Νέα

Επιχειρηση παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας..................

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μάλιστα... να αναστήσουμε τους πολιτικούς οι οποίοι παρέλαβαν το ΚΑΤ, τον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία, τον Ερυθρό Σταυρό, το ΝΙΜΤΣ, το Ναυτικό Νοσοκομείο, το Τζάννειο κλπ κλπ κλπ από τους κατασκευαστές τους πρίν από καμμιά εβδομηνταρια χρόνια...

αααα ναι για το Υγεία, το Μητέρα, το Ιασώ, το Ιατρικό κλπ κλπ κλπ δεν είδα καμμια διαμαρτυρία που δεν έχουν χώρο στάθμευσης για επισκέπτες...
κακως δεν εχουν! ενα κρατος που σεβεται τον εαυτο του θα σκιζοταν να δημιουργησει τις απαραιτητες υποδομες για την εξυπηρετηση των πολιτων του! Αλλα βλεπεις ο τζαμπα τσαμπουκας και η προστιμολαγνεια ειναι απειρως ευκολοτερη και μοιραζει και αρκετες μιζουλες απο το να αναλαβει η πολιτεια τις ευθυνες της. Και βεβαια τα ζα σαν εσενα σκυβουν στωϊκα το κεφαλι και αυτομαστιγωνονται μην τυχον και ψελλισουν κατι απεναντι στο συστημα που τους ταϊζει...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κακως δεν εχουν! ενα κρατος που σεβεται τον εαυτο του θα σκιζοταν να δημιουργησει τις απαραιτητες υποδομες για την εξυπηρετηση των πολιτων του! Αλλα βλεπεις ο τζαμπα τσαμπουκας και η προστιμολαγνεια ειναι απειρως ευκολοτερη και μοιραζει και αρκετες μιζουλες απο το να αναλαβει η πολιτεια τις ευθυνες της. Και βεβαια τα ζα σαν εσενα σκυβουν στωϊκα το κεφαλι και αυτομαστιγωνονται μην τυχον και ψελλισουν κατι απεναντι στο συστημα που τους ταϊζει...

εγω βλεπω οτι εχουμε φτασει σε σημειο
την καθε παραλογη απετηση του κρατους να την θεωρουμε σωστη
και το αναφαιρετο δικαιωμα σου σαν πολιτης να θεωρητε λαθος
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
H Αθηνα ειναι ζουγκλα με ρυμοτομια για 1εκ κατοικους που εξυπηρετει 4. Και οι Ελληνες Καφροι. Στο μπουτσο του αλλου αν ενας συναθρωπος του γυρναει με το καροτσακι, θα παρκαρει τη μηχανη η το αμαξι πανω στο πεζοδρομιο να βγει ο αλλος με το αναπηρικο στο δρομο για να παει στη δουλεια του. Θα θεωρει μικροπαραπτωμα να κλεισει τις διαβασεις αναπηρων η να κανει τη λεοφωρο (Πεντελης που το συναντησα πριν κανα μηνα) απο 3 λωριδες μια οχι απλα παρκαροντας παρανομα αλλα διπλοπαρκαροντας με αλαρμ. Ζμπουτσα του αν ο αλλος που θελει να παει καπου κανει τριπλασιο χρονο, δικαιωμα του να κατεβει να κανει τα ψωνια του και να σταματησει μπροστα ακριβως στο καταστημα.

Και παντα ο Καφρος Ελληνας θα εχει τη δικαιολογια ετοιμη, οπως ο vaglis παραπανω. Πολιτισμος ειναι να εισαι εσυ συνεπης και να απαιτεις απο το κρατος να ειναι συνεπες στις υποχρεωσεις του. Νεο-Ελληνικος πολιτισμος ειναι πιαστε ολους τους αλλους και εγω τελευταιος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιαυτο ακριβως το λογο σε νοσοκομεια που δεν εχουν παρκινγ δεν σε γραφουν απεξω ομως
γιατι νομικα εισαι καλημενος
και ασε τους αλλους να κτυπιουντε

οοουυυυυ δεν σου λέω τίποτε... δοκίμασε ευαγγελισμό και πες μου...

και για θεσσαλονίκη δοκίμασε γενική κλινική και θεαγένειο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δε με ενδιαφερει τι γινεται στο εξωτερικο, στη γερμανια εχει μπουδελα σκυλων, μηπως να φιαξουμε και εδω για να ειμαστε ευρωπαιοι?

στην αμερικη που ξερω παντως, οι δρομοι και οι υποδομες της πολης δεν ανηκουν ας πουμε στο κρατος αλλα στο δημο(εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων εθνικης σημασιας). Ο δημος τους φιαχνει, ο δημος τους συντηρει , ο δημος εχει το δικαιωμα να εισπραξει. Εδω απλα κερδοσκοπουν βαζοντας χωρις κανεναν ελεγχο, καμια μελετη, τιποτα απολυτως, ενα καρο παρκομετρα οπου τους καπνισει οταν βεβαιως δεν εχει φροντισει κανεις να υπαρχουν αρκετες ΔΩΡΕΑΝ θεσεις σταθμευσης πουθενα. Και μη μασας το παραμυθι οτι για τα παντα πρεπει να πληρωνεις!!! Η νοοτροπια μου δεν ειναι οτι δεν πληρωνω τιποτα φιλε, αλλα αρνουμαι να πληρωσω οτι μου επιβαλλουν επειδη απλα ετσι το γουσταρουν ακομη και εαν θελουν να με διπλοχρεωσουν για πραγματα που εχω ηδη πληρωσει μεσω της εφοριας και των τελων κυκλοφοριας!

για τον αλλο τον ανεκδιηγητο τον τραμουντανα, να τον ενημερωσω πως τα νοσοκομεια εχουν δωρεαν παρκινγκ για επισκεπτες, εαν δεν εχουν οφειλουν να εχουν, εαν παρολα αυτα δεν εχουν τοτε πρεπει να πληρωσει αποζημιωση και να καταδικαστει ο πολιτικος που παρελαβε ενα εργο τετοιας σημασιας διχως να πληρει βασικες προϋποθεσεις για την εξυπηρετηση των πολιτων!!! Ακομα ομως και σε νοσοκομεια που εχουν παρκινγκ για το κοινο, οι ιδιωτικες εταιρειες φυλαξης απαγορευουν στο κοινο να κανουν χρηση επειδη ειτε εχουν νταραβερια με τα ιδιωτικα παρκινγκ που ειναι τριγυρω, ειτε παιρνουν μιζουλες απο τους τροχαιους που οι ιδιοι καλουν για να γραψουν οσα αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα απεξω ειτε για να παρκαρουν οι ιδιοι τα αμαξια τους 'η για να κανουν καμακι σε κανα γκομενακι που αφηνουν να! Προσφατα βρεθηκα σε νοσοκομειο καινουριο, που γινοταν αυτο και οι σεκιουριταδες ειχαν καβατζωσει τις θεσεις αναπηρων που ηταν μπροστα στην εισοδο για τα δικα τους οχηματα την ιδια στιγμη που απαγορευαν στους παντες να μπουν μεσα! Οταν καλεσα την αστυνομια και απαιτησα να βεβαιωθει στις κλησεις οτι τα οχηματα που ειχαν καταλαβει τις θεσεις αναπηρων ανηκαν στους σεκιουριταδες, για να κινηθω μετα νομικα και απεναντι στη διοικηση αλλα και την εταιρεια φυλαξης αλλα και στους ιδιους τους σεκιουριταδες, να δεις για ποτε γλυκανανε ολοι οι ρομποκοπ και για ποτε κατεβηκε ο διοικητης του νοσοκομειου να ζητησει συγνωμη για την παρεξηγηση.... Σταματηστε να ειστε ζωα επιτελους και διεκδικηστε τουλαχιστον οτι δικαιουστε σαν πολιτες! Ελεος πια με τους προσκυνημενους!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή δεν σου φτάνουν τα ΜΜΜ αλλά θέλεις να κάνεις την επισκεψούλα σου με το τουτού σου.??? ας πούμε για Ευαγγελισμό δεν  σου φτάνουν αυτά??

προφανώς δεν σου φτάνουν και θες να πας με το τουτού σου ... εεε πλέρωσε γιατί εγώ δεν έχω καμμία διάθεση να πληρώσω από τους φόρους μου για να φτιάξουν πάρκιν για τους επισκέπτες... να πάνε με τα ΜΜΜ...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οοουυυυυ δεν σου λέω τίποτε... δοκίμασε ευαγγελισμό και πες μου...

και για θεσσαλονίκη δοκίμασε γενική κλινική και θεαγένειο...

και αυτο σημενει ειναι σωστο?
γιατι βαση νομου
γινετε καταπατιση των δικαιοματων σου

προσεχε τι σου λεω

ναι μεν εχεις υποχρεωσεις
αλλα εχεις και δικαιωματα

και επαναλαμβανω

σε αυτο το κρατος κανα με λογικο τις παραλογες απετησεις του κρατους

και παραλογα το νομικα δικαιωματα τον πολιτων

δεν υπερασπιζωμαι κανεναν μα κανεναν που την εχει δει δερβεναγας
αλλα το λογικο

ο τροπος σκεψης σου ειναι αυτος που θελουν να αποκτησουμαι
φταιμε για ολα δεν δικαιουμαστε τιποτα και αυτοι ειναι σωστοι

εαν συνεχισουμε ετσι.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Και παντα ο Καφρος Ελληνας θα εχει τη δικαιολογια ετοιμη, οπως ο vaglis παραπανω. Πολιτισμος ειναι να εισαι εσυ συνεπης και να απαιτεις απο το κρατος να ειναι συνεπες στις υποχρεωσεις του. Νεο-Ελληνικος πολιτισμος ειναι πιαστε ολους τους αλλους και εγω τελευταιος.
Οταν εσυ σταματας καπου για λιγο, εισαι μεσα και ο αλλος σε γραφει χωρις προειδοποιηση εισαι καφρος?
Καλα αγορι μου, σου ευχομαι να μην πεσεις σε μαλακα μπατσο.
Κατα τα αλλα ασκησε κριτικη εκ του ασφαλους.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δηλαδή δεν σου φτάνουν τα ΜΜΜ αλλά θέλεις να κάνεις την επισκεψούλα σου με το τουτού σου.??? ας πούμε για Ευαγγελισμό δεν  σου φτάνουν αυτά??

προφανώς δεν σου φτάνουν και θες να πας με το τουτού σου ... εεε πλέρωσε γιατί εγώ δεν έχω καμμία διάθεση να πληρώσω από τους φόρους μου για να φτιάξουν πάρκιν για τους επισκέπτες... να πάνε με τα ΜΜΜ...
οχι δε μου φτανουν, οταν πρεπει να συνοδευσω εναν ασθενη να κανει μια σειρα εξετασεων δεν θα τον παω με λεοφωρειο ουτε ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω καθε μερα ταξι επειδη μια χουφτα λαμογια την εχουνε δει σουλτανοι! Κι εγω λοιπον αρχουμαι να πληρωνω τελη κυκλοφοριας και δημοτικα τελη εαν δε μπορουν να μου ανταποδωσουν τα αυτοννοητα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ρε συνελθε
δεν ειπε κανεις για επισκεψη ειπαμε για μεταφορα ατομου και οχι δεν μου φτανουν αυτα

οπως πας θα μου βγαλεις λογικη την αποψη του παπαρα του γεωργιαδη οτι δεν πρεπει να πηγενουμε στα νοσοκομεια
και παραλογη την απετηση μου οτι αφου πληρωνω ικα σικα μικα θελω ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη

τα εργα που λες τα εχεις πληρωμενα προ πολου
αλλα καποιοι αποφασισαν να τα φανε απο το το να τα φτιαξουν
και αντι αυτη τη στιγμη να λες το πληρωσα το ΘΕΛΩ τους λες και μπραβοελεος συνελθε και καταλαβε το τι λεμε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097

εσυ πας μεε συγκοινωνιες  :think:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Οταν εσυ σταματας καπου για λιγο, εισαι μεσα και ο αλλος σε γραφει χωρις προειδοποιηση εισαι καφρος?
Καλα αγορι μου, σου ευχομαι να μην πεσεις σε μαλακα μπατσο.
Κατα τα αλλα ασκησε κριτικη εκ του ασφαλους.

ναι ρε φιλε, γιατι πριν ενα μηνα καποιος οπως σου πα ειχε κανει την ανοδο της Πεντελης απο 3ς λωριδες μια γιατι σταματησε/διπλοπαρκαρε "για λιγο" (σε σημειο που απαγορευεται η σταση/σταθμευση μπαι δε γουει) να παει καπου, καπου στο βαθος του κομφουζιου πισω που ειχε ασθενοφορο. Αμα ησουν εσυ η δικος σου ανθρωπος μεσα θα λεγες γαμω το κρατος μιση ωρα εκανε να φτασει το ασθενοφορο στο Σισμανογλειο.

Και πως "ασκω κριτικη εκ του ασφαλους" Αθηνα ζω, με αυτοκινητο κινουμαι καθημερινα. Και καθημερινα βλεπω δρομους σχεδιασμενους για δυο λωριδες κυκλοφοριας να γινονται μια με το ζορι γιατι απο καθε πλευρα ειναι 5-6 που χουν σταματησει "για λιγο".

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εσυ πας μεε συγκοινωνιες  :think:

εως ενα σημειο εχει δικιο
εδω ο καθε μαλακας περνει το αμαξι να παει στο περιπτερο στην απεναντι γωνια
και ενω εχετε μμμ για 5 βασικες δουλειες
ο καθε παπαρας παει να βγαλει το γουστο του
για να μην κανει 5 βηματα (δεν μιλαω για μερη η ωρες που η συγκηνωνια δεν βολευει η για το να πας μια βολτα την γκομενα και να την τρεχεις στο μετρο και το τρολει)
αλλα εδω τα ισοπεδωνει ολα

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ναι ρε φιλε, γιατι πριν ενα μηνα καποιος οπως σου πα ειχε κανει την ανοδο της Πεντελης απο 3ς λωριδες μια γιατι σταματησε/διπλοπαρκαρε "για λιγο" (σε σημειο που απαγορευεται η σταση/σταθμευση μπαι δε γουει) να παει καπου, καπου στο βαθος του κομφουζιου πισω που ειχε ασθενοφορο. Αμα ησουν εσυ η δικος σου ανθρωπος μεσα θα λεγες γαμω το κρατος μιση ωρα εκανε να φτασει το ασθενοφορο στο Σισμανογλειο.

Και πως "ασκω κριτικη εκ του ασφαλους" Αθηνα ζω, με αυτοκινητο κινουμαι καθημερινα. Και καθημερινα βλεπω δρομους σχεδιασμενους για δυο λωριδες κυκλοφοριας να γινονται μια με το ζορι γιατι απο καθε πλευρα ειναι 5-6 που χουν σταματησει "για λιγο".
Εκει που σταματησα εγω εχει τρεις λωριδες και μια που παρκαρουν τεσσερις.
Συνεπως δεν εμποδιζαμε κανενα. Εκει μαλιστα ολη μερα σταματανε πουλμαν.
Αυτους γιατι δεν τους γραφει τοτε? Σε σουπερμαρκετ που κλεινουν κεντρικους δρομους με τα φορτηγα τους γιατι δεν τους γραφουνε?
Αρα οπου τους παιρνει γραφουνε και πουλανε μουρη.
Αν ηθελα δηλαδη να δωσω συνεχεια μπορει να εβρισκα και δικιο αλλα σιχαθηκα τοσο την πραξη αυτου του μουνιου που προτιμησα να φυγω. Αρα ουτε εμποδιζα κανεναν και ηταν σε μεγαλο πλατωμα του δρομου. Τιποτα αλλο?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

ετσι και μετα φταιει το κρατος που δεν εχει δρομους και ο μπατσος που γραφει

vaglis
οπως ειπα και εγω δεν ξερω λεπτoμερειες αλλα σε φαση που ειχες διπλοπαρκαρει και εκατσες πανω απο 2 λεπτα ναι καλα κοπηκε η κληση
εχεις το περιθωρειο ισα να κατεβασεις καποιον
το να κοψεις μια λωριδα λεγοντας
ημουν μεσα δεν λεει τιποτα
εμποδιζες το εβλεπες και καθοσουν
εαν παρκαρες κανονικα στην ακρη του δρομου οφειλε πρωτα την προηδοποιηση
οπως και εσυ το να διαμαρτυρηθεις

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σε αυτο το κωλοχανειο που ζουμε, εχουν καταφερει να δημιουργησουν ομαδες ελεγκτων και ελεγχομενων, που σε πολλες περιπτωσεις αλλαζουν οι ρολοι και μετα ο ενας βριζει τον αλλο και μετα ολοι λενε οτι απλα κανουν τη δουλεια τους...
Το θεμα ειναι οτι πλακωνομαστε μεταξυ μας, ζημιωνομαστε και χρεωνομαστε και καποιοι, λιγοι, πινουν στην υγεια των κοροιδων, ειναι απλα τα πραγματα..
Εζησα απο την αρχη αυτο το μπαραζ κυνηγητου της τροχαιας σε ο,τι εκινειοτο στο κεντρο, χθες περνουσα απο καποια περιοχη της Αθηνας, ειδα ενα περιπολικο με ανοικτο πορτπανγκαζ γεματο πινακιδες μεσα...
Αρκετοι οντως θα ειχαν κανει παραβαση, αλλα τετοιες εποχες, πρεπει να δειχνεις και ανεχεια και να κανεις τα στραβα ματια...
Το ωραιο ειναι οτι αυτοι που με τοσο ζηλο "σκιζουν" τον κοσμακη με αξιοσημειωτη ευκολια και αυστηροτητα γιατι "εκτελουν εντολες", υποφερουν ακομα περισσοτερο απο το ζηλο και την αυστηροτητα που δειχνουν οι ανωτεροι των ανωτερων τους και εξαιτιας τους πολλοι τους αναγκαζονται πλεον να ζουν μες στην ανεχεια...
Απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας και αν εισαι πραγματικα αξιοπρεπης, τουλαχιστον ενα "αντε και χεσου ρε ηλίθιε" πες το μια φορα στη ζωη σου ρε ανθρωπακο, μια ζωη στην φαπα ρε γαμωτο???
Ριξε και συ μια ρε γαμωτο...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αρκετοι οντως θα ειχαν κανει παραβαση, αλλα τετοιες εποχες, πρεπει να δειχνεις και ανεχεια και να κανεις τα στραβα ματια...

γιαυτο ακριβως ειναι κωλοχανειο η Ελλαδα, γιατι μεσα στον Πολιτισμο μας υπαρχει η εννοια του "πρεπει να κανεις τα στραβα ματια"

Και συ τα στραβα ματια εκανες οταν ο χ ψ πολιτικος ετρωγε με 10 μασελες γιατι ειχε βαλει το παιδι σου κλητηρα στο ταδε υπουργειο. Και τωρα που το παιδι σου βγαζει 600 ευρω θες το σκαλπ του πολιτικου. Το αυτο ισχυει και στο δρομο. Η δικια σου παραβαση καθυστερει εμενα. Γιατι πρεπει  να ταλαιπωρηθω εγω για να εξυπηρετηθεις εσυ? Και αυριο να κανω εγω εσενα να ταλαιπωρηθεις για να εξυπηρετηθω εγω? Θεμα κουλτουρας ειναι. Υπαρχει η κουλτουρα του σεβομαι τους κανονες για το καλο ολων, υπαρχει και η δικια μας κουλτουρα του κοιταω το δικο μου μικροσυμφερον οπου ειναι αυτο, αν με συμφερει σημερα να μην υπαρχει αυτος ο κανονας τον αγνοω, αυριο απαιτω να εφαρμοστει για με συμφερει να υπαρχει.

*ΥΓ 'εσυ' γενικο οχι εσυ προσωπικα, δε σε ξερω προσωπικα

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας και αν εισαι πραγματικα αξιοπρεπης, τουλαχιστον ενα "αντε και χεσου ρε ηλίθιε" πες το μια φορα στη ζωη σου ρε ανθρωπακο, μια ζωη στην φαπα ρε γαμωτο???
Μπορεις να πεις αντε χεσου ρε ηλιθιε σε αστυνομικο?
Αμα θες να περασεις τη νυχτα στη ΓΑΔΑ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
γιαυτο ακριβως ειναι κωλοχανειο η Ελλαδα, γιατι μεσα στον Πολιτισμο μας υπαρχει η εννοια του "πρεπει να κανεις τα στραβα ματια"

Και συ τα στραβα ματια εκανες οταν ο χ ψ πολιτικος ετρωγε με 10 μασελες γιατι ειχε βαλει το παιδι σου κλητηρα στο ταδε υπουργειο. Και τωρα που το παιδι σου βγαζει 600 ευρω θες το σκαλπ του πολιτικου. Το αυτο ισχυει και στο δρομο. Η δικια σου παραβαση καθυστερει εμενα. Γιατι πρεπει εγω να υποφερω για να εξυπηρετηθεις εσυ? Και αυριο να κανω εγω εσενα να υποφερεις για να εξυπηρετηθω εγω? Θεμα κουλτουρας ειναι. Υπαρχει η κουλτουρα του σεβομαι τους κανονες για το καλο ολων, υπαρχει και η δικια μας κουλτουρα του κοιταω το δικο μου μικροσυμφερον οπου ειναι αυτο, αν με συμφερει σημερα να μην υπαρχει αυτος ο κανονας τον αγνοω, αυριο απαιτω να εφαρμοστει για με συμφερει να υπαρχει.

*ΥΓ 'εσυ' γενικο οχι εσυ προσωπικα, δε σε ξερω προσωπικα
Σωστα το λες, οι παραβασεις πρεπει να διαπιστωνονται και να δινονται, αλλα ειδα σε πολλες περιπτωσεις, οτι πραγματικα δεν υπηρχε ενοχληση, ειδικα τωρα που δεν εχει κινηση, μπορεις να κανεις τα στραβα ματια σ εκαποιες των περιπτωσεων...
Γιατι δεν εστιαζουν στην υπερβολικη ταχυτητα και στην παραβιαση του κοκκινου για παραδειγμα, που εκει χανονται ζωες, παρα μονο στον ευκολο στοχο??
Υ.Γ. σωστα τα λες και για τους πολιτικους και τη σχεση πολλων απο εμας για το συμφερον μας, προσωπικα παντα τη σιχαινομουν αυτη τη σχεση και θα τη σιχαινομαι οσο ζω και οσο σιχαινομαι  την υποκριτικη εφαρμογη των νομων, επιλεκτικα στα ευκολα θυματα...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σε αυτο το κωλοχανειο που ζουμε, εχουν καταφερει να δημιουργησουν ομαδες ελεγκτων και ελεγχομενων, που σε πολλες περιπτωσεις αλλαζουν οι ρολοι και μετα ο ενας βριζει τον αλλο και μετα ολοι λενε οτι απλα κανουν τη δουλεια τους...
Το θεμα ειναι οτι πλακωνομαστε μεταξυ μας, ζημιωνομαστε και χρεωνομαστε και καοποιοι, λιγοι, πινουν στην υγεια των κοροιδων, ειναι απλα τα πραγματα..
Εζησα απο την αρχη αυτο το μπαραζ κυνηγητου της τροχαιας σε ο,τι εκινειοτο στο κεντρο, χθες περνουσα απο Μεταμορφωση και εκει απ' εξω απο την τροχαια, ειδα ενα περιπολικο με ανοικτο πορτπαγκαζ γεματο πινακιδες μεσα...
Το ωραιο ειναι οτι αυτοι που με τοσο ζηλο "σκιζουν" τον κοσμακη με αξιοσημειωτη ευκολια και αυστηροτητα γιατι "εκτελουν εντολες", υποφερουν ακομα περισσοτερο απο το ζηλο και την αυστηροτητα που δειχνουν οι ανωτεροι των ανωτερων τους και εξαιτιας τους πολλοι τους αναγκαζονται πλεον να ζουν μες στην ανεχεια...

φιλε ετσι εχουν ειπα
εαν στον ελληνα δωσεις εξουσια την γαμησες
θα συμφωνησω στο να διξουν ανεχεια
αλλα.... στον αλλον με το καροτσακι που του κλινουμε το δρομο
η αυτον που του κλεινουν την πορτα γιατι παρκαραν στο πεζοδρομειο
ποιος δειχνει ανεχεια και σεβασμο?
γιατι απετουμαι κατι που και οι ιδιοι δεν κανουμε?
εχω τσακωθει απειρες φορες με μπατσους πηγενα στην κορινθου πατρων με 110 οριο τα 80
με περναει ενα λεωφορειο πισο του το μπατσικο μου αναβει φαρους και πηγε να με γραψει
οποιος ξερει τον δρομο καταλαβαινει
φταιω εγω που εβρισα τον μπατσο πηρα το 100 και ζητησα τον εισαγγελεα?
εκανε σωστα την δουλεια του?
ναι να φαω κληση γιατι ειμαι πανω απο το οριο
το λεωφορειο ομως που με περασε σε ενα δρομο με 2 λωριδες χωρις διαχωριστικο καθε λιγο κονους
με 50 ψυχες μεσα
γιατι το αφησε να φυγει?
τελικα δεν με εγραψαν αλλα λιγο με νοιαζει
αν μεσα σε αυτο το λεωφορειο ηταν τα παιδια σου που πανε σχολικη εκδρομη και ο παπαρας ο οδηγος
το καρφωνε πουθενα ποιος θα εφταιγε?
ο νταλικιερης οπως τοτε στο πεταλο του μαλιακου που ειδε το λεωφορειο μπροστα του να κανει προσπεραση?

εαν ημασταν ολοι σωστοι οκ αλλα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom