Σε αυτο το κωλοχανειο που ζουμε, εχουν καταφερει να δημιουργησουν ομαδες ελεγκτων και ελεγχομενων, που σε πολλες περιπτωσεις αλλαζουν οι ρολοι και μετα ο ενας βριζει τον αλλο και μετα ολοι λενε οτι απλα κανουν τη δουλεια τους...
Το θεμα ειναι οτι πλακωνομαστε μεταξυ μας, ζημιωνομαστε και χρεωνομαστε και καοποιοι, λιγοι, πινουν στην υγεια των κοροιδων, ειναι απλα τα πραγματα..
Εζησα απο την αρχη αυτο το μπαραζ κυνηγητου της τροχαιας σε ο,τι εκινειοτο στο κεντρο, χθες περνουσα απο Μεταμορφωση και εκει απ' εξω απο την τροχαια, ειδα ενα περιπολικο με ανοικτο πορτπαγκαζ γεματο πινακιδες μεσα...
Αρκετοι οντως θα ειχαν κανει παραβαση, αλλα τετοιες εποχες, πρεπει να δειχνεις και ανεχεια και να κανεις τα στραβα ματια...
Το ωραιο ειναι οτι αυτοι που με τοσο ζηλο "σκιζουν" τον κοσμακη με αξιοσημειωτη ευκολια και αυστηροτητα γιατι "εκτελουν εντολες", υποφερουν ακομα περισσοτερο απο το ζηλο και την αυστηροτητα που δειχνουν οι ανωτεροι των ανωτερων τους και εξαιτιας τους πολλοι τους αναγκαζονται πλεον να ζουν μες στην ανεχεια...
Απο εκει και περα ειναι καθαρα θεμα αυτοσεβασμου και αξιοπρεπειας και αν εισαι πραγματικα αξιοπρεπης, τουλαχιστον ενα "αντε και χεσου ρε ηλίθιε" πες το μια φορα στη ζωη σου ρε ανθρωπακο, μια ζωη στην φαπα ρε γαμωτο???
Ριξε και συ μια ρε γαμωτο...
φιλε ετσι εχουν ειπα
εαν στον ελληνα δωσεις εξουσια την γαμησες
θα συμφωνησω στο να διξουν ανεχεια
αλλα.... στον αλλον με το καροτσακι που του κλινουμε το δρομο
η αυτον που του κλεινουν την πορτα γιατι παρκαραν στο πεζοδρομειο
ποιος δειχνει ανεχεια και σεβασμο?
γιατι απετουμαι κατι που και οι ιδιοι δεν κανουμε?
εχω τσακωθει απειρες φορες με μπατσους πηγενα στην κορινθου πατρων με 110 οριο τα 80
με περναει ενα λεωφορειο πισο του το μπατσικο μου αναβει φαρους και πηγε να με γραψει
οποιος ξερει τον δρομο καταλαβαινει
φταιω εγω που εβρισα τον μπατσο πηρα το 100 και ζητησα τον εισαγγελεα?
εκανε σωστα την δουλεια του?
ναι να φαω κληση γιατι ειμαι πανω απο το οριο
το λεωφορειο ομως που με περασε σε ενα δρομο με 2 λωριδες χωρις διαχωριστικο καθε λιγο κονους
με 50 ψυχες μεσα
γιατι το αφησε να φυγει?
τελικα δεν με εγραψαν αλλα λιγο με νοιαζει
αν μεσα σε αυτο το λεωφορειο ηταν τα παιδια σου που πανε σχολικη εκδρομη και ο παπαρας ο οδηγος
το καρφωνε πουθενα ποιος θα εφταιγε?
ο νταλικιερης οπως τοτε στο πεταλο του μαλιακου που ειδε το λεωφορειο μπροστα του να κανει προσπεραση?
εαν ημασταν ολοι σωστοι οκ αλλα......