Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
8 ευρω την ωρα θα μου δινουν για να νοικιασουν το χωρο.Ο γυμναστης θα κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.Υπαρχει καπου στα νοτια το να μαπινει καποιος σε χωρο για να γυμναστει και να ειναι ολομοναχος?χωρις ρεσεψιονιστ?

εσύ με 8 ευρώ την ώρα δήλωσε ελεύθερος επαγγελματίας με μια φορορογία περίπου 55% +ασφάλεια +νέους ξεκάρφωτους φόρους και αν δεν καταλήξεις φυλακή θα αρχίσω την νομιμότητα κι εγώ  :grin:
που ζεις ρε ? και σε είχα για γάτα   ;)

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εσύ με 8 ευρώ την ώρα δήλωσε ελεύθερος επαγγελματίας με μια φορορογία περίπου 55% +ασφάλεια +νέους ξεκάρφωτους φόρους και αν δεν καταλήξεις φυλακή θα αρχίσω την νομιμότητα κι εγώ  :grin:
που ζεις ρε ? και σε είχα για γάτα   ;)

ρε μαγκα το 55% μπορεις να μου αναλυσεις πως το εβγαλες?

Μην πεταμε λεξεις ετσι στον αερα.....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ΑΕ, ΕΠΕ & ΙΚΕ
Συντελεστής φόρου 26%

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
οχι ρε ουτε καν.μπιζνα παει να γινει οχι να μας πανε να κανουμε παρεα στο τσοχατζοπουλο.

Τύπε καλούτσικη η ιδέα - βέβαια δε ξέρω αν είναι η τιμή σωστή. Ένας που πάει 3 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο = 12 το μήνα θα πρέπει να δίνει 100 ευρώ για να κάνει μόνος του. Δεν είναι και λίγα... Ίσως να το έκανες με άλλη τιμή ανά άτομο. Επίσης είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει χωρίς ρεσεψιόν ; Πόσα κλειδιά θα έχεις ; Πώς θα ξέρεις ότι δε θα πηγαίνουν όποτε γουστάρουν ; Πώς είσαι σίγουρος ότι δε θα στα διαλύσουν όλα εκεί μέσα ;

Επίσης, μια άλλη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να ανοίξεις όλο το θέμα online. Και δε λέω μόνο για διαφήμιση του χώρου αλλά και να γράφονται onlinee οι πελάτες σου (είτε ιδιώτες είτε γυμναστές) και να τους αναγκάζεις να δεσμεύουν τις ώρες που θέλουν online και πληρωμή κατευθείαν με πιστωτική / paypal. Όποιος χρωστάει δε θα μπορεί να κρατήσει ώρα. Έτσι θα βλέπει κατευθείαν κάποιος πότε είναι ελεύθερος ο χώρος. Επίσης αν έχεις τέτοια σελίδα και μαζέψεις κόσμο μπορείς μετά να βάλεις διαφημίσεις κλπ από personal trainers οι οποίοι δουλεύουν στο χώρο σου οπότε θα τους τα παίρνεις και από το ενοίκιο και από τη διαφήμιση. Μετά μπορείς να κάνεις και κόλπα με τις τιμές. Πχ πρωί ή Σ/Κ που δε θα έχει κίνηση τα μισά λεφτά (καλύτερα από το να κάθεται άδειος ο χώρος) ή πχ 10 ώρες -20% έκπτωση.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τύπε καλούτσικη η ιδέα - βέβαια δε ξέρω αν είναι η τιμή σωστή. Ένας που πάει 3 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο = 12 το μήνα θα πρέπει να δίνει 100 ευρώ για να κάνει μόνος του. Δεν είναι και λίγα... Ίσως να το έκανες με άλλη τιμή ανά άτομο. Επίσης είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει χωρίς ρεσεψιόν ; Πόσα κλειδιά θα έχεις ; Πώς θα ξέρεις ότι δε θα πηγαίνουν όποτε γουστάρουν ; Πώς είσαι σίγουρος ότι δε θα στα διαλύσουν όλα εκεί μέσα ;

Επίσης, μια άλλη πρόταση που έχω να σου κάνω είναι να ανοίξεις όλο το θέμα online. Και δε λέω μόνο για διαφήμιση του χώρου αλλά και να γράφονται onlinee οι πελάτες σου (είτε ιδιώτες είτε γυμναστές) και να τους αναγκάζεις να δεσμεύουν τις ώρες που θέλουν online και πληρωμή κατευθείαν με πιστωτική / paypal. Όποιος χρωστάει δε θα μπορεί να κρατήσει ώρα. Έτσι θα βλέπει κατευθείαν κάποιος πότε είναι ελεύθερος ο χώρος. Επίσης αν έχεις τέτοια σελίδα και μαζέψεις κόσμο μπορείς μετά να βάλεις διαφημίσεις κλπ από personal trainers οι οποίοι δουλεύουν στο χώρο σου οπότε θα τους τα παίρνεις και από το ενοίκιο και από τη διαφήμιση. Μετά μπορείς να κάνεις και κόλπα με τις τιμές. Πχ πρωί ή Σ/Κ που δε θα έχει κίνηση τα μισά λεφτά (καλύτερα από το να κάθεται άδειος ο χώρος) ή πχ 10 ώρες -20% έκπτωση.

δλδ ποσο θεωρεις μια λογικη τιμη για μια ωρα??

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ρε μαγκα το 55% μπορεις να μου αναλυσεις πως το εβγαλες?

Μην πεταμε λεξεις ετσι στον αερα.....

ναι 25% μόνο επί των κερδών... φόρους για ακίνητα και κινητά,ασφάλεια,φπα αν έχεις εμπόρευμα δεν θα τα πληρώσεις ?   :grin:
με τον τζίρο ενός μικρομεσαίου (δλδ 8 ευρώ την ώρα που ανέφερες) απλά δεν βγαίνεις...εκτός και αν κλέβεις

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

Κοιτα η αρχικη ιδεα μου ηταν συνεργασια με τους γυμναστες.δηλαδη θελει ενας γυμναστης να κανει περσοναλ σε καποιον πελατη του και θελουν να ειναι ολομοναχοι.νοικιαζουν το χωρο και κανουν την δουλεια τους.Τωρα για τα αλλα θεματα που λες μπορουμε να βαλουμε καμερες , μπορω να καθομαι εγω να αραζω κανα οκταωρο σε ξεχωριστο χωρο υπαρχουν λυσεις.Γενικοτερα ειναι καποια θεματα που δεν τα εχω λυσει ακομη και τα σκεφτομαι.Απο τι αλλη απο το πολυ σκεψιμο μου εσκασε η ιδεαν να δημιουργησω μια σουιτα σε ενα διαμερισμα στο κεντρο και να την νοικιαζω μονο σε μελη του μπου 10 ευρω την ωρα.Μπαινουν γαμανε και φυγανε.ψαρωνει και το γκομενακι και ολοι ευχαριστημενοι.Αυτη η μπιζνα ειναι για μαυριλα η αλλη με το τζιμ σοβαρα.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι 25% μόνο επί των κερδών... φόρους για ακίνητα και κινητά,ασφάλεια,φπα αν έχεις εμπόρευμα δεν θα τα πληρώσεις ?   :grin:
με τον τζίρο ενός μικρομεσαίου (δλδ 8 ευρώ την ώρα που ανέφερες) απλά δεν βγαίνεις...εκτός και αν κλέβεις

ρε μαν η τιμη ειναι ενδυκτικη και μπορει να προσαρμοστει.φορος ακινητου ειναι 350 ευρω (ενφια) αυτοκινητο δεν υπαρχει.εχεις το ρευμα σου και εχεις κ το τεβε σου 250 το μηνα σαν νεος εχεις τον οτε σου τηλ κ ιντερνετ  η μπορεις να το κανεις σαν ενοικιο χωρου και να χρεωνεσαι με 10% μεχρι 12 χιλιαρικα το χρονο και με 33% πανω απο 12.Παρακαλω πολυ μην τα ισωπεδονουμε ολα.Δηλαδη αν πηγαινα καπου να δουλεψω με 560 ευρω το οκταωρο για πες μου εσυ τι θα μου μεινουν?

Επισης να σε ενημερωσω οτι σε ολες τις ευρωπαικες χωρες ολα αυτα υπαρχουν.Τοσες επιχειρησεις πως βγαινουν δλδ και μην κολας στο 8κταευρω.και οι φιλανδοι μαυριλα?και οι νορβηγοι μαυριλα?και οι γερμανοι μαυριλα?μα ολοι?

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Majestic, εσύ το γυμναστή θα χρεώνεις 8 ευρώ και μετά αυτός ας χρεώσει το πελάτη του όσο θέλει ? :think:

Εάν ναι τότε οι πελάτες σου είναι ουσιαστικά οι γυμναστές.

ΤΟ θετικό είναι ότι τα 8ευρώ είναι πολύ ανταγωνιστική τιμή για να σε προτιμήσουν.Στα γυμναστήρια από ότι έχω ακούσει χρεώνουν 30ευρώ αλλά το 50% πάει στο γυμναστήριο(15-15).

Το θέμα είναι όμως ότι τον πελάτη (συνήθως) αρχικά τον δίνει το γυμναστήριο στον trainer.Το γυμναστήριο λειτουργεί ως δεξαμενή υποψήφιων πελατών για περσοναλ και είναι δύσκολο ο trainer να πιάσει πελάτη από γυμναστήριο και να τον φέρει στο χώρο σου μετά.

Γενικά είναι πάρα πολλοί οι trainers και είναι δύσκολο να πιάσουν νέους πελάτες αν δεν έχουν κονέ από γυμναστήριο.Αλλιώς νομίζω από word of mouth βρίσκουν πελατεία .

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ρε μαν η τιμη ειναι ενδυκτικη και μπορει να προσαρμοστει.φορος ακινητου ειναι 350 ευρω (ενφια) αυτοκινητο δεν υπαρχει.εχεις το ρευμα σου και εχεις κ το τεβε σου 250 το μηνα σαν νεος εχεις τον οτε σου τηλ κ ιντερνετ  η μπορεις να το κανεις σαν ενοικιο χωρου και να χρεωνεσαι με 10% μεχρι 12 χιλιαρικα το χρονο και με 33% πανω απο 12.Παρακαλω πολυ μην τα ισωπεδονουμε ολα.Δηλαδη αν πηγαινα καπου να δουλεψω με 560 ευρω το οκταωρο για πες μου εσυ τι θα μου μεινουν?

Επισης να σε ενημερωσω οτι σε ολες τις ευρωπαικες χωρες ολα αυτα υπαρχουν.Τοσες επιχειρησεις πως βγαινουν δλδ και μην κολας στο 8κταευρω.και οι φιλανδοι μαυριλα?και οι νορβηγοι μαυριλα?και οι γερμανοι μαυριλα?μα ολοι?

ενδεικτικα σου αναφερω οτι ο πατερας μουαπο ενοικιο 9600 τον χρονο η εφορια του εβγαλε 2000 φορο για αυτο το ποσο.

Και στα ενοικια μπαινουνε κρυφες χρεωσεις  11% +55%προκαταβολη  +τελος χαρτοσημου 3% + κατι αλλες παπαριες....καλα κρασια.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Μαν γινε παπας και θα βγαλεις χοντρο χρημα. Κανονισε να σε πανε σε ενορια της επαρχιας που να χει στρεμματα, ελιες, μποστανια κτλ. Θα κανεις τη διαχειριση και θα κονομησεις για τα καλα.
Με τα ψαλτικα θα τα καταφερεις λες, πως πας απο φωνη και πνεμονια;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ενδεικτικα σου αναφερω οτι ο πατερας μουαπο ενοικιο 9600 τον χρονο η εφορια του εβγαλε 2000 φορο για αυτο το ποσο.

Και στα ενοικια μπαινουνε κρυφες χρεωσεις  11% +55%προκαταβολη  +τελος χαρτοσημου 3% + κατι αλλες παπαριες....καλα κρασια.

ποσα δηλωνει συνολο απο ενοικια? 9600 η παραπανω? με βαση του νομου επρεπε να πκηρωσει 960 ευρω φορο συν το ενφια του.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ποσα δηλωνει συνολο απο ενοικια? 9600 η παραπανω? με βαση του νομου επρεπε να πκηρωσει 960 ευρω φορο συν το ενφια του.

Δεν τα ξερεις καλα τυπε.

Τα ενοικια εχουνε προκαταβολη 55%

αρχικος φορος 960+ προκαταβολη 55%χ960 +τελος χαρτοσημου 3%χ9600
+ 300 ευρω συμπληρωτματικος φορος = 2000

Αυτος ο φορος ειναι καθαρα λογω ενοικιου.

Βαλε και ενφια που εχει το κτιριο 700 ευρω.

Απο το 2015 (δηλωσεις για εισοδηματα του 2014)καταργειται το τελος χαρτοσημου αλλα ανεβαινει ο αρχικος συντελεστης απο 10 σε 11% οποτε ερχεται η μια η αλλη.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

2.000 φόρο μόνο αν είναι και ΕΝΦΙΑ μέσα αλλιώς δεν βγάινουν  τα νούμερα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
2.000 φόρο μόνο αν είναι και ΕΝΦΙΑ μέσα αλλιώς δεν βγάινουν  τα νούμερα.

Θα με κανετε να σκαναρω το εκκαθαριστικο.

Μην το παιζεται σιγουροι αν δεν ειστε.

Η ημιμάθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.

EDIT
Μαλακια ειπα  πιο πανω

Απο του χρονου καταργειται ο συμπληρωματικος φορος οχι το τελος χαρτοσημου

Sorry

2013: Τα (καθαρά) εισοδήματα από μισθώσεις ακινήτων, θα υποβληθούν σε φορολόγηση, βάσει της κλίμακας: 12.000 χ 10% = 1.200 ευρώ και για το υπερβάλλον ποσό, με συντελεστή 33%. Ωστόσο, το ακαθάριστο ποσό από ακίνητα υποβάλλεται και σε συμπληρωματικό φόρο, ο οποίος υπολογίζεται με συντελεστή 1,5% (για κατοικίες επιφάνειας μέχρι 300 τμ). Εφόσον η επιφάνεια κατοικίας υπερβαίνει τα 300 τμ, ή πρόκειται για επαγγελματική μίσθωση, ο συντελεστής διπλασιάζεται και γίνεται 3%.

2014:  Το εισόδημα από ακίνητη περιουσία φορολογείται σύμφωνα με την ακόλουθη κλίμακα: Μέχρι 12.000 με συντελεστή 11% και πάνω από 12.000 με συντελεστή 33%. Δεν προβλέπεται συμπληρωματικός φόρος, ενώ ο συντελεστής του πρώτου κλιμακίου αυξάνεται κατά μία μονάδα.

To τελος χαρτοσημου 3% παραμενει.Αυτο ειναι μια 300αρα στα 10000.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
δλδ ποσο θεωρεις μια λογικη τιμη για μια ωρα??

Τύπε εγώ αν έβρισκα ένα γυμναστήριο το οποίο θα ξέρω ότι θα είμαι μόνος μου (ή έστω θα είνια άλλοι 3-4 μέσα) και θα βρίσκω ότι όργανα θέλω ελεύθερα θα έδινα μέχρι 30 ευρώ το μήνα. Αν υποθέσουμε ότι στο μήνα θα έρθω 12 φορές βγαίνει 2,5 ευρώ τη φορά. Άρα δε σε συμφέρει να έχεις πελάτες σαν εμένα (ιδιώτες χωρίς γυμναστή) εκτός και αν τους βάζεις μέσα 3-4 ταυτόχρονα και τους χρεώνεις 2-3 ευρώ. Θα μπορούσες να κάνεις και κάτι τέτοιο: Αν το θες το γυμναστήριο μόνος σου τελείως (ή μαζί με τον trainer σου) πλήρωσε 10 ευρώ. Αν είσαι διατεθειμένος να δεχτείς μέχρι 5 άτομα ταυτόχρονα μέσα πλήρωσε 2 ευρώ. Οπότε θα μπορείς να μοιράσεις τις ώρες και σε αυτούς που το θέλουν μόνοι τους και σε αυτούς που θέλουν να πληρώσουν τα λιγότερα.

Γενικά το όλο θέμα είναι να δεις πώς πάει από κόσμο. Εγώ μπορώ να σου προτείνω και κάτι άλλο. Φτιάξε ένα ερωτηματολόγιο με 10 ερωτήσεις της μορφής:

"Σας έχει κουράσει το να πηγαίνετε γυμναστήριο και να είναι γεμάτα τα όργανα;"
"Θα πηγαίνατε σε γυμναστήριο τέτοιο;", "Πόσες φορές τη βδομάδα πάτε γυμναστήριο;"
"Πόσα χρήματα δίνεται κάθε μήνα για γυμναστήριο;"
"Πόσα χρήματα θα δίνατε κάθε μήνα;"
"Γουστάρετε να είστε μόνος σας με το γκομενάκι που σας κάνει personal training ώστε να βγάζετε τη μπλούζα όταν ζεσταθείτε;"

κλπ. Και μοίρασε το σε γνωστούς (και εδώ μέσα φυσικά). Υπάρχουν sites που σε βοηθάνε σε αυτό πχ surveymonkey. Όταν πάρεις αρκετές απαντήσεις θα βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα - αν θες τα συζητάμε και εδώ.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το χαρτόσημο συνήθως γίνεται deal να το πληρώνει ο ενοικιαστής από τα συμβόλαια εξαρχής.

Το 55% προκαταβολή δε θα συμψηφιστεί με το νέο έτος?
Όντως δίκιο έχεις μπορεί να πλήρωσε 2.000 και να πληρώσει λιγότερα του χρόνου ,μία ή άλλη.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Κοιτα η αρχικη ιδεα μου ηταν συνεργασια με τους γυμναστες.δηλαδη θελει ενας γυμναστης να κανει περσοναλ σε καποιον πελατη του και θελουν να ειναι ολομοναχοι.νοικιαζουν το χωρο και κανουν την δουλεια τους.Τωρα για τα αλλα θεματα που λες μπορουμε να βαλουμε καμερες , μπορω να καθομαι εγω να αραζω κανα οκταωρο σε ξεχωριστο χωρο υπαρχουν λυσεις.Γενικοτερα ειναι καποια θεματα που δεν τα εχω λυσει ακομη και τα σκεφτομαι.Απο τι αλλη απο το πολυ σκεψιμο μου εσκασε η ιδεαν να δημιουργησω μια σουιτα σε ενα διαμερισμα στο κεντρο και να την νοικιαζω μονο σε μελη του μπου 10 ευρω την ωρα.Μπαινουν γαμανε και φυγανε.ψαρωνει και το γκομενακι και ολοι ευχαριστημενοι.Αυτη η μπιζνα ειναι για μαυριλα η αλλη με το τζιμ σοβαρα.

Πάλι υπάρχει το θέμα με τα κλειδιά... Δε μπορείς να ανοίξεις πολύ τον κύκλο σου έτσι!

Καλά έχω ξεφύγει: Ιδέα για ξεκλείδωμα στο γυμναστήριο (ή και το γαμιστρώνα) : Φτιάχνεις μια ηλεκτρονική κλειδαριά - πατέντα την οποία ανοίγει το κάθε μέλος με ένα QR code που του στέλνεις με email λίγο πριν το μάθημα/γαμίσι. Μόλις περάσει η ώρα του κλειδώνεις πχ τα αποδυτήρια ή τις τουαλέτες και αναγκάζεται να φύγει (εν τω μεταξύ θα έχει έρθει και ο επόμενος φυσικά).

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έχω τις εξής απορίες.

Αφού Majestic θέλεις legit business (όχι μαύρα), εάν ο χώρος δε σου ανήκει και τον νοικιάζεις

1.Θα πρέπει να δεχτεί ο ιδιοκτήτης στο συμβόλαιο να αναγράφεται ότι διατηρείς το δικαίωμα  να τον επινοικιάζεις (good luck with that).Αλλιώς το κάνεις χωρίς τη γνώση του.

2.Έστω και το δέχεται ο ιδιοκτήτης.Εσύ πως θα δηλώνεις τα λεφτά που θα σου δίνουν οι γυμναστές ?Ως τι?Νοίκι επινοικιάσης?

DrClaw τι είναι αυτά που λες για 2.5 ευρω?Κάτω απο 20ευρώ/ώρα δε γνωρίζω γυμναστή να παίρνει για personal 1 ατόμου.
Και 5 άτομα να μαζευτούν Χ 2.5 = 12.5 , τα 8 πάνε στο majestic και του μένουν 4.5?Δε παίζει να δεχτεί γυμναστής να ασχοληθεί

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Έχω τις εξής απορίες.

Αφού Majestic θέλεις legit business (όχι μαύρα), εάν ο χώρος δε σου ανήκει και τον νοικιάζεις

1.Θα πρέπει να δεχτεί ο ιδιοκτήτης στο συμβόλαιο να αναγράφεται ότι διατηρείς το δικαίωμα  να τον επινοικιάζεις (good luck with that).Αλλιώς το κάνεις χωρίς τη γνώση του.

2.Έστω και το δέχεται ο ιδιοκτήτης.Εσύ πως θα δηλώνεις τα λεφτά που θα σου δίνουν οι γυμναστές ?Ως τι?Νοίκι επινοικιάσης?

DrClaw τι είναι αυτά που λες για 2.5 ευρω?Κάτω απο 20ευρώ/ώρα δε γνωρίζω γυμναστή να παίρνει για personal 1 ατόμου.
Και 5 άτομα να μαζευτούν Χ 2.5 = 12.5 , τα 8 πάνε στο majestic και του μένουν 4.5?Δε παίζει να δεχτεί γυμναστής να ασχοληθεί

Τα λεφτά θα τα δηλώνει ως παροχή υπηρεσίας - κάποια τέτοια υπηρεσία θα υπάρχει. Ομοίως και ο ιδιοκτήτης θα του πει ότι ανοίγει γυμναστήριο. Τι τον νοιάζει τον ιδιοκτήτη το πώς θα τα παίρνει ;

Εγώ είπα για 2.5 ευρώ την ώρα για να πάω μόνος μου και να κάνω όργανα, μπάρες κλπ. Χωρίς γυμναστή. Για αυτό λέω μπορείς να βάλεις 3-4 άτομα μέσα και να γυμνάζονται μόνα τους χωρίς να υπάρχει κάποιος γυμναστής. Απλώς πρέπει να έχεις έναν για καβάντζα και νομιμοποίηση του χώρου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom