανει την προπονηση ρεαλιστικη αλλα δημιουργει και κινδυνους. Απο την αλλη ειναι πολυ πιο ευκολο να χτυπησεις σοβαρα σε κατι 5*5 που εχουν κανει τους ορθοπεδικους πλουσιους παρα σε οποιοδηποτε μαχητικο αθλημα. Τη στιγμη ομως που το παιρνεις αποφαση, η πιθανοτητα του τραυματισμου παντα υπαρχει. Βεβαια καμια σοβαρη σχολη δε θα βαλει εναν εμπειρο να πλακωσει εναν απειρο. Ουτε και δυο απειρους να σκοτωθουνε μεταξυ τους. Γι'αυτο και η επολογη της σχολης παιζει μεγαλο ρολο.

Σωστός σε αυτό. Εγώ έκανα καράτε πολλά χρόνια αλλά μεν μάρεσε η φιλοσοφία αλλά με κούρασε η θεωρία.

Και λόγω ηλικίας 30+ θα ήθελα μια αερόβια να ξυπνήσουμε και την καρδιά.

Τη σχολή Μαλικούτης τη ξέρεις που ανέφερα?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ται εκανα αρκετα χρονια. Τον Μαλικουτη τον ξερω. Καλο παιδι σε γενικες γραμμες. Στον Καπωνη κοπαναγε τους πιο νεους αρκετα. Στη σχολη του πρεπει να διαχωριζει παλιους με νεους και δειχνει οτι ασχολειται σοβαρα με τη δουλεια του.Δεν ξερω ομως προσωπικα ακριβως να σου πω τι παιζει γιατι δεν ετυχε να παω απο εκει, αν και το σκεφτομαι εντονα γιατι φαινεται οτι το γουσταρει αυτο που κανει. Σε γενικες γραμμες, πηγαινε και δες μια προπονηση. Ειναι και τη χημεια θα εχεις εσυ με τον προπονητη και πως θα σου φανει η σχολη. Γενικα αναμεσα σε ται και κικ με κλειστα τα ματια ται.
Οπου και να πας κωλοπαιδαραδες θα εχει. Κοιτα να κανεις την προπονηση σου να σεβεσαι τους συναθλητες σου,το δασκαλο σου και δεν θα εχεις προβλημα. Αν πας καπου και δεν σ αρεσει ο δασκαλος φυγε. Ειναι σημαντικο να τον σεβεσαι τον δασκαλο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ται εκανα αρκετα χρονια. Τον Μαλικουτη τον ξερω. Καλο παιδι σε γενικες γραμμες. Στον Καπωνη κοπαναγε τους πιο νεους αρκετα. Στη σχολη του πρεπει να διαχωριζει παλιους με νεους και δειχνει οτι ασχολειται σοβαρα με τη δουλεια του.Δεν ξερω ομως προσωπικα ακριβως να σου πω τι παιζει γιατι δεν ετυχε να παω απο εκει, αν και το σκεφτομαι εντονα γιατι φαινεται οτι το γουσταρει αυτο που κανει. Σε γενικες γραμμες, πηγαινε και δες μια προπονηση. Ειναι και τη χημεια θα εχεις εσυ με τον προπονητη και πως θα σου φανει η σχολη. Γενικα αναμεσα σε ται και κικ με κλειστα τα ματια ται.
Οπου και να πας κωλοπαιδαραδες θα εχει. Κοιτα να κανεις την προπονηση σου να σεβεσαι τους συναθλητες σου,το δασκαλο σου και δεν θα εχεις προβλημα. Αν πας καπου και δεν σ αρεσει ο δασκαλος φυγε. Ειναι σημαντικο να τον σεβεσαι τον δασκαλο

Τι εννοεις στον καπωνη κοπαναγε τους νεους; Ηταν μαθητης στον καπωνη;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εξαρταται τι στυλ πολεμικης τέχνης σου αρέσει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολο μαλακιες εισαι ρε κωστακη  :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Παίζει καφρίλα?

Δες και λιγο ται τσι  ;)

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και λόγω ηλικίας 30+ θα ήθελα μια αερόβια να ξυπνήσουμε και την καρδιά.

Τύπε 30+ και εγώ, έχω κολητό στην ίδια ηλικία που ασχολιόταν σοβαρά με το άθλημα, κατέβαινε σε αγώνες μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όταν τον ρώτησα να ξεκινήσω με απέτρεψε...
Μου είπε και νομίζω ότι έχει δίκιο, ότι αυτά πρέπει να τα ξεκινάς σε μικρότερη ηλικία, προφανώς και δεν είναι απαγορευτικό αλλά μάλλον χρειαζόμαστε κάτι πιο light

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
σωστός, o Δάσκαλος είναι το παν στην τεχνική

Stories