ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
σημερα ηταν η σειρα του 4ου μαρτυρα κατηγοριας Τακη Φυσσα:
Είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Σα Πίντο, μια εβδομάδα πριν από το παιχνίδι, την επομένη του αγώνα τον πήρα να ρωτήσω πως είναι, μου ειπε κάποια πράγματα, τα είπα στον Αλαφούζο που τα είπε στον ανακριτή. Μου είπε ότι δέχθηκε πίεση πριν από το παιχνίδι, να μην βάλει κάποιους παίκτες,
δεν μου ανέφερε ποιος.
Δεν μου ανέφερε πρόσωπα, εγώ μπήκα στη διαδικασία να δω ποιοι δεν αγωνίστηκαν.
Μίλησα με Κατσουράνη, και μου είπε ότι όντως, δεν έπαιξε σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν ήταν έτοιμος.
Ούτε είχα ακούσει κάτι, ούτε υπαινίχθηκα κάτι, μετέφερα μόνο ότι μου είπε ο Σα Πίντο. Δεν μπορώ να σας πω για το 2011-2015. Σαν ποδοσφαιριστής σίγουρα έχω βιώσει αδικίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται όλο αυτά τα χρόνια, αυτό υπάρχει στην αντίληψη όλων των Ελλήνων, πόσο μάλλον σε μένα που αγωνιζόμουν. Δεν μπορώ να ξέρω τι γινόταν, ένιωθα ότι οι αποφάσεις δεν ήταν σωστές.
Μπορεί να έγιναν ανθρώπινα λάθη αλλά πέρναγε ότι ορισμένα λάθη μπορεί να είχαν δόλο.
Απαντάει σε ερωτήσεις από τον Εισαγγελέα κ. Λακαφώση:
Λακαφώσης: Μου κάνει εντύπωση ότι πήγατε εξοπλισμένο στον ανακριτή, με έγγραφα. Γιατί πήγατε οργανωμένος;
Φύσσας: Τα έγγραφα αυτά τα βρήκα από το internet. Οπουδήποτε μπορούσες να τα βρεις. Έψαξα γι’ αυτούς που θεώρησα ότι δεν έπαιξαν ενώ προηγουμένως είχαν παιχνίδια στα πόδια τους.
Εισαγγελέας: Διατυπώθηκε ο σκοπός της παρέμβασης στον Σα Πίντο?
Φύσσας: Όχι, θεώρησα ότι έγινε παρέμβαση στη δουλειά του. Είναι σοβαρό. Και αυτός το ίδιο θεώρησε.
Μετά τη συνομιλία με Κατσουράνη διαπίστωσα ότι Κυβρακίδης και Ναπολεόνι έπαιξαν τελικά.
Εισαγγελέας: Στην ανάκριση είπατε ότι δεν παίξανε ( κλαμαααα!!!!! )