Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Εδω ξημεροβραδιάζεστε; Η Σπανού σας ψάχνει στο παραδιπλανό νήμα!
Εδω ξημεροβραδιάζεστε; Η Σπανού σας ψάχνει στο παραδιπλανό νήμα!
Δες το βαθμολογικο πινακα μπας και καταλαβεις..περιγραφη του τι αισθανεσαι οτι ειπε το cas,μπορεις να κανεις;επειδη σας βλεπω χαρουμενους ρωταω.
τυπε η σπανου είναι καλη? δεν πιστευω να είναι του αυγενακη και αυτή?
καθε μερα με αφηνουν και πιο εκπληκτο τυπε.πραγματαικα,εκει που λεω αποκλειεται να ειναι τοσο μαλακες,ερχονται και με διαψευδουν κατηγορηματικα.
Για να είμαι ειλικρινής, ιδέα δεν έχω ποια είναι η κυρία. Αν ήθελε να υποβιβάσει εμένα, θα ήξερα. Θέλει όμως να υποβιβάσει εσένα. Δεν θα το καταφέρει, είναι σίγουρο. Αν χρειαστεί, ίσως να την προλάβει και ο θάνατος!
Δεν είναι μαλάκες φίλε , απλά πουλάνε την τρέλα τους για να μην παραδεχτούν την αλήθεια.
Λες να μην ξέρουν που βρήκε τα λεφτά ο Καλπαζίδης?
Λες να μην ξέρουν ότι παίζει ο τύπος να μην υπάρχει καν?
Λες να μην ξέρουν ότι έχουν την ΕΠΟ δικιά τους 4 χρόνια και πήραν ένα πρωτάθλημα?
Για να είμαι ειλικρινής, ιδέα δεν έχω ποια είναι η κυρία. Αν ήθελε να υποβιβάσει εμένα, θα ήξερα. Θέλει όμως να υποβιβάσει εσένα. Δεν θα το καταφέρει, είναι σίγουρο. Αν χρειαστεί, ίσως να την προλάβει και ο θάνατος!
2 ερωτήματα τους εχουμε κανει από τον δεκεμβρη και αυτοι δεν λενε να απαντησουν ακομα….και τους ειπα, αν μου απαντησετε, εγω αλλαζω ομαδα και γινομαι βάζελος......
1ον)που βρηκε τα λεφτα ο σερβιτόρος ανιψιος του σαββιδη?
2ον)αφου δεν είναι κακο να αγοράζεις το προπονητηριο μιας ομαδας, γιατι δεν πηγε να το αγορασει μονος του ο σαββιδης και εβαλε μπροστινο τον ανιψιο του?
Μα στον Ολυμπιακό αξίζει όχι υποβιβασμός αλλά αφανισμός. Εννοείται πως οποιοσδήποτε άνθρωπος προσπαθήσει και καταφέρει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μπεί οχι στους "καλούς", αλλά στους "ευεργέτες" αυτού του τόπου.
Την πρόλαβε ο πρωτο-ψευδο-μαρτυρας Φύσσας που αθώωσε τον Ολυμπιακό με αυτά που κατέθεσε.
έχεις ενημερωθεί ή διαβάζεις μόνο τα μεγάλα γράμματα στους τίτλους και μπαίνεις εδώ για να τσιγκλάς τους Ολυμπιακούς μπας και ασχοληθεί κανένας μαζί σου και αισθανθείς καλύτερα ??
τον ρωταω γιατι ειναι χαρουμενος και μου λεει να δω το βαθμολογικο πινακα ενω αν δεν υποβιβασθουν στη δικη,θα χασουν βαθμους στο επομενο πρωταθλημα.εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαλακες και οτι καταλαβαινουν την κατασταση τυπε;Δεν είναι μαλάκες φίλε , απλά πουλάνε την τρέλα τους για να μην παραδεχτούν την αλήθεια.
Λες να μην ξέρουν που βρήκε τα λεφτά ο Καλπαζίδης?
Λες να μην ξέρουν ότι παίζει ο τύπος να μην υπάρχει καν?
Λες να μην ξέρουν ότι έχουν την ΕΠΟ δικιά τους 4 χρόνια και πήραν ένα πρωτάθλημα?
τον ρωταω γιατι ειναι χαρουμενος και μου λεει να δω το βαθμολογικο πινακα ενω αν δεν υποβιβασθουν στη δικη,θα χασουν βαθμους στο επομενο πρωταθλημα.εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαλακες και οτι καταλαβαινουν την κατασταση τυπε;
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Επανειλημμένως έχω δηλώσει πως απολαμβάνω να σας μπαίνω στη μύτη.
Άντε να σου σιάξω κι εσένα κανένα.Είναι πολλά τα ψυχολογικά και αβάσταχτος ο πόνος!