Νέα

Επικίνδυνοι - ύποπτες φάτσες γύρω από τις πιάτσες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ας πει καποιος που να ξερει.....στην Γερανίου βραδυ κυκλοφορεις πεζός ή θα σε φάνε λάχανο?

Συνημμένα

• DSC07146.jpg
    DSC07146.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • laxano.jpg
    laxano.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 67

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι ρε μη μασας. Η Γερανιου ειναι πολυ ρομαντικος πεζοδρομος

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ο τζων λαιμοδετης τυπε :rockon:
τρομερη μορφη των πολεμικων τεχνων
http://[URL unfurl="true"]www.streetfighting.gr/sites/default/files/photos/John_Lemodetis.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.streetfighting.gr/sites/default/files/gallery_assist/1/gallery_assist17/prev/GM.PELEGRINI-USA%202005.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τι ειναι αυτος ο χοντρος ρε, ελεος!
Παρτε το επικο tutorial
[MEDIA=youtube]rQVaTEPOsTA[/MEDIA]

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οταν εχω ρομαντικη διαθεση παω και βολταρω εκει και βυθιζομαι στην μαγεια της περιοχης.

Eχει ενα ποιητικο λυρισμο, σου ρχεται εμπνευση. Οποιος δε το συλλαμβανει αυτο, ειναι και πολυ καφρος.
  Μια η Γερανιου και μια η πλατεια του Αγιου Μαρκου

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
ο τζων λαιμοδετης τυπε :rockon:
τρομερη μορφη των πολεμικων τεχνων
http://[URL unfurl="true"]www.streetfighting.gr/sites/default/files/photos/John_Lemodetis.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.streetfighting.gr/sites/default/files/gallery_assist/1/gallery_assist17/prev/GM.PELEGRINI-USA%202005.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο Γκόντζος καρατέκα;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ντανγκιι ντιν μπαμ headbutt out of nothing, stabbing the liver

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το παλουκι με τα λαχεια τι τοχεις ρε βλαμμενε? εναλλακτικα μπες μπροστα τους και κανε τα δικα σου τα μογγολικα να μεινουν μαλακες οι ανθρωποι και θα προλαβουν να τους συλλαβουν.
ΔΕΝ μπορω να το χρησιμοποιησω Γκαρσονα μου .....
Βλεπεις ειναι μονιμα χωσμενο στο απυθμενο πατουρι σου μαζι με το χερι μου  :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να σαι  καλα
και ειχα πολυ σκατα μερα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να τραβατε πολλα ζορια εσεις ε ?

Επισκέπτης
Οποιον επικινδυνο δειτε στο δρομο βγαλτε τον φώτο!....

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ναι, κυριως βραδια..

Μια φορα πρωι μονο..

Και γενικα και απο ανθρωπος φενεται σκατα,ειχε τσακωθει με ιδιους της ρατσας του, μαλλον κοσοβαρος ειναι,και μιλαμε ελεινα νευρα,Σε θεμα που εχει να κανει προστασια,λεγανε καποια ελληνικα και μετα το γυριζανε..

Το πεζε νευριασμενος, Και εβαζε ταχυτητα 150 χλμ την ωρα στην φυλης να το παιξει αγριος  :jerking: :jerking:
αυτη την σκατοφατσα την ειχα πετυχει και εγω ενα βραδυ και με κοζαριζε γιατι μιλαγα στο τηλ πριν μπω σε ενα μαγαζι οταν μπηκα και βγηκα ηρθε και με ρωτησε αν μου αρεσε η κοπελα μολισ πηγα 10 μετρα πιο κατω και μπηκα σε αλλο μαγαζι οταν βγηκα ηταν παλι απεξω και μου ζητησε φωτια επειδη την ψιλιαστικα την δουλεια οταν του εδςσα αναπτηρα ανοιξα λιγο το μπουφαν μου και παντα εχω μαζι μου το σιδερικο (νομιμο με αδειες και τα σχετικα) οταν το ειδε καρφωσε τα ματια του απανω και ειπε ευχαριστω για την φωτια και την εκανε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Πως οριζεις τον ''επικινδυνο'' τυπο εσυ ?

Και με ποιο δικαιωμα να τραβηξεις φωτο τον καθεναν και να τον εκθεσεις ?
Οσο για τις κοπελες που τραβαγες εξω αν αναγνωριστει καμια εχεις καμια ιδεα τι θα παθεις ?
Ποιες κοπελες?.....για τον κωλο λες?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιες κοπελες?.....για τον κωλο λες?

φοβαται ρε. φαντασου να τον βγαλεις φωτο με τις τσαντες και τα λαχεια στην ομονοια. ειναι και γραφικη καρικατουρα θα θες να τον ανεβασεις εδω στανταρ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φοβαται ρε. φαντασου να τον βγαλεις φωτο με τις τσαντες και τα λαχεια στην ομονοια. ειναι και γραφικη καρικατουρα θα θες να τον ανεβασεις εδω στανταρ
Απορω πως μπορεις να τσιμπουκωνεις και να γραφεις μαζι.....

Εχεις πολλα ταλεντα φαινεται εσυ.

Επισκέπτης
Ενταξει για τις κοπελες εχεις δικιο .... λαθος μου.... :sunglasses:

Τον επικινδυνο τυπο πως τον οριζεις δεν μας λες
Επικινδυνος ειναι καποιος που μπορει να σε βαλει σε κινδυνο φιλε ή να προσπαθήσει να σε ξεγελασει με καποιον δικο του τροπο!....αν διαβασες και πιο πριν απο κατι αλλους,ορισμενοι εχουν πιαστει κορόιδο!....Τυπησες τους εταξαν γαμησια και το μονο που ειδαν ήταν αντρες σε κωλομπαρα!..κυκλωματα δηλαδη!Γι αυτο εκανα εγω το θρεντ!για να λεμε ολοι τα ασχημα που βλεπουμε και να τα αποφευγουμε!

Επισκέπτης
Ναι, κυριως βραδια..

Μια φορα πρωι μονο..

Και γενικα και απο ανθρωπος φενεται σκατα,ειχε τσακωθει με ιδιους της ρατσας του, μαλλον κοσοβαρος ειναι,και μιλαμε ελεινα νευρα,Σε θεμα που εχει να κανει προστασια,λεγανε καποια ελληνικα και μετα το γυριζανε..

Το πεζε νευριασμενος, Και εβαζε ταχυτητα 150 χλμ την ωρα στην φυλης να το παιξει αγριος  :jerking: :jerking:
Κάγκουρας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom