amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.081
- Πόντοι
- 22.785
με τι θα σκουπιστι;;;Κλαψε!
με τι θα σκουπιστι;;;Κλαψε!
με τι θα σκουπιστι;;;
δε νομιζο ακουτε κε με τι βλαμενι εχο δικιοΕ! Ολο και καπου θα του βρισκεται κανενα 500ευρο!
Μην Ξεχναμε εχει και βιλα και Lambo!
δε νομιζο ακουτε κε με τι βλαμενι εχο δικιο
στο κολονο τερμα κωνστνινουπολεο
Τα εχω περασει και τα 2 αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις!
λογια βλαμενις... γινε λιγο ΠΥΘΙΑ..
μασ ακουνε θα εχο προβλιμαΚαπου σε χανω!
μασ ακουνε θα εχο προβλιμα
σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...Φίλε Nathany αν όλα είναι όντως αλήθεια, τότε είσαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ και οχι gay.. παρά τις αμφιβολίες που εχω, όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα, θα τονίσω πως δν έχει κανείς το δικαίωμα να σε προσβάλλει. Οποιος δεν γουστάρει ας μν απαντήσει, απλό είναι!
Μην περιμένεις να σε καταλάβει κάποιος, μόνος σου οτι κάνεις. και πρέπει να αλλάξεις πολλά. Γιατί δεν πας για αρχή σε κανένα μπουρδελάκι να δεις τι καλά θα νιώθεις μετα(δεν αστειεύομαι)? Ισως αυτο να σε υπηρεάζει υποσυνείδητα.. ας αδειάσουνε τα μπαλάκια σου να δεις γλύκα μετά. Βγες και καμια τσάρκα με τη λαμπ εξω και θα νιώθεις μια χαρά άντρας! Υπάρχουν πολύ χειρότερα ξέρεις στο κόσμο. Όσο για παρέες και γκόμενες, θα βρεις τις κατάλληλες όταν σου φύγει το κόμπλεξ. αυτά
Υ.Γ. δεν σχολιάζω το story σου σε αληθότητα, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Πάντως δεν φαντάζομαι να έχει κανείς την ανωμαλία να βγάζει πράγματα απ το μυαλό του έτσι για να περνάει η ώρα..
ευτυχως τωρα με φωναζουν στονομα, αυτα ήταν πριν απο 6-7 χρονια και ευτυχως υπάρχετε κ σεις! ελπίζω να σας αγνοεί και να σας αποφευγει όλος ο κόσμος, συγεκριμένα ΕΣΥ είσαι μεγάλη γκομενίτσα φαντάζομαι φημίζεσαι γιαυτο, το μόνο καλο (για σας) που μπορείτε να προσφέρετε ειναι η κακία σαςΜπα τι μας λες?
Εγω λεω οτι μαλακια μου κατεβει εδω μεσα για να περασει η ωρα...
Εδω με κανανε πρασινο σαν το Κερμιτ επειδη ποσταρα εκει που δεν επρεπε.
Παντος πολυ πικρα ρε γαμοτο
Να περνας με την Λαμπο και σε φωναζουν οι γκομενες πουστη χαχαχαχαχαχααχχααχ
χαχαχαχαχαχα
Γαμησε τα
ουτε στον εχθρο μου
χαχααχα που είσαι ρε παίχτη ? Χάθηκες .Ελα ρε φιλαρακι χαλαρωσε , κανε λιγο χαβαλε και απολαυσε την παρεα μας.
Εξαλλου εδω θα σε κανουμε να ξεχασεις το προβλημα σου
Εχουμε ειδικοτητα σ αυτο
Υπαρχει καλυτερη θεραπεια απο αυτη ?
και εσύ γάμησε τα . αλλά το κακό είναι πως εγώ δεν είμαι αγάμητος .Παιχτουρα εδω ειμαι αδειουχος και εξοδουχος
Α , και αγαμητος
για εμένα κακό είναι γιατί σε λίγο καιρό θα αδειάσει η τσέπη αλλά από την άλλη θα μου πεις θα τα πάρεις στο τάφο .Αυτο δεν εινα κακο φιλε , ειναι πολυ καλοοοο
σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...