σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...
Κοίταξε φίλε,τα είπαμε μια ,τα είπαμε δυο,τρεις καταντάει κουραστικό...Μας τα είπες,σου απαντήσαμε,άλλος ειρωνικά,άλλος πιο ανθρώπινα,ΟΚ έληξε τώρα.Τι αναμοχλεύεις και μιλάς για απανθρωπιές και ιστορίες....Εγω προσωπικά δεν πιστεύω ΛΕΞΗ απ'ότι είπες,δεν στο είπα όμως αλλά τώρα με αναγκάζεις.Ασε μας στην ησυχία μας,στην καθημερινότητα μας,στα όποια προβλήματα του καθενός,που έχεις δέκα σπίτια,λαμποργκίνες και πόρσες (
) κσαι κλαίγεσαι γιατί κάποιος κόντηνε το εγώ σου,ψηλώνοντας το δικό του...Άντε αγόρι μου για σκι στο Gstaad να ξεσκάσεις και άσε τις παρηγοριές από τους συναγωνιστές,γιατί από αυτα που θα ακούσεις θα αποκτήσεις και άλλα συμπλέγματα.Φιλικά και χρόνια Πολλά.