Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
hustla-pimp-costume.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποια τουαλετα ρε τυπε?Εκει οπως ειναι πανω στο μηχανημα μπροστα σε ολους

ειμαι σιγουρος οτι αν το τολμουσα με καποια θα ετρεχε να παρει σειρα και ολη η αιθουσα του αερομπικ.
καλα ειπα εγω να το κανουν χωρο για να γυρνανε τσοντες τυπε :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
οχι δεν θα υπαρχει ρεσεψιονιστ.εφοσον γνωριστω με τους γυμναστες τους δινω τα κλειδια και κανουν της δουλειας τους.Εφοσον μου δωσουν τα χρηματα του μηνα αναλογα με τα ραντεβου τους.αφου τρεξει η δουλεια και βγουν ωρες κτλπ θα βγει εβδομαδιαιο προγραμμα για το ποτε παει ο καθενας.Στο γυμναστηριο θα ειναι εντελως μονοι τους σαν να γυμναζονται στο σπιτι τους φαση.

Επισης θα μπορει και να ερθει καποιος πελατης μονος του να γυμναστει αν θελει με 8 ευρω την ωρα χωρις γυμναστη.

Θα ειναι συγκεκριμενοι οι γυμναστες μαν, υπαλληλοι σου ας πουμε η θα νοικιαζει το χωρο του τζιμ οποιος γουσταρει;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Μαγικε μολις ξεκινησετε με το καλο θα θελα να αγορασω καμια ωριτσα.
Πιστευω μου φτανει για να τοποθετησω 3-4 κρυφες καμερες

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Θα ειναι συγκεκριμενοι οι γυμναστες μαν, υπαλληλοι σου ας πουμε η θα νοικιαζει το χωρο του τζιμ οποιος γουσταρει;

οχι νοικιαζω το χωρο με την ωρα τιποτα αλλο.Θελουνε 3 μαγκες να γυμναστουν 8 ευρω την ωρα και κανουν την δουλεια τους χωρις αναμονες στα μηχανηματα κτλπ....Πιστευω μεχρι 3 η 4 ατομα φιλους οι φιλες παντα να μπορει να γυμναστουν.η το περσοναλ μετα που ειπα.Παιδια η μπιζνα δεν ειναι για να κονομησουμε ουτε για αρπαχτη.Θα προσπαθησω να δουλευει 10 ωρες την μερα να παιρνω 80 ευρω.2400 ευρω το μηνα μειον τα εξοδα μου και οτι μεινει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι νοικιαζω το χωρο με την ωρα τιποτα αλλο.Θελουνε 3 μαγκες να γυμναστουν 8 ευρω την ωρα και κανουν την δουλεια τους χωρις αναμονες στα μηχανηματα κτλπ....Πιστευω μεχρι 3 η 4 ατομα φιλους οι φιλες παντα να μπορει να γυμναστουν.η το περσοναλ μετα που ειπα.Παιδια η μπιζνα δεν ειναι για να κονομησουμε ουτε για αρπαχτη.Θα προσπαθησω να δουλευει 10 ωρες την μερα να παιρνω 80 ευρω.2400 ευρω το μηνα μειον τα εξοδα μου και οτι μεινει.
τυπε αυτα για σενα ειναι ψιχουλα
πρεπει να βαλεις και εξτραδακια να βγει κανα φραγκο

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πανω απολα το τζιμ γνωμη μου να ειναι μεσα σε γειτονια ωστε ο αλλος να ερχεται με τα ποδια.και αργοτερα να επεκταθω και σε αλλες γειτονιες με το ιδιο ονομα.Να εχει ο καθενας το πριβε χωρο του να γυμναστει.Ενα πολυ καλο γυμναστηριο σπιτιου με επαγγελματικα μηχανηματα ωραιο design τηλεορασεις κτλπ.50 τ.μ. μαξ να μπουν ολα τα βασικα πραγματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πανω απολα το τζιμ γνωμη μου να ειναι μεσα σε γειτονια ωστε ο αλλος να ερχεται με τα ποδια.και αργοτερα να επεκταθω και σε αλλες γειτονιες με το ιδιο ονομα.Να εχει ο καθενας το πριβε χωρο του να γυμναστει.Ενα πολυ καλο γυμναστηριο σπιτιου με επαγγελματικα μηχανηματα ωραιο design τηλεορασεις κτλπ.50 τ.μ. μαξ να μπουν ολα τα βασικα πραγματα.
πως θα ονομασεις την αλυσιδα τυπε?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Το προτζεκτ το βαρυ ειναι εφοσον εχουν στηθει καμια 20αρια gym σε ολη την Αθηνα πεταω προσφορα για τα μελη του μπου 5 ευρω την ωρα για χρηση gym μετα τις 10 που θαναι κλειστο για το κοινο να γαμανε μουνακια αντι να πληρωνουν χοτελ και μαλακιες........χαχαχαχαχαχαχαχα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom