Πάντως το σκηνικό στην Ομόνοια που περιγράφετε,ότι δηλαδή σου πιάνει την πάρλα μια σάπια για να πάς να γαμήσεις με σχετικά λίγα λεφτά πολλή ώρα μου είχε συμβεί το 2005(έπεσα στη λούμπα),αλλά και πολλες φορές απο τότε χωρίς να τσιμπήσω.Περπατούσα στην Αγίου Κωνσταντίνου 7 το απόγευμα,αλλά ήταν θεοσκότεινα,λόγω εποχής.Δεν είχα πάει με σκοπο να πηδήσω,αλλά γυρνούσα απο ένα ραντεβού.Με πλησίασε μια 50άρα ρωσιδοκάτι και μου πούλησε το αναφερθέν παραπάνω παραμύθι.Εγώ σαν χάνος τσίμπησα και πήγα σε ένα μπάρ στη Σωκράτους,κοντά στην γωνία με την Αγίου Κωνσταντίνου.Με έβαλαν να κάτσω σε ένα τραπέζι(δεν έκατσα) και εμφανίστηκε μια χοντροκώλα βρωμιάρα.Εμένα δεν μου άρεσε και πήγα να την κάνω.Τότε μπαίνει μπροστά ένας αλβανόφατσας και πήρε και ένα ηλίθιο και καλά αγριεμένο ύφος και μου είπε να πληρώσω 70 ευρώ για το ποτό που πήρα(δεν έκατσα ούτε 2 λεπτά στο κωλοχανείο και δεν είχα παραγγείλει τπτ).Του είπα να κάνει στην άκρη και πήγε να με χτυπήσει...Αλλά βλέπετε ότι παρά την ηλικία μου,έπισαν τόπο τα μαθήματα savate που είχα κάνει απο τα τέλη του 70 (στη Γαλλία που σπούδαζα,όχι εδώ...) μέχρι και σήμερα.Βγήκε και άλλος ένας,πιο χοντρός απο το βάθος,αλλά μέχρι να πάρει τα πόδια του,είχα φτάσει στο Μετρό.Όσο για την Αστυνομία που αναφέρατε πολλοί,απο εμπειρία μιλώντας,θα συμβούλευα να μην πάτε.Και εκείνοι στο κόλπο είναι...Οι βίλες,τα ακριβά αμάξια και η πολυτελής ζωή μερικών στελεχών της δεν υποστηρίζονται,βάσει απλής αριθμητικής απο μισθό μπάτσου...Μπορεί να βρείτε και κανέναν μπελά.Το καλύτερο που έχουμε όλοι να κάνουμε είναι να μην τσιμπάμε.Απαξ και μπείς στο κάθε κωλομάγαζο κινδυνεύεις όχι μόνο να σε δείρουν,σήμερα που τα πράγματα είναι πολύ άγρια,αλλά και να σε σκοτώσουν.