εχισ λεφτα ομοσδε εχο γενεθλα
εσ σοτα ιεμ ιδικοσ στι χιμικι διτροφιαμεσοσ εσι μι χασισ κανα γραμομολ
εχισ λεφτα ομοσδε εχο γενεθλα
εσ σοτα ιεμ ιδικοσ στι χιμικι διτροφιαμεσοσ εσι μι χασισ κανα γραμομολ
εχι μινι ιδρο για τι χιμικι wcεχισ λεφτα ομοσεσ σοτα ιεμ ιδικοσ στι χιμικι διτροφι
που το ξερισ?εχισ λεφτα ομοσεσ σοτα ιεμ ιδικοσ στι χιμικι διτροφι
ντροπη για τον κλαδο ελιαςεχι μινι ιδρο για τι χιμικι wc
δοσε κοδικο να παραγκελνο κε να κερναο ολο το κοσμοπου το ξερισ?
hut εχω λογαριασμο κε παραγγελνω απο το internet...
ρε ι εχο χολιστερινι πρεπι να τροο φισικι τροφιδοσε κοδικο να παραγκελνο κε να κερναο ολο το κοσμο
ακομα τα εχω 400+δοσε κοδικο να παραγκελνο κε να κερναο ολο το κοσμο
ο βοθροσ ιεν ιδικοσ αφτο να ροτασρε ι εχο χολιστερινι πρεπι να τροο φισικι τροφι
σοστοσ ,δασκαλε μαθε τα μασ ολα τα ορεα,εροτισι εχο καλι πολι η σβατικα που εχισ για ρομφεα πιη τι φτιακανε προτι ξερισ?[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU[/video[/video]]
Πρώτα θα πέσει η Ελλαδα και μετα ολοκληρη η Ευρωπη...Γιατι ειμαστε καλοπερασακηδες, ατομικιστες και ελάχιστοι νοιαζονται για το κοινο ωφελος...Θα μας κατακτήσουν οι απλυτοι μελαμψοι, χωρίς να πέσει τουφεκια...Ζήτω η αριστερά της προόδου!!!Η προοδος σε λιγα χρονια ειναι προ των πυλών για όλους μας!Αν δεν μας ποδοπάτησει καποιος ισλαμικός οχλος κ επιζήσουμε,θα ενταχτούμε σε ισλαμική δημοκρατία ...Φραπεδέλληνα αντε να πιεις τον φραπεδαρα σου τωρα στη παραλιακή κ μείνε ησυχος...Φροντίζουν για σένα οι πολιτικοί που ψηφίζεις!Ελπίζω να προλαβουμε το 2030 να κλεισουμε 200 χρονια ως ελληνικό κρατος,αν και το βλεπω χλωμό...
τι ινε σβαστικα..μιστρι ινε;;;स्वस्तिक για το φιλο που ψαχνι για τι σβαστικα
Το συγκεκριμένο συμβολο χάνεται στα βαθη της αρχαιοτητας.. Μπορεί να τη φτιάξαμε εμεις οι ελληνες, μπορει οι ινδουιστες,μπορει καποιος αλλος λαος..Εχει βρεθει σε πολλους αρχαιους ναους διασπαρτους ανα την υφηλιο...Εγω ψηφιζω αρχαιους ελληνες παντως..σοστοσ ,δασκαλε μαθε τα μασ ολα τα ορεα,εροτισι εχο καλι πολι η σβατικα που εχισ για ρομφεα πιη τι φτιακανε προτι ξερισ?
τι σιμεν?स्वस्तिक
οποτε τι σχεσι εχι με οπλο κε αποκεφαλισμο το σιμβολο τισ ζοισ,που προτοβρεθικε στιν ινδια που νε κε σκουρι,με το χιτελερ κε τουσ ναζι???Το συγκεκριμένο συμβολο χάνεται στα βαθη της αρχαιοτητας.. Μπορεί να τη φτιάξαμε εμεις οι ελληνες, μπορει οι ινδουιστες,μπορει καποιος αλλος λαος..Εχει βρεθει σε πολλους αρχαιους ναους διασπαρτους ανα την υφηλιο...Εγω ψηφιζω αρχαιους ελληνες παντως..
τριγωνομετρια τι βαθμο εχεις?Το συγκεκριμένο συμβολο χάνεται στα βαθη της αρχαιοτητας.. Μπορεί να τη φτιάξαμε εμεις οι ελληνες, μπορει οι ινδουιστες,μπορει καποιος αλλος λαος..Εχει βρεθει σε πολλους αρχαιους ναους διασπαρτους ανα την υφηλιο...Εγω ψηφιζω αρχαιους ελληνες παντως..
απαισιο αβαταροποτε τι σχεσι εχι με οπλο κε αποκεφαλισμο το σιμβολο τισ ζοισ,που προτοβρεθικε στιν ινδια που νε κε σκουρι,με το χιτελερ κε τουσ ναζι???