You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε μαντηλάκι για να σκουπιστεί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Συμφωνώ για τον συνάδελφο και όλους ότι ειρωνεύονται.. έδωσα λίγο έμφαση για να αναδείξω τις δυσάρεστες ψυχολογικές προεκτάσεις που ένα τέτοιο περιστατικό ίσως ( σίγουρα) έχει..ψυχολογικά τραύματα ( ptsd)Νομίζω ότι απλή ειρωνία κάνει ο συνάδελφος, όπως οι περισσότεροι εδώ(θέλω να πιστεύω... ) . Ασφαλώς και είναι ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ που γίνονται τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν!!! Έχουμε ξεφύγει δυστυχώς...
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εφέτος το καλοκαίρι ήταν σε μια παραλία της Βούλας ένας βρομιλος 130 κιλά και επεζε το πουλάκι τού πάνω από μια μαμά μιλφ που φωραγε στριγκαρα μαγιό και είχε και τους μπαλονοβυζους έξω στο τέλος που την ψεκασε τον έδερναν και η πετρες
Διαγραμμένο μέλος 209012
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2021
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Η κοπέλα πάγωσε. Ο περίεργος τύπος κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να αυνανίζεται και με αισθησιακή φωνή, της είπε «Δώσε μου ένα μαντηλάκι σε παρακαλώ».
Ποιό μέλος είναι ο αρθρογράφος του πρώτου θέματος;
Τελευταία τροποποίηση:
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Να τον βρούμε πριν ξαναχτυπησεκ
Πόσες μαλακίες δλδ να τραβήξει ο άνθρωπος;;;
Θα λιωσει
Θα μας τρελάνουν τελείως.. ένας μυστηριώδης άνδρας που όπως κατέθεσε, ήταν ηλικιας 30-40 ετών, γύρω στο 1.80 γυμνασμενος με γκρί φούτερ με κουκούλα και μάσκα full face, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού αναφέρει !
*Τί περιγραφή έδωσες μωρή πουτάνα από την στιγμή που ο άλλος φορούσε full face;;;;;;; ?
Μήπως από την ταραχή περιέγραψες πουτσοκέφαλο;;;;;; ?
*Όσον αφορά την αισθησιακή φωνή ΔΕΝ θα το σχολιάσω.. παίζει να εννοεί τον ήχο της ηδονής μόλις ξεπήδησαν τα φλόκια....
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
Και μετα λένε οτι δεν υπάρχουν ρομαντικοί άντρες, μέχρι και μωρό μου της είπεΣυμπέρασμα : το κάπνισμα βλάπτει.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
Ρε μύστη σε είδα, γιατί μου έφαγες το γκομενάκι ?? Εκεί που ήμουν έτοιμος εμφανίστηκες εσύ και κατέληξα να χαιδεύομαι μόνος μέσα στο αμάξι και παραλίγο να σπάσω το λεβιέ των ταχυτήτων...το επόμενο θα το πάρω αυτόματοΕγώ ήμουν
Και "σε παρακαλώ". Κύριος.Και μετα λένε οτι δεν υπάρχουν ρομαντικοί άντρες, μέχρι και μωρό μου της είπε
Συμφωνώ ότι είναι ανησυχητικό, θλιβερό, καταδικαστέο κλπ απλά το πήραμε με πιο χαλαρή διάθεση μάλλον γιατί έχει πέσει πολύ "σε τι κόσμο ζούμε" τελευταία.Νομίζω ότι απλή ειρωνία κάνει ο συνάδελφος, όπως οι περισσότεροι εδώ(θέλω να πιστεύω... ) . Ασφαλώς και είναι ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ που γίνονται τέτοια πράγματα, αν είναι δυνατόν!!! Έχουμε ξεφύγει δυστυχώς...
Και για να μην ξεχνιόμαστε : ψωλή, στραπόν και τζάμπα το ζαμπόν
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.977
- Πόντοι
- 9.297
Aυτα να τα βλέπουν κάτι ναυάγια που νομίζουν ότι αν πάνε στο γυμναστήριο θα έχουν πιο πολλές πιθανότητες με γκόμενες...ποιος ξέρει πόσες απορρίψεις έφαγε ο τύπος που τελικά πήρε την κατάσταση ...στα χερια του!Και μετα λένε οτι δεν υπάρχουν ρομαντικοί άντρες, μέχρι και μωρό μου της είπε
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
Τι να το κάνεις το γυμναστήριο μύστη μου αν δεν μπορείς να πεις δυο κουβέντες...και αν δεν εκπέμεις αυτοπεποίθηση είναι σαν τις γυναίκες που βάζουν παντού σιλικόνη και αφρούς πολυουρεθάνηςAυτα να τα βλέπουν κάτι ναυάγια που νομίζουν ότι αν πάνε στο γυμναστήριο θα έχουν πιο πολλές πιθανότητες με γκόμενες...ποιος ξέρει πόσες απορρίψεις έφαγε ο τύπος που τελικά πήρε την κατάσταση ...στα χερια του!
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ηθικο διδαγμα...το μαντηλακι μπηκε για τα καλα στη ζωη μας...?
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Δηλαδή καθόταν από πάνω της μέσα στη παραλία τραβώντας τον λεβιέ και τον άφησαν να ψεκάσει πριν τον συνετίσουν?Εφέτος το καλοκαίρι ήταν σε μια παραλία της Βούλας ένας βρομιλος 130 κιλά και επεζε το πουλάκι τού πάνω από μια μαμά μιλφ που φωραγε στριγκαρα μαγιό και είχε και τους μπαλονοβυζους έξω στο τέλος που την ψεκασε τον έδερναν και η πετρες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ζαμπόν δεν είναι υγιεινό ενώ οι σαρδέλες έχουν ω3Συμφωνώ ότι είναι ανησυχητικό, θλιβερό, καταδικαστέο κλπ απλά το πήραμε με πιο χαλαρή διάθεση μάλλον γιατί έχει πέσει πολύ "σε τι κόσμο ζούμε" τελευταία.
Και για να μην ξεχνιόμαστε : ψωλή, στραπόν και τζάμπα το ζαμπόν
Πολύ ορθή η διατροφική παρέμβαση αλλά οι σαρδέλες δεν "πήγαιναν" με το στραπόν.Το ζαμπόν δεν είναι υγιεινό ενώ οι σαρδέλες έχουν ω3
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Να παίρνετε μαντηλάκια
Δεν θα σας δώσουν
Κι αν είστε έξω καρδιά
Αφήστε το κουτί για τους επόμενους
Να της το πείτε ..
Δεν θα σας δώσουν
Κι αν είστε έξω καρδιά
Αφήστε το κουτί για τους επόμενους
Να της το πείτε ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Θα μπορούσαμε να πούμε: ψ@λη, στραπον και σχιστε το καλσόν για να μην ωθουμε τον κόσμο σε ανεβασνα χοληστερίνης...εκτός αν το ζαμπόν είναι light, αλλά και πάλι δεν είναι υγιεινό...Πολύ ορθή η διατροφική παρέμβαση αλλά οι σαρδέλες δεν "πήγαιναν" με το στραπόν.
Χαχα δυνατό....Θα μπορούσαμε να πούμε: ψ@λη, στραπον και σχιστε το καλσόν για να μην ωθουμε τον κόσμο σε ανεβασνα χοληστερίνης...εκτός αν το ζαμπόν είναι light, αλλά και πάλι δεν είναι υγιεινό...
Επειδή η παρότρυνση σε σκίσιμο του καλσόν, όμως, παραπέμπει σε οικολογική ασυνειδησία (καθώς ως απόρριμμα διασπάται πολύ αργά κλπ κλπ ) αντιπροτείνω το ψ@λη, στραπόν και κάντε ένα πλονζόν , που παραπέμπει και σε άθληση
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Πολύ ωραίο! Με ηθικά διδάγματα για τη νεολαία!Χαχα δυνατό....
Επειδή η παρότρυνση σε σκίσιμο του καλσόν, όμως, παραπέμπει σε οικολογική ασυνειδησία (καθώς ως απόρριμμα διασπάται πολύ αργά κλπ κλπ ) αντιπροτείνω το ψ@λη, στραπόν και κάντε ένα πλονζόν , που παραπέμπει και σε άθληση