Νέα

Επιδειξίας κατέβασε το παντελόνι του και θώπευσε τα γεννητικά του όργανα στη Μιχαλακοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelogiatross
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trelogiatross

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
374
Πόντοι
20

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Σούπε κανένας ότι τα μέλη του bou είναι επιδείξιες και ανώμαλοι?
Αυτή η μαλακια συνέχεια πιο μέλος είναι και πιο μέλος είναι ,νομίζω έχει κουράσει.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
Ποιο μέλος είναι;
@px75 παλι ρομπα στο πανελληνιο μας εκανες μωρη ξεμαλλιασμενη σουσουραδα ?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Λέει το άρθρο ότι την σταμάτησε και άρχισε να τον παίζει μπροστά της, μέχρι που τελείωσε και έφυγε.

Τι στο διάολο, μαλακια έχουν στο κεφάλι τους πραγματικά; Οι γκόμενες εννοώ. Αυτή καθόταν εκεί για ποιόν λόγο ακριβώς, δεν του έριχνε μια κλωτσιά στα αρχιδια ακριβώς να διπλωθεί κάτω, και μετά κλωτσιες με μυτο στο σκατοκεφαλο του;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Λέει το άρθρο ότι την σταμάτησε και άρχισε να τον παίζει μπροστά της, μέχρι που τελείωσε και έφυγε.

Τι στο διάολο, μαλακια έχουν στο κεφάλι τους πραγματικά; Οι γκόμενες εννοώ. Αυτή καθόταν εκεί για ποιόν λόγο ακριβώς, δεν του έριχνε μια κλωτσιά στα αρχιδια ακριβώς να διπλωθεί κάτω, και μετά κλωτσιες με μυτο στο σκατοκεφαλο του;
Γαύρος είσαι μαν?

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Όταν είπες κλωτσιές με τον μύτο λέω γσυρος άμπαλος είναι αυτός.
:tooth:
:bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom:
Από τη Δευτέρα να το ξαναπείς........

Καλά ρε παλικάρια, ο τύπος που κατεβάζει τα παντελόνια του και τραβάει μια παχιά στην μέση του δρόμου είναι ανώμαλος, πως αλλιώς να τον πούμε?
Η άλλη που κάθεται και τον βλέπει μέχρι να του φύγουν τα φλόκια, τι είπαμε πως είναι??
"Για λίγα λεπτά και μόλις άντλησε ικανοποίηση και εκτόνωσε τη διαστροφή του, ανέβηκε στο λευκό μοτοποδήλατο και πατώντας γκάζι χάθηκε στα στενά της περιοχής." Από το παραπάνω άρθρο....
Γιατί δεν μιλάμε για ενα τύπο που απλά δείχνει αλλά για τύπο που μαλακίζεται μέχρι να τελειώαει, γιατί κάτι δεν στέκει στο παραπάνω???

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
:bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom::bottom:
Από τη Δευτέρα να το ξαναπείς........

Καλά ρε παλικάρια, ο τύπος που κατεβάζει τα παντελόνια του και τραβάει μια παχιά στην μέση του δρόμου είναι ανώμαλος, πως αλλιώς να τον πούμε?
Η άλλη που κάθεται και τον βλέπει μέχρι να του φύγουν τα φλόκια, τι είπαμε πως είναι??
"Για λίγα λεπτά και μόλις άντλησε ικανοποίηση και εκτόνωσε τη διαστροφή του, ανέβηκε στο λευκό μοτοποδήλατο και πατώντας γκάζι χάθηκε στα στενά της περιοχής." Από το παραπάνω άρθρο....
Γιατί δεν μιλάμε για ενα τύπο που απλά δείχνει αλλά για τύπο που μαλακίζεται μέχρι να τελειώαει, γιατί κάτι δεν στέκει στο παραπάνω???
Μαλάκα υπάρχει πολύ αρρώστια εκεί έξω....
:confused:

Από Δευτέρα εδώ θα είμαι ρε ξάδερφε.Δεν έχω κρυφτεί ποτέ.
Δεν είμαι μπουξός που το ρίχνει στις μαλαματίνες μετά από άρπαγμα ψωλής...
:hi:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656

Κι αυτή μπορεί να είχε να δει καιρό πούτσα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Κι αυτή μπορεί να είχε να δει καιρό πούτσα
Εμένα κάτι δεν μου πάει καλά, όπως τα λέει η εφημερίδα. Στην Μιχαλακοπούλου γίνεται της Πόπης, και πρωινή ώρα κιόλας. Πάντα υπάρχει κίνηση, και το βράδυ.
Δεν είδε κανείς τίποτα, ολόκληρα λεπτά δεν πέρασε κανείς; Είναι αδύνατον. Έχεις και την τύπισσα να κάθεται εκεί μπροστά, τι να πω, περίεργο όλο το σκηνικό.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.642
Πόντοι
9.931
Σιγα μην τον έπαιζε και κανα τέταρτο τύποι:wanker: Πετάχτηκε μπροστά της, τον πέταξε εξω, τράβηξε 2-3 μανιβελιες, άδειασε και την εκανε. Δεν πρεπει να έκανε πανω απο 10 δεύτερα!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Εμένα κάτι δεν μου πάει καλά, όπως τα λέει η εφημερίδα. Στην Μιχαλακοπούλου γίνεται της Πόπης, και πρωινή ώρα κιόλας. Πάντα υπάρχει κίνηση, και το βράδυ.
Δεν είδε κανείς τίποτα, ολόκληρα λεπτά δεν πέρασε κανείς; Είναι αδύνατον. Έχεις και την τύπισσα να κάθεται εκεί μπροστά, τι να πω, περίεργο όλο το σκηνικό.
μεσημερι κυριακης τριημερου, μπορει να εγινε σε καποιο παραδρομο διπλα, ειναι μεγαλη η μιχαλακοπουλου.

εγω στην αρχη δεν διαβασα καλα τον τιτλο και νομισα οτι καποιος παρενοχλησε καποια με "διασημη" με το επωνυμο Μιχαλακοπουλου :tooth:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Πρεζού έχεζε σε παρτέρι στη Λαυρίου. Την πέτυχα στη φάση που ανέβαζε slow motion το παντελόνι της.
Κώλος με πληγές και εξανθήματα. Απέναντι δύο μπάτσοι την κοίταζαν ατάραχοι.

Τι λέτε; Κάνει για πιασάρικος τίτλος;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Πρεζού έχεζε σε παρτέρι στη Λαυρίου. Την πέτυχα στη φάση που ανέβαζε slow motion το παντελόνι της.

Ωραίο θέαμα τύπε :vomit:

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216

Κράτα το για την Κυριακή!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946

Τύπε μου, ο τίτλος θα είναι: "συνειδητοποιημένη οικολόγος, φροντίζει για το λίπασμα των παρτεριών, ενώ ο Δήμος αδιαφορεί. Που είναι το κράτος, Νίκο Εισαγγελατο; "

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom