Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εγω ξερω για εναν γερμανικο κολοσσο που λεγεται kommerling τα ξερεις ειναι καλυτερα η χειροτερα?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
εγω ξερω για εναν γερμανικο κολοσσο που λεγεται kommerling τα ξερεις ειναι καλυτερα η χειροτερα?
Τα Schüco είναι η κορυφή.
www.schueco.com/web/gr]http://www.schueco.com/web/gr[/url]

Πάνε ρώτα σε κάποιο γραφείο μελετών ή οπουδήποτε αν έχεις κάποιον γνωστό τελοσπάντων να σου πούνε..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν κάποια γραφεία που κάνουν μελέτες και σου βγάζουν ένα σχέδιο για το πως μπορείς να διαμορφώσεις το σπίτι σου γενικά σε σχέση με την ενεργειακή του απόδοση η όπως σκατά το λένε.Σου βγάζουν μια μελέτη που έχει να κάνει με τις μονώσεις τα κουφόματα και πολλά άλλα.Νομίζω ότι υπάρχουν προγράμματα που σε χρηματοδωτούν και οι τράπεζες μέχρι και 50%..κάπου το έιχα ακούσει πέρυσι αυτό δεν θυμάμαι καλά...

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το θεμα ειναι να καταληξουμε πρωτα στο αλουμινια η pvc για να ξερουμε τι ψαχνουμε??

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το θεμα ειναι να καταληξουμε πρωτα στο αλουμινια η pvc για να ξερουμε τι ψαχνουμε??

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μαγκες μου επεσε στα χερια μου ενα φουσκωτο σκαφος 5.50 μετρα με 120 hp μηχανη.Ηταν του θειου μου αλλα οι κορες του δεν το ηθελαν και μου το χαρισαν.Θελω να κανω κατι αλλαγουλες να το μαζεψω.Γιατι ετσι οπως ειναι ντρεπεσαι να μπεις.Οι εργασιες που θελω να κανω ειναι οι εξεις :

1.Βαψιμο μπαλονιων αλλου χρωματος
2.Βαψιμο γαστρας
3.Βαψιμο εξωλεμβιας μηχανης
4.service γενικο μηχανης
5.τοποθετηση ξυλου teak σε ολο το deck
6.βαψιμο του πολυεστερα στο χρωμα που θα το κανω.

Αυτα για αρχη το σκαφος ειναι ιταλικο οποιος εχει ιδεες απο αυτα ας μου πει την  γνωμη του και σε τι τιμες παιζει το καθενα.Ελπιζω να ασχολειστε με σκαφη και να μην παιζετε το μουνακι σας....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μαγκες μου επεσε στα χερια μου ενα φουσκωτο σκαφος 5.50 μετρα με 120 hp μηχανη.Ηταν του θειου μου αλλα οι κορες του δεν το ηθελαν και μου το χαρισαν.Θελω να κανω κατι αλλαγουλες να το μαζεψω.Γιατι ετσι οπως ειναι ντρεπεσαι να μπεις.Οι εργασιες που θελω να κανω ειναι οι εξεις :

2.Βαψιμο γαστρας
4.service γενικο μηχανης

Αυτα για αρχη το σκαφος ειναι ιταλικο οποιος εχει ιδεες απο αυτα ας μου πει την  γνωμη του και σε τι τιμες παιζει το καθενα.Ελπιζω να ασχολειστε με σκαφη και να μην παιζετε το μουνακι σας....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Αυτά που λες στοιχίζουν περισσότερο από όσο το σκάφος.
Και λες και ανοησίες, π.χ. τα μπαλλόνια δεν βάφονται.

Δίπλωμα ταχυπλόου έχεις, για να ξεκινήσουμε?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτά που λες στοιχίζουν περισσότερο από όσο το σκάφος.
Και λες και ανοησίες, π.χ. τα μπαλλόνια δεν βάφονται.

Δίπλωμα ταχυπλόου έχεις, για να ξεκινήσουμε?

Σταυρο μου και διπλωμα εχω και τα μπαλονια βαφονται.

δες και εδω για να μην νομιζεις οτι σου λεω ανοησιες....

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ Σταυρο ποσο μου κοστολογεις την καθε δουλεια και μου τα βγαζεις παραπανω αποτι το σκαφος.Αντε ναναι το teak ακριβο λιγακι αλλα για βγαλε μου το κουστουμι?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
5,5μ με 120 μηχανή κομπλέ (τρέϋλερ, τέντες, άγκυρες κλπ) βρίσκεις σήμερα με 6.000 άνετα. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες να δεις.

Αυτά που λες ξεπερνάνε το δεκάρικο.
Δεν αξίζει να ασχοληθείς.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
5,5μ με 120 μηχανή κομπλέ (τρέϋλερ, τέντες, άγκυρες κλπ) βρίσκεις σήμερα με 6.000 άνετα. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες να δεις.

Αυτά που λες ξεπερνάνε το δεκάρικο.
Δεν αξίζει να ασχοληθείς.

ρε σταυρο βαψιματα ειναι πιστευω υπερβαλλεις.τελος παντων.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Αρχοντα αστα σκαφη και πες μου για μοδα. Να παρω να φορεσω εσπαντριγιες η ειναι φλωροπουστια; Ολα τα περιοδικα λενε ναι αλλα εγω δισταζω. Τι λες;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αρχοντα αστα σκαφη και πες μου για μοδα. Να παρω να φορεσω εσπαντριγιες η ειναι φλωροπουστια; Ολα τα περιοδικα λενε ναι αλλα εγω δισταζω. Τι λες;

παρε toms να εισαι μεσασ την μοδα και τα μουνακια με το που σε βλεπουνε να πεφτουν κατευθειαν για γλυψιμο στα αρχιδια σου.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

2.Βαψιμο γαστρας
4.service γενικο μηχανης

Αυτα για αρχη το σκαφος ειναι ιταλικο οποιος εχει ιδεες απο αυτα ας μου πει την  γνωμη του και σε τι τιμες παιζει το καθενα.Ελπιζω να ασχολειστε με σκαφη και να μην παιζετε το μουνακι σας

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Αν θες να το δώσεις στο αγοράζω.. απλα μετα κατα τις 20 Σεπτεμβρίου γιατι φεύγω ταξίδι αυριο.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αν θες να το δώσεις στο αγοράζω.. απλα μετα κατα τις 20 Σεπτεμβρίου γιατι φεύγω ταξίδι αυριο.

τι να αγορασεις ρε μαν εχει αλλα τοσα στο car gr το δικο μου βρηκες.αληθεια ποσα θα μου εδινες δηλαδη?? εγω μια ανακαινιση ειπα να κανω ο χριστιανος.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
παρε toms να εισαι μεσασ την μοδα και τα μουνακια με το που σε βλεπουνε να πεφτουν κατευθειαν για γλυψιμο στα αρχιδια σου.

Και τα τομς εσπαντριγιες ειναι ρε μαν, απλα καλυτερης ποιοτητας. Μηπως με περασουνε για γκεουλα και αντι για μουνακια μου ρθει κανας ανομαλος μουσκουλιαρης;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

2.Βαψιμο γαστρας
4.service γενικο μηχανης

Αυτα για αρχη το σκαφος ειναι ιταλικο οποιος εχει ιδεες απο αυτα ας μου πει την  γνωμη του και σε τι τιμες παιζει το καθενα.Ελπιζω να ασχολειστε με σκαφη και να μην παιζετε το μουνακι σας

Ειμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι δεν σε συμφερει να κανεις ολα αυτα.

Βρες ενα μεταχειρισμενο και κανε ανταλλαγη (μαζι με μια προσθηκη μετρητων).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom