pesite
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1
Αυτό του το είπαμε κιόλαςπολλα σωστα γραφτηκαν, όμως κανεις δεν εδωσε μια θετικη προταση που να επενδυσει ο ανθρωπος τα 100κ για να παρει κατι περισσοτερο από το 0,2% μιας προθεσμιακης
και μην αρχισουμε τωρα να τα φαει στις ...τανες
Χμμμ όσο αφορά εμένα, πιστεύω ότι τα έχω ξεσκονίσει τα περί ακινήτων.
Νοικιάζω τέσσερα, Παγκράτι Κυψέλη και Νέα Σμύρνη και όλα είναι πρός πώληση αν βρεθεί αγοραστής στα μέτρα μου. Δύο τα έκτισα, ένα αγόρασα και ένα κληρονόμησα, και τα νοικιάζω σε πολύ ευνοϊκούς όρους για τους ενοικιαστές μου αλλά με πολύ χαμηλή απόδοση για μένα, στα 5,82 5,12 4,32 και 3,42 αντίστοιχα μετά τους φόρους που δηλώνω ανελλιπώς. Δεν παραπονιέμαι, έτσι έχω αξιόπιστους νοικιάριδες που όχι μόνον τα φροντίζουν αλλά τα βελτιώνουν αναβαθμίζουν και περνάν αυτοί καλά και εγώ πολύ καλίτερα.
Τα είχα δώσει σε φοιτητές που πήραν τα πτυχία τους και συνεχίζουν και μένουν εκεί ακόμα εδώ και 17 16 12 και 7 χρόνια αντίστοιχα και δεν προβλέπεται να μου φύγουν. Με δική τους δαπάνη βάλαν τέντες κλιματιστικά και πόρτες ασφαλείας και ποτέ δεν με έχουν ενοχλήσει για επισκευές.
Επαγγελματικά έχω δεί μπαταχτσήδες και κομπιναδόρους και χαίρομαι με τα πέντε και στο χέρι που πάνε χέρι χέρι στα κορίτσια αυτού του φόρουμ.
Καλό σας βράδυ.