Νέα

Επιχείρηση Don Juan

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mimikos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ολοι εχετε ακουστα τον don juan και ολοι θα θελαμε να ημαστε στην θεση του και να ειχαμε τις ικανοτητες του ως προς το πως προσεγγιζουμε το αντιθετο φύλο. αλλοι τις εχουνε με φυσικο ταλεντο και αλλοι πρεπει να τις αποκτησουν μεσα απο εξασκηση. η εξασκηση σημαινει να μαθεις να δεχεσαι τις επιτυχιες και τις αποτυχιες στην προσεγγιση του σκοπου. θελει κουραγιο, συνεση, δημιουργικοτητα και πιστη στον σκοπό. το σημαντικοτερο ειναι ομως οτι πρεπει να το κανεις για καλο σκοπο και οχι για να πληγωσεις το αντιθετο φυλο μονο και μονο για να μετρησεις ποσες επιτυχιες εχεις. αυτο ειναι ομως κατι που θα αναλυσουμε αργοτερα.

ο κυριως λογος που ανοιγω ενα θεμα συζητησης με αυτη την θεματολογια ειναι να βρω και αλλα μελοι του site οι οποιοι θα θελανε να καταβαλουν και εκεινοι την προσπαθεια να γινουν καλυτεροι.

περιμενω καποιες πρωτες κριτικες περι αυτου. και κατα ποσο πιστευετε στην αποψη μου οτι καλυτερα να υπαρχει μια παρεα ανθρωπων με κοινο σκοπο και οχι ο καθενας μονος του.

στο γραφτο λογο δεν ειμαι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτο σε περιπτωσεις μη κατανοησης των παραπανων παρακαλω ζητηστε διευκρινησεις.

ευχαριστω.

OP
OP
mimikos2000

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σε κανεναν δεν εχει απομεινει κουραγιο?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ολοι εχετε ακουστα τον don juan και ολοι θα θελαμε να ημαστε στην θεση του και να ειχαμε τις ικανοτητες του ως προς το πως προσεγγιζουμε το αντιθετο φύλο. αλλοι τις εχουνε με φυσικο ταλεντο και αλλοι πρεπει να τις αποκτησουν μεσα απο εξασκηση. η εξασκηση σημαινει να μαθεις να δεχεσαι τις επιτυχιες και τις αποτυχιες στην προσεγγιση του σκοπου. θελει κουραγιο, συνεση, δημιουργικοτητα και πιστη στον σκοπό. το σημαντικοτερο ειναι ομως οτι πρεπει να το κανεις για καλο σκοπο και οχι για να πληγωσεις το αντιθετο φυλο μονο και μονο για να μετρησεις ποσες επιτυχιες εχεις. αυτο ειναι ομως κατι που θα αναλυσουμε αργοτερα.

ο κυριως λογος που ανοιγω ενα θεμα συζητησης με αυτη την θεματολογια ειναι να βρω και αλλα μελοι του site οι οποιοι θα θελανε να καταβαλουν και εκεινοι την προσπαθεια να γινουν καλυτεροι.

περιμενω καποιες πρωτες κριτικες περι αυτου. και κατα ποσο πιστευετε στην αποψη μου οτι καλυτερα να υπαρχει μια παρεα ανθρωπων με κοινο σκοπο και οχι ο καθενας μονος του.

στο γραφτο λογο δεν ειμαι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτο σε περιπτωσεις μη κατανοησης των παραπανων παρακαλω ζητηστε διευκρινησεις.

ευχαριστω.

Φίλε , αν και το θέμα σου παραδέχομαι ότι είναι καλό (αρκετή κουβεντούλα ) μη ξεχνάς ότι είσαι σε ένα site όπου το κύριο θέμα ήταν,είναι και θα είναι ο αγοραίος έρωτας,η ανεύρεση του και τρόποι αντιμετώπισης των κακής απόδοσης ‘’καταθέσεων’’..

Συνεπώς είναι δύσκολο να γράψει κάποιος σχετικά με το φαινόμενο του Δον Ζουανισμού όταν ήδη είναι εδώ γιατί είτε έχει κουραστεί από το πλάσμα το οποίο κείτεται εκ των αριστερών του κρεβατιού του εδώ και 2-5-10 ουαοο 30 χρόνια ή όταν έχει ήδη καταλήξει ότι μόνο με 50 € - 150 € θα λάβει την προσοχή που του αξίζει.

Παρόλα αυτά όμως σχετικά με το θέμα σου έχω να σημειώσω το έξης απλό ..Άνδρας ο οποίος προσεγγίζει γυναίκα μόνο και μόνο για να της δώσει την 50η ή 100η θέση δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο πάρα μονό κομπλεξικός καραγκιοζακος φουλ στην ανασφάλεια.

Σχετικά δε με το πια προσέγγιση είναι επιτυχημένη… Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει απάντηση και συγκεκριμένος τρόπος…Η τριβή φέρνει την επιτυχία. Τα όχι φέρνουν το καλό το ΝΑΙ…

Και κάτι σημαντικό …be your self. With humor always!

OP
OP
mimikos2000

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σε ευχαριστω πολυ για την τοποθετηση σου και ειναι πολυ σεβαστη. εγω ομως αποσκοπω στο ποσοστο των ανθρωπων που χρησιμοποιει τον αγοραιο ερωτα ως ευκολη λυση επειδη δεν τα καταφερνει στα καμακια ή εχει φαει τοσες πολλες απογοητευσεις απο προσπαθειες που δεν εχει αλλο κουραγιο να προσπαθησει. γιαυτο πιστευω οτι με μια ομαδα που εχουμε ολοι το ιδιο σκοπο θα υπαρξει μια καποια στηριξη στην τριβη της προσεγγισης και μεγαλυτερη δημιουργικοτητα. μπορει να ακουγονται παραλογα ολα αυτα αλλα σε μια ομαδα υπαρχει καλυτερη δημιουργικοτητα, ιδεες και στηριξη αναμεσα μας.

ξερω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να κατανοησετε αυτα που σκεφτομαι ωστε να τα στηριξετε. αλλα τουλαχιστον ηθελα να τα εκφρασω

ευχαριστω

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μιμίκο οι ανησυχίες σου είναι σεβαστές και μου θυμίζουν εμένα στα πρώτα μου βήματα

Δε θέλω να σε απογοητεύσω λέγοντάς σου ότι κυνηγάς ένα πουκάμισο αδειανό.

Καλή τύχη στην αναζήτησή σου. 

OP
OP
mimikos2000

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
enforcer σε ευχαριστω. επειδη το καμακι ειναι κατι το οποιο το εξασκω αρκετα χρονια εχω φτασει στο σημειο να πω οτι κατι καπου κανω λαθος. ή το κανω στην λαθος στιγμη. εχω μια σεβαστη αναλογια επιτυχιας δεν μπορω να πω. αλλα ξερω οτι επιδεχεται βελτιωση και με αλλους ανθρωπους διπλα μου που εχουν τον ιδιο σκοπο θα μπορουσα να γινω καλυτερος.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Εχει ανοιχτει νομιζω αναλογο thread

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom