EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Πάνε μάζεψε τους έλληνες που έφυγαν μετανάστες και γίναν άνθρωποι έξω ως αντιβίωση
πρώτα μαζεύεις τα σκουπίδια από το δρόμο και μετά όλα τα άλλα
Πάνε μάζεψε τους έλληνες που έφυγαν μετανάστες και γίναν άνθρωποι έξω ως αντιβίωση
ξερο εσι οποσ ολι η αγνι πραματικι ελινεσ εχετε ιχοροβαλβιδα στι φτερνα
απο σκουπιδια η ελαδα γεματιπρώτα μαζεύεις τα σκουπίδια από το δρόμο και μετά όλα τα άλλα
εμενα μι με προσεχισ να προσεχισ τον ιρακλι πουαροτότε θα σε προσέχω εσένα...Ξέρεις το πως πεθαίνω!
πρώτα μαζεύεις τα σκουπίδια από το δρόμο και μετά όλα τα άλλα
το κακο ινε οτι στι ελαδα τα σκουπιδια ινε κε μεσα στα μιαλα....Αν τα σκουπίδια είναι πολλά πρώτα μαθαίνεις την τέχνη του σκουπιδιάρη ή το αναθέτεις σε έμπειρους σκουπιδιάρηδες, αλλιώς θα τα κάνεις στοίβες που θα σε πλακώσουν ή θα σηκωθεί τόση σκόνη που θα σιχτιρίζεις ή θα σου ανοίγουν οι σακούλες με τα σάπια φαγιά στα χέρια... τεσπα σκατά θα τα κάνεις.
Αν τα σκουπίδια είναι πολλά πρώτα μαθαίνεις την τέχνη του σκουπιδιάρη ή το αναθέτεις σε έμπειρους σκουπιδιάρηδες, αλλιώς θα τα κάνεις στοίβες που θα σε πλακώσουν ή θα σηκωθεί τόση σκόνη που θα σιχτιρίζεις ή θα σου ανοίγουν οι σακούλες με τα σάπια φαγιά στα χέρια... τεσπα σκατά θα τα κάνεις.
το κακο ινε οτι στι ελαδα τα σκουπιδια ινε κε μεσα στα μιαλα....
τα απαγορεφσε η μαμα αμερικιΤο μόνο που χρειάζεται είναι πυρομαχικά "διασποράς"
σοστοσ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η καθε γαμωκυβερνηση που μαζευει ολα τα σκατα απο ολες τις χωρες εδω το καθε αρχιδι που φερνει λαθρομεταναστες και τη ΓΑΜΩΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που οταν πανε να τους κανουνε κατι κατι λενε κοιταξτε πως τους φερονται και που μενουν κτλ κτλ .
εγο ιμε εξερεσι εχο σκαταΑυτό ξαναπές το
Αυτό ξαναπές το
τα απαγορεφσε η μαμα αμερικισοστοσ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχουμε μινι με παλιεσ σιλογεσ....Κάνεις Λάθος
υποθέτω ότι δεν πολυσυμφωνείς μαζί μου ε?
εγο ιμε εξερεσι εχο σκατα
ο χρισοσ κανονασ ,τιχερεΚι εγώ σκατά έχω αλλά επειδή έχω και μουνί δεν είμαι η εξαίρεση, είμαι ο κανόνας.
Όχι, όσο για τα πυρομαχικά διασποράς που λες, απλώς τα σηκώνουν στον αέρα και σου έρχοντια με πιο πολλή φόρα στη μούρη.
Να φυγουν ολοι και να μεινουν μονο οι αλλοδαπες να γαμαμε.
ιστε νενεδεσΟκ, είπα και γω! Πολλά "ναι" είπαμε εμείς οι Δύο!