Νέα

Επενδύσεις στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ANOSX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 423
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
και τα 1.800€ είναι χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ όπου δεν συμμετέχει η Ελλάδα

δεν στα είπανε καλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα
είναι
90% ΕΚΤ
10% ελληνικό δημόσιο

ουτε απο που πληρωνεσαι δεν ξερεις ρε κοπροσκυλο - μεσα σε 15 λεπτα ξαφνικα συμμετεχουν οι ελληνες φορολογουμενοι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
για να καταστρέψω το πατρικό μου και τη γη των παππούδων μου ποτέ
η μητέρα μου έχει σπίτι στην αργυρουπολη (συνορα με ελληνικο) και το 50% του οικόπεδου (350 τετραγ το οικοπεδο)

ισα ισα τυπε, θα παρει και αξια ολο αυτό (ποτιζοντας τον βασιλικο που λενε..) και ισως δεις κι εσυ μια ασπρη μερα στην ζωη σου, αντι 35 χρονων γαιδουρι να ψωροζεις με 200-300 Ευρουλακια τον μηνα σαν ζητιάνος...

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Ορφέας Ζάχος = Νικολας
Τζανετάκος = pussy wagon

Κωνσταντίνου = όλοι εμείς οι υπόλοιποι

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ισα ισα τυπε, θα παρει και αξια ολο αυτό (ποτιζοντας τον βασιλικο που λενε..) και ισως δεις κι εσυ μια ασπρη μερα στην ζωη σου, αντι 35 χρονων γαιδουρι να ψωροζεις με 200-300 Ευρουλακια τον μηνα σαν ζητιάνος...

ευχαριστώ δεν θέλω
μου αρκεί να μην τσιμεντοποιηθεί η γειτονιά που μεγάλωσα με εκτρώματα ουρανοξύστες μα χαρά είναι και έτσι αφού δεν μπορεί να γίνει μητροπολιτικό πάρκο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
ευχαριστώ δεν θέλω
μου αρκεί να μην τσιμεντοποιηθεί η γειτονιά που μεγάλωσα με εκτρώματα ουρανοξύστες μα χαρά είναι και έτσι αφού δεν μπορεί να γίνει μητροπολιτικό πάρκο

ούτως η αλλως εκτρωμα είναι η περιοχη τυπε! Δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις-δεν υπαρχει καποια ομορφια!
Ας το περιποιηθουν εκει, να φτιαξουν ξενοδοχειαρες, καζινακια, ιστοριες, πραγματα, να βρει δουλεια ο κοσμάκης, θα πουλήσεις κι εσυ την οικοπεδαρα σου και για πρωτη φορα στη ζωη σου ισως γινεις ανθρωπος!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ούτως η αλλως εκτρωμα είναι η περιοχη τυπε! Δεν ξερω αν το καταλαβαίνεις-δεν υπαρχει καποια ομορφια!
Ας το περιποιηθουν εκει, να φτιαξουν ξενοδοχειαρες, καζινακια, ιστοριες, πραγματα, να βρει δουλεια ο κοσμάκης, θα πουλήσεις κι εσυ την οικοπεδαρα σου και για πρωτη φορα στη ζωη σου ισως γινεις ανθρωπος!

για ποιο λόγο να γίνουν καζίνο και ξενοδοχειάρες? και να μην γίνουν πάρκο κρατικά νοσοκομεία?
ρε την παλεύεις 3 σπίτια έχει το οικόπεδο ποια οικοπεδάρα 350 τετραγωνικά οικοπεδάκι είναι την παλευέις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.348
Πόντοι
5.506
Λάθος, κακή ανεργία απλήρωτη, οστρακισμό κοινωνικό και ψόφο ανάξιο σκύλου. Μην τους πληρώνουμε!

Αυτο εννοουσα τυπε μου, με διορθωσες σωστα. Απλα ξερεις, σε εμας, τους κανονικους και χρησιμους ανθρωπους η λεξη ανεργια εχει αρνητικη σημασια εκ των πραγματων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.348
Πόντοι
5.506
για ποιο λόγο να γίνουν καζίνο και ξενοδοχειάρες? και να μην γίνουν πάρκο κρατικά νοσοκομεία?
ρε την παλεύεις 3 σπίτια έχει το οικόπεδο ποια οικοπεδάρα 350 τετραγωνικά οικοπεδάκι είναι την παλευέις

Για να βρει δουλεια ο κοσμακης ΒΛΑΚΑ.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216

για τα δικα σου δεδομενα τυπε, ΟΙΚΟΠΕΔΑΡΑ είναι και σου πεφτει και πααααρα πολύ-μην τρελαίνεσαι!
Καζινο και ξενοδοχειαρες θα γινουν για να ερθει κανενας ανθρωπος εδώ να φερει κανα φραγκο, και να βρουν δουλειες και ανθρωποι που δεν είναι αχρηστοι.
εσυ δεν προσφερεις-ας προσφερουν οι λατσηδες απτων οποιων τους φορους καρπωνεσαι!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτο εννοουσα τυπε μου, με διορθωσες σωστα. Απλα ξερεις, οχι σε εμενα, αλλα στους κανονικους και χρησιμους ανθρωπους η λεξη ανεργια εχει αρνητικη σημασια εκ των πραγματων.
Ετσι ειναι το σωστο..!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Αυτο εννοουσα τυπε μου, με διορθωσες σωστα. Απλα ξερεις, σε εμας, τους κανονικους και χρησιμους ανθρωπους η λεξη ανεργια εχει αρνητικη σημασια εκ των πραγματων.

Μετά τον νίκη του σύριζα η ανεργία έχει λάβει μη πω και θετική έννοια πλέον... με νύχια και με δόντια πρέπει να παλεύουμε να μην το πιστεύσουμε κι εμείς.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τα στάνταρ του Νικολιού και της αριστεράς:

1c89cefb9824d37d37dcc594f9fba307.jpg

το παντελόνι που φοράει ο ένας κύριος είναι αισχρή ένδειξη καπιταλιστικής επιρροής, άμα δείτε το παιδάκι θα καταλάβετε ότι τα ρούχα είναι παντελώς άχρηστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom