Νέα

Επιχειρηση παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας..................

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
το γεγονος πως εχουν γεμισει ολοι οι δρομοι παρκομετρα και κονομανε οι δημοι απο χρηση δρομων τους οποιους εχεις πληρωσει εσυ, τη δεχεσαι? Περαν των σημειων που εχουν να κανουν με διαβασεις, ραμπες αναπηρων κ.λ.π., ποια δικαιολογια υπαρχει για την απαγορευση ουσιαστικα της χρησης του δρομου απο οποιονδηποτε? Και πριν προλαβει να πεταχτει ο χασοδικης, να του θυμισω πως η λεξη δικαιωμα δε συναδει με την οικονομικη ευμαρεια του καθενος να μπορει να πληρωνει για να χρησιμοποιησει δημοσια αγαθα και υποδομες.

αμα διαβασεις θα δεις οτι λεω καποια προστιμα πρεπει να δυνοντε.
και φερνω παραδειγματα
απο εκει και περα
εχεις παει εξωτερικο?
εχεις δει τα παρκομετρα?
η μονο εμεις τα εχουμε?
εχεις δει πολλους να παρκαρουν και να διπλοπαρκαρουν οπως ναναι και οπου ναναι?
το θεμα υποδομων η του που πανε τα χρηματα αυτα ειναι αλλο θεμα
οπου πρεπει να το σκεφτητε την επομενη που θα πατε στην καλπη γιατι αυτα τα οριζουν αυτοι που ψυφιζετε
αλλα το σεβασμο σε 5 δικαιωματα οπως λες δεν τον δικαιουσε μονο εσυ
τον δικαιουμαι και εγω που θελω να παω στην δουλεια μου.

αλλα και υποδομη να υπηρχε πχ πολυοροφο παρκινγκ(στην θεσσαλονικη εχει αρκετα 4 ξερω εγω)
ο ελληνας θα ελεγε σιγα μην πληρωσω να παρκαρω... εστω και αν το ποσο ηταν αμιλητεο
δεν φταινε παντα οι νομοι αλλα και η νοοτροποια μας

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και φερνω παραδειγματα
απο εκει και περα
εχεις παει εξωτερικο?
εχεις δει τα παρκομετρα?
η μονο εμεις τα εχουμε?
οπου πρεπει να το σκεφτητε την επομενη που θα πατε στην καλπη γιατι αυτα τα οριζουν αυτοι που ψυφιζετε

αλλα και υποδομη να υπηρχε πχ πολυοροφο παρκινγκ(στην θεσσαλονικη εχει αρκετα 4 ξερω εγω)
ο ελληνας θα ελεγε σιγα μην πληρωσω να παρκαρω... εστω και αν το ποσο ηταν αμιλητεο
σόρυ φίλε αλλά παντού υπάρχουν παρκόμετρα, θες γερμανία που ζούσα πρόσφατα, αγγλία παλιότερα, ολλανδία που πήγαινα για δουλειές, γαλλία που δεν ήξερα έφαγα και πρόστημο κλπ. μη λέμε γενικότητες.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
σόρυ φίλε αλλά παντού υπάρχουν παρκόμετρα, θες γερμανία που ζούσα πρόσφατα, αγγλία παλιότερα, ολλανδία που πήγαινα για δουλειές, γαλλία που δεν ήξερα έφαγα και πρόστημο κλπ. μη λέμε γενικότητες.
ειπα εγω το αντιθετο?
απαντηση εδωσα στον μεμο :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
τυπε εισαι ταξιτζης; και το περιστατικο στην ομονοια;
Για θυμισε μου...
Οχι ταξιτζης δεν ειμαι.
Αλλιως θα σταματαγα σε πιατσα.
Σε τροχονομο δεν μπορεις να πεις κατι.
Αν ειναι μουνοπανο θα σε γραψει.
Αν ειναι για ιατρικο θεμα παντως παιρνεις γνωματευση απο το νοσοκομειο και στην σβηνουνε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για πιο λογο να με στειλει σε αυτοφορο?
επιδη εκανα σταση για την εισαγωγη ασθενους εξω απο νοσοκομειο
που δεν μπορεις να μπεις μεσα με το αυτοκινητο
και δεν διαθετει παρκινγκ?
δηλαδη πας στο αυτοφορο επιδη μεταφερεις ασθενη και δεν πας για καταχρηση εξουσιας
και παραβιαση νομου?
εχεις και εσυ δικαιωματα ξερεις και σε οτιδηποτε στραβο η που θα δεις καταχρηση εξουσιας εχεις δικαιωμα να καλεσεις εισαγγελεα

(1) η μεταφορά ασθενούς στο νοσοκομείο γίνεται με ασθενοφόρο εφόσον ο ασθενής δεν είναι σε κατάσταση να μετακινηθεί με τα συνήθη μέσα μεταφοράς... στην περίπτωση που ΔΕΝ γίνεται με ασθενοφόρο τότε η μεταφορά δεν διαφέρει απο μία επίσκεψη...

(2) επειδή ακριβώς δεν διαθέτει πάρκινγκ δεν θα έπρεπε να την μεταφέρεις με το αυτοκίνητο σου αλλά με άλλο μέσο στο οποίο είτε επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο του νοσοκομείου, είτε επιτρέπεται η στάση για την επιβίβαση του ασθενή και του συνοδού..

(3) δεν έκανες στάση (η οποία προυποθέτει ότι η μηχανή του οχήματος παραμένει εν λειτουργία και ο οδηγός είναι στην θέση του) αλλά στάθμευση σε χώρο που απαγορεύεται

(4) ο εν λόγω δημοτικός αστυνομικός μια χαρά έκανε την δουλειά του και σε έγραψε διότι παρκάρησες παράνομα σε χώρο στον οποίο απαγορεύεται η στάθμευση.. ούτε κατάχρηση εξουσίας έκανε ούτε τίποτε.. μια χαρά στην έχωσε την κλήση.. ααα ναι και επειδή πήρε την κλήση δεν σημαίνει ότι την εσβησε κιόλας.. περίμενε την μέσω εφορίας...

(5) στο αυτόφωρο θα πήγαινες για αυτό "την περνω παω εκει και του λεω την παιρνεις η στην ταιζω" ειδικά αν απλωνες το χέρι σου επάνω του... "λόγω και έργω εξυβρίσει" και άμα είχε κι κανένα μικροχτύπημα "με σκοπούμενες σωματικές βλάβες"... η γιαγιά θα περίμενε μάταια στην αίθουσα αναμονής για να την μαζέψεις...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
υπαρχουν και μαλακισμενες κλησεις
δεν μιλαμε για σοβαρα οπως διαβασεις πεζων και πεζοδρομους
και με το νομο που υπαρχει δεν μπορεις να σταθμευσης πουθενα
αν μετρας 20 μετρα απο σταση λεωφορειου
20 μετρα απο σηματοδοτη βρες μου ενα σημειο νομιμο
και τα χιλιαδες μηχανακια που θα παρκαρουν αφου δεν υπαρχουν υποδομες
δεν ειναι ετσι οπως τα λες
ειναι υποχρεωμενος να σε ειδοποιησει να φυγεις
αν δεν ακουσεις ναι μπορει να σε γραψει
εχει παραπονα ο μπαρουλης

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
(1) η μεταφορά ασθενούς στο νοσοκομείο γίνεται με ασθενοφόρο εφόσον ο ασθενής δεν είναι σε κατάσταση να μετακινηθεί με τα συνήθη μέσα μεταφοράς... στην περίπτωση που ΔΕΝ γίνεται με ασθενοφόρο τότε η μεταφορά δεν διαφέρει απο μία επίσκεψη...

δεν μπορεις να εχεις ασθενοφορο για το καθε τι
εδω ο αλλος πεθαινει στην ασφαλτο και ασθενοφορο δεν ερχετε
ποσο μαλλον για μενα που την εφερα απο επαρχεια

(2) επειδή ακριβώς δεν διαθέτει πάρκινγκ δεν θα έπρεπε να την μεταφέρεις με το αυτοκίνητο σου αλλά με άλλο μέσο στο οποίο είτε επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο του νοσοκομείου, είτε επιτρέπεται η στάση για την επιβίβαση του ασθενή και του συνοδού..

ελα να μεταφερεις ατομο με προβλημα στα γονατα 75 χρονων με μεσα μαζικης μεταφορας
μαλακιες μου λες

(3) δεν έκανες στάση (η οποία προυποθέτει ότι η μηχανή του οχήματος παραμένει εν λειτουργία και ο οδηγός είναι στην θέση του) αλλά στάθμευση σε χώρο που απαγορεύεται

απο την στιγμη που δεν υπαρχει απαγορευτικο δεν απαγορευεται
το γεγονος οτι ειναι νοσοκομειο σου αφηνει το περιθωρειο να παρκαρεις
δλδ  χτυπησε το παιδι σου και θα περιμενεις να βρεις παρκινγ η το τρολει να το πας στο νοσοκομειο?
συνελθε

(4) ο εν λόγω δημοτικός αστυνομικός μια χαρά έκανε την δουλειά του και σε έγραψε διότι παρκάρησες παράνομα σε χώρο στον οποίο απαγορεύεται η στάθμευση.. ούτε κατάχρηση εξουσίας έκανε ούτε τίποτε.. μια χαρά στην έχωσε την κλήση.. ααα ναι και επειδή πήρε την κλήση δεν σημαίνει ότι την εσβησε κιόλας.. περίμενε την μέσω εφορίας...
ο εν λογο δημοτικος αστυνομικος πηρε την κληση πισω και ζητησε συγνωμη
ενα ακομα μειων του ειναι οτι στα 50 αμαξια που υπηρχαν παρκαρισμενα στο σημειο εκοψε κληση σε μενα με πινακιδες επαρχειας
ας εκοβε και στους υπολοιπου ο νοων νοητο...

(5) στο αυτόφωρο θα πήγαινες για αυτό "την περνω παω εκει και του λεω την παιρνεις η στην ταιζω" ειδικά αν απλωνες το χέρι σου επάνω του... "λόγω και έργω εξυβρίσει" και άμα είχε κι κανένα μικροχτύπημα "με σκοπούμενες σωματικές βλάβες"... η γιαγιά θα περίμενε μάταια στην αίθουσα αναμονής για να την μαζέψεις...
δεν ειπα οτι σηκωσα χερι πανω του
εκει να μπορουσε να με παει αλλα οχι για αλλο λογο
η εξυβριση δεν εχει αυτοφορο δεν τον εβρισα του ειπα θα στην ταισω δεν τον ειπα μαλακα
και παρεπιπτωντος κατι που δεν ανεφερα λαθος μου ειναι οτι ειχα και χαρτι ποιυ μου ελεγαν να την παω στο νοσοκομειο απο
το νοσοκομειο της περιοχης μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙς

και νομιζω θα ξερεις οτι το ασθενοφορο δεν κινητε παντα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν μπορεις να εχεις ασθενοφορο για το καθε τι
εδω ο αλλος πεθαινει στην ασφαλτο και ασθενοφορο δεν ερχετε
ποσο μαλλον για μενα που την εφερα απο επαρχεια

την έφερες από επαρχία θα μπορούσες να σταματήσεις κάπου που επιτρέπεται και να πάρεις ένα ταξί

ελα να μεταφερεις ατομο με προβλημα στα γονατα 75 χρονων με μεσα μαζικης μεταφορας
μαλακιες μου λες

γιαυτό υπάρχουν τα ταξί...

απο την στιγμη που δεν υπαρχει απαγορευτικο δεν απαγορευεται
το γεγονος οτι ειναι νοσοκομειο σου αφηνει το περιθωρειο να παρκαρεις
δλδ  χτυπησε το παιδι σου και θα περιμενεις να βρεις παρκινγ η το τρολει να το πας στο νοσοκομειο?
συνελθε

αμα δεν υπάρχει απαγορευτικό τότε γιατί σε έγραψε ?????

ο εν λογο δημοτικος αστυνομικος πηρε την κληση πισω και ζητησε συγνωμη
ενα ακομα μειων του ειναι οτι στα 50 αμαξια που υπηρχαν παρκαρισμενα στο σημειο εκοψε κληση σε μενα με πινακιδες επαρχειας
ας εκοβε και στους υπολοιπου ο νοων νοητο...

θα μπορούσες αντί να ζητήσεις χάρη να του επιβάλλεις να γράψει τους πάντες και να τον εγκαλέσεις γιατί δεν κάνει σωστά την δουλειά του

δεν ειπα οτι σηκωσα χερι πανω του
εκει να μπορουσε να με παει αλλα οχι για αλλο λογο
η εξυβριση δεν εχει αυτοφορο δεν τον εβρισα του ειπα θα στην ταισω δεν τον ειπα μαλακα
και παρεπιπτωντος κατι που δεν ανεφερα λαθος μου ειναι οτι ειχα και χαρτι ποιυ μου ελεγαν να την παω στο νοσοκομειο απο
το νοσοκομειο της περιοχης μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙς

αμα είχες τέτοιο χαρτί θα σε άφηναν να μπείς και μέσα στο νοσοκομείο και να αποβιβάσεις την γιαγιά...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
την έφερες από επαρχία θα μπορούσες να σταματήσεις κάπου που επιτρέπεται και να πάρεις ένα ταξί

γιαυτό υπάρχουν τα ταξί...

αμα δεν υπάρχει απαγορευτικό τότε γιατί σε έγραψε ?????

θα μπορούσες αντί να ζητήσεις χάρη να του επιβάλλεις να γράψει τους πάντες και να τον εγκαλέσεις γιατί δεν κάνει σωστά την δουλειά του

αμα είχες τέτοιο χαρτί θα σε άφηναν να μπείς και μέσα στο νοσοκομείο και να αποβιβάσεις την γιαγιά...

τραμ σαν να εφαγες παλι σκαλωμα συνελθε
ειπα ηταν εκει την ωρα που παρκαρα
μπορουσε να μου πει ενα απαγορευεται το παρκινγ
και να του πασαρω το χαρτι στα μουτρα και να του πω 5 λεπτα φευγω
αυτος δεν ειπε τπτ και γυρναω και βλεπω κληση στο αμαξι μου
αν ηταν σωστος δεν θα εβγαζε το σκασμο
και κανεις δεν σε υποχρεωνει να να παρεις ταξι
δεν μπορουσα να παρκαρω μεσα γιατι ο χωρος ειναι για τα ασθενοφορα
για κοψε μια βολτα στα νοσοκομεια κ δες ποσα ειναι παρκαρισμενα απεξω γιατι δεν κοβουν κλησεις?
εκτως και αν ειναι σε κεντρικο η αν εχουν παρκινγκ
εσυ δεν εχεις ξανακουσει ποτε οτι σε 50 αμαξια εκοψαν κληση σε ενα?
πρωτοφανες εεε?
αυτη την απορια την ειχα και την εχω
μπορει να ειδε της πινακιδες ξενες και σου λεει θα τα φαμε απο το βλαχο
εμενα ρωτας πως σκεφτηκε?
συνελθε
σε κανενα νοσοκομειο χωρις παρκινγκ δεν εχουν δικαιωμα να σε γραψουν
εφοσον δεν εμποδιζεις την κυκλοφορια

κανε μια βολτα στο κατ το πιο γνωστο δες ποσα ειναι παρκαρισμενα απεξω και ποσα εχουν κληση
περυσι που πηγα να δωσω αιμα για τον φιλο μου αφησα το αμαξι ολο το βραδυ απεξω σε μικροτερο δρομο
και κληση δεν εφαγα...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Παρατηρω λοιπον οτι οταν προκειται για Ελληνα που κανει καποια μικροπαραβαση το κρατος ειναι αμειλικτο.
Μαλλον επειδη ειναι σιγουρο οτι θα εισπραξει. Ενω με τον αλλοδαπο σου λεει που να τον ψαχνω τωρα?
Το ωραιο ομως ειναι οτι οι κρατικοι λειτουργοι δειχνουν υπερβαλλοντα ζηλο στο να πηδανε τους ομοεθνεις τους.
Π.χ. οι δημοτικοι αστυνομικοι (R.I.P) :birdman: εδειχναν ιδιαιτερο ζηλο στις κλησεις για σταθμευση.
Στους λαθρεμπορους φοροφυγαδες λαθρομεταναστες που πουλαγανε παρανομα προιοντα χωρις φυσικα φορολογικα στοιχεια και αδειες κανανε την κοτα μη φανε κανα βρωμοξυλο.
Αρα οταν μιλαμε για επιβολη του νομου να ισχυει για ολους.
Η μονο οπου μας παιρνει?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και φερνω παραδειγματα
απο εκει και περα
εχεις παει εξωτερικο?
εχεις δει τα παρκομετρα?
η μονο εμεις τα εχουμε?

δε με ενδιαφερει τι γινεται στο εξωτερικο, στη γερμανια εχει μπουδελα σκυλων, μηπως να φιαξουμε και εδω για να ειμαστε ευρωπαιοι?

στην αμερικη που ξερω παντως, οι δρομοι και οι υποδομες της πολης δεν ανηκουν ας πουμε στο κρατος αλλα στο δημο(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων εθνικης σημασιας). Ο δημος τους φιαχνει, ο δημος τους συντηρει , ο δημος εχει το δικαιωμα να εισπραξει. Εδω απλα κερδοσκοπουν βαζοντας χωρις κανεναν ελεγχο, καμια μελετη, τιποτα απολυτως, ενα καρο παρκομετρα οπου τους καπνισει οταν βεβαιως δεν εχει φροντισει κανεις να υπαρχουν αρκετες ΔΩΡΕΑΝ θεσεις σταθμευσης πουθενα. Και μη μασας το παραμυθι οτι για τα παντα πρεπει να πληρωνεις!!! Η νοοτροπια μου δεν ειναι οτι δεν πληρωνω τιποτα φιλε, αλλα αρνουμαι να πληρωσω οτι μου επιβαλλουν επειδη απλα ετσι το γουσταρουν ακομη και εαν θελουν να με διπλοχρεωσουν για πραγματα που εχω ηδη πληρωσει μεσω της εφοριας και των τελων κυκλοφοριας!

για τον αλλο τον ανεκδιηγητο τον τραμουντανα, να τον ενημερωσω πως τα νοσοκομεια εχουν δωρεαν παρκινγκ για επισκεπτες, εαν δεν εχουν οφειλουν να εχουν, εαν παρολα αυτα δεν εχουν τοτε πρεπει να πληρωσει αποζημιωση και να καταδικαστει ο πολιτικος που παρελαβε ενα εργο τετοιας σημασιας διχως να πληρει βασικες προϋποθεσεις για την εξυπηρετηση των πολιτων!!! Ακομα ομως και σε νοσοκομεια που εχουν παρκινγκ για το κοινο, οι ιδιωτικες εταιρειες φυλαξης απαγορευουν στο κοινο να κανουν χρηση επειδη ειτε εχουν νταραβερια με τα ιδιωτικα παρκινγκ που ειναι τριγυρω, ειτε παιρνουν μιζουλες απο τους τροχαιους που οι ιδιοι καλουν για να γραψουν οσα αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα απεξω ειτε για να παρκαρουν οι ιδιοι τα αμαξια τους 'η για να κανουν καμακι σε κανα γκομενακι που αφηνουν να! Προσφατα βρεθηκα σε νοσοκομειο καινουριο, που γινοταν αυτο και οι σεκιουριταδες ειχαν καβατζωσει τις θεσεις αναπηρων που ηταν μπροστα στην εισοδο για τα δικα τους οχηματα την ιδια στιγμη που απαγορευαν στους παντες να μπουν μεσα! Οταν καλεσα την αστυνομια και απαιτησα να βεβαιωθει στις κλησεις οτι τα οχηματα που ειχαν καταλαβει τις θεσεις αναπηρων ανηκαν στους σεκιουριταδες, για να κινηθω μετα νομικα και απεναντι στη διοικηση αλλα και την εταιρεια φυλαξης αλλα και στους ιδιους τους σεκιουριταδες, να δεις για ποτε γλυκανανε ολοι οι ρομποκοπ και για ποτε κατεβηκε ο διοικητης του νοσοκομειου να ζητησει συγνωμη για την παρεξηγηση.... Σταματηστε να ειστε ζωα επιτελους και διεκδικηστε τουλαχιστον οτι δικαιουστε σαν πολιτες! Ελεος πια με τους προσκυνημενους!!!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Παρατηρω λοιπον οτι οταν προκειται για Ελληνα που κανει καποια μικροπαραβαση το κρατος ειναι αμειλικτο.
Μαλλον επειδη ειναι σιγουρο οτι θα εισπραξει. Ενω με τον αλλοδαπο σου λεει που να τον ψαχνω τωρα?
Το ωραιο ομως ειναι οτι οι κρατικοι λειτουργοι δειχνουν υπερβαλλοντα ζηλο στο να πηδανε τους ομοεθνεις τους.
Π.χ. οι δημοτικοι αστυνομικοι (R.I.P) :birdman: εδειχναν ιδιαιτερο ζηλο στις κλησεις για σταθμευση.
Στους λαθρεμπορους φοροφυγαδες λαθρομεταναστες που πουλαγανε παρανομα προιοντα χωρις φυσικα φορολογικα στοιχεια και αδειες κανανε την κοτα μη φανε κανα βρωμοξυλο.
Αρα οταν μιλαμε για επιβολη του νομου να ισχυει για ολους.
Η μονο οπου μας παιρνει?

ο ελληνας ειναι μην παρει εξουσια στα χερια του θα πιδηξει οτι
και θα κανει την παπια οπου φοβατε
δεν ειμαι εναντιον της εξουσιας αλλα εναντιον της καταχρισης της

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δε με ενδιαφερει τι γινεται στο εξωτερικο, στη γερμανια εχει μπουδελα σκυλων, μηπως να φιαξουμε και εδω για να ειμαστε ευρωπαιοι?

στην αμερικη που ξερω παντως, οι δρομοι και οι υποδομες της πολης δεν ανηκουν ας πουμε στο κρατος αλλα στο δημο(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων εθνικης σημασιας). Ο δημος τους φιαχνει, ο δημος τους συντηρει , ο δημος εχει το δικαιωμα να εισπραξει. Εδω απλα κερδοσκοπουν βαζοντας χωρις κανεναν ελεγχο, καμια μελετη, τιποτα απολυτως, ενα καρο παρκομετρα οπου τους καπνισει οταν βεβαιως δεν εχει φροντισει κανεις να υπαρχουν αρκετες ΔΩΡΕΑΝ θεσεις σταθμευσης πουθενα. Και μη μασας το παραμυθι οτι για τα παντα πρεπει να πληρωνεις!!! Η νοοτροπια μου δεν ειναι οτι δεν πληρωνω τιποτα φιλε, αλλα αρνουμαι να πληρωσω οτι μου επιβαλλουν επειδη απλα ετσι το γουσταρουν ακομη και εαν θελουν να με διπλοχρεωσουν για πραγματα που εχω ηδη πληρωσει μεσω της εφοριας και των τελων κυκλοφοριας!

για τον αλλο τον ανεκδιηγητο τον τραμουντανα, να τον ενημερωσω πως τα νοσοκομεια εχουν δωρεαν παρκινγκ για επισκεπτες, εαν δεν εχουν οφειλουν να εχουν, εαν παρολα αυτα δεν εχουν τοτε πρεπει να πληρωσει αποζημιωση και να καταδικαστει ο πολιτικος που παρελαβε ενα εργο τετοιας σημασιας διχως να πληρει βασικες προϋποθεσεις για την εξυπηρετηση των πολιτων!!! Ακομα ομως και σε νοσοκομεια που εχουν παρκινγκ για το κοινο, οι ιδιωτικες εταιρειες φυλαξης απαγορευουν στο κοινο να κανουν χρηση επειδη ειτε εχουν νταραβερια με τα ιδιωτικα παρκινγκ που ειναι τριγυρω, ειτε παιρνουν μιζουλες απο τους τροχαιους που οι ιδιοι καλουν για να γραψουν οσα αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα απεξω ειτε για να παρκαρουν οι ιδιοι τα αμαξια τους 'η για να κανουν καμακι σε κανα γκομενακι που αφηνουν να! Προσφατα βρεθηκα σε νοσοκομειο καινουριο, που γινοταν αυτο και οι σεκιουριταδες ειχαν καβατζωσει τις θεσεις αναπηρων που ηταν μπροστα στην εισοδο για τα δικα τους οχηματα την ιδια στιγμη που απαγορευαν στους παντες να μπουν μεσα! Οταν καλεσα την αστυνομια και απαιτησα να βεβαιωθει στις κλησεις οτι τα οχηματα που ειχαν καταλαβει τις θεσεις αναπηρων ανηκαν στους σεκιουριταδες, για να κινηθω μετα νομικα και απεναντι στη διοικηση αλλα και την εταιρεια φυλαξης αλλα και στους ιδιους τους σεκιουριταδες, να δεις για ποτε γλυκανανε ολοι οι ρομποκοπ και για ποτε κατεβηκε ο διοικητης του νοσοκομειου να ζητησει συγνωμη για την παρεξηγηση.... Σταματηστε να ειστε ζωα επιτελους και διεκδικηστε τουλαχιστον οτι δικαιουστε σαν πολιτες! Ελεος πια με τους προσκυνημενους!!!

κατι σου εγραψα για; το θεμα υποδομον...
το που πανε τα χρηματα.......
αλλα μην μας φταινε τα παρκομετρα ετσι?
αλλα ο τροπος που ο εκαστωτε κυβερνων λειτουργει
ααλλα και τς πραξεις τις δικες μας θυμαμε αρκετα χρονια πριν
θελαν να κανουν ενα πολυοροφο παρκινγ και ειχε ξεσικωθει ολη η περιοχη
δεν θυμαμε ακριβως που
αρα ειμαστε και εμεις μερος της ευθηνης αυτης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μάλιστα... να αναστήσουμε τους πολιτικούς οι οποίοι παρέλαβαν το ΚΑΤ, τον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία, τον Ερυθρό Σταυρό, το ΝΙΜΤΣ, το Ναυτικό Νοσοκομείο, το Τζάννειο κλπ κλπ κλπ από τους κατασκευαστές τους πρίν από καμμιά εβδομηνταρια χρόνια...

αααα ναι για το Υγεία, το Μητέρα, το Ιασώ, το Ιατρικό κλπ κλπ κλπ δεν είδα καμμια διαμαρτυρία που δεν έχουν χώρο στάθμευσης για επισκέπτες...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
μάλιστα... να αναστήσουμε τους πολιτικούς οι οποίοι παρέλαβαν το ΚΑΤ, τον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία, τον Ερυθρό Σταυρό, το ΝΙΜΤΣ, το Ναυτικό Νοσοκομείο, το Τζάννειο κλπ κλπ κλπ από τους κατασκευαστές τους πρίν από καμμιά εβδομηνταρια χρόνια...

αααα ναι για το Υγεία, το Μητέρα, το Ιασώ, το Ιατρικό κλπ κλπ κλπ δεν είδα καμμια διαμαρτυρία που δεν έχουν χώρο στάθμευσης για επισκέπτες...
γιαυτο ακριβως το λογο σε νοσοκομεια που δεν εχουν παρκινγ δεν σε γραφουν απεξω ομως
γιατι νομικα εισαι καλημενος
και ασε τους αλλους να κτυπιουντε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom