majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ακομη το σκεφτεσαι?
δλδ σε χαλαγε να αγορασεις alpha bank που εχει σεντς του ευρω και να πουλησεις μετα απο 15 χρονια 20 ευρω την μετοχη??εε γατακι??
φιλαρακο μαλακιες δεν λεω να ξερεις.αλλα θα σου πω κατι κανεις δεν θα σου πει αγορασε αυτην την μετοχη σε αυτην την τιμη.μην τα θες ετοιμα.Εγω αναφερομαι σε χρηματιστηριο της wall street κυριως αλλα και ελληνικες οι καλες πιστευω οτι κανουν μια χαρα. οπαπ οτε δεη τζαμπο φολι φολι μοτοροιλ κτλπ επισης και οι 4 ελληνικες τραπεζες ειναι καλες.Απο τοτε που ηρεμησαν τα πραγματα στην ελλαδα πεσανε ολα τα μεγαλα fund και αγορασανε μετοχες.δλδ σε χαλαγε να αγορασεις alpha bank που εχει σεντς του ευρω και να πουλησεις μετα απο 15 χρονια 20 ευρω την μετοχη??εε γατακι??
Μέχρι τώρα έχει συμβεί το αντίθετο.
Αγόρασα μετοχές της τράπεζας πειραιώς 25.000δρχ τη μία το 2000 ...
Να πούμε πόσο έχει τώρα ;;;;;;;
Περιμένω συνθήκες αναρχίας/ατιμωρησίας/εμφυλίου
για να μπω με όπλο στο σπίτι οποιουδήποτε εμπλεκόμενου με το χρηματιστήριο,
μεγάλου ή μικρού
και να τον σκοτώσω μαζί με όλη του την οικογένεια.
Χωρίς τύψεις.
οτι εισαι απληστος και δεν πουλησες το 2008 το εχεις σκεφτει αυτο??θα ειχες βγαλει τοτε?? Αυτη την αγορα σου δεστην σε μια μετοχη οπως η apple και ελα πες μου ποσα θα εβγαζες αλλα οχι οτι στην πειραιως αν πουλαγες το 2008 η 2007 η 2006 δεν θα εβγαζες ωραια φραγκα....
εισαι πολύ μυρωδιας φιλαρακοοοοοο η αλφα ποσα χρονια εχει να δοσει μερισμα για πες μου??????γιατι εσυ λες για μερισματικες αποδοσεις και τα ρεστα,και σε ρωταω με τοσα προβλήματα που εχουν οι ελληνικες τράπεζες με τα κοκκινα δανεια σε ποσα χρονια θα ξανα δοσουν μερισμα και ποιες θα είναι οι διοικησεις τωω τραπεζων τοτε κοιτα τι γινεται με τα warrants των τραπεζων και πως μεσα σε μια νυχτα θα αλλαξουν οι διοικησεις τους και ισως ξυλωθουν από το ταμπλο του χαα όπως κανουν και οι μετοχες του ομιλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ
οτε για πες μου ποσα χρονια εχει να δοσει μερισμα ρε μυρωδια γιατι παλι για μερισματα γραφεις η τζαμπο ποτε εδωσε τελευταια φορα μερισμα παλιομυρωσια γατουλινη εεεεεεεε???????γιατι και οι δυο αυτές εχουν να δοσουν μερισμα από το 2011 και η αλφα από το 2008 εδώ και 6 χρονια
φιλαρακο μαλακιες δεν λεω να ξερεις.αλλα θα σου πω κατι κανεις δεν θα σου πει αγορασε αυτην την μετοχη σε αυτην την τιμη.μην τα θες ετοιμα.Εγω αναφερομαι σε χρηματιστηριο της wall street κυριως αλλα και ελληνικες οι καλες πιστευω οτι κανουν μια χαρα. οπαπ οτε δεη τζαμπο φολι φολι μοτοροιλ κτλπ επισης και οι 4 ελληνικες τραπεζες ειναι καλες.Απο τοτε που ηρεμησαν τα πραγματα στην ελλαδα πεσανε ολα τα μεγαλα fund και αγορασανε μετοχες.δλδ σε χαλαγε να αγορασεις alpha bank που εχει σεντς του ευρω και να πουλησεις μετα απο 15 χρονια 20 ευρω την μετοχη??εε γατακι??
βρε μπεμπι αγορασε στην wall street μια μετοχη με μερισμα να ηρεμησεις τι τρελενεσαι?δεν υπαρχει ουτε εκει?Η μετοχη του warren buffet σου κανει? δινει μερισμα?Αν την ειχες αγορασει το 1990 τωρα τι λεφτα θα ειχες για πες μου....
Μαλακίες λες ;;;;;
Άπαξ και αγόρασα τη μετοχή 25.000δρχ διαιρώντας με την ισοτιμία των 340,75 δρχ/€
σημαίνει ότι αγόρασα τη μετοχή γύρω στα 74€.
Έπιανε τόσα το 2008 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό που σου λέω.
Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ.
Σε συνθήκες 1944-1949
για οποιοδήποτε μάθω ότι έχει οποιαδήποτε ανάμιξη με το χρηματιστήριο
(συμπεριλαμβανομένων πολιτικών)
ΘΑ ΜΠΩ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ρε παλιο μυωδια η μετοχή το warren buffet (τρομαρα σου ξερεις και το w.b) ξερεις ποσο κανει βρε σκατοκεφαλε?????? οσο ένα τριαρη στο κουκακι τοσο κανει για να αγορασεις μια μετοχή πανιβλακξ 100,000$ η μετοχή εχει αφραγκε που θες και μετοχες W.B
οριστε σκατομυαλε αν θες και να δεις ποια είναι η μετοχή ασχετανθρωπε ουρακοτανγκε
εγω αγορασα το 1990 με 5 εκατομμυρια δραχμες και τωρα πωλειται 300 χιλιαδες ευρω.Ειμαι κερδισμενος η οχι??
tτο 1990 ποσο εκανε ξερεις?? μερισμα εδινε?? απο τα δυο λινκ που εβαλα ποια ειναι?
Μίλα με τιμή μετοχής.
Και πες μου και κάτι άλλο ...
Άπαξ και υπάρχει κρατικός ελεκτικός μηχανισμός,
που ελέγχει ότι οι εταιρείες που έμπαιναν στο χρηματιστήριο
υπήρχαν και δεν ήταν ΦΟΥΣΚΕΣ,
πρέπει ΌΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ
ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ;;;;;;;;;
Την περίπτωση της ΗΛΕΚΤΡΑΣ την έχεις ακούσει ;;;;;;;;;;
φιλε τα λαμογια να πανε μεσα δεν διαφωνω μαζι σου.Αλλα μην μου λες επειδη σε ποιασανε κοτσο και εχασες λεφτα οτι δεν υπαρχουν και σοβαρες εταιριες στον κοσμο....
αγορασα το 1996 μετοχες εθνικης τραπεζας με 18 χιλιαδες δραχμες και πουλησα το 2007 με 150 ευρω.οχι εγω ο πατερας μου.ειχε παρει και καποια μερισματα να θυμαμαι.
που είδες να γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;;;;;;;;
Εγώ μιλάω για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
Πρέπει να εκτελεστούν πάνω από 10.000 άτομα.
Πρώτοι Σημίτης , Παπαντωνίου , Χριστοδουλάκης .......
Μας μιλάς πάντα για αγορές πριν το 1998 ....
Πες μας λίγο για τις εταιρείες που μπήκαν στο χα μετά το 1999 ....