iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
καλα ειπα εγω να το κανουν χωρο για να γυρνανε τσοντες τυπεΠοια τουαλετα ρε τυπε?Εκει οπως ειναι πανω στο μηχανημα μπροστα σε ολους
ειμαι σιγουρος οτι αν το τολμουσα με καποια θα ετρεχε να παρει σειρα και ολη η αιθουσα του αερομπικ.
οχι δεν θα υπαρχει ρεσεψιονιστ.εφοσον γνωριστω με τους γυμναστες τους δινω τα κλειδια και κανουν της δουλειας τους.Εφοσον μου δωσουν τα χρηματα του μηνα αναλογα με τα ραντεβου τους.αφου τρεξει η δουλεια και βγουν ωρες κτλπ θα βγει εβδομαδιαιο προγραμμα για το ποτε παει ο καθενας.Στο γυμναστηριο θα ειναι εντελως μονοι τους σαν να γυμναζονται στο σπιτι τους φαση.
Επισης θα μπορει και να ερθει καποιος πελατης μονος του να γυμναστει αν θελει με 8 ευρω την ωρα χωρις γυμναστη.
εισαι ματακιας τυπε?Μαγικε μολις ξεκινησετε με το καλο θα θελα να αγορασω καμια ωριτσα.
Πιστευω μου φτανει για να τοποθετησω 3-4 κρυφες καμερες
εισαι ματακιας τυπε?
εισαι ματακιας τυπε?
Μαλλον κυνηγοs(επι πληρωμη) ερασιτεχνων πορνοσταρεισαι ματακιας τυπε?
καλα ξηγιεσαι τυπεΑθεράπευτος
Θα ειναι συγκεκριμενοι οι γυμναστες μαν, υπαλληλοι σου ας πουμε η θα νοικιαζει το χωρο του τζιμ οποιος γουσταρει;
τυπε αυτα για σενα ειναι ψιχουλαοχι νοικιαζω το χωρο με την ωρα τιποτα αλλο.Θελουνε 3 μαγκες να γυμναστουν 8 ευρω την ωρα και κανουν την δουλεια τους χωρις αναμονες στα μηχανηματα κτλπ....Πιστευω μεχρι 3 η 4 ατομα φιλους οι φιλες παντα να μπορει να γυμναστουν.η το περσοναλ μετα που ειπα.Παιδια η μπιζνα δεν ειναι για να κονομησουμε ουτε για αρπαχτη.Θα προσπαθησω να δουλευει 10 ωρες την μερα να παιρνω 80 ευρω.2400 ευρω το μηνα μειον τα εξοδα μου και οτι μεινει.
πως θα ονομασεις την αλυσιδα τυπε?πανω απολα το τζιμ γνωμη μου να ειναι μεσα σε γειτονια ωστε ο αλλος να ερχεται με τα ποδια.και αργοτερα να επεκταθω και σε αλλες γειτονιες με το ιδιο ονομα.Να εχει ο καθενας το πριβε χωρο του να γυμναστει.Ενα πολυ καλο γυμναστηριο σπιτιου με επαγγελματικα μηχανηματα ωραιο design τηλεορασεις κτλπ.50 τ.μ. μαξ να μπουν ολα τα βασικα πραγματα.
τυπε αυτα για σενα ειναι ψιχουλα
πρεπει να βαλεις και εξτραδακια να βγει κανα φραγκο
να βαλεις τιποτα ρωσσιδες γυμναστριες τυπετι εξτραδακια θελεις?
πως θα ονομασεις την αλυσιδα τυπε?
F.Gαυτο δεν το εχω σκεφτει ακομη.προτρεχεις.
Magic Gym
Χονδρο.......L.G Love GymF.G
fuck gym τυπε
ειναι πιο πιασαρικο
Σήμερα είχε στον alpha τον Ψάλτη τύπε στην ταινία "Και ο πρώτος ματάκιας"εισαι ματακιας τυπε?