Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κουβεντα ειναι περι των οικονομικων μεταναστων ή εχω καταλαβει λαθος?
Βλεπω οτι πολλοι κοπτονται για το ποσοστο του ΛΑ.ΟΣ. και των Οικολογων... κατι που ειναι λιγο ασχετο (κατα την αποψη μου)...
να κανουμε καμια στροφη στην ποιοτητα?!? τι λετε?

ελληνικά διαβάζεις;
κόπτομαι όταν παραθέτω μια πραγματικότητα;
οταν σχολιάζω αυτά που βλέπω;
και δλδ οι λαθερομετανάστες δεν έχουν σχεση λχ. με το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
κοίτα, επειδή έχω μεγαλώσει σε ακροδεξιά οικογένεια έμαθα από μικρός...
Οποιος δεν είναι χριστιανός είναι βάρβαρος, παγανιστής κλπ κλπ
όποιος δεν είναι εθνικόφρων είναι κομμουνιστής άθλιος
όποιος δεν είναι πειθαρχημένος είναι αναρχικός
όποιος αντιμιλά είναι αυθάδης
όποιος λέει ΟΧΙ είναι αγενής και άλλα όμορφα...

προφανώς και ο ισιούλης μας που έχει μεγαλώσει σε παρόμοιο περιβάλλον θεωρεί κάθε μη χριστιανό, ή μουτζαχεντίν, ή νεοπαγανιστή.......

Κοινώς, για να πετύχει μια τέτοια ανατροφή, παιδεία πρέπει να ακολουθηθεί πιστά η αρχή του διαδικού συστήματος που χρησιμοποιείται στους υπολογιστές.
Η ΜΗΔΕΝ, Η ΕΝΑ. άλλα νούμερα για τον υπολογιστή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Μην κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια ανεπιθύμητε...
Το περιβάλλον που μεγάλωσα απέχει πολύ από το χαρακτηριστεί ακροδεξιό και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καν δεξιό...
Ίσως για αυτό δεν νιώθω ενοχές απέναντι σε ο,τιδήποτε αριστερό, όπως εσύ ούτε και η "δεξιά" μου θυμίζει γονεϊκή καταπίεση...

Αυτό που λέω (και νόμιζα ότι ήμουν σαφής) είναι ότι είναι προτιμότερο να είναι κάποιος μετριπαθής χριστιανός παρά να δηλώνει άθεος και την ίδια στιγμή να έχει βωμό του Μάο στο σπίτι ή να περιμένει την εαρινή ισημερία και τη σωστή θέση των άστρων, το πέταγμα των πουλιών και τον ερχομό των Ελ για να κάνει κάτι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην κρίνεις εξ ιδίων τ' αλλότρια ανεπιθύμητε...
Το περιβάλλον που μεγάλωσα απέχει πολύ από το χαρακτηριστεί ακροδεξιό και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καν δεξιό...
Ίσως για αυτό δεν νιώθω ενοχές απέναντι σε ο,τιδήποτε αριστερό, όπως εσύ ούτε και η "δεξιά" μου θυμίζει γονεϊκή καταπίεση...

Αυτό που λέω (και νόμιζα ότι ήμουν σαφής) είναι ότι είναι προτιμότερο να είναι κάποιος μετριπαθής χριστιανός παρά να δηλώνει άθεος και την ίδια στιγμή να έχει βωμό του Μάο στο σπίτι ή να περιμένει την εαρινή ισημερία και τη σωστή θέση των άστρων, το πέταγμα των πουλιών και τον ερχομό των Ελ για να κάνει κάτι...

σιγά μη και δεν απαντούσες.....
για πλάκα σ έχω ρε......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
δεν ξέρω για βωμό του Μάο, εγώ πάντως στο Μάο πήγαινα με στριπτηζούδες ένα φεγγάρι και μάλιστα απ ότι θυμάμαι εκείνη την ημέρα είχε εαρινή ισημερία και χορεύαμε κάτω απ τ άστρα.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σιγά μη και δεν απαντούσες.....
για πλάκα σ έχω ρε......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
δεν ξέρω για βωμό του Μάο, εγώ πάντως στο Μάο πήγαινα με στριπτηζούδες ένα φεγγάρι και μάλιστα απ ότι θυμάμαι εκείνη την ημέρα είχε εαρινή ισημερία και χορεύαμε κάτω απ τ άστρα.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εαρινή ισημερία=??????

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Η κουβεντα ειναι περι των οικονομικων μεταναστων ή εχω καταλαβει λαθος?
Βλεπω οτι πολλοι κοπτονται για το ποσοστο του ΛΑ.ΟΣ. και των Οικολογων... κατι που ειναι λιγο ασχετο (κατα την αποψη μου)...
να κανουμε καμια στροφη στην ποιοτητα?!? τι λετε?

Φίλε, σου φαίνεται ότι ξέφυγαν από το θέμα μιλώντας για τα ποσοστά του ΛΑΟΣ; Ενώ το θέμα είναι τα ρεμάλια οι αλλοδαποί; Οι οποίοι είναι και υποκινούμενοι σαν τα πρόβατα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία μας, σύμφωνα με τον γάτο τον yrret  που πιάνει όλες τις συνωμοσίες με τη μία;
Μιας και διάβασα το θέμα σας και έχω μείνει έκπληκτος από τον εν λόγω φίλο μας και να για να επανέλθω στο θέμα μας, να θέσω μερικά ερωτήματα :
1. Ευνοείται ο ΣΥΡΙΖΑ αν καθοδηγεί αλλοδαπούς να κάνουν επεισόδια στο κέντρο ; Για ποιο λόγο; Για να πει ότι είναι ανίκανη η κυβέρνηση;
2. Ευνοείται το ΛΑΟΣ από τα επεισόδια των αλλοδαπών στο κέντρο που στο κάτω κάτω εκεί έχει στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία;
3. Είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους μήνες έχουν ενταθεί οι επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών γνωρίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι τον Ιούνιο έχουμε ευρωεκλογές που είναι σημαντικότατες για το ΛΑΟΣ μιας και έχουν πιθανότητα να αρπάξουν ψήφους από αγανακτισμένους δεξιούς οι οποίοι μπορεί να ξαναγυρίσουν στο κόμμα τους στις βουλευτικές εκλογές;
4. Όταν αυξάνεις τις επιθέσεις εναντίον των αλλοδαπών δεν είναι λογικό να περιμένεις αντίδραση από κάποιους από αυτούς πράγμα που σε βολέυει τέλεια για τις εκλογές;
5. Είναι τυχαίο ότι οι Χρυσαυγίτες κάνανε διαδήλωση στην Ομόνοια μερικές μόνο βδομάδες πρις τις εκλογές έχοντας φυσικά προσχεδιάσει ότι θα ξαναχτυπήσουν τους Αλλοδαπούς στο πρώην Εφετείο παρακαλώντας μάλλον για αντίδρασή τους ώστε να την χρησιμοποιήσουν για προπαγάνδα;
6. Είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά τα επεισόδια κάποιοι τύποι σαν τον yrret  βαράνε διπλοβάρδιες στο πληκτρολόγιο για να μας πείσουν ότι όλα αυτά έγιναν φυσικά από τους άπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ; 

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Και κάτι ακόμα. Ας υποθέσουμε ότι με έναν μαγικό τρόπο εξαφανίζονται από την Ελλάδα οι αλλοδαποί. Τι θα κάνετε τότε κύριε yrret χωρίς βαρβάρους; Με τι θα αυξήσετε τα μηδαμινά ποσοστά σας;  Θα ασχοληθείτε με το δίκιο του εργαζόμενου και του απλού μισθωτού πολίτη; Με το οικονομικό σας πρόγραμμα; Με τι; Μήπως θα συνεχίσετε να κυνηγάτε κομμουνιστές και ανθέλληνες; Θέλω να πω ότι χωρίς αλλοδαπούς δεν έχετε πραγματικό πολιτικό λόγο. Μόνο κωλοτούμπες έχετε μπας και μπείτε στο κόλπο. Για αυτό άλλωστε εκεί επικεντρώνεστε. Γιατί όπως ξέρει καλά και ο διαφημιστής πρόεδρός σας το θέμα είναι να είσαι «από έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση» σαν τα σλιπάκια που διαφήμιζε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε, σου φαίνεται ότι ξέφυγαν από το θέμα μιλώντας για τα ποσοστά του ΛΑΟΣ; Ενώ το θέμα είναι τα ρεμάλια οι αλλοδαποί; Οι οποίοι είναι και υποκινούμενοι σαν τα πρόβατα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία μας, σύμφωνα με τον γάτο τον yrret  που πιάνει όλες τις συνωμοσίες με τη μία;
Μιας και διάβασα το θέμα σας και έχω μείνει έκπληκτος από τον εν λόγω φίλο μας και να για να επανέλθω στο θέμα μας, να θέσω μερικά ερωτήματα :
1. Ευνοείται ο ΣΥΡΙΖΑ αν καθοδηγεί αλλοδαπούς να κάνουν επεισόδια στο κέντρο ; Για ποιο λόγο; Για να πει ότι είναι ανίκανη η κυβέρνηση;
2. Ευνοείται το ΛΑΟΣ από τα επεισόδια των αλλοδαπών στο κέντρο που στο κάτω κάτω εκεί έχει στηρίξει την προεκλογική του εκστρατεία;
3. Είναι τυχαίο ότι τους τελευταίους μήνες έχουν ενταθεί οι επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών γνωρίζοντας μάλιστα το γεγονός ότι τον Ιούνιο έχουμε ευρωεκλογές που είναι σημαντικότατες για το ΛΑΟΣ μιας και έχουν πιθανότητα να αρπάξουν ψήφους από αγανακτισμένους δεξιούς οι οποίοι μπορεί να ξαναγυρίσουν στο κόμμα τους στις βουλευτικές εκλογές;
4. Όταν αυξάνεις τις επιθέσεις εναντίον των αλλοδαπών δεν είναι λογικό να περιμένεις αντίδραση από κάποιους από αυτούς πράγμα που σε βολέυει τέλεια για τις εκλογές;
5. Είναι τυχαίο ότι οι Χρυσαυγίτες κάνανε διαδήλωση στην Ομόνοια μερικές μόνο βδομάδες πρις τις εκλογές έχοντας φυσικά προσχεδιάσει ότι θα ξαναχτυπήσουν τους Αλλοδαπούς στο πρώην Εφετείο παρακαλώντας μάλλον για αντίδρασή τους ώστε να την χρησιμοποιήσουν για προπαγάνδα;
6. Είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά τα επεισόδια κάποιοι τύποι σαν τον yrret  βαράνε διπλοβάρδιες στο πληκτρολόγιο για να μας πείσουν ότι όλα αυτά έγιναν φυσικά από τους άπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ; 
ολι το κανουν για τιν αγαπι τουσ για τιν ελαδα,δε εχι σχεσισ με τισ εκλογεσ

Επισκέπτης
Για ύπνο τώρα και μην ξεχάσεις τα φαρμακα για την πίεση,την χοληστερίνη και το ζάχαρο.
Ραντεβουδακι θα πεσει αποψε για να μου τις βρεξεις?
Ακομη το περιμενω το pm.

Επεσε βλεπω και edit στα μυνηματακια,ε?
Βλακακο...νομιζεις οτι σε ξεχασα η οτι θα αφησω τους τσαμπουκαδες της 5αρας να περασουν ετσι?
ΡΟΜΠΑ θα σε κανω αρχαιοπληκτο νουμερο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ραντεβουδακι θα πεσει αποψε για να μου τις βρεξεις?
Ακομη το περιμενω το pm.

Επεσε βλεπω και edit στα μυνηματακια,ε?
Βλακακο...νομιζεις οτι σε ξεχασα η οτι θα αφησω τους τσαμπουκαδες της 5αρας να περασουν ετσι?
ΡΟΜΠΑ θα σε κανω αρχαιοπληκτο νουμερο.
σεμνα κε ταπινα καραμαλικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αναλόγως τους λαούς - δε μπορείς να γενικεύεις. Σε χώρες όμως το Ομάν ή η Μαλαισία ναι - η θρησκεία παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Στην Ολλανδία όχι. Το 60% των κινέζων είναι άθεοι - αυτοί πιθανόν να είναι και μαλάκες σώμφωνα με τα Ελληνοχριστιανικά :jerking: ιδεώδη.
στην ολλανδια κλεισανε τις εκκλησιες και τι καναν μπαρ
ακομα και που δεν ασχολουνται κανα τζαμι καινε :2funny: :2funny:
ειναι τυποι :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αντε παιξε παραπερα ρε νουμερο της πλακας.
Τσαμπουκαδες δεν γυρευες χθες βραδυ ρε ΚΟΤΑΡΑ στην Αχαρνων?
ΚΟΤΑ του κερατα,φασιστομουτρο.

βρίζε καρπαζοεισπράκτορα, συνέχισε να μας επιδεικνύεις το ήθος σου, τραμπούκε του πληκτρολογίου
α και σταμάτα να στέλνεις πμ σε αγνοώ  :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στην ολλανδια κλεισανε τις εκκλησιες και τι καναν μπαρ
ακομα και που δεν ασχολουνται κανα τζαμι καινε :2funny: :2funny:
ειναι τυποι :2funny:
ρε δοσε χριμα κε κοτερα σε ολουσ να δισ που κανενασ δ εθα ασχολιτε με αφτα

Επισκέπτης
δεν στέλνω πμ σε αδελφές
Δεν σε εχω ουτε για τον πουτσο Αρχικοπανε.
Τι νομιζες ρε ορνιο,οτι ολοι ειναι σαν τα μουτρα σου,ΚΟΤΑΡΕΣ?
Αντε τωρα να διαβασεις τους μυθους του Αισωπου ΗΛΙΘΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.
ΗΛΙΘΙΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο__Ο

Πάω να φέρω το ποπκορν  :boobies:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν σε εχω ουτε για τον πουτσο Αρχικοπανε.
Τι νομιζες ρε ορνιο,οτι ολοι ειναι σαν τα μουτρα σου,ΚΟΤΑΡΕΣ?
Αντε τωρα να διαβασεις τους μυθους του Αισωπου ΗΛΙΘΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.
ΗΛΙΘΙΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

καλά τα πας συνέχισε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom