Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ένας άλλος τρόπος είναι η κατά μέτωπον επίθεση κατά των κατ εξοχήν κερδοσκόπων του πλανήτη, εκεί ακριβώς που πονάνε, δηλαδή στην κερδοσκοπία

Forex, μετοχές και προιόντα με υψηλή μόχλευση, παράγωγα, ισοτιμίες, κλπ

όπως επίσης και τζόγος, πχ καζίνο, πόκερ, στοίχημα, κλπ

Εκεί μπορείτε να φάτε από τα επίσημα λαμόγια πολλά λεφτά, αλλά το πιθανότερο είναι να καταστραφείτε οι ίδιοι (πιθανότητα > 95%) και επίσης να συμπαρασύρετε μαζί και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παιδιά σύζυγι, γονείς, αδέρφια, κλπ

οπότε δεν το συνιστώ, εκτός αν καλό οπλοστάσιο και καλές ιδέες

ειδάλλως σφυρί, σκαρπέλο, μυστρί, ξυράφι, τζουγκράνα, και ότι άλλο ξέρει ο καθένας

Επισκέπτης
δλδ ρε φιλε ειχες εσυ 50 χιλιαρικα θα τα αυγατιζες η θα τα ειχες σε μια τραπεζα να καθονται? και αν ναι σε τι?

τζόγο (όπως φαινομενικά αποκαλείται)

στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι μετοχές, παράγωγα, κλπ

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ένας άλλος τρόπος είναι η κατά μέτωπον επίθεση κατά των κατ εξοχήν κερδοσκόπων του πλανήτη, εκεί ακριβώς που πονάνε, δηλαδή στην κερδοσκοπία

Forex, μετοχές και προιόντα με υψηλή μόχλευση, παράγωγα, ισοτιμίες, κλπ

όπως επίσης και τζόγος, πχ καζίνο, πόκερ, στοίχημα, κλπ

Εκεί μπορείτε να φάτε από τα επίσημα λαμόγια πολλά λεφτά, αλλά το πιθανότερο είναι να καταστραφείτε οι ίδιοι (πιθανότητα > 95%) και επίσης να συμπαρασύρετε μαζί και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παιδιά σύζυγι, γονείς, αδέρφια, κλπ

οπότε δεν το συνιστώ, εκτός αν καλό οπλοστάσιο και καλές ιδέες

ειδάλλως σφυρί, σκαρπέλο, μυστρί, ξυράφι, τζουγκράνα, και ότι άλλο ξέρει ο καθένας

μην αποτρεπεις τον κοσμο απο τις επενδυσεις.Στον κοσμο Αλλος ζει με μετοχες αλλος με το να πουλαει σουβλακια αλλος με το να παιζει μπαλα αλλος με το στοιχημα και αλλος με ιπποδρομιες.Ο καθενας στον κλαδο του χρημα παντου υπαρχει.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τζόγο (όπως φαινομενικά αποκαλείται)

στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι μετοχές, παράγωγα, κλπ

δλδ θα πηγαινες στην καταστροφη κατευθειαν και θα επαιρνες μαζι σου τα παιδια σου κ την γυναικα ομως πριν απολιγο αλλες συμβουλες διαλαλουσες στουυς μπουρδελιαρηδες που αναζητουν λυσεις για μια πουτσα παραπανω...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
τοσα περιπου θα παιρνεις αμα τα βαλεις κλειστα στην τραπεζα τυπε,οποτε σιγα την επένδυση....

Παπάρια...
Σχεδον τα μισα θα παιρνει ρε

Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι, μ' αυτον τον τροπο, δεν μπορεις να κονομησεις αρκετα ωστε να μην εργαζεσαι... Εκτος αν σου περισσευει κανα 500αρι χηνες στη μπαντα, οποτε τα κερδη αρκουν για να ζησεις αξιοπρεπως.

Επισης, επειδη δεν εκατσα να διαβασω ολα ολα εχουν γραφτει, ας εξηγησει ο νηματοθετης αν του ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ κερδη 5%, ή απλα του τα υποσχονται... Εγω, πχ, θα προτιμουσα 5% εγγυημενα, παρα 10% χωρις καμια δεσμευση (δηλαδη, ακομα και 0% σε περιπτωση ελλειψης μερισματων)
Επισης, αν καταλαβα καλα, δεν θα κανεις αγοραπωλησιες, απλα θα περιμενεις το μερισμα, ετσι?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παπάρια...
Σχεδον τα μισα θα παιρνει ρε

Εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι, μ' αυτον τον τροπο, δεν μπορεις να κονομησεις αρκετα ωστε να μην εργαζεσαι... Εκτος αν σου περισσευει κανα 500αρι χηνες στη μπαντα, οποτε τα κερδη αρκουν για να ζησεις αξιοπρεπως.

Επισης, επειδη δεν εκατσα να διαβασω ολα ολα εχουν γραφτει, ας εξηγησει ο νηματοθετης αν του ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ κερδη 5%, ή απλα του τα υποσχονται... Εγω, πχ, θα προτιμουσα 5% εγγυημενα, παρα 10% χωρις καμια δεσμευση (δηλαδη, ακομα και 0% σε περιπτωση ελλειψης μερισματων)
Επισης, αν καταλαβα καλα, δεν θα κανεις αγοραπωλησιες, απλα θα περιμενεις το μερισμα, ετσι?
πολύ σωστος ο συλλογισμός σου

Επισκέπτης
μη μπερδευεστε με μερισματα μετοχων αυτα ειναι ψιχουλα κινηθειτε στην αγορα πολυτιμων λιθων

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αν αγορασει καποιος σοβαρες μετοχες μπορει πολυ ανετα μεσα σε ενα χρονο να βγαλει ενα 5% και μισο χρονο.απλα αμα το βγαλει σταματαει δεν ξαναεπενδυει.οταν αγοραζεις μια μετοχη μιλαμε για καλα χαρτια που δεν κατρακυλανε και αρχισει και πεφτει και φτασεις σε ενα 5% χασουρας συνεχιζεις και αγοραζεις αλλα τοσα απο τα αρχικα.μετα που θα ανεβει 5% του αρχικου παιξιματος πουλας και φευγεις.μεσα σε ενα μηνα εχει γινει πιστευω.πρεπει να εισαι πανω στο pc τις ωρες αιχμης.Αυτη θα ειναι η δουλεια σου δεν ασχολεισαι με αλλα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Νομιζω οτι, σαν full-time ενασχοληση αυτο απαιτει μεγαλυτερο κεφαλαιο + με περιθωριο χασουρας.
Πχ, με 250-300 χιλιαρικα και μικρα ρισκα (μεχρι να πιασεις το 5% που λες), εισαι ΟΚ.
Αλλα και παλι, μακροπροθεσμα θα βγεις χαμενος (πχ σε οριζοντα 5ετιας). Ηδη οι ευρωπαϊκες αγορες και η Wall Street ειναι σε ιστορικα υψηλα, οποτε, αργα ή γρηγορα θα βγαζουν μονο ζημιες (για αγοραπωλησιες παντα, μιλωντας/ οχι ετησια μερισματα)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.795
Πόντοι
12.756
Νομιζω οτι, σαν full-time ενασχοληση αυτο απαιτει μεγαλυτερο κεφαλαιο + με περιθωριο χασουρας.
Πχ, με 250-300 χιλιαρικα και μικρα ρισκα (μεχρι να πιασεις το 5% που λες), εισαι ΟΚ.
Αλλα και παλι, μακροπροθεσμα θα βγεις χαμενος (πχ σε οριζοντα 5ετιας). Ηδη οι ευρωπαϊκες αγορες και η Wall Street ειναι σε ιστορικα υψηλα, οποτε, αργα ή γρηγορα θα βγαζουν μονο ζημιες (για αγοραπωλησιες παντα, μιλωντας/ οχι ετησια μερισματα)

επειδη τα λες σωστα , να σε ρωτησω κατι , βλεπεις πιθανοτητες για σορταρισματα ? αξιζει τον κοπο ?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
επειδη τα λες σωστα , να σε ρωτησω κατι , βλεπεις πιθανοτητες για σορταρισματα ? αξιζει τον κοπο ?

Υπαρχουν αναλυσεις που προβλεπουν πολυ σταδιακο ξεφουσκωμα για τις ευρωπαϊκες αγορες, ή και καθολου για τη Wall Street. Οποτε, δεν βγαινει ακρη...
Ειτε πας να παιξεις θετικα, ειτε αρνητικα ειναι επικινδυνο.
Παντως, εγω κλινω προς το αρνητικα.

Επισης, να τονισω οτι, σε οριζοντα 15-20 ετων, τα μεγαλα χρηματιστηρια βγαζουν ΠΑΝΤΑ μεγαλυτερα κερδη απο καθε τραπεζα, ομολογο ή αλλο συναφες προϊον. Δειτε τα ιστορικα στοιχεια και θα καταλαβετε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Δηλαδη, εγω αν ηθελα να "κλειδωσω" λεφτα για τα γεραματά μου, θα τα πεταγα στον S&P και απλα θα περιμενα να γερασω.

Μηδενικη πιθανοτητα να βρεθω με λιγοτερα απ' ο,τι σε περιπτωση λογαριασμου οψεως.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.795
Πόντοι
12.756
Υπαρχουν αναλυσεις που προβλεπουν πολυ σταδιακο ξεφουσκωμα για τις ευρωπαϊκες αγορες, ή και καθολου για τη Wall Street. Οποτε, δεν βγαινει ακρη...
Ειτε πας να παιξεις θετικα, ειτε αρνητικα ειναι επικινδυνο.
Παντως, εγω κλινω προς το αρνητικα.

Επισης, να τονισω οτι, σε οριζοντα 15-20 ετων, τα μεγαλα χρηματιστηρια βγαζουν ΠΑΝΤΑ μεγαλυτερα κερδη απο καθε τραπεζα, ομολογο ή αλλο συναφες προϊον. Δειτε τα ιστορικα στοιχεια και θα καταλαβετε.

οκ , απ οτι καταλαβα δεν παιζει αυτο που λεω , το σταδιακο ξεφουσκωμα δεν βοηθαει στο σορτορισμα ωστε να πετυχεις στα μεγιστα με την πρακτικη αυτη ..καποιες καλες αποτομες τουμπες ισως θα βοηθαγαν , αλλα πιστευω οτι η αγορα δεν θα αφησει να γινει κατι τετοιο ..

Για τον DJ κατι μου λεει οτι θα πεσει αποτομα καποια στιγμη , θες με κανενα τρομοκρατικο , θες με καμια καταστροφη ή κανα πολεμο , εχω την εντυπωση οτι προσπαθουν να βρουν τροπο να τον ριξουν λιγο για να ξαναπαρει τα πανω και να προλαβουν και αλλοι να καβαλησουν το αλογο ..Μπορει να πεφτω και εξω , απλα αυτο μου εχει καρφωθει γενικα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
οκ , απ οτι καταλαβα δεν παιζει αυτο που λεω , το σταδιακο ξεφουσκωμα δεν βοηθαει στο σορτορισμα ωστε να πετυχεις στα μεγιστα με την πρακτικη αυτη ..καποιες καλες αποτομες τουμπες ισως θα βοηθαγαν , αλλα πιστευω οτι η αγορα δεν θα αφησει να γινει κατι τετοιο ..

Για τον DJ κατι μου λεει οτι θα πεσει αποτομα καποια στιγμη , θες με κανενα τρομοκρατικο , θες με καμια καταστροφη ή κανα πολεμο , εχω την εντυπωση οτι προσπαθουν να βρουν τροπο να τον ριξουν λιγο για να ξαναπαρει τα πανω και να προλαβουν και αλλοι να καβαλησουν το αλογο ..Μπορει να πεφτω και εξω , απλα αυτο μου εχει καρφωθει γενικα

Κοιτα, οσο τυπωνει ο Bernanki, ο DJ θα πηγαινει καλα (ΑΣΧΕΤΩΣ του τι κανει η πργματικη οικονομια!)

Ο Bernanki μαλλον θα τυπωνει για αρκετους μηνες ακομα, οποτε δεν αναμενεται αποτομη βουτια αμεσα. Απ' την αλλη, δεν αναμενεται και ανοδος, επειδη ηδη η αγορα ειναι στα οριά της. Εγω θα επαιζα υπερ μιας μικρης πτωσης ή υπερ της σταθεροτητας.
Υπαρχει τροπος  ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Δηλαδη, εγω θα επαιζα μια πεταλουδα και θα καθαριζα

Απ' την αλλη, δεν ξερω αν συμφερει απο αποψη χρεωσεων για ενδιαμεσους κλπ... Διοτι εγω θα την επαιζα σε βαθος αρκετων μηνων.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
που ειναι εκεινος ο ποδολαγνος απο κατι τετοια νηματα?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κοιτα, οσο τυπωνει ο Bernanki, ο DJ θα πηγαινει καλα (ΑΣΧΕΤΩΣ του τι κανει η πργματικη οικονομια!)

Ο Bernanki μαλλον θα τυπωνει για αρκετους μηνες ακομα, οποτε δεν αναμενεται αποτομη βουτια αμεσα. Απ' την αλλη, δεν αναμενεται και ανοδος, επειδη ηδη η αγορα ειναι στα οριά της. Εγω θα επαιζα υπερ μιας μικρης πτωσης ή υπερ της σταθεροτητας.
Υπαρχει τροπος  ;)

O Bernake Θα τυπώνει ακόμα για σκάρτο έναν μήνα, γιατί η αντικαταστάτρια του έχει ορισθεί.
Φυσικά οι αμερικάνοι θα παίξουν με το tapering για να δουν που θα πάει η κατάσταση.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
αυτά που γραφει ο majestic69 τα σκέφτεται αφους εχει <τραβηξει> κα'να δυο <παχιες> ή πριν?????

μας λεει για <σοβαρες> μετοχες αλλα δεν μας λεει ποιες είναι αυτές οι μετοχες,ειναι σε ελληνικο ή ξενο χρημ/ριο είναι σε € ή δολλαριακες μετοχες σε ποιον κλαδο ανηκουν  τι τιμη(σε απολυτους αριθμούς) εχουν π.χ 5€ ή 5$ ή 50€ ή 280$

:uglystupid: :jerking:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αυτά που γραφει ο majestic69 τα σκέφτεται αφους εχει <τραβηξει> κα'να δυο <παχιες> ή πριν?????

μας λεει για <σοβαρες> μετοχες αλλα δεν μας λεει ποιες είναι αυτές οι μετοχες,ειναι σε ελληνικο ή ξενο χρημ/ριο είναι σε € ή δολλαριακες μετοχες σε ποιον κλαδο ανηκουν  τι τιμη(σε απολυτους αριθμούς) εχουν π.χ 5€ ή 5$ ή 50€ ή 280$

:uglystupid: :jerking:

φιλαρακο μαλακιες δεν λεω να ξερεις.αλλα θα σου πω κατι κανεις δεν θα σου πει αγορασε αυτην την μετοχη σε αυτην την τιμη.μην τα θες ετοιμα.Εγω αναφερομαι σε χρηματιστηριο της wall street κυριως αλλα και ελληνικες οι καλες πιστευω οτι κανουν μια χαρα. οπαπ οτε δεη τζαμπο φολι φολι μοτοροιλ κτλπ επισης και οι 4 ελληνικες τραπεζες ειναι καλες.Απο τοτε που ηρεμησαν τα πραγματα στην ελλαδα πεσανε ολα τα μεγαλα fund και αγορασανε μετοχες.δλδ σε χαλαγε να αγορασεις alpha bank που εχει σεντς του ευρω και να πουλησεις μετα απο 15 χρονια 20 ευρω την μετοχη??εε γατακι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom