είπαμε ... αντί να βρίζεις για το ότι δεν υπαρχουν ασθενοφόρα για την μεταφορά βρίζεις γιατί δεν σε αφησαν να παρκάρεις παράνομα και πιθανόν εμποδίζοντας τους άλλους... καλός ελληνοπαπάρας είσαι
η άποψη του γεωργιάδη είναι όχι απλά λογική αλλά ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΗ... σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο για να διαβείς την πόρτα του νοσοκομείου (για το κρατικό σύστημα υγείας μιλάμε πάντα και όχι για το ιδιωτικό όπου με τον παρά σου κάνεις ότι γουστάρεις) υπάρχουν ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΤΡΟΠΟΙ
(1) σε πάει ασθενοφόρο ως επείγον περιστατικό μετά από ατύχημα, έμφραγμα κλπ κλπ κλπ κλπ
(2) πάς μόνος σου με καθορισμένο ραντεβού μετά από παραπεμπτικό που σου δίνει ο ειδικός γιατρός που σημαίνει κάνεις αυτόματα εισαγωγή για συγκεκριμένο πρόβλημα και θεραπεία
μόνο στο Ελλαδιστάν υπάρχει εξωτερικό ιατρείο σε νοσοκομείο το οποίο οδηγεί σε εισαγωγή για θεραπεία..
και καλά θα κάνει να το κάνει όσο ποιό συντομα γίνεται...
και πάμε τώρα για την απαίτηση σου επειδή πληρώνεις να θέλεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.. λογική η απαίτηση εφόσον φυσικά δεν αποφασίζεις εσύ για το τι περίθαλψη χρειάζεσαι αλλά κάποιος ειδικός στον οποίο δεν πήγες επειδή σου καύλωσε ή έκρινες ότι αυτός θα σε θεραπεύσειαλλά επειδή σε παρέπεμψε κάποιος γιατρός ο οποίος σε παρακολουθεί συνεχώς ξέρει το ιστορικό σου και έκρινε ότι για τα συμπτώματα που λες ότι έχεις χρειάζεται να πάς σε ψυχιάτρο και όχι σε γαστρεντερολόγο
καταρχιν που εβρισα?και που ειπα παρκαρα παρανομα?
εκανα σταση να αφησω ασθενη τον οποιο ο δημοτικος αστυνομικος ΤΟΝ ΕΙΔΕ
ΥΠΟΧΡΕΩΘΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠοΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟς ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.
η αποψη του παπαρα του γεωργιαδη ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ
εαν πρωτα φροντιζε να υπαρχει ΠΑΝΤΑ ενας γιατρος για τα ελαφρα περιστατικα
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ/ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ/ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
καταρχην επιδη ειχα παει βελγιο πριν κατι μηνες στον αδερφο μου
μια χαρα εξωτερικα ειχαν
και μια χαρα με κοιταξαν και ας μην ημουν βελγος ασφαλισμενος
οσο για το ασθενοφορο
σωστο ναι ετσι πρεπει
αλλα ποσα βλεπεις να κινουντε και ποσοι πηγαν αδιαβαστοι γιατι δεν υπηρχε?
και οσο για το παραπεμπτικο τοχα στοπα
οποτε οταν θες να υοθετησεις ενα συστημα πρωτα βαζεις τις βασεις και μετα κτιζεις
δεν ξεκινας να κτιζεις και μετα λες πως θα ριξω τα θεμελεια
οσο αφορα το δημοτικο αστυνομικο
οχι ρε φιλε δεν του την χαριζω με ειδε μιλισε?
ειπε τιποτα?
ας μου ελεγε παρτο
αν δεν το επαιρνα ας με εγραφε
αν το αφηνα ωρες ας με εγραφε
αλλα να γυρισω μετα απο 5 λεπτα και να ειμαι ο μονος που εχει γραψει?
ενω με εχει δει κιολας να κατεβαζω ανθρωπο να το παω στο νοσοκομειο?
ε θα τον γαμησω οχι θα τον βρισω
η θα ηταν καλητερα να καλουσα αστυνομια εισαγγελεα και να καθαριζε με αυτους με την κινηση που εκανε?