Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Οι ανθρωποι αυτοι τρωνε εξω τυπε , πως στο πουτσο ειναι ολα τα εστιατορια της Γλυφαδας γεματα καθε μερα ..απο μεροκαματιάρηδες που εχουν Pitsos ????
οι Φιλιπινεζες τι να χαλασουν ρε τυπε , ενα ματι αναβουν για παντα , ουτως η αλλως σε αυτα τα σπιτια για να ειναι φιτ το καυλοραπανο η γυναικα καθε μερα σαλατα τρωνε ..

δλδ ρε μαν μου πανε οι τυποι και βαζουν gaggenau με 1500 και 2 το κομματι απλα να τις βλεπουν στην κουζινα τους......??

και πανε μεσημερακι στο rich για φαγητο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Κυριοι καλησπερεςςςςςςς

Ανακαινιζω μια κουζινα και εχω φτασει στο θεμα οικιακων συσκευων εντοιχισμενων.Ποια ειναι η γνωμη σας γενικα?

Εχω μπλεχτει λιγο με το θεμα προελευσης γιατι εχω ακουσει διαφορα.

Αλλα φτιαχνονται Τουρκια αλλα Βουλγαρια αλλα Ελλαδα αλλα Πολωνια.Γερμανια φτιαχνεται τιποτα ?

Ειναι κανεις ενημερωμενος να μας ανοιξει τα ματια.
φιλε ματζεστικ, μια μας ρωτα για παταρια,μια για κουζινες,μια για μπανια...
ρε μπας και εισαι κανας αλβανος χτιστης και μας το παιζεις ιστορια εδω μεσα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
δλδ ρε μαν μου πανε οι τυποι και βαζουν gaggenau με 1500 και 2 το κομματι απλα να τις βλεπουν στην κουζινα τους......??

και πανε μεσημερακι στο rich για φαγητο....

το ριτς κάηκε πρωτα απ ολα ..
και ναι τις βαζουνε και πανε για φαγητο, το παν ειναι η εικονα τυπε ..που ζεις εσυ ? σε αλλη χωρα ..?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ό,τι απορία έχετε σχετικά με κουζινικά-οικοκυρικά να εμπιστεύεστε τον Νιπλ. :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
Ό,τι απορία έχετε σχετικά με κουζινικά-οικοκυρικά να εμπιστεύεστε τον Νιπλ. :grin:

οπου και να πας θα σε γαμαω  ;)

%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1.jpg

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Όπως γαμάς τα τραβεστί θα γαμήσεις κι εμένα. Με τον κώλο. ;)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ιταλικες εχω ακουσει ειναι φολες.....

ενα miele ετσι απλα δεν μου λεει κατι.

miele διαβασα αρνητικα σχολια σε φορουμ.
ματζεστικ παρε ενα γκάζι με μπουκαλα :) κρατάει ενα μήνα και εχεις και οικονομια και φαγητό σπεσιαλ  :)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τι μιλε και μλκιες, αυτα ειναι για φτωχους

Ματζεστικ τυπε ... ξεκινας με βαικινγ για φουρνους εστιες και τα σχετικα (  ) για συντηρηση πας σαμπζερο ( )
Η μονη αποδεκτη αναβαθμιση, παντα αν δενει με το κονσεπτ και το ντεκορ σου, ειναι να πας σε λα κορνου ( )

Μιλε βαζουν τα μικρομεσαια στελεχη και γκαγκεναου οι νεοπλουτοι, ενας ματζεστικ ποτε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
σωραιος φιλε, αλλα με τις τιμες που εχουν αυτα, ο ματζεστικ για να τα αγορασει θα πρεπει να πουλησει και την κωλοτρυπιδα του..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ματζεστικ τυπε ... ξεκινας με βαικινγ για φουρνους εστιες και τα σχετικα (  ) για συντηρηση πας σαμπζερο ( )
Η μονη αποδεκτη αναβαθμιση, παντα αν δενει με το κονσεπτ και το ντεκορ σου, ειναι να πας σε λα κορνου ( )

Μιλε βαζουν τα μικρομεσαια στελεχη και γκαγκεναου οι νεοπλουτοι, ενας ματζεστικ ποτε

Ρε τύπε, με τέτοια μαγέρικα θα πρέπει να αγοράσει και τα ανάλογα τεντζερέδια:

Αλλά, βέβαια, όπως είπε ο Λάκης κουζίνες μόνον TEKA!
Τα άλλα είναι για τις πούστρες των Εξαρχείων.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

τα ειπες ολα σε 3 σειρες.......

Αλλα τα αμερικανικα αν χαλασει κατι τι κανουμε την πεταμε??

Ελα ομως που τα μουνακια τα νεοπλουτα ζητανε miele και gaggenau ενω δεν ξερουν καν  να μαγειρευουν.....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θελουνε τον πλουσιο γαμπρο θελουνε miele και gaggenau αλλα για μαγειρεμα παντα η φιλιπινεζα μην σπασει το νυχακι τους που φτιαξανε μια ωρα στην γλυφαδαααααααα!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μου ζητανε τα μουνακια miele και gaggenau να τα γειωσω?? για τα αμερικανικα που ειπ ο φιλος δεν εχουν ιδεα......

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
απλα θελω να καταληξω σε μαρκα για να παρω προσφορα να δω ποσο βγαινει το κουστουμι.υστερα θα βγει το χρημα αερα ριχνουμε και κανενα κουπονακι και βλεπουμε.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Παιδες Καλημερες......Κουραστηκα να σας ζαλιζω τα αρχιδια με της επιχειρησης και εσεις να παραμενετε στην μιζερια σας...χαχα! Γινεται να κανω τα δοντια μου λευκα καταλευκα οχι σαν του Πετριδη αλλα πιο νορμαλ καταστασεις.Γενικα ποσο παει το κοστος?Θεωρω οτι τα ωραια δοντια ειναι το παν και ειδικα στα μουνια...Τωρα να περιμενεις να χυσεις την αλλη στο στομα και να ειναι κατακιτρινα και στραβα ειναι για να μου πεφτει κατευθειαν.Για ισιωμα ποια ειναι η διαδικασια αν μιας γκομενας ειναι θεοστραβα.Εχουμε μεινει ακομη στα σιδερακια?Εχω γνωρισει πολλες γκομενες οι οποιες δεν τις εχω γαμησει λογω δοντιων το παθαινετε αυτο?ξενερωνω κατευθειαν.Μια γκομενα ειναι 25 και 30 χρονων και εχει στραβα δοντια μα καλα ποσο ηλιθια ειναι και δεν παει να τα φτιαξει.Αληθεια πως τα κανουνε ισια και λευκα?Εχει τολμησει κανεις κατι αναλογο τα εχει ισιωσει τα εχει ασπρισει?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πες στη κοπελιτσα που σ αρεσει οτι θα της δωσεις εσυ λεφτα για τα δοντια με τον ορο να της τα χυνεις 2 φορες την εβδομαδα. Δες το σαν επενδυση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
Παιδες Καλημερες......Κουραστηκα να σας ζαλιζω τα αρχιδια με της επιχειρησης και εσεις να παραμενετε στην μιζερια σας...χαχα! Γινεται να κανω τα δοντια μου λευκα καταλευκα οχι σαν του Πετριδη αλλα πιο νορμαλ καταστασεις.Γενικα ποσο παει το κοστος?Θεωρω οτι τα ωραια δοντια ειναι το παν και ειδικα στα μουνια...Τωρα να περιμενεις να χυσεις την αλλη στο στομα και να ειναι κατακιτρινα και στραβα ειναι για να μου πεφτει κατευθειαν.Για ισιωμα ποια ειναι η διαδικασια αν μιας γκομενας ειναι θεοστραβα.Εχουμε μεινει ακομη στα σιδερακια?Εχω γνωρισει πολλες γκομενες οι οποιες δεν τις εχω γαμησει λογω δοντιων το παθαινετε αυτο?ξενερωνω κατευθειαν.Μια γκομενα ειναι 25 και 30 χρονων και εχει στραβα δοντια μα καλα ποσο ηλιθια ειναι και δεν παει να τα φτιαξει.Αληθεια πως τα κανουνε ισια και λευκα?Εχει τολμησει κανεις κατι αναλογο τα εχει ισιωσει τα εχει ασπρισει?

Λευκα σαν τον Κωστοπουλο τυπε ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
Με το που ανοιγει θεμα ο Ματζεστικ σφαιρα μπαινει εδω μεσα ,πιο γρηγορα και απο τα μπαν του Παπαζολη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom