Νέα

Επενδύσεις στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ANOSX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 423
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Σκάσε επιτέλους ρε βρωμερό παράσιτο. Πήγαινε να ζητιανέψεις κάνα εικοσάρι από τη μάνα σου για να πίεις το φρέντο σου μαζί με τη ζητιάνα.

1ον δεν ζητιανέυω
2ον δεν πίνω φρέντο αλλά φραπέ
3ον εσύ πάλι τι ζόρι τραβάς?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
δεν θα μας λείψουν καθόλου οι ουρανοξύστες του λάτση ευχαριστούμε και στο καλό

Στο Άφρικα μαζί με τους τριτοκοσμικούς αδελφούς σας που μπορούν μόνο λασποκαλύβες να φτιάξουν.

3ον εσύ πάλι τι ζόρι τραβάς?

Υπάρχετε, σας ταΐζουμε με τους φόρους που θα μπορούσαν να πάνε σε νοσοκομεία και αστυνόμευση, οι όμοιοί σας μας σαμποτάρουν πάντα τα σχέδια και τη ζωή.

OP
OP
A

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
358
Πόντοι
281
Η απάντηση προς εκείνους που αντιτίθενται στις επενδύσεις και την ανάπτυξη, ειναι, οτι μέσω των επενδύσεων, που  θα γίνουν υπό τον έλεγχο ενός σοβαρού κράτους, με συνθήκες και όρους διαφάνειας, θα προκύψει κοινό όφελος και θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων.

Τόσο απλό, αλλά, δυστυχώς  η προσήλωσή τους σε ιδεολοψίες, δεν τους επιτρέπει να το αντιληφθούν. 
Οι ίδιοι όμως, εκμεταλλεύονται και φροντίζουν να επωφελούνται μέχρι κεραίας, απο τις παροχές του (όποιου) κοινωνικού κράτους, το οποίο υπάρχει επειδή πληρώνουν φόρους οι επενδυτές - κακοί καπιταλιστές που κατά τα άλλα "πίνουν το αίμα του λαού"!. 

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Η απάντηση προς εκείνους που αντιτίθενται στις επενδύσεις και την ανάπτυξη, ειναι, οτι μέσω των επενδύσεων, που  θα γίνουν υπό τον έλεγχο ενός σοβαρού κράτους, με συνθήκες και όρους διαφάνειας, θα προκύψει κοινό όφελος και θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων.

Τόσο απλό, αλλά, δυστυχώς  η προσήλωσή τους σε ιδεολοψίες, δεν τους επιτρέπει να το αντιληφθούν. 
Οι ίδιοι όμως, εκμεταλλεύονται και φροντίζουν να επωφελούνται μέχρι κεραίας, απο τις παροχές του (όποιου) κοινωνικού κράτους, το οποίο υπάρχει επειδή πληρώνουν φόρους οι επενδυτές - κακοί καπιταλιστές που κατά τα άλλα "πίνουν το αίμα του λαού"!. 

με μισθους πείνας και καθεστώς δουλείας πως ακριβώς θα προκύψει το κοινό όφελος και πως ακριβώς θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με μισθους πείνας και καθεστώς δουλείας πως ακριβώς θα προκύψει το κοινό όφελος και πως ακριβώς θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας?

το κοινό όφελος νικολιέ θα προκύψει για τους ανθρώπους και όχι για τα παράσιτα σαν και σένα....

εσύ και οι όμοιοι σου θα είστε και πρέπει να είστε στην άκρη και στα όρια της λιμοκτονίας ...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
το κοινό όφελος νικολιέ θα προκύψει για τους ανθρώπους και όχι για τα παράσιτα σαν και σένα....

εσύ και οι όμοιοι σου θα είστε και πρέπει να είστε στην άκρη και στα όρια της λιμοκτονίας ...

Εγώ πιστεύω και πέραν των ορίων της λιμοκτονίας, και της κοινωνίας και της ζωής ακόμα...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ πιστεύω και πέραν των ορίων της λιμοκτονίας, και της κοινωνίας και της ζωής ακόμα...

έχε χάρη που μου πήγε καλά η μέρα σήμερα και δεν εχω όρεξη να ακολουθήσω το παραλήρημα σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχε χάρη που μου πήγε καλά η μέρα σήμερα και δεν εχω όρεξη να ακολουθήσω το παραλήρημα σου

κονόμησες το χρήμα από τους φορολογούμενους ρε σκουπίδι και χαίρεσαι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
κονόμησες το χρήμα από τους φορολογούμενους ρε σκουπίδι και χαίρεσαι...

τα δούλεψα δεν μου τα χάρισαν
και ναι θα συνεχίσω να εισπράττω και ΚΕΑ
και ναι θα γίνε και επέκταση του προγράμματος που απασχολούμε

εσύ πάλι τι ζόρι τραβάς?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα δούλεψα δεν μου τα χάρισαν
και ναι θα συνεχίσω να εισπράττω και ΚΕΑ
και ναι θα γίνε και επέκταση του προγράμματος που απασχολούμε

εσύ πάλι τι ζόρι τραβάς?

δεν δούλεψες ρε σκουπίδι... 1800 ευρώ για καμμιά κατοστή φωτοτυπίες που έβγαλες είναι πολλά λεφτά ...

το ΚΕΑ σου γαμώ το σπίτι σου εγώ το πληρώνω όπως πληρώνω και το ΕΣΠΑ από το οποίο εισπράττεις τα 1800 ... ψόφα ρε σκουπίδι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
δεν δούλεψες ρε σκουπίδι... 1800 ευρώ για καμμιά κατοστή φωτοτυπίες που έβγαλες είναι πολλά λεφτά ...

το ΚΕΑ σου γαμώ το σπίτι σου εγώ το πληρώνω όπως πληρώνω και το ΕΣΠΑ από το οποίο εισπράττεις τα 1800 ... ψόφα ρε σκουπίδι...

1.800€ είναι μισθοί 3 μηνών
και δεν βγάζω μόνο φωτοτυπίες κάνω και αρχειοθέτηση καταγραφή και άλλες διαδικασίες της υπηρεσίας
και τα 1.800€ είναι χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ όπου δεν συμμετέχει η Ελλάδα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
δεν θα μας λείψουν καθόλου οι ουρανοξύστες του λάτση ευχαριστούμε και στο καλό

όταν θα σου κοψουν την ελεημοσυνη που απόκαλεις 'επιδομα' και δεν βγαζει άλλο η στροφιγγα (γιατι πιστεψε με τυπε, θα ερθει αυτή η μερα συντομα κιολας), τοτε πρωτος-πρωτος θα πας να βαλεις τον θεμελιο λιθο των ουρανοξυστών που τωρα κραζεις!

Δεν εχεις φωνη, δεν εχεις βουληση, ουτε υποσταση! Παρατασεσσαι με το χερι που σε ταιζει και σου ταζει!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
όταν θα σου κοψουν την ελεημοσυνη που απόκαλεις 'επιδομα' και δεν βγαζει άλλο η στροφιγγα (γιατι πιστεψε με τυπε, θα ερθει αυτή η μερα συντομα κιολας), τοτε πρωτος-πρωτος θα πας να βαλεις τον θεμελιο λιθο των ουρανοξυστών που τωρα κραζεις!

Δεν εχεις φωνη, δεν εχεις βουληση, ουτε υποσταση! Παρατασεσσαι με το χερι που σε ταιζει και σου ταζει!

για να καταστρέψω το πατρικό μου και τη γη των παππούδων μου ποτέ
η μητέρα μου έχει σπίτι στην αργυρουπολη (συνορα με ελληνικο) και το 50% του οικόπεδου (350 τετραγ το οικοπεδο)

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
και δεν βγάζω μόνο φωτοτυπίες κάνω και αρχειοθέτηση καταγραφή και άλλες διαδικασίες της υπηρεσίας

20% ειναι η συμμετοχη των ελληνων φορολογουμενων στο εσπα

80% των υπολοιπων ευρωπαιων φορολογουμενων

δεν πεφτουν απο το λεφτοδεντρο τα 600/μηνα που παιρνεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ρε σκουπίδι οι άλλοι για 600 ευρώ καθαρά τον μήνα βαράνε τσάπα όλη την μέρα στα χωράφια...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
20% ειναι η συμμετοχη των ελληνων φορολογουμενων στο εσπα

80% των υπολοιπων ευρωπαιων φορολογουμενων

δεν πεφτουν απο το λεφτοδεντρο τα 600/μηνα που παιρνεις

δεν στα είπανε καλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα