tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
γιατί εγώ δεν εργάζομαι? μου τα χαρίζουν?
οχι ρε σκουπίδι δεν εργάζεσαι... ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ και κανονικά θα έπρεπε να πληρώνεις γιαυτό ...
γιατί εγώ δεν εργάζομαι? μου τα χαρίζουν?
Καλη ανεργια ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
Λάθος, κακή ανεργία απλήρωτη, οστρακισμό κοινωνικό και ψόφο ανάξιο σκύλου. Μην τους πληρώνουμε!
Λάθος, κακή ανεργία απλήρωτη, οστρακισμό κοινωνικό και ψόφο ανάξιο σκύλου. Μην τους πληρώνουμε!
και τα 1.800€ είναι χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ όπου δεν συμμετέχει η Ελλάδα
δεν στα είπανε καλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα
είναι
90% ΕΚΤ
10% ελληνικό δημόσιο
ουτε απο που πληρωνεσαι δεν ξερεις ρε κοπροσκυλο
για να καταστρέψω το πατρικό μου και τη γη των παππούδων μου ποτέ
η μητέρα μου έχει σπίτι στην αργυρουπολη (συνορα με ελληνικο) και το 50% του οικόπεδου (350 τετραγ το οικοπεδο)
ισα ισα τυπε, θα παρει και αξια ολο αυτό (ποτιζοντας τον βασιλικο που λενε..) και ισως δεις κι εσυ μια ασπρη μερα στην ζωη σου, αντι 35 χρονων γαιδουρι να ψωροζεις με 200-300 Ευρουλακια τον μηνα σαν ζητιάνος...
ουτε απο που πληρωνεσαι δεν ξερεις ρε κοπροσκυλο - μεσα σε 15 λεπτα ξαφνικα συμμετεχουν οι ελληνες φορολογουμενοι
ευχαριστώ δεν θέλω
μου αρκεί να μην τσιμεντοποιηθεί η γειτονιά που μεγάλωσα με εκτρώματα ουρανοξύστες μα χαρά είναι και έτσι αφού δεν μπορεί να γίνει μητροπολιτικό πάρκο
δεν ξέρω αν σου διαφεύγει εργάζομαι και παράγω
ούτως η αλλως εκτρωμα είναι η περιοχη τυπε! Δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις-δεν υπαρχει καποια ομορφια!
Ας το περιποιηθουν εκει, να φτιαξουν ξενοδοχειαρες, καζινακια, ιστοριες, πραγματα, να βρει δουλεια ο κοσμάκης, θα πουλήσεις κι εσυ την οικοπεδαρα σου και για πρωτη φορα στη ζωη σου ισως γινεις ανθρωπος!
για ποιο λόγο να γίνουν καζίνο και ξενοδοχειάρες? και να μην γίνουν πάρκο κρατικά νοσοκομεία?
ρε την παλεύεις 3 σπίτια έχει το οικόπεδο ποια οικοπεδάρα 350 τετραγωνικά οικοπεδάκι είναι την παλευέις
για ποιο λόγο να γίνουν καζίνο και ξενοδοχειάρες? και να μην γίνουν πάρκο κρατικά νοσοκομεία?
ρε την παλεύεις 3 σπίτια έχει το οικόπεδο ποια οικοπεδάρα 350 τετραγωνικά οικοπεδάκι είναι την παλευέις
Ετσι ειναι το σωστο..!Αυτο εννοουσα τυπε μου, με διορθωσες σωστα. Απλα ξερεις, οχι σε εμενα, αλλα στους κανονικους και χρησιμους ανθρωπους η λεξη ανεργια εχει αρνητικη σημασια εκ των πραγματων.
Αυτο εννοουσα τυπε μου, με διορθωσες σωστα. Απλα ξερεις, σε εμας, τους κανονικους και χρησιμους ανθρωπους η λεξη ανεργια εχει αρνητικη σημασια εκ των πραγματων.