Δασύστερνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2018
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Έψαχνα σήμερα να σας βρω στο νήμα της ομάδας σας αλλά ήσασταν εξαφανισμένοι. Πρέπει να μπούμε σε νήμα του ΠΑΟΚ για να σας βρούμε βρε ξεπαρθενιασμένες;
Με λίγα λόγια, ζεις για αν είσαι ο κομπάρσος της υπόθεσης. Αυτό ήσουν, αυτό είσαι και αυτό θα παραμείνεις. ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ!Όποιος θέλει τίτλους, γίνεται γαύρος. Είναι γνωστό αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως για όλους να αποδεχθούν τον εξευτελισμό που συνεπάγεται η επιλογή αυτή. Να ξεφτιλίζομαι κάθε χρόνο για να πάρω τίτλο με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος; Να μου λείπει. Ο γαύρος είναι η επιλογή των αποτυχημένων κομπλεξικών ανθρώπων που ψάχνουν να υπερηφανευτούν για κάτι...
Με λίγα λόγια, ζεις για αν είσαι ο κομπάρσος της υπόθεσης. Αυτό ήσουν, αυτό είσαι και αυτό θα παραμείνεις. ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ!
αστον να κελεηδαει ρε συ...οι μπουγατσες οι εραστες του φερ πλει και του ευ αγωνιζεσθε....γελανε οι μαυρες πετρες του λευκου πυργου....κομπλεξαρες του θανατα ειναιΜε λίγα λόγια, ζεις για αν είσαι ο κομπάρσος της υπόθεσης. Αυτό ήσουν, αυτό είσαι και αυτό θα παραμείνεις. ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ!
Eκτός από παοκι,είσαι και φαν του Θωμαίδη?Μου αρέσουν όμως τα εξωαγωνιστικά, οι μανούρες
Όποιος θέλει τίτλους, γίνεται γαύρος. Είναι γνωστό αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως για όλους να αποδεχθούν τον εξευτελισμό που συνεπάγεται η επιλογή αυτή. Να ξεφτιλίζομαι κάθε χρόνο για να πάρω τίτλο με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος; Να μου λείπει. Ο γαύρος είναι η επιλογή των αποτυχημένων κομπλεξικών ανθρώπων που ψάχνουν να υπερηφανευτούν για κάτι...
Δηλαδή οι μπαοξήδες είναι οι επιτυχημένοι και περήφανοι.
Μαγικό μπου.κομ
Μπουχέ,θέλω την γνωμη σου για:
1)Ξάνθη
2)Αλέξη Τσίπρα και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
3)Νίκο Γκάλη