apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οταν ανηκεις στην ομαδα του λακη δεν γινεται να μην γουσταρεις τα σιδερικαx0a0xa0xa αυτο καποτε το ειχες ξανα πει τυπε!....αγαπας τα σιδερικα?...
τυπε οταν ανηκεις στην ομαδα του λακη δεν γινεται να μην γουσταρεις τα σιδερικαx0a0xa0xa αυτο καποτε το ειχες ξανα πει τυπε!....αγαπας τα σιδερικα?...
μηπως εισαι αυτος τυπε?οποις θελει προστασια αυτοκιντου εδω ειμαι
ενας αλγερινος ηθελε να μου πουλησει τσιγαρα και του λεει οχι φιλε φιτνες του φιτνες..
και του εδειξα μπρατσο και την εκανε
προσφερω 2-3ωρη φυλαξη αυτοκινητου
αλλα δωστε και κανα παραδακι μετα.. η κανα κερασμα
αυτοί είναι 2 κλασσικοί μαλάκες, κυκλοφορούν εξάρχεια, ψυρρή, γκάζι κ όπου γενικά υπάρχει κόσμος εδώ κ 3 χρόνια κ κάθε μέρα ζητάνε λεφτά από οποιονδήποτε "για να πιουν κρασί/ούζο κτλ"Προσοχη στην Φυλης!.....2 τυποι με σκουφακια ζητανε απο ατομα 1 ευρω και καλα για να πιουν κρασι!
Μην τους δωσετε ποτε σημασια!
μηπως εισαι αυτος τυπε?
τυπε οταν ανηκεις στην ομαδα του λακη δεν γινεται να μην γουσταρεις τα σιδερικα
τυπε ο σιφου αλεξιου διδασκει τεχνικες απο αυτον που εχει το οπλο εναντια σε εναν αοπλοπρεπει να μαθουμε black dragon τυπε.. μονο ετσι θα κοινουμαστε free στις κωλοπιατσες.. αλλιως μονο με σιδερικο!
μηπως εισαι αυτος τυπε?
τυπε ο σιφου αλεξιου διδασκει τεχνικες απο αυτον που εχει το οπλο εναντια σε εναν αοπλο
ετσι τυπεΠςςςςςς ξεροχυνω! να ξερεις πως αντιδρας οταν ο πακιστανος παει να σου παρουνε το οπλο ενω ετοιμαζεσε να τον πυροβολησεις!
Πςςςςςς ξεροχυνω! να ξερεις πως αντιδρας οταν ο πακιστανος παει να σου παρουνε το οπλο ενω ετοιμαζεσε να τον πυροβολησεις!
μηπως εισαι αυτος τυπε?
Κανενα νεο περιστατικο κανεις?......
εγω ξεκινησα μποξ παντως
εσυ εισαι υποπτη φατσα στις πιατσες?
οχι ειμαι πολυ ομορφο παιδι
ομορφος και ρωσοποντιος δεν πανε μαζι
σαν αναποδο γαμωτο ειστε ολοι
ειμαι κουκλακι ζωγραφιστο ρωτα τον λεμπρον που με ξερει
Παντα εδω ειμαι γαμω την πουτανα σας!.....
αυτος φαινεται για υποπτος?
καλα κραχτες ειναι αυτοι..θα σας πω τι επαθα πριν 3 χρονια εκανα τσαρκα το απογευμα μεταχουργειο
με πλησιαζει ενας τυπος μου λεει εχω ωραια κοπελα να σου γνωρισο
τον ακολουθαω με παει σε ενα μπαρ με βαζει με μια γκομενα σε ενα τραπεζι
φερνει δυο ποτα χωρις να του πω τιποτα φερε μου κατι να πιο εχω καταλαβει οτι πεζει απατη πα να φυγο μου λεει δοσε μου 20 ευρο για τα ποτα του λεω δεν μου ειπες απο πριν οτι κανουν 20ε τα δινο
μετα σκαει μητη μια βουλγαρα μου λεει ο τυπος δοσε 50ευρο για την κοπελα
τα δινο μετα μου λεει δοσε και 10 ευρο για την συνοδεια της κοπελας
του λεω τι θα γινει ποσα θελεις συνολο τα δινο μετα με παει η γκομενα σε ενα χοτελ απεναντι απο το μπαρ και ξεκιναει ολη η φαση
τελικα συνολο εσκασα ενα 80 ευρο για μιση ωρα μετα εφυγα
σε ολη τη φαση δεν αντισταθηκα λεω ασε μην πλεξω πουθενα
τελικα δεν ξαναπατησα μεταχουργειο και ομονοια φροντιζω να κινουμε σε αλλες περιοχες και οχι βραδυ αργα γιατι η αθηνα εχει γινει ζουγλα
με ολους αυτους τους ξενους θελει μεγαλη προσοχη αν εισε μονο σου.