Νέα

Έπεσα σε κατάθλιψη επειδή με έλεγαν gay

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nathany
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλα βρε παιδια ειστε σοβαροι τωρα?ο ανθρωπος σας λεει τον πονο του οτι επεσε σε καταθλυψη γιατι τον ελεγαν gay στο σχολειο και εσεις δεν τον βοηθατε?ντροπη σας :2funny: :2funny: αν δλδ δεν σε ελεγαν gay και σε  φωναζαν αδερφη τι θα εκανες?θα ειχες αυτοκτονηση???????ελεος τι αλλο θα ακουσουμε......ακου καταθληψη γιατι τον ειπαν gay.αυτοσ δλδ αν ηταν πραγματηκα gay θα ειχε ανεβει σε κανενα βουνο για να μην τον βλεπει κανεις..... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Ρε φιλε εισαι ενταξη εσυ,γαμα καθε μερα και να το φωναζης  :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Σημάδεψε την ζωή μου μια παρέα στο γυμνάσιο......με έλεγαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΒΛΕΠΑΝ gay! .................:"ας πει η αδερφή την απάντηση" αυτή γέλασε κ ρώτησε τον λόγο που με έιπε έτσι αυτος:"επειδή είναι τρανσέξουαλ" αυτή άρχισε να γελάει ακόμα πιο πολύ και μαζί ........... αλλα σε 3 χρόνια μου συνέβησαν αρκετα άλλα πιο σημαντικά προβλήματα σκοτώσανε τον θείο μου, αυτοκτόνισε ο κολλητός μου, πνίγικε ένας φίλος μου μπροστά στα μάτια μου, η αδερφή μου έχει κάνει 7 απόπειρες αυτοκτονίας τις 4 φορές την έσωσα εγω, πέθανε ο παππούς μου κ είχα 5 χρόνια να τον δω, ...

Νομίζω έχεις αμαρτήσει που δεν έγινε γκέυ!!!
Γι αυτό τα πέρασες όλα αυτά!!!
Πάνε βρές τη Λίλα να σου εξηγήσει πως να πα να γαμηθείς, και θα δείς όλα θα στρώσουν κουτό!!!
:idiot: :idiot: :idiot:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Σημάδεψε την ζωή μου μια παρέα στο γυμνάσιο, μου προκάλεσαν βαθιές πληγές που ακόμα και τώρα είναι πολύ έντονες, με έλεγαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΒΛΕΠΑΝ gay! ακόμα και στην τάξη, τα είχα με μία κοπέλα από την τάξη μου η οποία με χώρισε φυσικά μετα απο όλα αυτα που άκουγε.Θυμάμαι έντονα μια μέρα στην τάξη η καθηγητρια έκανε μια ερώτηση σηκώσαμε το χέρι εγώ κ ένας απο την παρέα που με κατέστρεψε, η καθηγητρια είπε σαυτόν να πει την απάντηση αυτος γυρνάει και λέει:"ας πει η αδερφή την απάντηση" αυτή γέλασε κ ρώτησε τον λόγο που με έιπε έτσι αυτος:"επειδή είναι τρανσέξουαλ" αυτή άρχισε να γελάει ακόμα πιο πολύ και μαζί τησ κ όλη η τάξη, εγώ ήθελα να πεθάνω πήγα να λοιποθυμίσω μην αντέχοντας όλα αυτά σηκώθηκα κ έφυγα από την τάξη. Δεν μπορύσα όλα αυτά τα 3 χρόνια να βγώ από το σπίτι! ντρεπόμουν δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου είχα φίλους αλλα ντρεπόμουν, σκεφτόμουν οτι μέλεγαν έτσι επειδή έιμουν αρκετά αδύνατος είμαι πολύ αρρενωπος,προσπαθούσα να βρω τι έφταιγε, βασικά δεν είναι μόνο αυτό αλλα σε 3 χρόνια μου συνέβησαν αρκετα άλλα πιο σημαντικά προβλήματα σκοτώσανε τον θείο μου, αυτοκτόνισε ο κολλητός μου, πνίγικε ένας φίλος μου μπροστά στα μάτια μου, η αδερφή μου έχει κάνει 7 απόπειρες αυτοκτονίας τις 4 φορές την έσωσα εγω, πέθανε ο παππούς μου κ είχα 5 χρόνια να τον δω, αυτα ταχω ξεπεράσει κάπως κ η αδερφή μου έχει ηρεμίσει, αλλά το άλλο προβλημα παραμένει έντονο κ αναλοίωτο ακόμα κ σήμερα μετά απο 7 χρόνια, προσπάθησα να νιώσω καλά με τον εαυτό μου γράφτηκα γυμναστήριο ξεσκίστικα 3 χρόνια, ντίνομαι πάντα στην τρίχα, κάνω θεραπείες για το παραμικρό πρόβλημα, έχω κάνει μοντελιγκ εχω παει σε ελληνικές κ ξένες εκπομπες έχω μια ολόδικια μου βίλα κ μια lambo δεν έχουν αξία αυτα, τα κατάφερα κ δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ τώρα ζω για τους δικούς μου, είμαι σε αδιέξοδο έχω πάει σε ψυχολόγους λίγα κατάφεραν, δεν ξέρω ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω εκτος απο την ψυχολόγο, μιλήστε ελέυθερα πείτε κάτι ίσως με βοηθήσει πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια κ ξέρω οτι θα ειπωθούν πολλές μαλακίες οπως ξερω οτι δεν μπορεις να τον νιώσεις τον αλλον αν δεν ταχεις περασει κ εσυ ο ίδιος...
τι τις θελετε ρε τις βιλες εσεις ειστε οι πιο δυστηχισμενοι και ξερω πολλους πλουσιους που ειναι γκει!

Ενα περιεργο πραγμα...
Δεν μπορεισ να τα εχεις ολα στη ζωη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι τις θελετε ρε τις βιλες εσεις ειστε οι πιο δυστηχισμενοι και ξερω πολλους πλουσιους που ειναι γκει!

Ενα περιεργο πραγμα...
Δεν μπορεισ να τα εχεις ολα στη ζωη

οι γκευ ειναι μονο πλουσιοι
οι φτωχοι ειναι πουστηδες

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οι γκευ ειναι μονο πλουσιοι
οι φτωχοι ειναι πουστηδες
στα αρχιδια μου τι ειναι.

Εγω να μη ειμαι και στα αλλα σπιτια ασ ειναι ολοι

Και ποιος ξερει?

Μπορει να τους αξιζει να ΕΙΝΑΙ!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
φτωχοι ειναι σιγουρα 3000.000 περιπου στη τρισκαταρατη χωρα μας

zafeirakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε Nathany αν όλα είναι όντως αλήθεια, τότε είσαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ και οχι gay.. παρά τις αμφιβολίες που εχω, όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα, θα τονίσω πως δν έχει κανείς το δικαίωμα να σε προσβάλλει. Οποιος δεν γουστάρει ας μν απαντήσει, απλό είναι!
Μην περιμένεις να σε καταλάβει κάποιος, μόνος σου οτι κάνεις. και πρέπει να αλλάξεις πολλά. Γιατί δεν πας για αρχή σε κανένα μπουρδελάκι να δεις τι καλά θα νιώθεις μετα(δεν αστειεύομαι)? Ισως αυτο να σε υπηρεάζει υποσυνείδητα.. ας αδειάσουνε τα μπαλάκια σου να δεις γλύκα μετά. Βγες και καμια τσάρκα με τη λαμπ εξω και θα νιώθεις μια χαρά άντρας! Υπάρχουν πολύ χειρότερα ξέρεις στο κόσμο. Όσο για παρέες και γκόμενες, θα βρεις τις κατάλληλες όταν σου φύγει το κόμπλεξ. αυτά

Υ.Γ. δεν σχολιάζω το story σου σε αληθότητα, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Πάντως δεν φαντάζομαι να έχει κανείς την ανωμαλία να βγάζει πράγματα απ το μυαλό του έτσι για να περνάει η ώρα..

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε Nathany αν όλα είναι όντως αλήθεια, τότε είσαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ και οχι gay.. παρά τις αμφιβολίες που εχω, όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα, θα τονίσω πως δν έχει κανείς το δικαίωμα να σε προσβάλλει. Οποιος δεν γουστάρει ας μν απαντήσει, απλό είναι!
Μην περιμένεις να σε καταλάβει κάποιος, μόνος σου οτι κάνεις. και πρέπει να αλλάξεις πολλά. Γιατί δεν πας για αρχή σε κανένα μπουρδελάκι να δεις τι καλά θα νιώθεις μετα(δεν αστειεύομαι)? Ισως αυτο να σε υπηρεάζει υποσυνείδητα.. ας αδειάσουνε τα μπαλάκια σου να δεις γλύκα μετά. Βγες και καμια τσάρκα με τη λαμπ εξω και θα νιώθεις μια χαρά άντρας! Υπάρχουν πολύ χειρότερα ξέρεις στο κόσμο. Όσο για παρέες και γκόμενες, θα βρεις τις κατάλληλες όταν σου φύγει το κόμπλεξ. αυτά

Υ.Γ. δεν σχολιάζω το story σου σε αληθότητα, αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Πάντως δεν φαντάζομαι να έχει κανείς την ανωμαλία να βγάζει πράγματα απ το μυαλό του έτσι για να περνάει η ώρα..

Μπα τι μας λες?

Εγω λεω οτι μαλακια μου κατεβει εδω μεσα για να περασει η ωρα...

Εδω με κανανε πρασινο σαν το Κερμιτ επειδη ποσταρα εκει που δεν επρεπε.

Παντος πολυ πικρα ρε γαμοτο

Να περνας με την Λαμπο και σε φωναζουν οι γκομενες πουστη χαχαχαχαχαχααχχααχ

χαχαχαχαχαχα

Γαμησε τα

ουτε στον εχθρο μου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
Και μετα μου λες εμενα γιατι ι πρασιναδα;;;;;;;
κ τι εγινε που με κατιγορουνε καρφακι δε μοθ κεγετε.....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και μετα μου λες εμενα γιατι ι πρασιναδα;;;;;;;
κ τι εγινε που με κατιγορουνε καρφακι δε μοθ κεγετε.....

Ναι ναι ρωτησα και εμαθα γιατι την επαθα

Φανταζεσε και το αλλο σκηνικο με αυτον που μπλεξαμε?

Να βγαινεις απο καμια Κλαμπαρα και να ειναι στην πορτα οι γκομεναρες σειρα

Να λες με υφος "για να σε ακουσουν" φερε μου μου σε παρακαλω την Λαμποργκινι μου

και να φωναζουν οι παρκαδωροι ...ΜΗΤΣΟΟΟΟΟΟ  τραβα φερε την Λαμποργκινι του πουστη

ΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

αστο παρκαρε το παρανομα στο πεζοδρομιο

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μ αρεσει που πολλοι απο σας απαντατε και σοβαρα, λες και ειναι πραγματικη ιστορια! ΜΠΑΜ κανει το οτι ειναι μουφα! lambo και βιλα και ολα μονος του και παρθενος! συν ΟΛΕΣ αυτες τις κακοτοπιες!αν γινοτανε ταινια θα την κατατασανε στην κατηγορια επιστημονικη φαντασια

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μ αρεσει που πολλοι απο σας απαντατε και σοβαρα, λες και ειναι πραγματικη ιστορια! ΜΠΑΜ κανει το οτι ειναι μουφα! lambo και βιλα και ολα μονος του και παρθενος! συν ΟΛΕΣ αυτες τις κακοτοπιες!αν γινοτανε ταινια θα την κατατασανε στην κατηγορια επιστημονικη φαντασια

Το μοντελινγκ!!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ  ξεχασες να αναφερεις

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε παιδιά για σοβαρευτείτε !
Τέτοιες ιστορίες ούτε ο Φώς κωλος !!!
Τι να πιστέψουμε δηλαδη , οτι τον φωνάζουν γκαίη ή γκαίησα τελοσπάντων και προβληματίζεται ?
Και μένα ας με φωνάζουν ότι θέλουν, όταν ο Τσάρος  θεριεύει απο τη κάβλα και θεριεύει συχνά πανάθεμά τον, αρχίζω το σπρώξιμο χωρίς σταματημό !
Και γαμώ ψηλά καπέλλα και ψηλά μουνιά και ότι βρεθεί μπροστά μου και αφου καταγαμήσω ,
μετα προβληματίζομαι !
Προβληματίζομαι και λέω, πως όταν δε θα μπορώ να γαμώ (σε 200-300 χρόνια ελπίζω), τότε πώς θα τη βγάζω καθαρή ?
Και έτσι σκέφτεται κάθε νορμάλ άντρας !!!
Οποιος σκέφτεται αλλιώς και προβληματίζεται αλλιώς δεν είναι και πολυ νορμάλ !
Κι αμα δεν είναι νορμάλ πάει στο ψυχίατρο και δε κάθεται να γράφει σενάρια στο μπουρδέλα !
Αλλά δε πειράζει κι ετσι νάναι δίνει βήμα σε όλους να πουν κάτι !
Κάτι απ αυτά που θάθελαν να ξέρουν αλλά δεν ξέρουν!
Γι αυτό γράφτε ότι γουστάρετε κι όπως σας αρέσει και μη κολώνετε, η φαντασία όλων οργιάζει και το μουνί γύρω μας βράζει !!!!  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
αγαπιτε paixni...........
το μαρουλι μετραη αγορι μου το εχις γραφτους ολους
τι να το κανο εγο αν ιμε στιν πινα;;;

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αγαπιτε paixni...........
το μαρουλι μετραη αγορι μου το εχις γραφτους ολους
τι να το κανο εγο αν ιμε στιν πινα;;;

τα ειπες ολα

παρακαλας να μην σου κατσουν......οχι προβλημα εχεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
ρε τι βαζελομουνοχαζι τι λεο..........
μαρουλι λεβεντη μου μαρουλι.....
το εχις;;;;; γινεσε ΟΤΙ ΘΕΛΗΣ..........

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε τι βαζελομουνοχαζι τι λεο..........
μαρουλι λεβεντη μου μαρουλι.....
το εχις;;;;; γινεσε ΟΤΙ ΘΕΛΗΣ..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε αυτο λεω και εγω

Εμεις που δεν εχουμε  λεφτα επιλεξαμε να ειμαστε αντρες και τωρα ρε γαμωτο δεν μας φτανουν τα φραγκα για να το γυρισουμε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.999
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ρε αυτο λεω και εγω

Εμεις που δεν εχουμε  λεφτα επιλεξαμε να ειμαστε αντρες και τωρα ρε γαμωτο δεν μας φτανουν τα φραγκα για να το γυρισουμε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου κανο λεβεντι μου......λυπαμε :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom