wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δε σώζεται με τίποτα τότεΜη γελάς, ειναι σοβαρό αν του αυτά η πεθερά του
Δε σώζεται με τίποτα τότεΜη γελάς, ειναι σοβαρό αν του αυτά η πεθερά του
αυτα τα λενε οι πεθερες στις νυφες τους.
εγω θελω να ακουσω τι λενε με κοριους.γιατι δουλευεω ολη μερα και αυτα τα πουστριλικια δεν μαρεσουν.τα κουτσοβολιστικα.
Τι δράμα ζεις!!!!αυτα τα λενε οι πεθερες στις νυφες τους.
εγω θελω να ακουσω τι λενε με κοριους.γιατι δουλευεω ολη μερα και αυτα τα πουστριλικια δεν μαρεσουν.τα κουτσοβολιστικα.
Ναι το κατάλαβα...αλλά πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει ο ίδιος τι παίζει???? Ξεφτίλα να φτάσεις να βάλεις κοριό για να βρείς ποια δεν ξέρει να σφουγγαρίζει!!!Παρεξήγησις
Η μάνα του τη λέει στη δικιά του η δικιά του στη μάνα της,την πεθερά του δλδ ,αυτή μετλα τα ξαναλέει στη μάνα του,την πεθερά της γκομενάς του δλδ.Ελπίζω να κατάλαβες.
Πώς και έτσι, τύπε; Δεν έκατσαν καλά τα πονταρίσματα και από τον τουρισμό έπεσες στο μεροκάματο;
κουζινα να παρεις ιταλικη.....Κυριοι καλησπερεςςςςςςς
Ανακαινιζω μια κουζινα και εχω φτασει στο θεμα οικιακων συσκευων εντοιχισμενων.Ποια ειναι η γνωμη σας γενικα?
Εχω μπλεχτει λιγο με το θεμα προελευσης γιατι εχω ακουσει διαφορα.
Αλλα φτιαχνονται Τουρκια αλλα Βουλγαρια αλλα Ελλαδα αλλα Πολωνια.Γερμανια φτιαχνεται τιποτα ?
Ειναι κανεις ενημερωμενος να μας ανοιξει τα ματια.
ιταλικες εχω ακουσει ειναι φολες.....
ενα miele ετσι απλα δεν μου λεει κατι.
miele διαβασα αρνητικα σχολια σε φορουμ.
βαλε ιταλο σε ντουλαπα και σχεδιαση , και miele ηλεκτρικα , και στ αρχιδια σου τι γραφουνε ..ο καθε μαλακας πικραμενος γραφει την παπαρια του
οταν λες ιταλο τι μαρκες εννοεις?
τα gaggenau τα ξερει κανεις??
καλα ειναι... βαλε τετοια αν ειναι
να βαλω gaggenau να ηρεμησω αν ειναι.....??
αν θα ηρεμησεις δεν ξερω , ελαχιστοι γνωστοι μου εχουν βαλει τετοια , αλλα και που εβαλαν εχουν παντρευτεί κατι γκομενες που ειναι μονο για πηδω και οχι για σπιτι , ουτε νερο δεν μπορουν να ζεστανουν ..
Τωρα αν σου βγουνε καλες ή οχι θα δειξει στην χρηση ..
ρε μαν οι φιλιπινεζες δεν τα δουλευουν ? που τρωνε οι ανθρωποι.....