majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
δλδ να τα φορεσω ολα λευκα και λινα να φαινεται κ η πουτσα μου?
Ε και τι φοράνε στα βαφτίσια δηλαδή?Καλοκαιρι είναι ,σε νησί λέει θα πάει.Απλά ,χαλαρά και σικάτα θα ντυθεί.less is more..Σε βαφτισια θα παει, οχι σε μπαρ στην Παταγια.
Λινα να προτιμήσεις σε γηινα χρωματάκια,απλά και σικατα.
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/style/dress_code/article1835637.ece/BINARY/w540/vincent+cassel.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/style/dress_code/article1835635.ece/BINARY/w540/pierce+brosnan.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πσσσ :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
αααααααααααααααααααααχχαχααχαχαχαχααχχααχαααχαχαδλδ να τα φορεσω ολα λευκα και λινα να φαινεται κ η πουτσα μου?
Τα 100Έυρα να φαίνονται.δλδ να τα φορεσω ολα λευκα και λινα να φαινεται κ η πουτσα μου?
Σε βαφτισια θα παει, οχι σε μπαρ στην Παταγια.
Θελω να νοικιασω ενα σπιτι αλλα θελω να κανω μειωμενο συμβολαιο και να παιξει και μαυριλα για να κονομαω πιο πολλα.Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος και ο πιο δικαιος για ναμαστε κ οι δυο οκ.
τσιμπα και τα 3 χρονια μπροστα και σε οποιον αρεσεισκεφτομαι 250 συμβολαιο και τα υπολοιπα μαυριλα αλλα καθε χρονο να μου δινει την μαυριλα του χρονου.Απλα στα συμβολαια ειναι υποχρεωτικη μισθωση τα 3 χρονια δλδ θα μου δωσει τον πρωτο χρονο και μετα τι κανω?Γιατι το συμβολαιο ανανεωνεται αυτοματα υπερ του ενοικιαστη.
Ειδικα αυτην την περιοδο θα σφαζονται στα ποδια του.τσιμπα και τα 3 χρονια μπροστα και σε οποιον αρεσει
Ειδικα αυτην την περιοδο θα σφαζονται στα ποδια του.
Θελω να νοικιασω ενα σπιτι αλλα θελω να κανω μειωμενο συμβολαιο και να παιξει και μαυριλα για να κονομαω πιο πολλα.Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος και ο πιο δικαιος για ναμαστε κ οι δυο οκ.
ο πλουσιος λες να ειναι ακομα στο νοικι τυπε?Αν ειναι να βαλει κανα μεροκαματιαρη μεσα που δεν θα ξερει αν θα πληρωθει τον αλλο μηνα καλυτερα να το εχει ξενοικιαστο ..
παντως εδω κατω παιζουν πολλα τετοια , αν ειναι και αστερι το σπιτι και παει καλη τιμη στο τελος στ αρχιδια τους , ο καθενας κανει την δουλεια του ..