Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Πες στη κοπελιτσα που σ αρεσει οτι θα της δωσεις εσυ λεφτα για τα δοντια με τον ορο να της τα χυνεις 2 φορες την εβδομαδα. Δες το σαν επενδυση.

Αγορινα η Εφη Κυριακου της τα εφτιαξαν αλλοι εμενα περιμενε νομιζεις........

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Θελω την γυναικα ναναι φταγμενη απο πανω μεχρι κατω αν δω ατελεια ξενερωνω και φευγω........

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αγορινα η Εφη Κυριακου της τα εφτιαξαν αλλοι εμενα περιμενε νομιζεις........

Δε λεω την Κυριακου, ρε τυπε. Λεω για αυτες που απερριψες λογω δοντιων. Σε θελω τσακαλι σ αυτα...

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Παιδες Καλημερες......Κουραστηκα να σας ζαλιζω τα αρχιδια με της επιχειρησης και εσεις να παραμενετε στην μιζερια σας...χαχα! Γινεται να κανω τα δοντια μου λευκα καταλευκα οχι σαν του Πετριδη αλλα πιο νορμαλ καταστασεις.Γενικα ποσο παει το κοστος?Θεωρω οτι τα ωραια δοντια ειναι το παν και ειδικα στα μουνια...Τωρα να περιμενεις να χυσεις την αλλη στο στομα και να ειναι κατακιτρινα και στραβα ειναι για να μου πεφτει κατευθειαν.Για ισιωμα ποια ειναι η διαδικασια αν μιας γκομενας ειναι θεοστραβα.Εχουμε μεινει ακομη στα σιδερακια?Εχω γνωρισει πολλες γκομενες οι οποιες δεν τις εχω γαμησει λογω δοντιων το παθαινετε αυτο?ξενερωνω κατευθειαν.Μια γκομενα ειναι 25 και 30 χρονων και εχει στραβα δοντια μα καλα ποσο ηλιθια ειναι και δεν παει να τα φτιαξει.Αληθεια πως τα κανουνε ισια και λευκα?Εχει τολμησει κανεις κατι αναλογο τα εχει ισιωσει τα εχει ασπρισει?
Μη μασάς ασούμε, εγώ το παθαίνω όχι με τα δόντια αλλά με διάφορα άλλα πχ δεν έχω χύσει γκόμενες με χοντρά δάχτυλα, ξεβαμμένα ή κακόχρωμα ή κοντά νύχια, άσχημα παπούτσια, τζιν βερμούδες, με παρεό, που τους αρέσουν τα τζιπ, με μαλακισμένο κούρεμα, ηλίθιο όνομα, γύναια που βλέπουν τηλεόραση ή κάνουν ηλιοθεραπεία ή δεν πίνουν τσάι ή καπνίζουν πούρα

Σε γενικές γραμμές
μπούκωνε τη στουπέτσι και θα είναι οκ σε μερικές εβδομάδες ή αλλιώς να τη μπηδάς τακτικά, όπως λέει και το ρητό "δεν γαμιέται μωρέ ν'ασπρίσει?"

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Δε λεω την Κυριακου, ρε τυπε. Λεω για αυτες που απερριψες λογω δοντιων. Σε θελω τσακαλι σ αυτα...

τιποτα ρε φιλε τι να ασχοληθω.......με το που της εβλεπα ξενερωνα μετα το χαρηκα εφευγα κατι τετοιο.Μια γυναικα πρεπει να εχει ομορφα λευκα δοντια τελος.Σιχαινομουνα να μου επαιρνε και πιππα να φανταστεις....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756

Τυπε αν δεν εχει το θεμα χρημα δεν λειτουργει
Ο εγκεφαλος του στις φουλ στροφες.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τραβα φτιαχτα μωρη μπαζολα πως κυκλοφορεις ετσι και τολμας να μου χαμογελας κιολας.....γαμημενηηηηηη πορνη!!!!!!!!Η θα σε παρω μπιμπελο τελιωμενη ολοκληρωμενη μουναρα η τιποτα.....Σε παιρνω σε πληρωνω για να σε γαμαμω οχι για να σου φτιαχνω τα δοντια μωρη λεκιασμενηηηηηηη!!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κιτρινοδοντααα!!!!! θελεουνε και να βρουνε και γκομενοοοοοο

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τυπε αν δεν εχει το θεμα χρημα δεν λειτουργει
Ο εγκεφαλος του στις φουλ στροφες.

Αντε μωρε με τις μαλακισμενες τις ξεδοντιαρες θελουνε να το παιζουνε και κυριες με τα λεφτα του αλλου και δεν εχουν δει τα δοντια τους σε εναν καθρευτη.Μα με κοιταει μου χαμογελαει η αλλη και θελει να της δωσω και πιπαααα.Που να τον βαλω μωρη καριολα σε αυτο το στωμα λεπρος θα γινωωωωωω

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Τωρα που ειπατε για χρημα εχω ριξει 500 ευρω στο  0-125 γκολ στο μουντιαλ με 55 αποδοση.Το κοιταζα χτες και οι μαλακες την ριξανε στο 15.Αμα κατσει θα παω cavo tagoo κανα μηνα να με τριβουνεεεεεεεε!!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες τον Ιουλιο εχω να παω σε μια βαπτιση σε κυκλαδονησι.Δεν βαζω με καμια παναγια κουστουμι.Εχετε να μου προτεινετε κατι ωραιο και σικατο.Θα εχει και μουνακια και θελω να ψαρωσουν.......ακουω τις προτασεις σας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαγκες τον Ιουλιο εχω να παω σε μια βαπτιση σε κυκλαδονησι.Δεν βαζω με καμια παναγια κουστουμι.Εχετε να μου προτεινετε κατι ωραιο και σικατο.Θα εχει και μουνακια και θελω να ψαρωσουν.......ακουω τις προτασεις σας.

εδω εισαι....καλο και προπαντων φθηνο  :grin: :grin:

Συνημμένα

• 80505.jpg
    80505.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 15

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Τύπε,αδικαιολόγητος....είσαι για πιο ψηλά... :sunglasses:
αφού είπε πως ζει μαζεμένα ο τύπος,μη τυχόν και του φύγει ο νοικιάρης

Αλλά ρε σύ μέχρι και εγώ έχω καλύτερο αμάξι απ'αυτό,έλεος  :S και δεν βγάζω ούτε καν σε καμία περίπτωση όσα μαζεύει από τα ενοίκια ο τύπος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αφού είπε πως ζει μαζεμένα ο τύπος,μη τυχόν και του φύγει ο νοικιάρης

Αλλά ρε σύ μέχρι και εγώ έχω καλύτερο αμάξι απ'αυτό,έλεος  :S και δεν βγάζω ούτε καν σε καμία περίπτωση όσα μαζεύει από τα ενοίκια ο τύπος

Τι αμάξι έχεις δηλαδή... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

01-men_fashion.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom