Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οχι μαν
εγω ειμαι στο τμημα του ξεβιδωματος  :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ψάχνομαι για τίποτα black light τώρα..αλλά λένε ότι καίνε τα άντερα τους, και θέλω να είναι σχεδόν πάντα ανοιχτά  :P
τίποτα οικονομίας να υπάρχει? :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097

ψάχνομαι για τίποτα black light τώρα..αλλά λένε ότι καίνε τα άντερα τους, και θέλω να είναι σχεδόν πάντα ανοιχτά  :P
:headbang: :headbang:
ρε εισαι μαλακας
η το παιζεις μαλακας  :birdman:
και γιατι μπλακλαιτ δλδ
πιο μαλακια λαμπα δεν υπαρχει,μονο μπουρδελα την εχουν  :zfuck:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια το σαιτ ειναι για ολες τις χρησεις περα απο το μουνι μην τρελενεστε και επενδυσεις θα λεμε και για μπασκετ και για ποδοσφαιρο και για τα παντα.Το σαιτ δεν απευθυνεται μονο σε φτωχους..Αυτα....καντε τουρισμοοοο!!!!!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
α μπραβο , δεν κατεβαζεις και την φωτο τωρα ?

μαν μου γιατι να την κατεβαζω υπαρχει προβλημα?? Θελω να την βλεπει ο μπαρουλης ο κακομοιρης!Αν παιζει προβλημα πες το μου και πες μου και πως κατεβαινει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

τύπε μάτζεστικ άκουγες τις συμβουλές του ποδολάγνου και έγινες πλούσιος ?  :think:

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
μαν μου γιατι να την κατεβαζω υπαρχει προβλημα?? Θελω να την βλεπει ο μπαρουλης ο κακομοιρης!Αν παιζει προβλημα πες το μου και πες μου και πως κατεβαινει.

κάνε τροποποίηση στο ποστ σου  :)

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια απο μετοχουλες πως παμε ξερουμε τιποτα?η μονο το μουνακι μας νοιαζει??Αγοροπωλησιες ημερας κανετε για 1 με 2 % κερδη ???

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η μπιζνα που εκανα ηταν πολυ απλη επαιρνα ολους τους σκελετους τους σπασμενους απο γυαλια σε ολα τα μαγαζια των Αθηνων και τα ξαναπουλαγα στο ebay με δημοπρασια.Δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται θελει τρεξιμο απλα εγω εβγαλα λεφτα απο αυτο.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
η μπιζνα που εκανα ηταν πολυ απλη επαιρνα ολους τους σκελετους τους σπασμενους απο γυαλια σε ολα τα μαγαζια των Αθηνων και τα ξαναπουλαγα στο ebay με δημοπρασια.Δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται θελει τρεξιμο απλα εγω εβγαλα λεφτα απο αυτο.....
:rockon:

Επισκέπτης

ψάχνομαι για τίποτα black light τώρα..αλλά λένε ότι καίνε τα άντερα τους, και θέλω να είναι σχεδόν πάντα ανοιχτά  :P
τίποτα οικονομίας να υπάρχει? :birdman:

τύπε black light είναι αυτές που έχουν στις ντισκοτεκ και ότι και να φοράς φαίνεται σαν μπλε;

πολύ γκάβλα μιλάμε  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και απο αυτο εβγαλες τοσα λεφτα τυπε? :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
σου ειπα εκλαψα με μαυρο δακρυ τωρα μπορεις να την κατεβασεις  :rockon:
οσο για  μενα μην ανησυχεις καποια στιγμη θα ξεφυγω απο την μιζερια μου  :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Stories

Νέο!