Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αγορασα το 1996 μετοχες εθνικης τραπεζας με 18 χιλιαδες δραχμες και πουλησα το 2007 με 150 ευρω.οχι εγω ο πατερας μου.ειχε παρει και καποια μερισματα να θυμαμαι.

ρε παλιοβλακεντιε η ετε 150€ σε απολυτη τιμη δεν εφτασε ποτε οποτε αποκλειεται ο γερος σου να πουλησε στα 150 αλλα σε μια άλλη προσαρμοσμενη τιμη του 150 σε σχεση με τις σημερινες μετοχες που εχει στο συνολη η ετε πως φαινετε ότι εισαι μαλακομποκομενος από χρημ/ρια και το παιζεις και διθεν ότι θελεις να επενδυσει σε χρημ/ρια και τα ρεστα.τραβα καμια παχια να ηρεμησεις (προσεξε να μην λερωσει και κατω το χαλι) και ονειρα γλυκα ΛΟΥΚΟΥΜΑ

:birdman:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε παλιοβλακεντιε η ετε 150€ σε απολυτη τιμη δεν εφτασε ποτε οποτε αποκλειεται ο γερος σου να πουλησε στα 150 αλλα σε μια άλλη προσαρμοσμενη τιμη του 150 σε σχεση με τις σημερινες μετοχες που εχει στο συνολη η ετε πως φαινετε ότι εισαι μαλακομποκομενος από χρημ/ρια και το παιζεις και διθεν ότι θελεις να επενδυσει σε χρημ/ρια και τα ρεστα.τραβα καμια παχια να ηρεμησεις (προσεξε να μην λερωσει και κατω το χαλι) και ονειρα γλυκα ΛΟΥΚΟΥΜΑ

:birdman:

φιλε σβησε λιγο. πραγματικα.μπες ακιδ ες τους πινακες να ξεστραβωθεις...

Επισκέπτης
την οικογενεια σου που ψηφιζε πασοκ δεν φταιει? αρα φταις και εσυ αυτοματως.....Εσεις τους ψηφισατε Εσεις τους κανατε κουστουματους.Με ανταλλαγμα να σας βαλουν το παιδι σας στο δημοσιο....

Από την οικογένειά μου(γονείς, αδέλφια μου και αδέλφια γονέων)
κανείς δεν ψήφισε πασόκ ποτέ. Επίσης κανείς δεν ήταν διορισμένος στο δημόσιο ούτε για 1 μερα. Επίσης κανείς ποτέ δεν πήρε  ούτε 1 δρχ από το δημόσιο.
Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ;;;

Για τους ελεκτικούς μηχανισμους του ελληνικού δημοσίου θέλω να μου πεις.

Επιτρεπόταν να μπορεί ο Χ+Ψ+Ω ΚΑΡΙΟΛΙΑ,
να λαδώσουν κάποια καριόλια του δημοσίου
και να εμφανίσουν εταιρεία φούσκα στο χα
και να πουλά μετοχές των 10 δις δραχμών  ;;

Πήγε κανείς φυλακή ;;;;;;;
Κατασχέθηκαν τα κλεψιμέϊκα ;;;;;;;;;

ΟΧΙ.

Οπότε πρέπει να τους σκοτώσουμε όλους,
μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
φιλε σβησε λιγο. πραγματικα.μπες ακιδ ες τους πινακες να ξεστραβωθεις...

ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς

σου ξανα γραφω λοιπον ότι η ετε εθνικη τραπεζα ελλαδος δεν επιασε ποτε τα 150 € σε απολυτη τιμη ως μετοχή οποτε ο πατερας σου ποτε δεν πουλησε σε αυτην την τιμη και αρα μας λες παπαντζες αυτό που βλέπεις σε οποιο διαργαμμα το βλέπεις είναι η προσαρμοσμενη τιμη τι εποχης σε σχεση με τις σημερινες μετοχες που εχει η τραπεζα σημερα δλδ η τιμη τις τοτε κεφαλαιοποίησης που ειχε η τραπεζα στο χρημ/ριο σε σχεση με τον σημερινο αρθιθμο μετοχων που εχει σημερα γκε γκε αντιλαβου????? η ΕΤΕ δεν ειχε ποτε 150 € στο χαα η ΕΛΛ τραπεζα ελλαδος ειχε την καλη εποχη του χαα 2007 100€-120€ και ο καρελιας σημερα(2014) 195€  

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Από την οικογένειά μου(γονείς, αδέλφια μου και αδέλφια γονέων)
κανείς δεν ψήφισε πασόκ ποτέ. Επίσης κανείς δεν ήταν διορισμένος στο δημόσιο ούτε για 1 μερα. Επίσης κανείς ποτέ δεν πήρε  ούτε 1 δρχ από το δημόσιο.
Το ξεκαθαρίσαμε αυτό ;;;

Για τους ελεκτικούς μηχανισμους του ελληνικού δημοσίου θέλω να μου πεις.

Επιτρεπόταν να μπορεί ο Χ+Ψ+Ω ΚΑΡΙΟΛΙΑ,
να λαδώσουν κάποια καριόλια του δημοσίου
και να εμφανίσουν εταιρεία φούσκα στο χα
και να πουλά μετοχές των 10 δις δραχμών  ;;

Πήγε κανείς φυλακή ;;;;;;;
Κατασχέθηκαν τα κλεψιμέϊκα ;;;;;;;;;

ΟΧΙ.

Οπότε πρέπει να τους σκοτώσουμε όλους,
μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Λακη συγνωμη αλλα δεν μιλαω προσθεου επι πρωσοπικου επιπεδου.
Ολοι η Ελλαδα ψηφιζε πασοκ.η μιση δλδ και η αλλη μιση νδ
Απλα αν ησουνα με το συστημα το 99 και ειχες οικονομησει θα εβγαινες τωρα να εκραζες?
Να ειχες τσεπωσει καμια δεκαρια εκατομμυρια ευρω απο μετοχες φουσκες αλλα να ηξερες ποτε να βγεις?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

σου ξανα γραφω λοιπον ότι η ετε εθνικη τραπεζα ελλαδος δεν επιασε ποτε τα 150 € σε απολυτη τιμη ως μετοχή οποτε ο πατερας σου ποτε δεν πουλησε σε αυτην την τιμη και αρα μας λες παπαντζες αυτό που βλέπεις σε οποιο διαργαμμα το βλέπεις είναι η προσαρμοσμενη τιμη τι εποχης σε σχεση με τις σημερινες μετοχες που εχει η τραπεζα σημερα δλδ η τιμη τις τοτε κεφαλαιοποίησης που ειχε η τραπεζα στο χρημ/ριο σε σχεση με τον σημερινο αρθιθμο μετοχων που εχει σημερα γκε γκε αντιλαβου????? η ΕΤΕ δεν ειχε ποτε 150 € στο χαα η ΕΛΛ τραπεζα ελλαδος ειχε την καλη εποχη του χαα 2007 100€-120€ και ο καρελιας σημερα(2014) 195€  

ρε αγορι μου μην τρελενεσαι σου ειπα ποσο πουλησε το 2007 με βαση πινακων.και την πραγματικη να δεις παλι κερδισμενος ειναι.Αυτο ειναι το προβλημα σου.Μηπως εισαι και εσυ ενας απο τους χαμενους του 99 γιαυτο μου ψωροκλαιγεσαι...???

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

Αρα μου αποκαλυψες οτι μια σοβαρη μετοχη ειναι ο Καρελιας.εχεις ψωνισει? Σαρεσαν τα μπονους των 2.5 εκατομμυριων που μυρασε στους υπαλληλους του?η το κατακραζουμε και αυτο?

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ρε αγορι μου μην τρελενεσαι σου ειπα ποσο πουλησε το 2007 με βαση πινακων.και την πραγματικη να δεις παλι κερδισμενος ειναι.Αυτο ειναι το προβλημα σου.Μηπως εισαι και εσυ ενας απο τους χαμενους του 99 γιαυτο μου ψωροκλαιγεσαι...???

το 99 φιλαρακο δεν ειχα χρηματα γιατι δεν εργαζομουν για να εχω,οποτε ασε το 99 από το 99 μεχρι σημερα εχουν περασει 15 χρονια και μεσα σε 15 χρονια μπορεις να χασεις και να κερδισεις 15 φορες στα χρημ/ρια ανα τον κοσμο εσυ εχεις μινει κολλημένος στο 99 καταλαβα ποσο πολύ γνωρίζεις από χρημ/ρια μετοχες και τα σχετικα

επεισης το πρόβλημα μου δεν είναι που πουλησες γιατι δεν πουλησες αφου δεν ειχες ποτε μετοχες ετε αν ειχες θα ηξερες αυτό που σου αναφερω και πολλα πολλα αλλα το θεμα μου είναι ότι πουλας παπατζιλικη και προσπαθεις να το παιξεις και καλα μπασμένος σε χρημ/ρια και αγορες και δεν ξερεις ουτε κατά που πεφτει το ελληνικο χρημ/ριο

Επισκέπτης
Να ειχες τσεπωσει καμια δεκαρια εκατομμυρια ευρω απο μετοχες φουσκες αλλα να ηξερες ποτε να βγεις?

Μόνο κομματάνθρωποι ήξεραν πότε να βγούν.
Όχι επειδή ήταν έξυπνοι, αλλά επειδή τους το σφύριξαν.
Π.χ. ο Σαπιοκοιλιάς Καμμένος.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το 99 φιλαρακο δεν ειχα χρηματα γιατι δεν εργαζομουν για να εχω,οποτε ασε το 99 από το 99 μεχρι σημερα εχουν περασει 15 χρονια και μεσα σε 15 χρονια μπορεις να χασεις και να κερδισεις 15 φορες στα χρημ/ρια ανα τον κοσμο εσυ εχεις μινει κολλημένος στο 99 καταλαβα ποσο πολύ γνωρίζεις από χρημ/ρια μετοχες και τα σχετικα

οχι φιλε για το λακη το ελεγα που εκραζε το 99.τι με νοιαζει εμνα το 99.εγω ασχολουμαι με Λονδινο και Νεα υορκη .πες μου για τα καρελια μην αποφευγεις....

Επισκέπτης
ασε το 99 από το 99 μεχρι σημερα εχουν περασει 15 χρονια και μεσα σε 15 χρονια μπορεις να χασεις και να κερδισεις 15 φορες στα χρημ/ρια ανα τον κοσμο εσυ εχεις μινει κολλημένος στο 99 καταλαβα ποσο πολύ γνωρίζεις από χρημ/ρια μετοχες και τα σχετικα

Είναι τελείως διαφορετική περίπτωση τα χρηματιστήρια ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
και τελείως άλλη περίπτωση το χρηματιστήριο αθηνών του 1999-2002.

Τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο ,
έχουν κανόνες, είναι υπό την εποπτεία κρατών που λειτουργούν
και υπό την επίβλεψη της δικαιοσύνης.

Στο χρηματιστήριο αθηνών επί πρωθυπουργίας σημίτη
ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΛΗΣΤΕΙΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Γι'αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
οχι φιλε για το λακη το ελεγα που εκραζε το 99.τι με νοιαζει εμνα το 99.εγω ασχολουμαι με Λονδινο και Νεα υορκη .πες μου για τα καρελια μην αποφευγεις....

για το καρελ τι θες να μαθεις.....εχεις λφτα να αγορασεις μετοχες με 195 € το κομματι?????χα χα χα

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Είναι τελείως διαφορετική περίπτωση τα χρηματιστήρια ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
και τελείως άλλη περίπτωση το χρηματιστήριο αθηνών του 1999-2002.

Τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο ,
έχουν κανόνες, είναι υπό την εποπτεία κρατών που λειτουργούν
και υπό την επίβλεψη της δικαιοσύνης.

Στο χρηματιστήριο αθηνών επί πρωθυπουργίας σημίτη
ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΛΗΣΤΕΙΑ , ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Γι'αυτό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

φιλαρακο η maddof σου λεει κατι?????το μεγαλυτερο σκανδαλο ολων τον εποχων στο αμερικανικο χρημ/ριο με θυματα ολη την υψηλη κοινωνια τις Ν.Υ εν ετη 2008 το χαα του 99 μπροστα του ηταν θεμα για μονοστηλο σε κουτσομπιλιστικη εφημεριδα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
γιατι οταν λεμε εισαι φτιαγμενος εννοουμε μενεις σε ενα αξιοπρεπεις σπιτι σε καλο προαστειο της Αθηνας που ξεκιναμε απο 1 μυριο.Υστερα βαλε παιδια ιδωτικα σχολεια κτλπ...και βαλε και 15 χηνες τον μηνα για την οικογενεια σου και σενα και μια φιλιπινεζα.Ναι τοτε θα ημουν φτιαγμενος.Τωρα ακομη ποσταρω στο BOU!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η Παλλήνη δηλαδη δεν ειναι ωραια σαν περιοχη ?  ;)

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Η Παλλήνη δηλαδη δεν ειναι ωραια σαν περιοχη ?  ;)

δεν νομιζω οτι θεωρειται καλη περιοχη για να μενουν φραγκατοι.εχει πολυκατοικιες μονο.εκτος αν πας πανοραμα παλληνης νομιζω.

μιλαμε για περιοχες :Γλυφαδα,Βουλα,Βουλιαγμενη,Καβουρι,Κωλονακι,Κηφισια,Εκαλη,Διονυσος,Φιλοθεη,Παλαιο Ψυχικο

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
φιλαρακο η maddof σου λεει κατι?????το μεγαλυτερο σκανδαλο ολων τον εποχων στο αμερικανικο χρημ/ριο με θυματα ολη την υψηλη κοινωνια τις Ν.Υ εν ετη 2008 το χαα του 99 μπροστα του ηταν θεμα για μονοστηλο σε κουτσομπιλιστικη εφημεριδα

Η maddof καταρχας δεν υπαρχει κατι τετοιο.Τωρα αν μιλας για τον bernard madoff που ηταν ανωτατο στελεχος της wall street και μετα με εταιρια του δαγκωσε ολους τους πλουσιους ειναι φυλακη εδω και καιρο δεν ξερω ποτε βγαινει.Τον ειχαν ποιασει στην ελβετια.Αλλα νομιζω δεν εχει να κανει με μετοχες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
δεν νομιζω οτι θεωρειται καλη περιοχη για να μενουν φραγκατοι.εχει πολυκατοικιες μονο.εκτος αν πας πανοραμα παλληνης νομιζω.

μιλαμε για περιοχες :Γλυφαδα,Βουλα,Βουλιαγμενη,Καβουρι,Κωλονακι,Κηφισια,Εκαλη,Διονυσος,Φιλοθεη,Παλαιο Ψυχικο

Εσυ που μενεις ρε τυπε ? Γιατι η φωτο τραβηχτηκε στην Παλληνη λεει ...και οχι σε πολυκατοικια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom