CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.581
- Πόντοι
- 2.606
Ω!!ντιρλαντα ντιρλανταντα...ντα ντα ντιρλα ντα ντα.....Γιατι, θα αμφισβητησουμε τωρα και τη βασικη αρχη οτι η φορολογια ακινητων ειναι αριστερός φόρος?
Ω!!ντιρλαντα ντιρλανταντα...ντα ντα ντιρλα ντα ντα.....Γιατι, θα αμφισβητησουμε τωρα και τη βασικη αρχη οτι η φορολογια ακινητων ειναι αριστερός φόρος?
δε λεω μη μου τα φανε τα κουμμουνια...Ποσα ακινητα εχεις ρε φιλε και με ποια αντικειμενικη αξια, που μας τα εχεις κάνει πλανητες με τον ΕΝΦΙΑ ?
Ποσα ακινητα εχεις ρε φιλε και με ποια αντικειμενικη αξια, που μας τα εχεις κάνει πλανητες με τον ΕΝΦΙΑ ?
δηλαδη εχεις 10 διαμερισματα κ κλαιγεσαι?![]()
![]()
![]()
Tι εννοεις "ανταποδοση"? Φορος ειναι, κρατικο εσοδο. Δεν ειναι "τέλος".Τουλάχιστον εκεί εχει καποια ανταποδωση ο φορος εδώ έχει? Πληρώνουν και τα κλειστα μη ηλεκτροδοτούμενα εκεί? επίσης αυτοί που δεν κλέψανε και έχουν ντουβάρια χρεωμένα στις τραπεζες απαξιωμένα με εμπορικές αξίες πολύ κάτω των αντικειμενικών και υποθηκευμένα σε εμπορικές τιμές προ κρίσης τι να τα κανουν? τουρσι?
Γιατι, θα αμφισβητησουμε τωρα και τη βασικη αρχη οτι η φορολογια ακινητων ειναι αριστερός φόρος?είναι κουμμουνιστικος ο ΕΝΦΙΑ τυπε. Το ειπε και ο Μιχαλος (ΕΒΕΑ) στο πρωινο της ΝΕΡΙΤ :S
![]()
το θεμα ειναι να τη γλυτωσεις εσυ,ασε λοιπον τις μαγκιες ...αλλιως σε βλεπω να διαλεγεις ταπετσαριες για το κελι σου...
![]()
:o
>
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσα ακινητα εχεις ρε φιλε και με ποια αντικειμενικη αξια, που μας τα εχεις κάνει πλανητες με τον ΕΝΦΙΑ ?γλεντα μας εσυ ...το βιολι σου!
Οσο μαζευαν υπεραξια απο την αυξηση των πραγματικων τιμων, μια χαρα ηταν.οταν ρωταω ποσα σπιτια εχετε κανενας δν απανταει.
κατα τ αλλα φτωχοι κ καημενοι ειστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν κλαιγομαι, αγανακτώ γιατι ηδη πληρωνω,
φορο εισοδήματος
εισφορα αλληλεγγύης
φροντιστηρια παραπαιδειας
φακκελακι αν χρειαστω γιατρο
εχω πιο ακριβο σουπερ μαρκετ από το γερμανο
τα πιο ακριβα διοδια στην ευρωπη,
από τα πιο ακριβα καυσιμα
κλπ, κλπ
Εσενα ρωτησα?επαρχια ειμαι Σερρες κ Θεσσαλονικη.ειναι χαμηλος ο ΕΝΦΙΑ εδω σε σχεση με Αθηνα.![]()
Φροντιστηρια να μην πληρωνεις. Να βαλει κατω τον κωλο του ο κανακαρης σου να διαβασει.
Δεν σου φταιει κανενας γι αυτο.
Φακελακι να μην δωσεις. Διοδια μπορεις να μην πληρωσεις πηγαινοντας απο αλλους δρομους.
Αν θεωρεις ακριβα τα καυσιμα να πηγαινεις με τη συγκοινωνια.
Γκρινια, γκρινια, γκρινια...
Πληρωνει ο αλλος φροντιστηρια και του φταιει η κυβερνηση...
Θλιψη.
δε λεω μη μου τα φανε τα κουμμουνια...
Αντι απαντησεως, σαχλαμάρα...Δεκτόν. Αλλά μην περιμενεις να σε παιρνουμε και στα σοβαρα...Ω!!ντιρλαντα ντιρλανταντα...ντα ντα ντιρλα ντα ντα.....
Κι εσενα σε φορμα σε βρισκω.
Γιατι ομως προσπαθεις να απαξιωσεις το αγαπημενο σπορ του νεοελληνα, την κλάψα?