Νέα

Επιχειρηση παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας..................

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ειναι υποχρεωμενος να σε ειδοποιησει να φυγεις
αν δεν ακουσεις ναι μπορει να σε γραψει
Και ανάλογα την περίπτωση να σε σηκώσει με γερανό και να σε συλλάβει για παρακώλυση συγκοινωνιών!  :s&m_3:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Συμφωνω απολύτως να βεβαιώνονται οι παραβάσεις οταν γίνονται.
Αλλα ρε πούστη μου στις 6:30 το πρωι βγήκε ο μουλος και εγραφε τα αυτακίνητα απο  αρχη της Αχαρνων μέχρι τον Αγιο Παντελεήμονα!!!!!!
Ο χονδρος τροχόμπατσος είναι!!!!!!!!!
:jerking:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τυποι αγνοειτε οτι εχουν παρει εντολη για να γαμανε τον κοσμο με την σταθμευση αυτην την εποχη.Πολιτικη αποφαση ειναι

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε ετσι εχουν ειπα
εαν στον ελληνα δωσεις εξουσια την γαμησες
θα συμφωνησω στο να διξουν ανεχεια
αλλα.... στον αλλον με το καροτσακι που του κλινουμε το δρομο
η αυτον που του κλεινουν την πορτα γιατι παρκαραν στο πεζοδρομειο
ποιος δειχνει ανεχεια και σεβασμο?
γιατι απετουμαι κατι που και οι ιδιοι δεν κανουμε?
εχω τσακωθει απειρες φορες με μπατσους πηγενα στην κορινθου πατρων με 110 οριο τα 80
με περναει ενα λεωφορειο πισο του το μπατσικο μου αναβει φαρους και πηγε να με γραψει
οποιος ξερει τον δρομο καταλαβαινει
φταιω εγω που εβρισα τον μπατσο πηρα το 100 και ζητησα τον εισαγγελεα?
εκανε σωστα την δουλεια του?
ναι να φαω κληση γιατι ειμαι πανω απο το οριο
το λεωφορειο ομως που με περασε σε ενα δρομο με 2 λωριδες χωρις διαχωριστικο καθε λιγο κονους
με 50 ψυχες μεσα
γιατι το αφησε να φυγει?
τελικα δεν με εγραψαν αλλα λιγο με νοιαζει
αν μεσα σε αυτο το λεωφορειο ηταν τα παιδια σου που πανε σχολικη εκδρομη και ο παπαρας ο οδηγος
το καρφωνε πουθενα ποιος θα εφταιγε?
ο νταλικιερης οπως τοτε στο πεταλο του μαλιακου που ειδε το λεωφορειο μπροστα του να κανει προσπεραση?

εαν ημασταν ολοι σωστοι οκ αλλα......
Δε διαφωνουμε, το ιδιο λεω και εγω. Δινουν βαρυτητα σε πιο ελαφριες και ευκολες παραβασεις για αυτους και τις πιο ουσιωδεις τις παραμελουν...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δε διαφωνουμε, το ιδιο λεω και εγω. Δινουν βαρυτητα σε πιο ελαφριες και ευκολες παραβασεις για αυτους και τις πιο ουσιωδεις τις παραμελουν...

φιλε εγω κακος δεν εφαγα την κληση μου ομως
αλλα αν ο μπατσος εκανε σωστα την δουλεια του δεν θα την γλυτωνα
αυτο πρεπει να καταλαβουμε ολοι
πρεπει να σταματησει το γιατι εγω και οχι αυτος
ολα κσεκινανε απο καπου
δεν μπορουμε να διαμαρτυρωμαστε απο την στιγμη που κανουμε μαλακια
παρκαρες σε πεζοδρομιο/διαβαση/ραμπα αναπηρων πινακιδες επιτοπου
περασες με κοκκινο?
μεσα και αφαιρεση το διπλωμα
μην διαμαρτυρομαστε οταν κανουμε την μαλακια
ας ειμαστε σωστοι
ΑΛΛΑ
και ο μπατσος να κανει σωστα την δουλεια του

εδω στην ελλαδα δεν γινετε τπτ απο τα παραπανω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Mην ξεχνάμε τα Α.Κ. 966, 967, 968, 969, 970 & 971 όπου οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εκτός συναλλαγής. Η P69 των Δήμων είναι ένα εντελώς δικό τους δημιούργημα ΕΝΤΕΛΩΣ παράνομο αφού σε εξαναγκάζουν με πληρωμή 1 ή 2 ευρώ (δηλαδή συναλλαγή) να πληρώνεις κιόλας και τον κοινόχρηστο.
Ωπα.
Το οτι ειναι εκτός συναλλαγης δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να εκμισθωθούν αντι αντιτίμου.
Οπως και οι χωροι στις πλατειες για τα τραπεζακια των καφετεριων.
Το ιδιο ειναι.
Ουσιαστικα οι θεσεις σταθμευσης που πληρωνονται, προκειται για μισθωση.
Και φυσικα ειναι στην απολυτη αρμοδιοτητα του Δημου να απαγορευσει τη σταθμευση για λογους ασφαλειας της κυκλοφοριας όπου κρινει.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ωπα.
Το οτι ειναι εκτός συναλλαγης δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να εκμισθωθούν αντι αντιτίμου.
Οπως και οι χωροι στις πλατειες για τα τραπεζακια των καφετεριων.
Το ιδιο ειναι.
Ουσιαστικα οι θεσεις σταθμευσης που πληρωνονται, προκειται για μισθωση.
Και φυσικα ειναι στην απολυτη αρμοδιοτητα του Δημου να απαγορευσει τη σταθμευση για λογους ασφαλειας της κυκλοφοριας όπου κρινει.
Αυτό σημαίνει εκτός συναλλαγής. Οτι δεν μπορούνε. Με την μίσθωση παρανομούν, αφού με το που αγοράζει κάποιος το ξηστό για το P69 έμμεσα αποδέχεται τα του Δήμου με αποτέλεσμα να δημιουργείται συναλλαγή.

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Αν εξαιρεσουμε τη σταση του τυπου εξω απο το νοσοκομειο οπου κι εγω μαλλον το ιδιο θα εκανα δεν διαβασα κατι λογικο στο γιατι να παρκαρει καποιος παρανομα....
Καθως επισης δε διαβασα και για παρανομες σταθμευσεις που ενοχλουν οπως π.χ. τα παρκαρισμενα στις γωνιες ...
Ποτε δεν ειδα ενα κωλοαμαξο παρκαρισμενο σε γωνια και να του λειπουν οι πινακιδες...
Το οτι δεν εχει ταμπελα δεν σημαινει οτι επιτρεπεται κιολας...
Εχοντας κανει χρονια φορτηγατζης και κινουμενος μεσα στην Αθηνα εχω αγανακτησει σε σημεια που δεν μπορουσα να στριψω λογο καποιου εξυπνου τριμαλακα που παρα τη σημανση οτι το πρωι θα περασουν φορτηγα για την οικοδομη μας εγραφε κανονικα στα @@@δια του και μας εκλεινε τη γωνια....
Οταν βεβαια εβρισκε το αμαξι επανω στο πεζοδρομιο απο τα χερια των οικοδομων φωναζε οτι του καταστρεφουν την περιουσια αλλα ας μην εκανε τη μαλακια....
Απο παραδειγματα απειρα ...οπως π.χ οτι ενας μαγκας παρκαρε στον δρομο που περναει μπροστα απο την εισοδο των ΚΤΕΛ στη Λιοσιων ενα μετρο εξω απο το πεζοδρομιο και κλειστηκα εκει με το φορτηγο 2 ωρες και κατι μεχρι να το σηκωσει ο γερανος και να περασω....
Κακα τα ψεμματα εχουμε τη μαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια του "ε δε γαμιεται μωρε, και τι θα μου κανουν?"
Ετσι σκεφτηκε ενας μαγκακος στην Καλλιθεα και μας τραβηξε τις σκαλωσιες απο μια οικοδομη και παρκαρε μπροστα... την επομενη το πρωι που πηγαμε να ξεφορτωσουμε λοιπον ο γερανιστας του πηρε το κουβαδακι και το εβαλε στην ταρατσα της διπλανης πολυκατοικιας στον 5ο....
Πρεπει να το σκεφτηκε πολυ ο φιλος για να ξαναπαρκαρει μαλακισμενα....

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Αν εξαιρεσουμε τη σταση του τυπου εξω απο το νοσοκομειο οπου κι εγω μαλλον το ιδιο θα εκανα δεν διαβασα κατι λογικο στο γιατι να παρκαρει καποιος παρανομα....
Καθως επισης δε διαβασα και για παρανομες σταθμευσεις που ενοχλουν οπως π.χ. τα παρκαρισμενα στις γωνιες ...
Ποτε δεν ειδα ενα κωλοαμαξο παρκαρισμενο σε γωνια και να του λειπουν οι πινακιδες...
Το οτι δεν εχει ταμπελα δεν σημαινει οτι επιτρεπεται κιολας...
Εχοντας κανει χρονια φορτηγατζης και κινουμενος μεσα στην Αθηνα εχω αγανακτησει σε σημεια που δεν μπορουσα να στριψω λογο καποιου εξυπνου τριμαλακα που παρα τη σημανση οτι το πρωι θα περασουν φορτηγα για την οικοδομη μας εγραφε κανονικα στα @@@δια του και μας εκλεινε τη γωνια....
Οταν βεβαια εβρισκε το αμαξι επανω στο πεζοδρομιο απο τα χερια των οικοδομων φωναζε οτι του καταστρεφουν την περιουσια αλλα ας μην εκανε τη μαλακια....
Απο παραδειγματα απειρα ...οπως π.χ οτι ενας μαγκας παρκαρε στον δρομο που περναει μπροστα απο την εισοδο των ΚΤΕΛ στη Λιοσιων ενα μετρο εξω απο το πεζοδρομιο και κλειστηκα εκει με το φορτηγο 2 ωρες και κατι μεχρι να το σηκωσει ο γερανος και να περασω....
Κακα τα ψεμματα εχουμε τη μαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια του "ε δε γαμιεται μωρε, και τι θα μου κανουν?"
Ετσι σκεφτηκε ενας μαγκακος στην Καλλιθεα και μας τραβηξε τις σκαλωσιες απο μια οικοδομη και παρκαρε μπροστα... την επομενη το πρωι που πηγαμε να ξεφορτωσουμε λοιπον ο γερανιστας του πηρε το κουβαδακι και το εβαλε στην ταρατσα της διπλανης πολυκατοικιας στον 5ο....
Πρεπει να το σκεφτηκε πολυ ο φιλος για να ξαναπαρκαρει μαλακισμενα....

έλα παραδέξου το, ήσουν λίγο υπερβολικός σε αυτό το σημείο..  :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια εγω μια απορια εχω υπαρχει το μετρο που ειναι εξυπηρετηκοτατο σας εχουνε βαλει τραμ (μια αργοκινητη μαλακια) σας εχουνε βαλει τρολει σας εχουνε βαλει ηλεκτρικο υπαρχουν λεωφωρεια καθε 3 λεπτα εχουν δρομολογιο τα περισσοτερα μεσα ειδικα της καθημερινες ειναι εξυπηρετικοτατα και εσεις επιμενετε ακομα να πηγαινετε με το αυτοκινητο σας και ειδικα τωρα που η βενζινη εχει φτασει στο 1,70 το λιτρο απλα παρτε ενα μεσο μαζικης μεταφορας και ξεχαστε την κινηση το παρκαρισμα τις κλησεις απλα τα πραγματα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και επισησς αυτη η μαλακια που δεν μπορεις να περπατησεις στο πεζοδρομιο και εχουν παρκαρει ολα τα μηχανακια πρεπει να σταματησει ποια επιτελους πρεπει να γραφουν και τα μηχανακια οσοι τα βαζουν πανω στο πεζοδρομιο υπαρχουν και οι πεζοι.

Επισης οσοι ειναι υπερμαχοι της αναπτυξης των ευρωπεων σε μερικες μεγαλες ευρωπαικες πολης απαγορευετε η κυκλοφορια οποιουδηποτε μηχανοκινητου μεσου στο κεντρο της πολης η σε αλλες πληρωνουν διοδια για το νεφος που προκαλουν τα οχηματα για να κυκλοφορησουν μεσα στην πολη η βγαζουν καρτα

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Επισης οσοι ειναι υπερμαχοι της αναπτυξης των ευρωπεων σε μερικες μεγαλες ευρωπαικες πολης απαγορευετε η κυκλοφορια οποιουδηποτε μηχανοκινητου μεσου στο κεντρο της πολης η σε αλλες πληρωνουν διοδια για το νεφος που προκαλουν τα οχηματα για να κυκλοφορησουν μεσα στην πολη η βγαζουν καρτα
Τα υπερογκα τελη κυκλοφοριας που πληρωνουμε σου λενε κατι?
Μην πυροβολεις οσους εχουν μεταφορικο μεσο διοτι σε πολλα μερη της Αθηνας δεν εχεις προσβαση με ΜΜΜ για να πας εκει που θες. Ασε δε εαν θες να μεταφερεις πραγμα η ανθρωπο που δυσκολευεται να μετακινηθει θες αμαξι. Εγω εαν ειναι για προσωπικη μου δουλεια στο κεντρο της Αθηνας σαφως και θα παρω το μετρο π.χ. Πολλες φορες ομως χρειαζεται το αυτοκινητο γιατι δεν μπορει να γινει διαφορετικα. Το συγκεγκριμενο καιρο βγαινουν απλα για εισπρακτικους λογους και γραφουν προστιμα. Πολυ σωστα οπως αναφερθηκε σε γωνιες και στενους δρομους που απαγορευεται να παρκαρεις και απο τις 2 μεριες δεν βλεπω να γραφουν. Εκει επιβαλλεται ομως διοτι δεν χωραει να περασει ασθενοφορο η πυροσβεστικη εαν χρειαστει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε συνελθε
δεν ειπε κανεις για επισκεψη ειπαμε για μεταφορα ατομου και οχι δεν μου φτανουν αυτα

οπως πας θα μου βγαλεις λογικη την αποψη του παπαρα του γεωργιαδη οτι δεν πρεπει να πηγενουμε στα νοσοκομεια
και παραλογη την απετηση μου οτι αφου πληρωνω ικα σικα μικα θελω ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη

τα εργα που λες τα εχεις πληρωμενα προ πολου
αλλα καποιοι αποφασισαν να τα φανε απο το το να τα φτιαξουν
και αντι αυτη τη στιγμη να λες το πληρωσα το ΘΕΛΩ τους λες και μπραβοελεος συνελθε και καταλαβε το τι λεμε

είπαμε ... αντί να βρίζεις για το ότι δεν υπαρχουν ασθενοφόρα για την μεταφορά βρίζεις γιατί δεν σε αφησαν να παρκάρεις παράνομα και πιθανόν εμποδίζοντας τους άλλους... καλός ελληνοπαπάρας είσαι

η άποψη του γεωργιάδη είναι όχι απλά λογική αλλά ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΗ... σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο για να διαβείς την πόρτα του νοσοκομείου (για το κρατικό σύστημα υγείας μιλάμε πάντα και όχι για το ιδιωτικό όπου με τον παρά σου κάνεις ότι γουστάρεις) υπάρχουν ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΤΡΟΠΟΙ

(1) σε πάει ασθενοφόρο ως επείγον περιστατικό μετά από ατύχημα, έμφραγμα κλπ κλπ κλπ κλπ
(2) πάς μόνος σου με καθορισμένο ραντεβού μετά από παραπεμπτικό που σου δίνει ο ειδικός γιατρός που σημαίνει κάνεις αυτόματα εισαγωγή για συγκεκριμένο πρόβλημα και θεραπεία

μόνο στο Ελλαδιστάν υπάρχει εξωτερικό ιατρείο σε νοσοκομείο το οποίο οδηγεί σε εισαγωγή για θεραπεία..

και καλά θα κάνει να το κάνει όσο ποιό συντομα γίνεται...

και πάμε τώρα για την απαίτηση σου επειδή πληρώνεις να θέλεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.. λογική η απαίτηση εφόσον φυσικά δεν αποφασίζεις εσύ για το τι περίθαλψη χρειάζεσαι αλλά κάποιος ειδικός στον οποίο δεν πήγες επειδή σου καύλωσε ή έκρινες ότι αυτός θα σε θεραπεύσειαλλά επειδή σε παρέπεμψε κάποιος γιατρός ο οποίος σε παρακολουθεί συνεχώς ξέρει το ιστορικό σου και έκρινε ότι για τα συμπτώματα που λες ότι έχεις χρειάζεται να πάς σε ψυχιάτρο και όχι σε γαστρεντερολόγο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εσυ πας μεε συγκοινωνιες  :think:

εγώ πάω με το προσφορώτερο μέσο το οποίο θα κρίνω εγώ..

αν μου καυλώσει θα πάω με το αμάξι αλλά θα πάω σε ένα πάρκιν να το βάλω έτσι ώστε

(1) να γλυτώσω από τον βραχνά να κ΄νω βόλτες ψάχνοντας
(2) να μην έχω το άγχος να με γράψουνε επειδη πάρκαρα ημινόμιμα
(3) να μην έχω το όχημα (όχι ότι είναι κανένα πανάκριβο) στην διάθεση του κάθε μπαχαλάκια, ανώμαλου, ζηλιάρη, ηλίθιου ο οποίος μπορεί να το γρατζουνίσει με τα κλειδιά επειδή του έφαγα την θέση, συμβολίζει το κεφάλαιο, σκέφτεται γιατί αυτός ο πούστης και όχι εγώ (και ας μην έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του) κλπ κλπ κλπ
(4) να μην εμποδίζω έναν ΑΜΕΑ να κυκλοφορήσει

κλπ κλπ κλπ...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τα υπερογκα τελη κυκλοφοριας που πληρωνουμε σου λενε κατι?
Μην πυροβολεις οσους εχουν μεταφορικο μεσο διοτι σε πολλα μερη της Αθηνας δεν εχεις προσβαση με ΜΜΜ για να πας εκει που θες. Ασε δε εαν θες να μεταφερεις πραγμα η ανθρωπο που δυσκολευεται να μετακινηθει θες αμαξι. Εγω εαν ειναι για προσωπικη μου δουλεια στο κεντρο της Αθηνας σαφως και θα παρω το μετρο π.χ. Πολλες φορες ομως χρειαζεται το αυτοκινητο γιατι δεν μπορει να γινει διαφορετικα. Το συγκεγκριμενο καιρο βγαινουν απλα για εισπρακτικους λογους και γραφουν προστιμα. Πολυ σωστα οπως αναφερθηκε σε γωνιες και στενους δρομους που απαγορευεται να παρκαρεις και απο τις 2 μεριες δεν βλεπω να γραφουν. Εκει επιβαλλεται ομως διοτι δεν χωραει να περασει ασθενοφορο η πυροσβεστικη εαν χρειαστει.

φιλε και γω εχω αυτοκινητο (σε κανα διμηνο παραδιδω πινακιδες) αλλα οταν παω αθηνα χρησιμοποιοω το μεσα μαζικης μεταφορας και ναι σε ολη την αττικη εχουν βαλει μεσα μαζικης μεταφορας ακομα και στο κορωπι που εχει το εξοχικο του ενας φιλος μου παει το μετρο ακομα και στην αγια μαρινα αττικης χουν βαλει λεοφωρειο που κανει σταση στο μετρο του ελληνικου και παει στο κεντρο της αθηνας στις περισσοτερες περιοχες εχει μεσα μαζικης μεταφορας. συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες για το παρκαρισμα οτι δηλαδη πρεπει να γραφουν αυτους που παρκαρουν σε γωνιες  η σε στενους δρομους παρκαρουν και απο τις δυο μεριες αλλα ναι πρεπει να γραφουν και μηχανακια που παρκαρουν σε πεζοδρομια και αυτοκινητα εδω ο αλλος εχει τζιπ και παει για δουλειες στο κεντρο και τσιγγουνευετε να πληρωσει το παρκιν και ψανει που θα καβαλησει πεζοδρομιο αλλα τον πεζο η τον ποδηλατη τον γραφει στα αρχιδια του πως θα κανει μοστρα στο κολωνακι μετα

bendiwolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντως για να συνεισφερω στην συζητηση υπενθυμιζω οτι υπαρχει ακομα νομος (του Γερου Καραμανλη) που οριζει για ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ της Αθηνας την υποχρεωση να υπαρχει πιλωτη (στο ισογειο) με τοσες θεσεις παρκιγκ οσες και τα διαμερισματα της πολυκατοικιας... τωρα για το γεγονος οτι ΟΛΟΙ οι μαγκες κατασκευαστες και υπεργολαβοι εδωσαν το κατι τις τους και μετετρεψαν τις πιλωτες σε μαγαζια με βιτρινες για να χρεωνουν αερα φανταζομαι οτι ΠΑΛΙ φταιει το κρατος ετσι;;;

Τωρα οσο για την συμπεριφορα του Ελληνα οδηγου τα ειχε πει στο παρελθον ο Χαρυ Κλυνν: "τα 2 μεγαλυτερα προβληματα του Ελληνα ανδρα ειναι να χασει 10 κιλα και να βρει θεση να παρκαρει ακριβως εξω απο το μαγαζι για να μην κουραζεται"... αυτη η συνηθεια να θελουν ολοι (αυτοκινητα και μηχανες) να παρκαρουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠ'ΕΞΩ απο το σημειο που πηγαινουν, ας ειναι και πεζοδρομιο, ωστε να αποφυγουν να περπατησουν 100 μετρα, ειναι πανω απο ολα ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ. Στις ξενες πολεις που εχω ζησει (και ειναι αρκετες) οσοι εχουν αυτοκινητο παρκαρουν στους χωρους parking (Δημοσιους και Ιδιωτικους) και ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ για να πανε στην δουλεια τους...

bendiwolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να γραφουν και μηχανακια που παρκαρουν σε πεζοδρομια

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000!!! Ειδικα τωρα τελευταια οι μηχανοβιοι το εχουν κανει τελειως μπ0υρδελο - μπαινουν αναποδα σε μονοδρομους, οδηγουν σε πεζοδρομια, περνανε με κοκκινο, παρκαρουν οπου λαχει... προς θεου δεν λεω οτι το κανουν ολοι, αλλα υπαρχουν αρκετοι, και δυσφημουν ολους οσους οδηγουν μηχανη...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ΣΥΜΦΩΝΩ 1000!!! Ειδικα τωρα τελευταια οι μηχανοβιοι το εχουν κανει τελειως μπ0υρδελο - μπαινουν αναποδα σε μονοδρομους, οδηγουν σε πεζοδρομια, περνανε με κοκκινο, παρκαρουν οπου λαχει... προς θεου δεν λεω οτι το κανουν ολοι, αλλα υπαρχουν αρκετοι, και δυσφημουν ολους οσους οδηγουν μηχανη...
Τα μηχανακια καταρχην, δεν προκειται ποτε να σου δωσουν προτεραιοτητα. Ειτε κινεισαι ως πεζος ειτε με το αυτοκινητο θα προσπαθησουν αν ειναι δυνατον ακομα και να περασουν απο πανω σου! Και φυσικα θα σε βρισουν με την πρωτη ευκαιρια, θα σε κλεισουν, θα παρκαρουν οπου θελουν και το κορυφαιο!!!! Οδηγουν με ηλιγγιωδη ταχυτητα πανω σε φαρδια πεζοδρομια οπου περπατανε πεζοι με τα παιδακια τους, περνανε ξυστα διπλα τους και αν τους κοιταξεις εστω και λιγο στραβα ειναι ετοιμοι για τσαμπουκα. Δεν το κανουν ολοι φυσικα αλλα το κανουν αυτοι που ειναι της νοοτροπιας κομμενη εξατμιση, γρηγορη οδηγηση, ελιγμους, επικινδυνα προσπερασματα κτλ. Οταν βρεθουν ξαπλωμενοι κατω αρχισουν τη γκρινια ομως. Σαφως και υπαρχουν καφροι με αμαξια αλλα την πρωτοκαθεδρια την εχουν τα μηχανακια πιστευω.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
είπαμε ... αντί να βρίζεις για το ότι δεν υπαρχουν ασθενοφόρα για την μεταφορά βρίζεις γιατί δεν σε αφησαν να παρκάρεις παράνομα και πιθανόν εμποδίζοντας τους άλλους... καλός ελληνοπαπάρας είσαι

η άποψη του γεωργιάδη είναι όχι απλά λογική αλλά ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΗ... σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο για να διαβείς την πόρτα του νοσοκομείου (για το κρατικό σύστημα υγείας μιλάμε πάντα και όχι για το ιδιωτικό όπου με τον παρά σου κάνεις ότι γουστάρεις) υπάρχουν ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΤΡΟΠΟΙ

(1) σε πάει ασθενοφόρο ως επείγον περιστατικό μετά από ατύχημα, έμφραγμα κλπ κλπ κλπ κλπ
(2) πάς μόνος σου με καθορισμένο ραντεβού μετά από παραπεμπτικό που σου δίνει ο ειδικός γιατρός που σημαίνει κάνεις αυτόματα εισαγωγή για συγκεκριμένο πρόβλημα και θεραπεία

μόνο στο Ελλαδιστάν υπάρχει εξωτερικό ιατρείο σε νοσοκομείο το οποίο οδηγεί σε εισαγωγή για θεραπεία..

και καλά θα κάνει να το κάνει όσο ποιό συντομα γίνεται...

και πάμε τώρα για την απαίτηση σου επειδή πληρώνεις να θέλεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.. λογική η απαίτηση εφόσον φυσικά δεν αποφασίζεις εσύ για το τι περίθαλψη χρειάζεσαι αλλά κάποιος ειδικός στον οποίο δεν πήγες επειδή σου καύλωσε ή έκρινες ότι αυτός θα σε θεραπεύσειαλλά επειδή σε παρέπεμψε κάποιος γιατρός ο οποίος σε παρακολουθεί συνεχώς ξέρει το ιστορικό σου και έκρινε ότι για τα συμπτώματα που λες ότι έχεις χρειάζεται να πάς σε ψυχιάτρο και όχι σε γαστρεντερολόγο

καταρχιν που εβρισα?και που ειπα παρκαρα παρανομα?
εκανα σταση να αφησω ασθενη τον οποιο ο δημοτικος αστυνομικος ΤΟΝ ΕΙΔΕ
ΥΠΟΧΡΕΩΘΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠοΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟς ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

η αποψη του παπαρα του γεωργιαδη ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ
εαν πρωτα φροντιζε να υπαρχει ΠΑΝΤΑ ενας γιατρος για τα ελαφρα περιστατικα
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ/ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ/ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

καταρχην επιδη ειχα παει βελγιο πριν κατι μηνες στον αδερφο μου
μια χαρα εξωτερικα ειχαν
και μια χαρα με κοιταξαν και ας μην ημουν βελγος ασφαλισμενος

οσο για το ασθενοφορο
σωστο ναι  ετσι πρεπει
αλλα ποσα βλεπεις να κινουντε και ποσοι πηγαν αδιαβαστοι γιατι δεν υπηρχε?
και οσο για το παραπεμπτικο τοχα στοπα

οποτε οταν θες να υοθετησεις ενα συστημα πρωτα βαζεις τις βασεις και μετα κτιζεις
δεν ξεκινας να κτιζεις και μετα λες πως θα ριξω τα θεμελεια

οσο αφορα το δημοτικο αστυνομικο
οχι ρε φιλε δεν του την χαριζω με ειδε μιλισε?
ειπε τιποτα?
ας μου ελεγε παρτο
αν δεν το επαιρνα ας με εγραφε
αν το αφηνα ωρες ας με εγραφε
αλλα να γυρισω μετα απο 5 λεπτα και να ειμαι ο μονος που εχει γραψει?
ενω με εχει δει κιολας να κατεβαζω  ανθρωπο να το παω στο νοσοκομειο?
ε θα τον γαμησω οχι θα τον βρισω
η θα ηταν καλητερα να καλουσα αστυνομια εισαγγελεα και να καθαριζε με αυτους με την κινηση που εκανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom