Νέα

Έπεσα σε κατάθλιψη επειδή με έλεγαν gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nathany
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Σημάδεψε την ζωή μου μια παρέα στο γυμνάσιο, μου προκάλεσαν βαθιές πληγές που ακόμα και τώρα είναι πολύ έντονες, με έλεγαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΒΛΕΠΑΝ gay! ακόμα και στην τάξη, τα είχα με μία κοπέλα από την τάξη μου η οποία με χώρισε φυσικά μετα απο όλα αυτα που άκουγε.Θυμάμαι έντονα μια μέρα στην τάξη η καθηγητρια έκανε μια ερώτηση σηκώσαμε το χέρι εγώ κ ένας απο την παρέα που με κατέστρεψε, η καθηγητρια είπε σαυτόν να πει την απάντηση αυτος γυρνάει και λέει:"ας πει η αδερφή την απάντηση" αυτή γέλασε κ ρώτησε τον λόγο που με έιπε έτσι αυτος:"επειδή είναι τρανσέξουαλ" αυτή άρχισε να γελάει ακόμα πιο πολύ και μαζί τησ κ όλη η τάξη, εγώ ήθελα να πεθάνω πήγα να λοιποθυμίσω μην αντέχοντας όλα αυτά σηκώθηκα κ έφυγα από την τάξη. Δεν μπορύσα όλα αυτά τα 3 χρόνια να βγώ από το σπίτι! ντρεπόμουν δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου είχα φίλους αλλα ντρεπόμουν, σκεφτόμουν οτι μέλεγαν έτσι επειδή έιμουν αρκετά αδύνατος είμαι πολύ αρρενωπος,προσπαθούσα να βρω τι έφταιγε, βασικά δεν είναι μόνο αυτό αλλα σε 3 χρόνια μου συνέβησαν αρκετα άλλα πιο σημαντικά προβλήματα σκοτώσανε τον θείο μου, αυτοκτόνισε ο κολλητός μου, πνίγικε ένας φίλος μου μπροστά στα μάτια μου, η αδερφή μου έχει κάνει 7 απόπειρες αυτοκτονίας τις 4 φορές την έσωσα εγω, πέθανε ο παππούς μου κ είχα 5 χρόνια να τον δω, αυτα ταχω ξεπεράσει κάπως κ η αδερφή μου έχει ηρεμίσει, αλλά το άλλο προβλημα παραμένει έντονο κ αναλοίωτο ακόμα κ σήμερα μετά απο 7 χρόνια, προσπάθησα να νιώσω καλά με τον εαυτό μου γράφτηκα γυμναστήριο ξεσκίστικα 3 χρόνια, ντίνομαι πάντα στην τρίχα, κάνω θεραπείες για το παραμικρό πρόβλημα, έχω κάνει μοντελιγκ εχω παει σε ελληνικές κ ξένες εκπομπες έχω μια ολόδικια μου βίλα κ μια lambo δεν έχουν αξία αυτα, τα κατάφερα κ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ τώρα ζω για τους δικούς μου, είμαι σε αδιέξοδο έχω πάει σε ψυχολόγους λίγα κατάφεραν, δεν ξέρω ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω εκτος απο την ψυχολόγο, μιλήστε ελέυθερα πείτε κάτι ίσως με βοηθήσει πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια κ ξέρω οτι θα ειπωθούν πολλές μαλακίες οπως ξερω οτι δεν μπορεις να τον νιώσεις τον αλλον αν δεν ταχεις περασει κ εσυ ο ίδιος...

Χρόνια πολλά αγαπητέ "Dancing with wolves" με τις ιστορίες βγαλμένες μέσα από τα ονειρά σου που κάθε εβδομάδα δημοσιεύεις,πάντως είναι κρίμα τέτοιο συγγραφικό ταλέντο να χαθεί,σου συνιστώ τα αποστείλεις τα έργα σου στο ακόλουθo link: 

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χρόνια πολλά αγαπητέ "Dancing with wolves" με τις ιστορίες βγαλμένες μέσα από τα ονειρά σου που κάθε εβδομάδα δημοσιεύεις,πάντως είναι κρίμα τέτοιο συγγραφικό ταλέντο να χαθεί,σου συνιστώ τα αποστείλεις τα έργα σου στο ακόλουθo link: 
αυτός είναι ? :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε συ paixnidinaginete τι παιχνιδι εκανες και πηρες πρασινο παρασημο?(off topik σορυ)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

που τον ξετρυπωσες ρε?
:2funny:

OP
OP
N

Nathany

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είστε μερικοί αστείοι εδω μεσα, για μερικούς δεν θα ήταν πρόβλημα να τους αποκαλούνε έτσι γιατι ειναι καλα με τον εαυτό τους και δεν κολλώνουν εγω είχα την ατυχεία όμως, συνέχεια μουλεγαν στο σπίτι μην κάνω καμια βλακεια κ ρεζιλέψω το σοι η "χαλασω" το επώνυμο, μερικες φορες σκεφτομαι και κατηγορώ τους γονείς μου (που με μεγάλωσαν με αυτόν τον τρόπο και έφτιαξα τέτοιον χαρακτήρα). Την τελευταία φράση που είπα (θα ειπωθούν πολλες μαλακίες) την είπα γιατι το πρόβλημα μου το είχα πει και σε εναν φίλο μου και με κοροιδευε ειναι οτι χειροτερο! θεωρισα οτι το ιδιο θα συμβει και εδω. εχω κανει πολυ λίγες σχέσεις και είμαι ακόμα παρθένος. δεν ήθελα να ασχοληθώ με μόντελιγκ αλλά οταν μουγινε πρόταση ο πατερας μου το "ειδε" ως ευκαιρια να διαφημιστει. Δεν απολαμβάνω σχεδον τίποτα απο αυτα που θεωρείτε εσεις δεδομένα συνεχεια σκεφτομαι πραγματικα με ευχαριστει που ενδιαφερθήκατε τόσοι πολλοι σας ευχαριστω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
είστε μερικοί αστείοι εδω μεσα, για μερικούς δεν θα ήταν πρόβλημα να τους αποκαλούνε έτσι γιατι ειναι καλα με τον εαυτό τους και δεν κολλώνουν εγω είχα την ατυχεία όμως, συνέχεια μουλεγαν στο σπίτι μην κάνω καμια βλακεια κ ρεζιλέψω το σοι η "χαλασω" το επώνυμο, μερικες φορες σκεφτομαι και κατηγορώ τους γονείς μου (που με μεγάλωσαν με αυτόν τον τρόπο και έφτιαξα τέτοιον χαρακτήρα). Την τελευταία φράση που είπα (θα ειπωθούν πολλες μαλακίες) την είπα γιατι το πρόβλημα μου το είχα πει και σε εναν φίλο μου και με κοροιδευε ειναι οτι χειροτερο! θεωρισα οτι το ιδιο θα συμβει και εδω. εχω κανει πολυ λίγες σχέσεις και είμαι ακόμα παρθένος. δεν ήθελα να ασχοληθώ με μόντελιγκ αλλά οταν μουγινε πρόταση ο πατερας μου το "ειδε" ως ευκαιρια να διαφημιστει. Δεν απολαμβάνω σχεδον τίποτα απο αυτα που θεωρείτε εσεις δεδομένα συνεχεια σκεφτομαι πραγματικα με ευχαριστει που ενδιαφερθήκατε τόσοι πολλοι σας ευχαριστω.
ε,τωρα δεν σε πιστευω ουτε εγω!το οτι εισαι ακομα παρθενος δεν ειναι νορμαλ!γιατι δεν πας Φυλης.εγω αυριο πεταω για Ελλαδα.στις 12 μερες που θα κατσω 4-5 φορες σιγουρα θα παω Φυλης για να  :knockinb:!

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε συ ξεκολα

Αν και νομιζω το ποστ ειναι μουφα

αλλα δεν μπορω θα μπω στον πειρασμο να σου απαντησω εστω και σοβαρα

Μπορει καποιοσ αλλος να το διαβαζει και να τραβαει τα ιδια

τα πραγματα ειναι απλα

Αμα σε χαλαει κατι ξεκοβεις....

Αυτο στην προκειμενη στιγμη δεν ειναι η οικογενεια σου

αλλα οι παρεες σου

ξεκολα ρε 5 δισεκατομυρια νοματεοι ειμαστε πανω στη γη ...

Με ατυους τους 50 μαλακες που σε χαλανε κιολας μπορεις να κανεις μονο χωριο?

Ολοι οι αλλοι σε χαλανε?

Βρες μια αλλη παρεα ενα κοριτσι μεσο κανενος ασχετου καινουργιου φιλαρακου που δεν σε χαρακτηριζει και να δεις τι ωραια ειναι  η ζωη μετα

Σορρυ αλλα οπως τα λες εισαι σαν τραβατε με και ας κλαιω ...μου γαματε την ζωη αλλα εγω εκει!!!!.... μην και σας χασω ο μαλακας

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα βρε παιδια ειστε σοβαροι τωρα?ο ανθρωπος σας λεει τον πονο του οτι επεσε σε καταθλυψη γιατι τον ελεγαν gay στο σχολειο και εσεις δεν τον βοηθατε?ντροπη σας :2funny: :2funny: αν δλδ δεν σε ελεγαν gay και σε  φωναζαν αδερφη τι θα εκανες?θα ειχες αυτοκτονηση???????ελεος τι αλλο θα ακουσουμε......ακου καταθληψη γιατι τον ειπαν gay.αυτοσ δλδ αν ηταν πραγματηκα gay θα ειχε ανεβει σε κανενα βουνο για να μην τον βλεπει κανεις..... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
μιλήστε ελέυθερα πείτε κάτι ίσως με βοηθήσει
Καταρχας κριμα σε οσους ηλιθιους παιρνουν στα σοβαρα τις παπαριες που γραφεις και σου απαντουν κιολας.
Πρωτο σου μελημα να γραψεις στο φορουμ για το "προβλημα" σου?
Εκτος απο κλαψομουνης στο μουφα κειμενο σου εισαι και βλακας που νομιζεις οτι θα βρεις καποια βοηθεια απο ανωνυμους χρηστες του ιντερνετ.

Δεν ενδιαφερουν κανεναν τα προβληματα σου.
Σαν εσενα εχουν περασει κι αλλα τεμαχια που κλαιγονταν για το ποσο αγαμητοι και ασχημοι ειναι.
Αν υπηρχε δολοφονια με πληκτρο θα σουν ηδη νεκρος,οπως εισαι μεσα σου ηδη.

Μπραβο στους οσους ηλιθιους που τον πηρανε σοβαρα!
Απο κατι μαλακες σαν εσας το γαμοχωρι αυτο δε παει μπροστα με τιποτα.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχας κριμα σε οσους ηλιθιους παιρνουν στα σοβαρα τις παπαριες που γραφεις και σου απαντουν κιολας.
Εκτος απο κλαψομουνης στο μουφα κειμενο σου εισαι και βλακας που νομιζεις οτι θα βρεις καποια βοηθεια απο ανωνυμους χρηστες του ιντερνετ.

Σαν εσενα εχουν περασει κι αλλα τεμαχια που κλαιγονταν για το ποσο αγαμητοι και ασχημοι ειναι.
πες τα γιατι οτι μαλακια κατεβει στον καθενα απο την αγαμια καθετε και την γραφει 

OP
OP
N

Nathany

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μπραβο στους 1ους ηλιθιους που τον πηρανε σοβαρα.

είναι ο.τι χειρότερο έχω ακούσει στη ζωή μου, απλα δεν ξερω τι να πω δεν έχω λόγια,

παρακαλώ να σβηστει το θεμα.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
το αποπήρατε το παιδι.ελα αγορι μου στο θρεντ του λιλα.εκει υπαρχει κατανοηση.ποσταρε και καμια φοτο σου και θα δεσει το γλυκο.ελα ελα σε περιμενουμε.....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
είναι ο.τι χειρότερο έχω ακούσει στη ζωή μου, απλα δεν ξερω τι να πω δεν έχω λόγια,

παρακαλώ να σβηστει το θεμα.
ρε φιλε τι μας λες τωρα?αν δλδ ακουγες καθημερηνα για ολη σου τη ζωη οτι ακουνε οι τραβεστι-τρανσεξουλ στους δρομους απο τους μαλακες τι θα ειχες κανει? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom