kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
να τισ βανισΤα παντα για την Αγγελικουλα μου.....
να τισ βανισΤα παντα για την Αγγελικουλα μου.....
Τρελος υπεροχος παντοτινοςΑαααχ αυτός ο έρωτας.....
χαχαχαχαχαχαχαχαα ρε τον μαλακα τι λεει....να τισ βανισ
Πρόσεξε μόνο γιατί αν κ οι σύγχρονες μελέτες λένε πως δεν τυφλώνει όπως λέγανε παλιά,μπορεί κ να το πάθεις.Τρελος υπεροχος παντοτινος
Ολα εχουν ενα κοστος τυπε......Πρόσεξε μόνο γιατί αν κ οι σύγχρονες μελέτες λένε πως δεν τυφλώνει όπως λέγανε παλιά,μπορεί κ να το πάθεις.
εγο τα πλενο με πετρελεο δοκιμασε κε εσι αλα μετα μι σου μαραζοσι ι κουκουναχαχαχαχαχαχαχαχαα ρε τον μαλακα τι λεει....
Πολλα ξερεις τυπε.... μιλαει η εμπειρια !!!!!!!
τι ειναι αυτο παλι ?κουκουνα
φοτσιστικο για να φοτοβολαι ι κουκουνα στο σκοταδιτι ειναι αυτο παλι ?
το πετρελαιο καθαρο θερμανσης η μαζουτ ?
φοτσιστικο για να φοτοβολαι ι κουκουνα στο σκοταδι
αμα βαλσι κινισισ θα πσανισ να τιν βρισ
Εβαλα 1 κωλο της Ελλαδας και ειναι φιλη σου?......δε μας γαμας λεω εγω!να αφαιρεσεις τωρα τη φωτογραφια >
για αυτο σου κανουν μπουκες στο σπιτι δικε μου;Ολα εχουν ενα κοστος τυπε......
Τουλαχιστον δεν εχω ευθυνες, υποχρεωσεις, χαβαλε στο κεφαλι μου, και κρεββατομουρμουρα
Και ΟΛΑ τα λεφτα στο παντελονι .... ;)
για αυτο σου κανουν μπουκες στο σπιτι δικε μου;
Γυαλιζει το ματι του τυπε οταν σε κοιταει ?Κοντα στα σουβλακια της Λιβαδιας εχετε δει εναν μουσάτο γερο που μοιαζει με εναν παλιό τσοντά?......αυτος πρεπει να ειναι τρελος τυπος!
Ενας με τεσσερις ..... Ουαο !!!!!!
Εδω δυο ντερεκια οπλισμενα στο φουλ κιολας και δεν εκαναν τιποτα θα εκανα εγω με τρεις τσαντες πανω μου και μονος μου ?
Γαμησετα ειναι τυπε!.....αλλα μοιαζει με εναν τσοντά με μούσια!Γυαλιζει το ματι του τυπε οταν σε κοιταει ?
την υποπτη φατσα στην ομονοια την εχει πετυχει κανεις? τυπος με ακουστικο στο αυτι και λαχεια στο χερι σταματαει γυναικες στο δρομο και τους λεει να μιλησουν στο κινητο στη μανα του για να χαρει οτι ο γιος εκανε σχεση :S
να σαι καλα
και ειχα πολυ σκατα μερα
το παλουκι με τα λαχεια τι τοχεις ρε βλαμμενε? εναλλακτικα μπες μπροστα τους και κανε τα δικα σου τα μογγολικα να μεινουν μαλακες οι ανθρωποι και θα προλαβουν να τους συλλαβουν.