TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
και ομως ναιΑπορώ με το ηλίθιο του ερωτήματος.
Δηλαδή είναι δυνατόν να μην ξέρει ο άντρας/συντροφος κάποιας τι δουλειά κάνει η γυναίκα του;
και ομως ναιΑπορώ με το ηλίθιο του ερωτήματος.
Δηλαδή είναι δυνατόν να μην ξέρει ο άντρας/συντροφος κάποιας τι δουλειά κάνει η γυναίκα του;
Εκεί που αρχίζει η Αλτσχάιμερ τελειώνουν οι επιλογές τηλεφώνων.
(σας πειράζω).
Έχει τύχη να δείτε την κινηματογραφική ταινία Indecent Proposal;
Να σου εξηγήσω την δικη μου λογικη . Πρακτικα κατι τετοιο ειναι αδυνατο να συμβει ειναι σαν να εχεις ενα σπιτι απο το οποιο εχει κλειδια ολος ο αντρικος πληθησμος της Αθηνας και να το λατρευεις αυτο το σπιτι ποτε δεν θα το αισθανθεις δικο σουΑν δεν έχει συναισθηματικό υπόβαθρο? Αν δεν υπάρχει σύνδεση της γυναίκας με την πράξη?
Μία γυναίκα που βιάζεται (το λέω ως παράδειγμα, δεν αφορά το θέμα που άνοιξα) έχει κερατώσει τον άνδρα της?
Όταν μία γυναίκα παραμένει στό επάγγελμα, τήν ενδιαφέρει κυρίως τό χαρτί. Τόν έχει γκόμενο γιά συντροφιά εκτός δουλειάς.
Τό σέξ είναι σαρκικό δέν είναι Zen. Κάθε πούτσα είναι ένα ακόμα καρφί στό φέρετρο τής σχέσης εκτός καί τά παρατήσει. Τότε μόνο ξεκινά μία νέα εποχή.
Ναι, παπαροταινία. Γιατί?
Για θέμα πορνεία αξέπέραστη ταινία γροθιά στο στομάχι είναι το Crimes of Passion, 1984, Κεν Ράσελ σκηνοθεσία.
Όλους το χαρτί μας ενδιαφέρει. Γιατί η πουτάνα να το παίξει Σαμαρείτης? Ειδικά αν δεν έχει άλλο τρόπο να βγάλει χρήματα.
Και τους συντρόφους μας τους θέλουμε για εκτός δουλειάς, όχι εντός.
Μην αφήνεις την προκατάληψη σου για το συγκεκριμένο επάγγελμα να επηρεάσει την άποψη σου.
Προσωπικα ειχα σχεσεις με μερικες στριπτιζουδες και πολλες φορες νευριαζα οταν σαλιαριζαν στα τηλεφωνα με τους πελατες τους . Δεν εκανα ποτε σκηνικα αλλα μεσα μου με ετρωγαν τα φιδια . Και ολα αυτα χωρις να αγαπησω καμια απο αυτες .Όλους το χαρτί μας ενδιαφέρει. Γιατί η πουτάνα να το παίξει Σαμαρείτης? Ειδικά αν δεν έχει άλλο τρόπο να βγάλει χρήματα.
Και τους συντρόφους μας τους θέλουμε για εκτός δουλειάς, όχι εντός.
Μην αφήνεις την προκατάληψη σου για το συγκεκριμένο επάγγελμα να επηρεάσει την άποψη σου.
Σκεφτείτε την λίγο σε σχέση με το δίλημμα που θέσατε και θα το ξανασυζητήσουμε.
Καλή. Πλήν όμως με κάποια κλισέ. Επίσης ο σκηνοθέτης πρόβαλει περισσότερο την προβοκατόρικη πλευρά είς βάρος των χαρακτήρων.
Το Indecent Proposal είναι μία επιφανειακή αμερικανιά που αφορά αμερικάνους μεσοαστούς και στην ουσία διαπραγματεύεται το περιστασιακό swinging επί πληρωμή.
δεν αφορά την σκληρή επαγγελματική πορνεία της καθημερινότητας για την οποία μιλάω εγώ.
αν έχετε κάτι να μου υποδείξετε σε σχέση με την ταινία αυτή και το θέμα μου κάντε το
Να σου εξηγήσω την δικη μου λογικη . Πρακτικα κατι τετοιο ειναι αδυνατο να συμβει ειναι σαν να εχεις ενα σπιτι απο το οποιο εχει κλειδια ολος ο αντρικος πληθησμος της Αθηνας και να το λατρευεις αυτο το σπιτι ποτε δεν θα το αισθανθεις δικο σου
Προσωπικα ειχα σχεσεις με μερικες στριπτιζουδες και πολλες φορες νευριαζα οταν σαλιαριζαν στα τηλεφωνα με τους πελατες τους . Δεν εκανα ποτε σκηνικα αλλα μεσα μου με ετρωγαν τα φιδια . Και ολα αυτα χωρις να αγαπησω καμια απο αυτες .
Πολύ σωστό,αυτό τα λέει δεν νομίζω να θέλει και πολύ συζήτηση το θέμα.Οταν υπαρχει αισθημα κατι τετοιο ειναι αδιανοητο να συμβη
Είναι επάγγελμα το να σε γαμάνε?
Είναι επάγγελμα το να σε γαμάνε?
Άποψή σας... σεβαστή.
Εγώ πάλι το βλέπω διαφορετικά.
Για να σας δώσω στίγμα, σας καλώ να υποθέσετε τι απαντήσεις θα παίρνατε αν θέτατε το ίδιο δίλλημμα πρίν από 3-4 δεκαετίες, ή αν το απευθύνατε (σήμερα) σε λούμπεν στοιχεία.
Μαλλον το αλλο μου κειμενο διαβασες και εκανες σ αυτο παραθεση . Εχεις απολυτο δικιο εδω αν πληρωσεις μια τανα για μια ωρα και εκεινη την ωρα καποιος της τηλεφωνήσει σπαζεσαι ποσο μαλλον να ειναι αυτος ο ανθρωπος που αγαπαςΚαταπίνεται πιό μαλακά στήν αρχή εδώ, δέν είναι εγγυημένο ότι κάνουν ολοκληρωμένο νταλαβέρι, αλλά καί ή πιό λάιτ σκηνή σέ πριβέ μοιάζει από ταινία Salieri.
Στό τέλος τό ψέμα καί τό άν μέ τίς ζούδες είναι χειρότερη ψυχοφθορά από τήν βέβαιη γνώση μέ τίς τάνες. Τό δεύτερο ξέρεις θά σέ ξενερώσει καί θά σού τελειώσει, τό πρώτο είναι λαβύρινθος.