Νέα

Ενοικιάζει κανείς iphone?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ulikante
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
θελω να δοκιμασω μια εφαρμογη σε iphone αλλα δεν εχω. εψαξα να βρω μηπως υπαρχει καποιο simulator για Iphone αλλα ολα ειναι για browsing και οχι για να φορτωσω εφαρμογη.
ξερει κανεις κανενα καταστημα που να ενοικιαζει iphone?
η μονη λυση που εχω ειναι να το αγορασω απο τον γερμανο και να το επιστρεψω αλλα διαβασα τους ορους και δεν τους εμπιστευομαι ( και δεν λεει να πανε χαμενα τοσα λεφτα )
ευχαριστω προκαταβολικα

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
θελω να δοκιμασω μια εφαρμογη σε iphone αλλα δεν εχω. εψαξα να βρω μηπως υπαρχει καποιο simulator για Iphone αλλα ολα ειναι για browsing και οχι για να φορτωσω εφαρμογη.
ξερει κανεις κανενα καταστημα που να ενοικιαζει iphone?
η μονη λυση που εχω ειναι να το αγορασω απο τον γερμανο και να το επιστρεψω αλλα διαβασα τους ορους και δεν τους εμπιστευομαι ( και δεν λεει να πανε χαμενα τοσα λεφτα )
ευχαριστω προκαταβολικα
Για νοίκι δεν ξέρω - Πουλώ εγώ ένα IPhone4 καινούργιο  500€

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
agianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τό τλ πού θέλης ..........

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ποια εφαρμογή θέλεις να τσεκάρεις;
Πες μου να τη περάσω στο δικό μου το 4 και να σου πω αν δουλεύει και πως...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πουλαω ενα i phone mini
pm me

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενας φιλος αναπτυσει μια εφαρμογη ( θα ενδιαφερει πολλους αν οχι ολους απο εδω μεσα , sorry αλλα δεν μπορω να πω τιποτα ακομα) και τωρα την τεσταρει. εχω μονο android και ψαχνω για iphone.
σε οσα μαγαζια εχω παρει μου απανταν σαν να ειμαι εξωγηινος ( καλα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε σημερα!)
κανεις καμια ιδεα?

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
ενας φιλος αναπτυσει μια εφαρμογη ( θα ενδιαφερει πολλους αν οχι ολους απο εδω μεσα , sorry αλλα δεν μπορω να πω τιποτα ακομα) και τωρα την τεσταρει. εχω μονο android και ψαχνω για iphone.
σε οσα μαγαζια εχω παρει μου απανταν σαν να ειμαι εξωγηινος ( καλα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε σημερα!)
κανεις καμια ιδεα?
Η εφαρμογη δεν θα κανει σε iphone. Για να κανει σε iphone , ο φιλος σου πρεπει να ειναι εγγεγραμμενος developer της apple. Αν ηταν η apple θα του παρειχε iphone simulator και δεν θα χρειαζοταν να ψαχνεις εσυ για iphone.

Υπ'οψιν για να εισαι apple developer χρειαζεται γνωση xcode , υπολογιστης mac και ετησια συνδρομη 100$  .
Περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ:
Ας περιοριστει στα android , αν και εκει δεν νομιζω να βγαλει λεφτα.

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι εφαρμογη σε στυλ Athens book που εχει σχεση με το location. πως θα το δοκιμασει μεσα απο υπολογιστη?

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το προηγουμενο ποστ ηταν για να σου εξηγησω οτι ο φιλος σου μαλλον δεν αναπτυσσει εφαρμογη για iphone.
Για να ξεκινησεις να αναπτυσεις ios εφαρμογη πρεπει να εισαι apple developer.
Αν τελικα ειναι τοτε , θα εχει και mac υπολογιστη και φανταζομαι ολο και καποιος γνωστος σας θα εχει iphone.
Αλλα απο τη στιγμη που σκοπευει να ασχοληθει επαγγελματικα με την αναπτυξη εφαρμογων για iOS η αγορα ενος iPhone ετσι κι αλλιως ειναι απαραιτητη.

Με το λινκ που σου εδωσα προηγουμενως θα σας λυθουν οι οποιες αποριες.

ΥΓ: πιθανον να υπαρχουν νομικα θεματα με την δημοσιευση POI για μπουρδελα , χωρις τον ιδιοκτητων τους. Επισης δεν ξερω ποσοι μπουρδελιαρηδες με iphone ,θα πληρωσουν με την πιστωτικη τους καρτα μεσω itunes , για μια μπουρδελο-εφαρμογη που θα φαινεται μεσα στο κινητο τους.

Καλη τυχη παντως.

OP
OP
U

ulikante

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειπα οτι θα ενδιαφερει δεν ειπα οτι ειναι για μπουρδελα . αν και τωρα που το λες ενδιαφερον θα ειχε
ειπα σε στυλ athens book απλα στο δικο μας υφος , οχι δηθεν.
Anyway ευχαριστω παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom