brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.975
- Πόντοι
- 2.606
facadoro τυπεπως θα ονομασεις την αλυσιδα τυπε?
facadoro τυπεπως θα ονομασεις την αλυσιδα τυπε?
δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό... σε τι χώρους γίνεται; στον γυμανστή ή τον πελάτη; αν γίνεται στον πελάτη γιατί να μπει κάποιος στην διαδικασία να πάει σε άλλο χώρο;
η εντύπωση μου είναι πως personal κάνουν γενικά πιο ευκατάστατοι άνθρωποι και 1-2 περιπτώσεις που εχω ακούσει πάει ο γυμναστής στον πελάτη που έχει δικό του χώρο...
δεν το γενικεύω βέβαια...
Κάτι σαν Kentucky Fried Chicken ένα πράμα ας πούμε?πανω απολα το τζιμ γνωμη μου να ειναι μεσα σε γειτονια ωστε ο αλλος να ερχεται με τα ποδια. και αργοτερα να επεκταθω και σε αλλες γειτονιες με το ιδιο ονομα.Να εχει ο καθενας το πριβε χωρο του να γυμναστει.Ενα πολυ καλο γυμναστηριο σπιτιου με επαγγελματικα μηχανηματα ωραιο design τηλεορασεις κτλπ.50 τ.μ. μαξ να μπουν ολα τα βασικα πραγματα.
Κάτι σαν Kentucky Fried Chicken ένα πράμα ας πούμε?
13.000 σημεία πώλησης!
50 σημεια σε Αθηνα ειναι πολυ καλα.2500 ευρω την μερα καθαρα.
Majestic μερικές πρώτες σκέψεις
1.Το να υπάρχει private χώρος για personal για 1 εως 4-5 άτομα (χωρίς να τους βλέπουν άλλοι) το έχουν πάρα πολλά γυμναστήρια
2.Private studios επίσης για personal (στα οποία συνήθως ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι οι γυμναστές) επίσης υπάρχουν πολλά.Ειδικά Ν.Προάστια γίνεται της πουτάνας.Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα σκέφτεσαι να ανοίξεις με τη μόνη διαφορά ότι ο ιδιοκτήτης(εσύ δηλαδη) δε θα είναι γυμναστής.
3.Εάν αγοράσεις όργανα technogym ,είναι αρκετά τα χρήματα.Από ότι έχω ακούσει διάδρομοι 3.000+ ,όργανα ομόιως.
4.Το κόστος 8 ευρώ/ώρα είναι πολύ χαμηλό.Πολύ δύσκολο να βρεις γυμναστή να δεχτεί να δουλέψει για σένα με 4ευρώ ανα ώρα.Ούτε 1οετής ΤΕΦΑΑ ή ιδιωτικής σχολής.Οι οποίοι μάλιστα ταυτόχρονα πρέπει να φέρουν και πελάτες αφού εσύ βάζεις μόνο το χώρο.
5.Όλα μαύρα?Θα τους βάζεις ένσημα, θα τους έχεις στο ΙΚΑ?Ή θα κόβουν αποδείξεις ως Ε.Ε. παροχής υπηρεσιών?
Αυτά για αρχή
γεμισε το και στις κρυφες καμερες, να εχεις και επιπλεον εσοδα...μαγκες η φαση ειναι πριβε γυμναστηριο και παιρνω 4 ευρω την ωρα απο τον περσοναλ και αλλα 4 απο τον πελατη.τι τιμη θα κανονισουνε αυτοι ουτε που με αφορα.Εγω το χωρο θα τους νοικιαζω.Πως σας φαινεται η φαση? Τωρα αν καποιο μιλφ την πεσει στο γυμναστη και πηδηχτουνε παλι δεν με αφορα.ουτως η αλλως δεν θα τους δει και κανεις.Ισα ισα που καποιες παντρεμενες μουναρες που κανουνε περσοναλ και θελουνε και πουτσιτσα θα ειναι η καλυτερη τους.
γεμισε το και στις κρυφες καμερες, να εχεις και επιπλεον εσοδα...
σιγα μην σε πανε σε vip πτερυγα για 5 κρυφες καμερες τυπε :Sοχι ρε ουτε καν.μπιζνα παει να γινει οχι να μας πανε να κανουμε παρεα στο τσοχατζοπουλο.
8 ευρω την ωρα θα μου δινουν για να νοικιασουν το χωρο.Ο γυμναστης θα κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.Υπαρχει καπου στα νοτια το να μαπινει καποιος σε χωρο για να γυμναστει και να ειναι ολομοναχος?χωρις ρεσεψιονιστ?
Πρέπει να έχει πτυχίο από ΤΕΦΑΑ ο majestic69 δηλαδή τύπεΕπισης εχε υποψη οτι γυμναστηρια και αθλητικες σχολες θελουν και πιστοποιηση απο κρατικο φορεα για να παρουν αδεια λειτουργιας.
κανει ενα πλαστο τυπε σιγαΠρέπει να έχει πτυχίο από ΤΕΦΑΑ ο majestic69 δηλαδή τύπε
8 ευρω την ωρα θα μου δινουν για να νοικιασουν το χωρο.Ο γυμναστης θα κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.Υπαρχει καπου στα νοτια το να μαπινει καποιος σε χωρο για να γυμναστει και να ειναι ολομοναχος?χωρις ρεσεψιονιστ?
Πρέπει να έχει πτυχίο από ΤΕΦΑΑ ο majestic69 δηλαδή τύπε