Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
παντωσ πρπει να σασ πω σε μια κουβεντα τελευτεα με τον γιατρο που ειχα του λεω τη να κανω κολαω γιατρε γνωριζω γκομενα και ερχομαι να με δεισ μην εχω κατι και παθει και εκεινη και ξερετε τη μου ειπε αυτα δεν ειναι τιποτα γαμα και μην φοβασαι τιποτα αλλιιωσ τραβα στο μοναστηρι  αλλα παντα προφυκλακτικο να αποφυγεισ τα χειροτερα

ποιά δεν είναι τίποτα???  :think:

Επισκέπτης
παντωσ πρπει να σασ πω σε μια κουβεντα τελευτεα με τον γιατρο που ειχα του λεω τη να κανω κολαω γιατρε γνωριζω γκομενα και ερχομαι να με δεισ μην εχω κατι και παθει και εκεινη και ξερετε τη μου ειπε αυτα δεν ειναι τιποτα γαμα και μην φοβασαι τιποτα αλλιιωσ τραβα στο μοναστηρι  αλλα παντα προφυκλακτικο να αποφυγεισ τα χειροτερα
Να σε γαμήσουνε!!! :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Turbothor εγινα κι εγω ταγματαρχης....

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ποιά δεν είναι τίποτα???  :think:
ναι δεν ειναι τιποτα πασ κανεισ καυτηριασμο και τελοσ δεν υπαρχει κατι αλλο τη να κανεισ απο τη στιγμη που το παθαινεισ πρπει να το γιατρεψεισ και γιατρευεται

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Turbothor εγινα κι εγω ταγματαρχης....

μπράβο... έλα τα νέα σου διακριτικά
GR-Army-OF3.svg

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ναι δεν ειναι τιποτα πασ κανεισ καυτηριασμο και τελοσ δεν υπαρχει κατι αλλο τη να κανεισ απο τη στιγμη που το παθαινεισ πρπει να το γιατρεψεισ και γιατρευεται

για κονδυλώματα μιλουσες οκ... καλά ευχαριστούμε για πληροφόρηση

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δεν έτυχε καμία να μου δώκει κώλο κ δεν έχω επιμείνει,φουλ πρόγραμμα σε μπουρδέλο θα πάρω κάποια στιγμή!!! :P
Εδώ: :fuck1:
τα καλυτερα χανεις, να ειναι ψιλοσκατωμενος και μετα πιπα και αδιασμα στο λαρυγγι... :fuck2: :pipa2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θυμαμαι οτι εδω μεσα ελεγε καποιος οτι τα κονδυλωματα τα εκαψε μονος του με ενα κεφαλι καρφιτσας που το ειχε βαλει στη φωτια του αναπτηρα. Εχει καποια βαση αυτο?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
παντωσ για μενα οι μεγαλυτερη μαλακεσ ειναι αυτη που πανε και δινουνε ακαποτα η γλειφουνε κι ολασ τισ πουτανεσ πωτε δεν το καταλαβα αυτο πληρωνουν για να αρωστησουνε εκει εχουμε καταντησει

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θυμαμαι οτι εδω μεσα ελεγε καποιος οτι τα κονδυλωματα τα εκαψε μονος του με ενα κεφαλι καρφιτσας που το ειχε βαλει στη φωτια του αναπτηρα. Εχει καποια βαση αυτο?
του νατο στην σουδα...

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
μαλακιεσ ελεγε ο τυποσ δεν γινεται αυτο εχει πολλυ πονο μονο με ενεση την παλευεισ και υπαρχει και κρυοπηξια με αζωτο δεν ποναει αλλα πεφτουν μετα απο 2 μερεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom