majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
εγω ξερω για εναν γερμανικο κολοσσο που λεγεται kommerling τα ξερεις ειναι καλυτερα η χειροτερα?
Τα Schüco είναι η κορυφή.εγω ξερω για εναν γερμανικο κολοσσο που λεγεται kommerling τα ξερεις ειναι καλυτερα η χειροτερα?
Μαγκες μου επεσε στα χερια μου ενα φουσκωτο σκαφος 5.50 μετρα με 120 hp μηχανη.Ηταν του θειου μου αλλα οι κορες του δεν το ηθελαν και μου το χαρισαν.Θελω να κανω κατι αλλαγουλες να το μαζεψω.Γιατι ετσι οπως ειναι ντρεπεσαι να μπεις.Οι εργασιες που θελω να κανω ειναι οι εξεις :
1.Βαψιμο μπαλονιων αλλου χρωματος
2.Βαψιμο γαστρας
3.Βαψιμο εξωλεμβιας μηχανης
4.service γενικο μηχανης
5.τοποθετηση ξυλου teak σε ολο το deck
6.βαψιμο του πολυεστερα στο χρωμα που θα το κανω.
Αυτα για αρχη το σκαφος ειναι ιταλικο οποιος εχει ιδεες απο αυτα ας μου πει την γνωμη του και σε τι τιμες παιζει το καθενα.Ελπιζω να ασχολειστε με σκαφη και να μην παιζετε το μουνακι σας.......
Αυτά που λες στοιχίζουν περισσότερο από όσο το σκάφος.
Και λες και ανοησίες, π.χ. τα μπαλλόνια δεν βάφονται.
Δίπλωμα ταχυπλόου έχεις, για να ξεκινήσουμε?
5,5μ με 120 μηχανή κομπλέ (τρέϋλερ, τέντες, άγκυρες κλπ) βρίσκεις σήμερα με 6.000 άνετα. Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες να δεις.
Αυτά που λες ξεπερνάνε το δεκάρικο.
Δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Αρχοντα αστα σκαφη και πες μου για μοδα. Να παρω να φορεσω εσπαντριγιες η ειναι φλωροπουστια; Ολα τα περιοδικα λενε ναι αλλα εγω δισταζω. Τι λες;
Αν θες να το δώσεις στο αγοράζω.. απλα μετα κατα τις 20 Σεπτεμβρίου γιατι φεύγω ταξίδι αυριο.
παρε toms να εισαι μεσασ την μοδα και τα μουνακια με το που σε βλεπουνε να πεφτουν κατευθειαν για γλυψιμο στα αρχιδια σου.
Μαγκες μου επεσε στα χερια μου ενα φουσκωτο σκαφος 5.50 μετρα με 120 hp μηχανη.Ηταν του θειου μου αλλα οι κορες του δεν το ηθελαν και μου το χαρισαν.Θελω να κανω κατι αλλαγουλες να το μαζεψω.Γιατι ετσι οπως ειναι ντρεπεσαι να μπεις.Οι εργασιες που θελω να κανω ειναι οι εξεις :
1.Βαψιμο μπαλονιων αλλου χρωματος
2.Βαψιμο γαστρας
3.Βαψιμο εξωλεμβιας μηχανης
4.service γενικο μηχανης
5.τοποθετηση ξυλου teak σε ολο το deck
6.βαψιμο του πολυεστερα στο χρωμα που θα το κανω.
Αυτα για αρχη το σκαφος ειναι ιταλικο οποιος εχει ιδεες απο αυτα ας μου πει την γνωμη του και σε τι τιμες παιζει το καθενα.Ελπιζω να ασχολειστε με σκαφη και να μην παιζετε το μουνακι σας