Παιδες Καλημερες......Κουραστηκα να σας ζαλιζω τα αρχιδια με της επιχειρησης και εσεις να παραμενετε στην μιζερια σας...χαχα! Γινεται να κανω τα δοντια μου λευκα καταλευκα οχι σαν του Πετριδη αλλα πιο νορμαλ καταστασεις.Γενικα ποσο παει το κοστος?Θεωρω οτι τα ωραια δοντια ειναι το παν και ειδικα στα μουνια...Τωρα να περιμενεις να χυσεις την αλλη στο στομα και να ειναι κατακιτρινα και στραβα ειναι για να μου πεφτει κατευθειαν.Για ισιωμα ποια ειναι η διαδικασια αν μιας γκομενας ειναι θεοστραβα.Εχουμε μεινει ακομη στα σιδερακια?Εχω γνωρισει πολλες γκομενες οι οποιες δεν τις εχω γαμησει λογω δοντιων το παθαινετε αυτο?ξενερωνω κατευθειαν.Μια γκομενα ειναι 25 και 30 χρονων και εχει στραβα δοντια μα καλα ποσο ηλιθια ειναι και δεν παει να τα φτιαξει.Αληθεια πως τα κανουνε ισια και λευκα?Εχει τολμησει κανεις κατι αναλογο τα εχει ισιωσει τα εχει ασπρισει?
Μη μασάς ασούμε, εγώ το παθαίνω όχι με τα δόντια αλλά με διάφορα άλλα πχ δεν έχω χύσει γκόμενες με χοντρά δάχτυλα, ξεβαμμένα ή κακόχρωμα ή κοντά νύχια, άσχημα παπούτσια, τζιν βερμούδες, με παρεό, που τους αρέσουν τα τζιπ, με μαλακισμένο κούρεμα, ηλίθιο όνομα, γύναια που βλέπουν τηλεόραση ή κάνουν ηλιοθεραπεία ή δεν πίνουν τσάι ή καπνίζουν πούρα
Σε γενικές γραμμές μπούκωνε τη στουπέτσι και θα είναι οκ σε μερικές εβδομάδες ή αλλιώς να τη μπηδάς τακτικά, όπως λέει και το ρητό "δεν γαμιέται μωρέ ν'ασπρίσει?"