Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιαυτό είπα ότι θα πρέπει να μεταβιβαστεί η φορολόγηση αυτή στους δήμους και να μην την έχει η κεντρική εξουσία…

και φυσικά και μέχρι κεραίας… και τα ετοιμόροπα… δεν πληρώνουν μόνο αυτά που έχουν χαρακτηριστεί μνημεία εθνικής σημασίας (δηλαδή εδώ που είμαι περί τα πέντε ιδιωτικά κτίρια) και στα οποία πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (δεν επιτρέπεται να αλλάξεις ούτε την εσωτερική διαρύθμιση και σε ανακατασκευές που κάνεις θα πρέπει να χρησιμοποιείς υλικά της εποχής ή αν δεν υπάρχουν πλέον εγκεκριμένα ισοδύναμα)..
ααα ναι και δεν πληρώνεις στο διάστημα  που κάνεις ριζική ανακατασκευή και αυτό μέχρι έξη μήνες…
και φυσικά πληρώνουν και τα οικόπεδα και τα ιδιωτικά πάρκα (φυσικά δεν τα συντηρεί ο δήμος αυτά αλλά παρόλα αυτά πληρώνουνε)

και εδώ οι εμπορικές αξίες είναι απαξιωμένες σε σχέση με τις τιμές βάσεις… 40.000 λίρες του 1991 είναι περί τις 280.000 λίρες σημερινές… τα σπίτια αυτά έχουν αξία μεταξύ 150.000-200.000 περίπου…
Ε οχι και να αναλαβουν τα εκτροφεία της διαφθορας που λεγονται "Δημοι" την εισπραξη εστω και ενος ευρω...

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Για να ερθει η κυβερνηση του Συριζα, τιγκα στους λαμογιοπαλαιοπασοκους.  Οντως, ΔΕΝ καταλαβαινω.
Καταλαβαινω οτι ακριβως επειδη σας ελειψαν τα λαμογια και οι κλεφτες, θελετε να τους φερετε πισω.

Δεν θα κανει θαυματα ο Τσιπρας.
Τουλαχιστον ομως δυο πραγματα θα γινουν:
1)Θα ανακουφισει την ακραια εστω φτωχια, για να μην ξαναεχουμε αστεγους νεκρους απο το κρυο στην Αθηνα οπως περυσι.
2)Θα ξεριζωσει την ακροδεξια πλεμπα τυπου Μπαλτακου απο τον κρατικο μηχανισμο.

Οσο βλεπετε τον Τσιπρα να ενσωματωνεται ολο και περισσοτερο στο ευρωπαικο γιγνεσθαι τοσο χανετε την ψυχραιμια σας (βλ. μπουμπουκο). Γιατι χανετε το υστατο επιχειρημα για απομονωση, εξοδο απ το ευρω κτλ.
Ειδαμε και ποσο ετσουξαν οι τελευταιες συναντησεις με Ασμουνσεν, παπα κτλ. Οπως και το πρωτοσελιδο των FT oτι ειναι πρωθυπουργος εν αναμονη...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Πλακα μας κανεις ρε φιλε, εγω σπεκουλαρω?

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μηχανικός Σωτήρης Ν. άφησε σημείωμα στο οποίο αποδίδει το απονεννοημένο διάβημά του σε χρέη, ενώ φέρεται να εκφράζει την απόγνωσή του μπροστά στο ενδεχόμενο να αυξηθεί η φορολογία και μάλιστα στις τραπεζικές καταθέσεις.

Δηλαδη ο αλλος αυτοκτονησε, και εγραφε στο σημειωμα οτι φοβαται τη φορολογηση των τραπεζικων καταθεσεων.
Και εγω τωρα πρεπει να συζητησω σοβαρα, σεβομενος τον εαυτο μου ?

τυπε μην επιλεγεις να διαβαζεις μονο αυτα που θες
ο ανθρωπος λεει οτι ηταν πνιγμενος στα χρεη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μηχανικός Σωτήρης Ν. άφησε σημείωμα στο οποίο αποδίδει το απονεννοημένο διάβημά του σε χρέη, ενώ φέρεται να εκφράζει την απόγνωσή του μπροστά στο ενδεχόμενο να αυξηθεί η φορολογία και μάλιστα στις τραπεζικές καταθέσεις.

Δηλαδη ο αλλος αυτοκτονησε, και εγραφε στο σημειωμα οτι φοβαται τη φορολογηση των τραπεζικων καταθεσεων.

καμια αυλη να τα θαψει δεν ειχε λες τυπε?  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ε οχι και να αναλαβουν τα εκτροφεία της διαφθορας που λεγονται "Δημοι" την εισπραξη εστω και ενος ευρω...

υπό την προυπόθεση ότι θα τους κοπεί η κρατική χρηματοδότηση παίκτη μου…

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κανουν παρεα στα Ζαππεια 1 και 2 του Σαμαρα, μαν  :grin:

δν ψηφισα Σαμαρα τυπε,απαντα στην ερωτηση  :grin:
μονο τις ψωροσυνταξεις των 700 θα δωσει κ αλλα 700 τ χριστουγεννα?και τ πετρελαιο θ παει στα 0.90?
πολυ σοσιαλισμο τυπε προσεχετε μην παθετε τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειδες ο ανθρωπος συνεβαλλε, χωρις γκρινιες( :grin:) τα μεγιστα στην ελαφρυνση του ταμειου μας (γαμωταμειο :tickedoff:)
τραγικο...περα απο την πλακα :S
Το πιο τραγικο ειναι η επαναλαμβανομενη σπεκουλα σε καθε αυτοκτονια που συμβαινει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

σκεψου να αυτοκτονήσει κανεις  και να γραψει φταιει ο αλεξ71 απο το μπου που με στεναχώρησε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τύπε, σε λιγο τα μπλογκς θα μας πληροφορουν οτι πλαι σε καθε ανθρωπο που αυτοκτονει, θα υπαρχει και ενα σημειωμα που λεει "Με σκοτωσε ο Σαμαρας, ψηφιστε Συριζα". Ακου ρε μαλακα τι γραψανε...Οτι ο αλλος εγραψε στο σημειωμα οτι φοβαται τη...φορολογηση των καταθεσεων. Εμετος.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σκεψου να αυτοκτονήσει κανεις  και να γραψει φταιει ο αλεξ71 απο το μπου που με στεναχώρησε

τα εξοδα κηδειας θα τα μοιραστουνε τα μελη του μπου.κομ ενα 5ευρω ο καθενας  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θα βγει τωρα ο έτερος φιλελευθερατζής και θα σας απαντήσει κάτι του τύπου: "και γιατί να αυτοκτονήσει; Ας έβγαζε τη γυναίκα του στο κλαρί ή ας πούλαγε κάνα νεφρό να ξεχρεώσει"

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Θα βγει τωρα ο έτερος φιλελευθερατζής και θα σας απαντήσει κάτι του τύπου: "και γιατί να αυτοκτονήσει; Ας έβγαζε τη γυναίκα του στο κλαρί ή ας πούλαγε κάνα νεφρό να ξεχρεώσει"

βγηκε ηδη :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δλδ τυπε ισχυριζεσαι ή γνωριζεις οτι η αυτοκτονια του δεν οφειλεται
στην οικονομικη του κατασταση
τον ηξερες προσωπικα
μηπως εσυ σπεκουλαρεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σου φαινετα αληθινη η μουφα η ειδηση τυπε? :think: :think: :think: :think: :think:
ακου λεει φοβο για φορολογηση καταθεσεων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε, σε λιγο τα μπλογκς θα μας πληροφορουν οτι πλαι σε καθε ανθρωπο που αυτοκτονει, θα υπαρχει και ενα σημειωμα που λεει "Με σκοτωσε ο Σαμαρας, ψηφιστε Συριζα". Ακου ρε μαλακα τι γραψανε...Οτι ο αλλος εγραψε στο σημειωμα οτι φοβαται τη...φορολογηση των καταθεσεων. Εμετος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καμια αυλη να τα θαψει δεν ειχε λες τυπε?  :grin:
Φοβοταν την φορολογηση, αλλά δεν τα εβγαλε απο την τραπεζα και προτιμησε να αυτοκτονησει απο τον φοβο του.
Και ο αλλος το αναπαραγει και μας το σερβιρει ρε τύπε. Και αντι να τους παρουμε ολοι με τις ντοματες, το συζηταμε κιολας γαμω το λαικισμο μου γαμω.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Εσυ διαβαζεις ό,τι θελεις, και το ξερεις. Χρεη με τραπεζικες καταθεσεις τοσο υψηλες ωστε να σε...φοβιζει η φορολογηση δεν συμβιβαζονται. Μην γινεστε γελοιοι. Ειναι θεμα αυτοσεβασμου πλεον να μην πιστευετε ο,τι μαλακια σας γραφουνε.

τυπε εσυ γινεσαι γελοιος και καλυτερα να το κοψεις τωρα
γιατι πιανεις στο στομα σου και ενα πεθαμενο
εχεις να προσκομισεις στο θρεντ extrait των τραπεζικων του λογαριασμων
και πληροφορηση για τα χρεη του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom