Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξερει κανεις ποια ειναι η ιδανικοτερη λυση για να ηχογραφω το σταθερο μου.θελω να δω τι λεει η μανα μου με την γκομενα μου και τι η μανα μου με την πεθερα μου.γιατι κατι μου βρωμαει.Εχει να δωσει κανεις καποια καλη λυση? Ευχαριστω.
γκοτζαμανη τυπε
κακουργημα
:grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.277
Πόντοι
12.756
Ξερει κανεις ποια ειναι η ιδανικοτερη λυση για να ηχογραφω το σταθερο μου.θελω να δω τι λεει η μανα μου με την γκομενα μου και τι η μανα μου με την πεθερα μου.γιατι κατι μου βρωμαει.Εχει να δωσει κανεις καποια καλη λυση? Ευχαριστω.

ρε μαν τι γινεται μεσα σε αυτο το σπιτι ?? εσυ χτιζεις , βαζεις πανωσηκωμα , εισαι μεσα στις δουλειες και οι αλλοι σε κουτσομπολευουν ?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαν τι γινεται μεσα σε αυτο το σπιτι ?? εσυ χτιζεις , βαζεις πανωσηκωμα , εισαι μεσα στις δουλειες και οι αλλοι σε κουτσομπολευουν ?

μαγκα πρεπει να μαθω τι γινεται γιατι θα τα παρω στην κρανα αν ακουσω πουστριλικια.

Επισκέπτης

μάλλον παίζει πολύ στοίχημα τύπε κι έχει παραγκωνίσει την κοπελιά, που κλαίγεται στη μάνα της, η οποία παίρνει τη συμπεθέρα, κ.ο.κ.  :S

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
γατακια πειτε μου την λυση.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μη γελάς, ειναι σοβαρό αν του αυτά η πεθερά του

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
πανε σε ενα μαγαζι ηλεκτρονικων και ζητα να σου δωσουν κανα κοριο για το σταθερο σιγα τα ωα

Ο ματζεστικ δεν πάει ποτέ απ' ευθείας στους ειδικούς, μάστορες, πωλητές κτλ. Για χαζό τον πέρασες; Αυτοί είναι λαμόγια και θα κοιτάξουν να τον εκμεταλλευτούν και να τον υπερτιμολογήσουν. Πρώτα παίρνει την εμπεριστατωμένη άποψη μας εδώ και μετά κανονίζει πώς θα πορευθεί.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτά ποιος τα λέει?Η πεθερά σου σε σένα?

αυτα τα λενε οι πεθερες στις νυφες τους.

εγω θελω να ακουσω τι λενε με κοριους.γιατι δουλευεω ολη μερα και αυτα τα πουστριλικια δεν μαρεσουν.τα κουτσοβολιστικα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

εγω θελω να ακουσω τι λενε με κοριους.γιατι δουλευεω ολη μερα και αυτα τα πουστριλικια δεν μαρεσουν.τα κουτσοβολιστικα.
ΚουτσοΜπολιστικα?  :think:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ο ματζεστικ δεν πάει ποτέ απ' ευθείας στους ειδικούς, μάστορες, πωλητές κτλ. Για χαζό τον πέρασες; Αυτοί είναι λαμόγια και θα κοιτάξουν να τον εκμεταλλευτούν και να τον υπερτιμολογήσουν. Πρώτα παίρνει την εμπεριστατωμένη άποψη μας εδώ και μετά κανονίζει πώς θα πορευθεί.

ετσι.

πρωτα μαζευουμε δεκα γνωμες και μετα ψωνιζουμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ε παρε εμεις τους δωσαμε στον κασιδιαρη κ δεν εχουμε αλλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom