Νέα

Επιχειρηση παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας..................

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αν εξαιρεσουμε τη σταση του τυπου εξω απο το νοσοκομειο οπου κι εγω μαλλον το ιδιο θα εκανα δεν διαβασα κατι λογικο στο γιατι να παρκαρει καποιος παρανομα....
Καθως επισης δε διαβασα και για παρανομες σταθμευσεις που ενοχλουν οπως π.χ. τα παρκαρισμενα στις γωνιες ...
Ποτε δεν ειδα ενα κωλοαμαξο παρκαρισμενο σε γωνια και να του λειπουν οι πινακιδες...
Το οτι δεν εχει ταμπελα δεν σημαινει οτι επιτρεπεται κιολας...
Εχοντας κανει χρονια φορτηγατζης και κινουμενος μεσα στην Αθηνα εχω αγανακτησει σε σημεια που δεν μπορουσα να στριψω λογο καποιου εξυπνου τριμαλακα που παρα τη σημανση οτι το πρωι θα περασουν φορτηγα για την οικοδομη μας εγραφε κανονικα στα @@@δια του και μας εκλεινε τη γωνια....
Οταν βεβαια εβρισκε το αμαξι επανω στο πεζοδρομιο απο τα χερια των οικοδομων φωναζε οτι του καταστρεφουν την περιουσια αλλα ας μην εκανε τη μαλακια....
Απο παραδειγματα απειρα ...οπως π.χ οτι ενας μαγκας παρκαρε στον δρομο που περναει μπροστα απο την εισοδο των ΚΤΕΛ στη Λιοσιων ενα μετρο εξω απο το πεζοδρομιο και κλειστηκα εκει με το φορτηγο 2 ωρες και κατι μεχρι να το σηκωσει ο γερανος και να περασω....
Κακα τα ψεμματα εχουμε τη μαλακισμενη ελληνικη νοοτροπια του "ε δε γαμιεται μωρε, και τι θα μου κανουν?"
Ετσι σκεφτηκε ενας μαγκακος στην Καλλιθεα και μας τραβηξε τις σκαλωσιες απο μια οικοδομη και παρκαρε μπροστα... την επομενη το πρωι που πηγαμε να ξεφορτωσουμε λοιπον ο γερανιστας του πηρε το κουβαδακι και το εβαλε στην ταρατσα της διπλανης πολυκατοικιας στον 5ο....
Πρεπει να το σκεφτηκε πολυ ο φιλος για να ξαναπαρκαρει μαλακισμενα....

φιλε
δεν με ενοιαξε τοσο η κληση 16 ευρω ηταν(με το μισο που λεει ο νομος)
αλλα με βλεπεις ρε μαλακα κατεβασα ανθρωπο και τον παω κουβαλοντας γιατι δεν μπορει
δεν λες κουβεντα
γυρναω και απο τα 50 αμαξια εχεις γραΨει εμενα μονο?
ε βιδωνεσε η οχι?
τον πατας κατω και του βγαζεις τα δοντια του μαλακα που το ειδε και εξουσια και γαμαω ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΩ θελω

στα υπολοιπα ειπα
ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΧΤΙΚΑ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στην Πεντέλης η κατάσταση έχει παραγίνει με τα παρκαρίσματα και τα διπλοπαρκαρίσματα ιδιαίτερα στην άνοδο.

Αν γράψουν οι εφημερίδες για κάνεναν που καίει παρακαρισμένα με αλάρμ στην Πεντέλης θα είμαι εγώ.

Και είναι εξοργιστικό γιατί στον πρώτο παράλληλο υπάρχουν άφθονες θέσεις πάρκινγκ. Άντε σε εξαιρετικές περιπτώσεις να χρειαστεί να πάει στον δεύτερο.

Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας, για να μην περπατήσει δύο τετράγωνα θα πρέπει να δημιουργεί κυκλοφοριακό κονφούζιο, να καθυστερούν οι άλλοι οδηγοί, η δημόσια συγκοινωνία, τα ασθενοφόρα. Και να γίνονται όλων τα νεύρα κουρέλια.

Ετοιμάζω τις μολότοφ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην Πεντέλης η κατάσταση έχει παραγίνει με τα παρκαρίσματα και τα διπλοπαρκαρίσματα ιδιαίτερα στην άνοδο.

Αν γράψουν οι εφημερίδες για κάνεναν που καίει παρακαρισμένα με αλάρμ στην Πεντέλης θα είμαι εγώ.

Και είναι εξοργιστικό γιατί στον πρώτο παράλληλο υπάρχουν άφθονες θέσεις πάρκινγκ. Άντε σε εξαιρετικές περιπτώσεις να χρειαστεί να πάει στον δεύτερο.

Αλλά έτσι είναι ο Έλληνας, για να μην περπατήσει δύο τετράγωνα θα πρέπει να δημιουργεί κυκλοφοριακό κονφούζιο, να καθυστερούν οι άλλοι οδηγοί, η δημόσια συγκοινωνία, τα ασθενοφόρα. Και να γίνονται όλων τα νεύρα κουρέλια.

Ετοιμάζω τις μολότοφ!

και εγώ στους Αμπελόκηπους... θα ξεκινήσω από το αμάξι του Τσίπρα που είναι μόνιμα διπλοπαρκαρισμένο...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
845 κλήσεις για παράνομη στάθμευση χθές στο κέντρο της Αθήνας Εντατικούς ελέγχους διενεργεί καθημερινά η Τροχαία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για παράνομες σταθμεύσεις. Χθες βεβαιώθηκαν (845) παραβάσεις παράνομης στάθμευσης.

2f01f4f1788d51f87602979e902a3bb6_L.jpg

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
και εγώ στους Αμπελόκηπους... θα ξεκινήσω από το αμάξι του Τσίπρα που είναι μόνιμα διπλοπαρκαρισμένο...

απο περιεργεια τι αμαξι εχει αυτος ο τσογλανος? να περασω βολτα με τον σκυλο μου και να του πω να χεσει επανω στο καπω του  :) :)

OP
OP
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πάνω από 600 κλήσεις για παράνομη στάθμευση

Συνολικά 618 παραβάσεις παράνομης στάθμευσης βεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων, που πραγματοποίησε η Τροχαία στο κέντρο της πρωτεύουσας το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, οι 419 παραβάσεις αφορούσαν σε Ι.Χ.Ε. οχήματα, οι 15 σε Δ.Χ.Ε, οι 183 σε δίκυκλα και μία σε φορτηγό αυτοκίνητο.

Επιπλέον, αφαιρέθηκαν 38 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και δίκυκλα.

Και  συνεχιζουν  .......Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom