stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Σημάδεψε την ζωή μου μια παρέα στο γυμνάσιο, μου προκάλεσαν βαθιές πληγές που ακόμα και τώρα είναι πολύ έντονες, με έλεγαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΒΛΕΠΑΝ gay! ακόμα και στην τάξη, τα είχα με μία κοπέλα από την τάξη μου η οποία με χώρισε φυσικά μετα απο όλα αυτα που άκουγε.Θυμάμαι έντονα μια μέρα στην τάξη η καθηγητρια έκανε μια ερώτηση σηκώσαμε το χέρι εγώ κ ένας απο την παρέα που με κατέστρεψε, η καθηγητρια είπε σαυτόν να πει την απάντηση αυτος γυρνάει και λέει:"ας πει η αδερφή την απάντηση" αυτή γέλασε κ ρώτησε τον λόγο που με έιπε έτσι αυτος:"επειδή είναι τρανσέξουαλ" αυτή άρχισε να γελάει ακόμα πιο πολύ και μαζί τησ κ όλη η τάξη, εγώ ήθελα να πεθάνω πήγα να λοιποθυμίσω μην αντέχοντας όλα αυτά σηκώθηκα κ έφυγα από την τάξη. Δεν μπορύσα όλα αυτά τα 3 χρόνια να βγώ από το σπίτι! ντρεπόμουν δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου είχα φίλους αλλα ντρεπόμουν, σκεφτόμουν οτι μέλεγαν έτσι επειδή έιμουν αρκετά αδύνατος είμαι πολύ αρρενωπος,προσπαθούσα να βρω τι έφταιγε, βασικά δεν είναι μόνο αυτό αλλα σε 3 χρόνια μου συνέβησαν αρκετα άλλα πιο σημαντικά προβλήματα σκοτώσανε τον θείο μου, αυτοκτόνισε ο κολλητός μου, πνίγικε ένας φίλος μου μπροστά στα μάτια μου, η αδερφή μου έχει κάνει 7 απόπειρες αυτοκτονίας τις 4 φορές την έσωσα εγω, πέθανε ο παππούς μου κ είχα 5 χρόνια να τον δω, αυτα ταχω ξεπεράσει κάπως κ η αδερφή μου έχει ηρεμίσει, αλλά το άλλο προβλημα παραμένει έντονο κ αναλοίωτο ακόμα κ σήμερα μετά απο 7 χρόνια, προσπάθησα να νιώσω καλά με τον εαυτό μου γράφτηκα γυμναστήριο ξεσκίστικα 3 χρόνια, ντίνομαι πάντα στην τρίχα, κάνω θεραπείες για το παραμικρό πρόβλημα, έχω κάνει μοντελιγκ εχω παει σε ελληνικές κ ξένες εκπομπες έχω μια ολόδικια μου βίλα κ μια lambo δεν έχουν αξία αυτα, τα κατάφερα κ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ τώρα ζω για τους δικούς μου, είμαι σε αδιέξοδο έχω πάει σε ψυχολόγους λίγα κατάφεραν, δεν ξέρω ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω εκτος απο την ψυχολόγο, μιλήστε ελέυθερα πείτε κάτι ίσως με βοηθήσει πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια κ ξέρω οτι θα ειπωθούν πολλές μαλακίες οπως ξερω οτι δεν μπορεις να τον νιώσεις τον αλλον αν δεν ταχεις περασει κ εσυ ο ίδιος...
Χρόνια πολλά αγαπητέ "Dancing with wolves" με τις ιστορίες βγαλμένες μέσα από τα ονειρά σου που κάθε εβδομάδα δημοσιεύεις,πάντως είναι κρίμα τέτοιο συγγραφικό ταλέντο να χαθεί,σου συνιστώ τα αποστείλεις τα έργα σου στο ακόλουθo link: