Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό... σε τι χώρους γίνεται; στον γυμανστή ή τον πελάτη; αν γίνεται στον πελάτη γιατί να μπει κάποιος στην διαδικασία να πάει σε άλλο χώρο;

το περσοναλ το κανει ο γυμναστης στον πελατη.Συνηθως τωρα τελευταια ο γυμναστης καθοριζει το χωρο η τι συμφωνια εχει κανει με το γυμναστηριο.Στα γυμναστηρια υπαρχει και αλλος κοσμος μπορει να εχει αναμονη στα μηχανηματα κτλπ.....Η δικη μου ιδεα ειναι πριβε μονοι τους κ οτι αλλο ανεφερα πιο πανω...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η εντύπωση μου είναι πως personal κάνουν γενικά πιο ευκατάστατοι άνθρωποι και 1-2 περιπτώσεις που εχω ακούσει πάει ο γυμναστής στον πελάτη που έχει δικό του χώρο...
δεν το γενικεύω βέβαια...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η εντύπωση μου είναι πως personal κάνουν γενικά πιο ευκατάστατοι άνθρωποι και 1-2 περιπτώσεις που εχω ακούσει πάει ο γυμναστής στον πελάτη που έχει δικό του χώρο...
δεν το γενικεύω βέβαια...

ναι παιζει και αυτο δεν λεω.απλα αυτοι οι ανθρωποι κανουνε σπιτι τους μεσα σε βιλες και εχουνε 50 τετραγωνικα γυμναστηριο.Εγω θα πηγαινω για αλλο κοσμο.

γενικα η τιμη με τις ωρες δουλειας δεν την θεωρεις καλη την θεωρεις πολυ λιγο τι? λες να μην μπορεσω να βγαλω το δεκαωρο?πως το σκεφτεσαι γενικα το πλαν?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πανω απολα το τζιμ γνωμη μου να ειναι μεσα σε γειτονια ωστε ο αλλος να ερχεται με τα ποδια. και αργοτερα να επεκταθω και σε αλλες γειτονιες με το ιδιο ονομα.Να εχει ο καθενας το πριβε χωρο του να γυμναστει.Ενα πολυ καλο γυμναστηριο σπιτιου με επαγγελματικα μηχανηματα ωραιο design τηλεορασεις κτλπ.50 τ.μ. μαξ να μπουν ολα τα βασικα πραγματα.
Κάτι σαν Kentucky Fried Chicken ένα πράμα ας πούμε?
13.000 σημεία πώλησης!

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Majestic μερικές πρώτες σκέψεις

1.Το να υπάρχει private χώρος για personal για 1 εως 4-5 άτομα (χωρίς να τους βλέπουν άλλοι) το έχουν πάρα πολλά γυμναστήρια

2.Private studios επίσης για personal (στα οποία συνήθως ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι οι γυμναστές) επίσης υπάρχουν πολλά.Ειδικά Ν.Προάστια  γίνεται της πουτάνας.Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα σκέφτεσαι να ανοίξεις με τη μόνη διαφορά ότι ο ιδιοκτήτης(εσύ δηλαδη) δε θα είναι γυμναστής.

3.Εάν αγοράσεις όργανα technogym ,είναι αρκετά τα χρήματα.Από ότι έχω ακούσει διάδρομοι 3.000+ ,όργανα ομόιως.

4.Το κόστος 8 ευρώ/ώρα είναι πολύ χαμηλό.Πολύ δύσκολο να βρεις γυμναστή να δεχτεί να δουλέψει για σένα με 4ευρώ ανα ώρα.Ούτε 1οετής ΤΕΦΑΑ ή ιδιωτικής σχολής.Οι οποίοι μάλιστα ταυτόχρονα πρέπει να φέρουν και πελάτες αφού εσύ βάζεις μόνο το χώρο.

5.Όλα μαύρα?Θα τους βάζεις ένσημα, θα τους έχεις στο ΙΚΑ?Ή θα κόβουν αποδείξεις ως Ε.Ε. παροχής υπηρεσιών?

Αυτά για αρχή

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Majestic μερικές πρώτες σκέψεις

1.Το να υπάρχει private χώρος για personal για 1 εως 4-5 άτομα (χωρίς να τους βλέπουν άλλοι) το έχουν πάρα πολλά γυμναστήρια

2.Private studios επίσης για personal (στα οποία συνήθως ιδιοκτήτες είναι οι ίδιοι οι γυμναστές) επίσης υπάρχουν πολλά.Ειδικά Ν.Προάστια  γίνεται της πουτάνας.Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα σκέφτεσαι να ανοίξεις με τη μόνη διαφορά ότι ο ιδιοκτήτης(εσύ δηλαδη) δε θα είναι γυμναστής.

3.Εάν αγοράσεις όργανα technogym ,είναι αρκετά τα χρήματα.Από ότι έχω ακούσει διάδρομοι 3.000+ ,όργανα ομόιως.

4.Το κόστος 8 ευρώ/ώρα είναι πολύ χαμηλό.Πολύ δύσκολο να βρεις γυμναστή να δεχτεί να δουλέψει για σένα με 4ευρώ ανα ώρα.Ούτε 1οετής ΤΕΦΑΑ ή ιδιωτικής σχολής.Οι οποίοι μάλιστα ταυτόχρονα πρέπει να φέρουν και πελάτες αφού εσύ βάζεις μόνο το χώρο.

5.Όλα μαύρα?Θα τους βάζεις ένσημα, θα τους έχεις στο ΙΚΑ?Ή θα κόβουν αποδείξεις ως Ε.Ε. παροχής υπηρεσιών?

Αυτά για αρχή

8 ευρω την ωρα θα μου δινουν για να νοικιασουν το χωρο.Ο γυμναστης θα κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.Υπαρχει καπου στα νοτια το να μαπινει καποιος σε χωρο για να γυμναστει και να ειναι ολομοναχος?χωρις ρεσεψιονιστ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
μαγκες η φαση ειναι πριβε γυμναστηριο και παιρνω 4 ευρω την ωρα απο τον περσοναλ και αλλα 4 απο τον πελατη.τι τιμη θα κανονισουνε αυτοι ουτε που με αφορα.Εγω το χωρο θα τους νοικιαζω.Πως σας φαινεται η φαση? Τωρα αν καποιο μιλφ την πεσει στο γυμναστη και πηδηχτουνε παλι δεν με αφορα.ουτως η αλλως δεν θα τους δει και κανεις.Ισα ισα που καποιες παντρεμενες μουναρες που κανουνε περσοναλ και θελουνε και πουτσιτσα θα ειναι η καλυτερη τους.
γεμισε το και στις κρυφες καμερες, να εχεις και επιπλεον εσοδα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
8 ευρω την ωρα θα μου δινουν για να νοικιασουν το χωρο.Ο γυμναστης θα κοβει αποδειξη παροχης υπηρεσιων.Υπαρχει καπου στα νοτια το να μαπινει καποιος σε χωρο για να γυμναστει και να ειναι ολομοναχος?χωρις ρεσεψιονιστ?

Επισης εχε υποψη οτι γυμναστηρια και αθλητικες σχολες θελουν και πιστοποιηση απο κρατικο φορεα για να παρουν αδεια λειτουργιας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επισης εχε υποψη οτι γυμναστηρια και αθλητικες σχολες θελουν και πιστοποιηση απο κρατικο φορεα για να παρουν αδεια λειτουργιας.
Πρέπει να έχει πτυχίο από ΤΕΦΑΑ ο majestic69 δηλαδή τύπε :think:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Οπότε εάν κατάλαβα σωστά εσύ θα παίρνεις 8ευρώ/ανα ώρα από το γυμναστή και αυτός θα μπορεί να χρεώνει πχ 30ευρώ την ώρα το πελάτη.

Οι πελάτες σου ουσιαστικά θα είναι οι γυμναστές?

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ καλή μπιζνα Ματζέστικ ήταν τα crossfit  boxes πριν 2-3 χρόνια.

Κεφάλαιο για να ανοίξεις το πολύ 15-20.000(το οποίο είναι μικρό σε σχέση με τα κανονικά γυμναστήρια)για μονόζυγα ,κρίκους,μπάλες kettlebells,μπάρες,δάπεδο,1-2 κωπηλατικά.

Ενοίκιο χώρου 1.000-1.500

Συνδρομή 65ευ/μήνα  300/6μηνο

Προυπόθεση να ήσουν γυμναστής με πιστοποίηση crossfit
Δουλεύουν 3 ωρίτσες το πρωί και 4-5 το απόγευμα.

Απόσβεση σε λιγότερο από χρόνο εάν έχεις πχ 100 συνδρομητές

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να έχει πτυχίο από ΤΕΦΑΑ ο majestic69 δηλαδή τύπε :think:

Οχι μαν δεν εχει σχεση η ιδιοτητα του επιχειρηματια. Εχω δει το σχετικο σημα κολλημενο στο γυμναστηριο που παω. Η περιφερεια το δινει μετα απο ελεγχο για τα ηλεκτρικα αν ειναι ασφαλη, τον εξαερισμο του χωρου κτλ.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Απλά εδώ,γελάμε  :grin: ...όλοι μαύρα τα παίρνουν τα € ρε....που ζεις... Είσαι και μέσα στα πράγματα... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom