Νέα

Επάγγελμα: Πουτάνα. Πρέπει να το πει στον φίλο/σύντροφο/σύζυγο της?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αφορμή στάθηκε ένα δυσάρεστο συμβάν σε γνωστό στούντιο του σάιτ που μνημονεύθηκε εδώ μέσα.

Το συμβάν κινητοποίησε τις γνωστές μου ευαισθησίες γύρω από την πορνεία και τις κοινωνικές και ψυχικές της συνέπειες πάνω σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτήν και δεν εννοώ μόνον τις σκληρά εργαζόμενες αυτές γυναίκες.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι:

Μία γυναίκα που εργάζεται ως πουτάνα (μπουρδέλο, μασάζ,, κολ γκερλ, κατ' αρχήν ίσως αδιάφορο) πρέπει ή μπορεί να εκμυστηρευθεί την δουλειά που κάνει στην σύντροφο της? Και μπορεί να σταθεί η σχέση υπό αυτές τις συνθήκες?

Σημειώνω οτι μιλάω για άνδρα σύντροφο κανονικό "καθημερινό" και όχι άνδρα που ανήκει κάπως στο κύκλωμα ήδη, δηλαδή να είναι ο προαγωγός της, οπότε τότε μιλάμε για σχέση που έχει και επαγγελματικά στοιχεία.

Επίσης δεν μας αφορά η "σχέση" με πρώην πελάτη σαν αυτές που περιγράφονται εδώ μέσα που γίνονται απλώς για να περάσει κάποιος καλά και που προκύπτει γιατί πήρε το τηλέφωνο από μια κοπέλλα που γουστάρει να τον βλέπει και εκτός μπουρδέλου.

Μιλάμε δηλαδή για κανονική σχέση με κάποιες προοπτικές. Μπορεί λοιπόν να σταθεί μία τέτοια σχέση με το ένα μέρος, το θηλυκό να εκδίδεται, έστω και σε part time βάση?

Να πω στο σημείο αυτό οτι γνωρίζω από βόρεια χώρα στην οποία έζησα οτι τέτοιες σχέσεις υπάρχουν. Η λογική του ζευγαριού, και ειδικά του άνδρα, σε μία τέτοια σχέση είναι:

"Η σύντροφος μου κάνει σεξ με άλλους άνδρες απλώς σαν δουλειά, την στιγμή που είναι με τον άλλο πατάει τον διακόπτη off. Όλα όσα συμβαίνουν μαζί του είναι ένα θέατρο και όταν σταματάει την δουλειά έρχεται σε μένα που είμαι ο πραγματικός άνθρωπος της."

Θα μπορούσε ένας άνδρας, όπως εμείς εδώ μέσα, από μια πατριαρχική μεσογειακή κοινωνία να σκεφθεί έτσι? Για τον εαυτό μου μπορώ να πω οτι θα μου ήταν δύσκολο, αν ήμουν μάλιστα ερωτευμένος με μία γυναίκα, να την φανταστώ να την αγγίζουν κάποιοι άλλοι άνδρες ακόμη και στα πλαίσια μιας  συναλλαγής.

Δύσκολο θέμα, περιμένω τις θέσεις σας. Εννοείται και από τα κορίτσια που τις αφορά (αν και συνήθως μας "γράφουν"). Τάχουν λύσει τα θέματα αυτά.  :grin: :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Επαγγελματιας κερατας δηλαδη  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οταν υπαρχει αισθημα κατι τετοιο ειναι αδιανοητο να συμβη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.459
Πόντοι
25.467

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ωραιος μαλακας ενας τετοιος σύζυγος ,αφηνεις την γυναικα σου να ξεφτιλίζεται και να της συμπεριφέρονται σαν σκουπιδι αλλα απο την αλλη την περιμενεις σπιτι να της δωσεις αγαπη , αγκαλια και ζεστασια**.Τι παπαριες ειναι αυτες??

** και να της τρως και τα λεφτα μαλλον.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επαγγελματιας κερατας δηλαδη   :2funny:

Η έννοια του κερατά δεν υφίσταται έτσι όπως το έθεσα με την έννοια οτι το σεξ που κάνει η πουτάνα με τους πελάτες της δεν είναι το σεξ που κάνει η γυναίκα με τον εραστή της.

Δύσκολο να τα διακρίνεις τα δύο αλλά έτσι είναι ή έτσι τουλάχιστον θα μπορούσε να ισχυρισθεί κανείς.

Είπα και ότι για μένα θα ήταν δύσκολο, σε κάθε περίπτωση θα σκεφτόμουν οτι μπορεί η πουτάνα σύντροφος μου να γούσταρε κάποιον από τους πελάτες της και το σεξ μαζί του.

Δύσκολα διλήμματα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Να πω στο σημείο αυτό οτι γνωρίζω από βόρεια χώρα στην οποία έζησα οτι τέτοιες σχέσεις υπάρχουν. Η λογική του ζευγαριού, και ειδικά του άνδρα, σε μία τέτοια σχέση είναι:

"Η σύντροφος μου κάνει σεξ με άλλους άνδρες απλώς σαν δουλειά, την στιγμή που είναι με τον άλλο πατάει τον διακόπτη off. Όλα όσα συμβαίνουν μαζί του είναι ένα θέατρο και όταν σταματάει την δουλειά έρχεται σε μένα που είμαι ο πραγματικός άνθρωπος της."
Μήπως αυτή είναι μια πιο  εκπολιτισμένη νταβατζιλιβικη λογική.?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι:

Μία γυναίκα που εργάζεται ως πουτάνα (μπουρδέλο, μασάζ,, κολ γκερλ, κατ' αρχήν ίσως αδιάφορο) πρέπει ή μπορεί να εκμυστηρευθεί την δουλειά που κάνει στην σύντροφο της? Και μπορεί να σταθεί η σχέση υπό αυτές τις συνθήκες?
Δλδ  θα το κραταει κρυφο......αν καταλαβα καλα

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μήπως αυτή είναι μια πιο  εκπολιτισμένη νταβατζιλιβικη λογική.?

θεωρούμε οτι ο άνδρας είναι καλόπιστος και δεν έχει ανάγκη τα χρήματα της γυναίκας, έχει δικά του εισοδήματα.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Πιστεύω ότι εξαρτάται από την ψυχοσύνθεση της κοπέλας, αλλά και την ανοιχτομυαλοσύνη του άντρα!

Υπάρχουν γυναίκες που είναι πουτάνες στην ψυχή, και άλλες μόνο στο σώμα, ψυχρά συνειδητοποιημένες επαγγελματίες που ξέρουν τι πουλάνε και για ποιό λόγο.
Αν είναι της 2ης κατηγορίες, ο άντρας θα πρέπει να το καταλάβει, και να ξέρει καλά τι σχέση διατηρεί!!!

Το κακό εδώ στην Ελλάδα είναι ότι όλοι μας βάζουμε το εγώ μας πάνω από την όποια λογική και δεν βλέπουμε την ουσία :huh: Όλοι μας είμαστε "καλοί" να πηδάμε άλλες γυναίκες αλλά αν η γυναίκα μας πηδιέται με άλλους γίνεται αυτόματα παλιογυναίκα... :huh:

Μέχρι να ξυπνήσουμε θα είμαστε πάλι τριτοκοσμικοί με μαντιλοφορεμένς τριχωτές καρακαϊδόνες  :uglystupid:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η έννοια του κερατά δεν υφίσταται έτσι όπως το έθεσα με την έννοια οτι το σεξ που κάνει η πουτάνα με τους πελάτες της δεν είναι το σεξ που κάνει η γυναίκα με τον εραστή της.

Δύσκολο να τα διακρίνεις τα δύο αλλά έτσι είναι ή έτσι τουλάχιστον θα μπορούσε να ισχυρισθεί κανείς.

Είπα και ότι για μένα θα ήταν δύσκολο, σε κάθε περίπτωση θα σκεφτόμουν οτι μπορεί η πουτάνα σύντροφος μου να γούσταρε κάποιον από τους πελάτες της και το σεξ μαζί του.

Δύσκολα διλήμματα.
Το κερατο θεωρω οτι ειναι η συνουσια μ αλλον αντρα και δεν εχει καμια σημασια αν ειναι εις γνωσην σου κρυφα η φανερα ουτε και αν εχει την συγκαταθεση σου

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το κερατο θεωρω οτι ειναι η συνουσια μ αλλον αντρα και δεν εχει καμια σημασια αν ειναι εις γνωσην σου κρυφα η φανερα ουτε και αν εχει την συγκαταθεση σου

Αν δεν έχει συναισθηματικό υπόβαθρο? Αν δεν υπάρχει σύνδεση της γυναίκας με την πράξη?

Μία γυναίκα που βιάζεται (το λέω ως παράδειγμα, δεν αφορά το θέμα που άνοιξα) έχει κερατώσει τον άνδρα της?

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
σωστο.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Απορώ με το ηλίθιο του ερωτήματος.
Δηλαδή είναι δυνατόν να μην ξέρει ο άντρας/συντροφος κάποιας τι δουλειά κάνει η γυναίκα του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom