Νέα

Έπεσα σε κατάθλιψη επειδή με έλεγαν gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nathany
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως δεν φαντάζομαι να έχει κανείς την ανωμαλία να βγάζει πράγματα απ το μυαλό του έτσι για να περνάει η ώρα..
Σε διαβεβαιω πως αυτο δεν εχει συμβει ΠΟΤΕ σε αυτο το site...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(Που ειναι η ιστορια με το φις της πριζας...)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ευτυχως τωρα με φωναζουν στονομα, αυτα ήταν πριν απο 6-7 χρονια και ευτυχως υπάρχετε κ σεις! ελπίζω να σας αγνοεί και να σας αποφευγει όλος ο κόσμος, συγεκριμένα ΕΣΥ είσαι μεγάλη γκομενίτσα φαντάζομαι φημίζεσαι γιαυτο, το μόνο καλο (για σας) που μπορείτε να προσφέρετε ειναι η κακία σας

Ρε γαμωτο πανο που ειπα οτι το ποστ ειναι μουφα (που ειναι)

Πανω που ειχα αρχισει να πιστευω οτι ΟΚ ειναι αντρας

Ερχεσε τωρα και μου γραφεις ετσι

Ρε μπαγλαμα αμα μιλας ετσι σε οποιον παραξειγηθηκες 2 λογοι υπαρχουν

η εχεις παρει τιποτα ναρκωτικα η το πας το γκειλικι

ρε λακαμα ριξε εκει κανα μπινελικι αφου σου την ειπα

μιλα λιγο αντρικα τι μαλακιες ειναι αυτες που καθεσε λες? τι θελεις να κανουν οι αλλοι μετα??? τι να λενε? προσεξε λιγο πως μιλας!!! καντο πιο ...πως το λενε  μάτσο....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
paixnid.........
ακομα με αυτο ασχολησε ..........
παρεξηγισου κ σι τι πιραζι αφου παρεξιγιθικε αυτος

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εγω στην θεση σου τυπε θα επαιρνα το αμαξι και θα εβγαινα για κυνηγι στα κλαμπακια,ολο και κατι καλο θα χτυπαγα με τετοιο αμαξι.
Υστερα θα πηγαινα στο μαγαζι που συχναζαν οι φιλοι μου και θα αρχιζα τρελο παιχνιδι με το γκομενακι..
Θα σου ελεγα εγω μετα αν θα τους ετρεχαν τα σαλια η οχι και πως θα σταματουσαν να σε λενε γκευ.
Ασε που εγω απο την αρχη θα επαιζα μαπες οποιος τολμαγε να πει κατι τετοιο,αλλα εσενα δεν σε κοβω και πολυ αλανι..Τεσπα δεν μου πεφτει και λογος εξαλου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Εγω στην θεση σου τυπε θα επαιρνα το αμαξι και θα εβγαινα για κυνηγι στα κλαμπακια,ολο και κατι καλο θα χτυπαγα με τετοιο αμαξι.
Υστερα θα πηγαινα στο μαγαζι που συχναζαν οι φιλοι μου και θα αρχιζα τρελο παιχνιδι με το γκομενακι..
Θα σου ελεγα εγω μετα αν θα τους ετρεχαν τα σαλια η οχι και πως θα σταματουσαν να σε λενε γκευ.
Ασε που εγω απο την αρχη θα επαιζα μαπες οποιος τολμαγε να πει κατι τετοιο,αλλα εσενα δεν σε κοβω και πολυ αλανι..Τεσπα δεν μου πεφτει και λογος εξαλου.

τι καρο εχι;;;;;;;;;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Λαμποργκινι μας εχει πει..τωρα κατα ποσο ισχυει ιδεα δεν εχω. :think:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
paixnid.........
ακομα με αυτο ασχολησε ..........
παρεξηγισου κ σι τι πιραζι αφου παρεξιγιθικε αυτος

Οχι βρε παιδακι μου

Του δειχνω τον σωστο τροπο για να παρεξειγηθει

Εγω τι να παρεξειγηθω??? ..... του φευγατου η μανα ...δεν εκλαψε ποτες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.081
Πόντοι
22.785
Οχι βρε παιδακι μου

Του δειχνω τον σωστο τροπο για να παρεξειγηθει

Εγω τι να παρεξειγηθω??? ..... του φευγατου η μανα ...δεν εκλαψε ποτες
ποσ να παρεξιγιθισ αθου παρεξιγιθικε αυτος που ιχε τ αμαξι
στο παρκιν

zafeirakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...
(Ελπίζω το ''σευχαριστώ πάρα πολύ'' να μην είναι ειρωνικό..) Κοιταξε, σου τα είπα κάπως σκληρά τα πράγματα, γιατί σκληρά είναι, όπως και πρέπει να σκληρίνεις ο ίδιος. Δε σχολίασα την αληθότητα, αλλά δεν έκρυψα και τις αμφιβολίες μου. Στη τελική δε μας αφορά αν είναι αλήθεια, αυτό είναι δικό σου θέμα. Παρ ολ αυτά βλέπεις σ έδωσα σοβαρή απάντηση, και όταν μίλησα για την μπουρδελότσαρκα δεν αστειευόμουν. Ναι είναι δύσκολο να σε πιστέψει κάποιος που δεν περνάει δύσκολα, πάντα όμως υπάρχουνε και τα χειρότερα. Και εσυ είσαι σε θεση που μπορείς να τα αλλάξεις. Αυτό με προβληματίζει, γιατί δεν το κάνεις? Τόσοι τρόποι υπάρχουν, δεν είναι πρόβλημα υγείας(ΑΙDS, καρκινος..)! Προσπάθεια χρειάζεται! 

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
σευχαριστώ πάρα πολύ, ενα δεν καταλαβαίνω εδω μεσα, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν μπορείτε να πιστέψετε? το οτι πέρασα πολλά? η το οτι ταχω όλα και δεν έχω τίποτα? τι είναι τόσο απίστευτο για σας? το οτι ζω ακόμα μετα απόλα αυτα? έχω βαρεθεί τους ψυχολόγους ήθελα να μιλήσω κάπου για να νιώσω καλύτερα οχι να ψυχοπλακωθω πιο πολυ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας να μην πιστευετε αλλα να το δηλωνετε λιγο πιο ανθρωπινα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ είστε σίγουροι γιαυτο? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ να σκεφτεις λιγο, οκ ειναι ενα παραμύθι αλλα ισως κ να ειναι αλήθεια? κ μετα να γραψεις οτι μαλακια σου κατέβει? ΤΟΣΟ δυσκολο είναι? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν πιστευετε πειτε μου!!!! μακαρι να ήταν όλο αυτο ενα όνειρο ή να σας έλεγα όντως ψέματα που δεν έχω λόγο να το κάνω μακαρι να μην ζουσα τη ζωή που ζω και να απολαμβάνω αυτα που θεωρειτε εσεις δεδομένα...
Κοίταξε φίλε,τα είπαμε μια ,τα είπαμε δυο,τρεις καταντάει κουραστικό...Μας τα είπες,σου απαντήσαμε,άλλος ειρωνικά,άλλος πιο ανθρώπινα,ΟΚ έληξε τώρα.Τι αναμοχλεύεις και μιλάς για απανθρωπιές και ιστορίες....Εγω προσωπικά δεν πιστεύω ΛΕΞΗ απ'ότι είπες,δεν στο είπα όμως αλλά τώρα με αναγκάζεις.Ασε μας στην ησυχία μας,στην καθημερινότητα μας,στα όποια προβλήματα του καθενός,που έχεις δέκα σπίτια,λαμποργκίνες και πόρσες (  :2funny:) κσαι κλαίγεσαι γιατί κάποιος κόντηνε το εγώ σου,ψηλώνοντας το δικό του...Άντε αγόρι μου για σκι στο Gstaad να ξεσκάσεις και άσε τις παρηγοριές από τους συναγωνιστές,γιατί από αυτα που θα ακούσεις θα αποκτήσεις και άλλα συμπλέγματα.Φιλικά και χρόνια Πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom