Νέα

Έπεσα σε κατάθλιψη επειδή με έλεγαν gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nathany
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Ε! Ολο και καπου θα του βρισκεται κανενα 500ευρο!

Μην Ξεχναμε εχει και βιλα και Lambo!  :sunglasses:
δε νομιζο ακουτε κε με τι βλαμενι εχο δικιο
στο κολονο τερμα κωνστνινουπολεο

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σε ψυχιατρο δοκιμασες να πας??
Η μονη λυση για να απαλαγεις απο τους δαιμονες του παρελθόντος ειναι να τους αντιμετωπίσεις. Βρες τι κανει και που ειναι ο μπινες που σε ρεζιλεψε, και ''αντιμετωπισε'' τον καταλληλα. Ξερεις τι να κανεις τοσα λεφτα εχεις. Η εναλακτικα γαμισε του τη ζωη ,πχ φα'του την γκομενα-γυναικα, αφου λες οτι εισαι και ωραιος. τοτε θα νιώσεις απιστευτη ικανοποιηση.
Εαν δεν εχεις αυτοπεποιθηση γραψου σε καποια πολεμικη τεχνη.

Αυτο θα κανεις

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Μην χαμπαριάζεις τίποτα...

Κλείσε τ 'αυτία σου και προχώρα...

η ζωή είναι μικρή...μην σκας για 3 μ...ες που στην έλεγαν..!!

Life's Good...

OP
OP
N

Nathany

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Nathany αν όλα είναι όντως αλήθεια, τότε είσαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ και οχι gay.. παρά τις αμφιβολίες που εχω, όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα, θα τονίσω πως δν έχει κανείς το δικαίωμα να σε προσβάλλει. Οποιος δεν γουστάρει ας μν απαντήσει, απλό είναι!
Μην περιμένεις να σε καταλάβει κάποιος, μόνος σου οτι κάνεις. και πρέπει να αλλάξεις πολλά. Γιατί δεν πας για αρχή σε κανένα μπουρδελάκι να δεις τι καλά θα νιώθεις μετα(δεν αστειεύομαι)? Ισως αυτο να σε υπηρεάζει υποσυνείδητα.. ας αδειάσουνε τα μπαλάκια σου να δεις γλύκα μετά. Βγες και καμια τσάρκα με τη λαμπ εξω και θα νιώθεις μια χαρά άντρας! Υπάρχουν πολύ χειρότερα ξέρεις στο κόσμο. Όσο για παρέες και γκόμενες, θα βρεις τις κατάλληλες όταν σου φύγει το κόμπλεξ. αυτά

Υ.Γ. δεν σχολιάζω το story σου σε αληθότητα, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Πάντως δεν φαντάζομαι να έχει κανείς την ανωμαλία να βγάζει πράγματα απ το μυαλό του έτσι για να περνάει η ώρα..
σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...

OP
OP
N

Nathany

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπα τι μας λες?

Εγω λεω οτι μαλακια μου κατεβει εδω μεσα για να περασει η ωρα...

Εδω με κανανε πρασινο σαν το Κερμιτ επειδη ποσταρα εκει που δεν επρεπε.

Παντος πολυ πικρα ρε γαμοτο

Να περνας με την Λαμπο και σε φωναζουν οι γκομενες πουστη χαχαχαχαχαχααχχααχ

χαχαχαχαχαχα

Γαμησε τα

ουτε στον εχθρο μου
ευτυχως τωρα με φωναζουν στονομα, αυτα ήταν πριν απο 6-7 χρονια και ευτυχως υπάρχετε κ σεις! ελπίζω να σας αγνοεί και να σας αποφευγει όλος ο κόσμος, συγεκριμένα ΕΣΥ είσαι μεγάλη γκομενίτσα φαντάζομαι φημίζεσαι γιαυτο, το μόνο καλο (για σας) που μπορείτε να προσφέρετε ειναι η κακία σας

Επισκέπτης
Ελα ρε φιλαρακι χαλαρωσε , κανε λιγο χαβαλε και απολαυσε την παρεα μας.
Εξαλλου εδω θα σε κανουμε να ξεχασεις το προβλημα σου
Εχουμε ειδικοτητα σ αυτο  :grin:
Υπαρχει καλυτερη θεραπεια απο αυτη  ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ελα ρε φιλαρακι χαλαρωσε , κανε λιγο χαβαλε και απολαυσε την παρεα μας.
Εξαλλου εδω θα σε κανουμε να ξεχασεις το προβλημα σου
Εχουμε ειδικοτητα σ αυτο  :grin:
Υπαρχει καλυτερη θεραπεια απο αυτη  ?
χαχααχα που είσαι ρε παίχτη ? Χάθηκες .

Επισκέπτης
Παιχτουρα εδω ειμαι αδειουχος και εξοδουχος  :rockon:
Α , και αγαμητος  :grin:

Επισκέπτης
Αυτο δεν εινα κακο φιλε , ειναι πολυ καλοοοο  :thumbsup:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...

Nathany καλησπέρα και χρόνια πολλά ...αρκεί να είναι καλά

...τίποτε δεν είναι δεδομένο

και πριν το πείς εσύ, σε αυτό εδώ το θρεντ, ειπώθηκε πριν από λίγο σε κάποιο άλλο θρεντ (μάρτυρας ο Αντονυ)

Πολλές φορές η αλήθεια πλησιάζει το ψέμα, ...όπως και αντίστροφα

...όμως αξίζει (πίστεψε με) να "σηκώνεσαι" και να συνεχίζεις

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΦΤΕΙΣ...

ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΚΏΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙΣ...

Τέλος, στη ζωή (υποστηρίζεται) ότι δεν μας ανήκει, μάλλον, ...τίποτα

με εκτίμηση
Farkeli

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom