mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ολοι εχετε ακουστα τον don juan και ολοι θα θελαμε να ημαστε στην θεση του και να ειχαμε τις ικανοτητες του ως προς το πως προσεγγιζουμε το αντιθετο φύλο. αλλοι τις εχουνε με φυσικο ταλεντο και αλλοι πρεπει να τις αποκτησουν μεσα απο εξασκηση. η εξασκηση σημαινει να μαθεις να δεχεσαι τις επιτυχιες και τις αποτυχιες στην προσεγγιση του σκοπου. θελει κουραγιο, συνεση, δημιουργικοτητα και πιστη στον σκοπό. το σημαντικοτερο ειναι ομως οτι πρεπει να το κανεις για καλο σκοπο και οχι για να πληγωσεις το αντιθετο φυλο μονο και μονο για να μετρησεις ποσες επιτυχιες εχεις. αυτο ειναι ομως κατι που θα αναλυσουμε αργοτερα.
ο κυριως λογος που ανοιγω ενα θεμα συζητησης με αυτη την θεματολογια ειναι να βρω και αλλα μελοι του site οι οποιοι θα θελανε να καταβαλουν και εκεινοι την προσπαθεια να γινουν καλυτεροι.
περιμενω καποιες πρωτες κριτικες περι αυτου. και κατα ποσο πιστευετε στην αποψη μου οτι καλυτερα να υπαρχει μια παρεα ανθρωπων με κοινο σκοπο και οχι ο καθενας μονος του.
στο γραφτο λογο δεν ειμαι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτο σε περιπτωσεις μη κατανοησης των παραπανων παρακαλω ζητηστε διευκρινησεις.
ευχαριστω.
ο κυριως λογος που ανοιγω ενα θεμα συζητησης με αυτη την θεματολογια ειναι να βρω και αλλα μελοι του site οι οποιοι θα θελανε να καταβαλουν και εκεινοι την προσπαθεια να γινουν καλυτεροι.
περιμενω καποιες πρωτες κριτικες περι αυτου. και κατα ποσο πιστευετε στην αποψη μου οτι καλυτερα να υπαρχει μια παρεα ανθρωπων με κοινο σκοπο και οχι ο καθενας μονος του.
στο γραφτο λογο δεν ειμαι οτι καλυτερο κυκλοφορει για αυτο σε περιπτωσεις μη κατανοησης των παραπανων παρακαλω ζητηστε διευκρινησεις.
ευχαριστω.