alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
H συνηθισμένη διαδρομή είναι:πίπα->μουνί->κώλος...
Το δρομολόγιο ποτέ δεν το έχω κάνει ολόκληρο ακόμα. :-
Γιατι??
H συνηθισμένη διαδρομή είναι:πίπα->μουνί->κώλος...
παντωσ πρπει να σασ πω σε μια κουβεντα τελευτεα με τον γιατρο που ειχα του λεω τη να κανω κολαω γιατρε γνωριζω γκομενα και ερχομαι να με δεισ μην εχω κατι και παθει και εκεινη και ξερετε τη μου ειπε αυτα δεν ειναι τιποτα γαμα και μην φοβασαι τιποτα αλλιιωσ τραβα στο μοναστηρι αλλα παντα προφυκλακτικο να αποφυγεισ τα χειροτερα
Να σε γαμήσουνε!!!παντωσ πρπει να σασ πω σε μια κουβεντα τελευτεα με τον γιατρο που ειχα του λεω τη να κανω κολαω γιατρε γνωριζω γκομενα και ερχομαι να με δεισ μην εχω κατι και παθει και εκεινη και ξερετε τη μου ειπε αυτα δεν ειναι τιποτα γαμα και μην φοβασαι τιποτα αλλιιωσ τραβα στο μοναστηρι αλλα παντα προφυκλακτικο να αποφυγεισ τα χειροτερα
ρε μπαγασακο πωσ τα λεσ ετσιΝα σε γαμήσουνε!!!
που δεν εχεις κανει σταση;;H συνηθισμένη διαδρομή είναι:πίπα->μουνί->κώλος...
Δεν έτυχε καμία να μου δώκει κώλο κ δεν έχω επιμείνει,φουλ πρόγραμμα σε μπουρδέλο θα πάρω κάποια στιγμή!!!Γιατι??
Εδώ:που δεν εχεις κανει σταση;;
ναι δεν ειναι τιποτα πασ κανεισ καυτηριασμο και τελοσ δεν υπαρχει κατι αλλο τη να κανεισ απο τη στιγμη που το παθαινεισ πρπει να το γιατρεψεισ και γιατρευεταιποιά δεν είναι τίποτα???
Turbothor εγινα κι εγω ταγματαρχης....
ναι δεν ειναι τιποτα πασ κανεισ καυτηριασμο και τελοσ δεν υπαρχει κατι αλλο τη να κανεισ απο τη στιγμη που το παθαινεισ πρπει να το γιατρεψεισ και γιατρευεται
Δόξα τον θεό (),φτου-φτου μην με ματιάξω είμαι ακόμα απλός οπλίτης!!!Turbothor εγινα κι εγω ταγματαρχης....
τα καλυτερα χανεις, να ειναι ψιλοσκατωμενος και μετα πιπα και αδιασμα στο λαρυγγι...Δεν έτυχε καμία να μου δώκει κώλο κ δεν έχω επιμείνει,φουλ πρόγραμμα σε μπουρδέλο θα πάρω κάποια στιγμή!!!
Εδώ:
τα καλυτερα χανεις, να ειναι ψιλοσκατωμενος και μετα πιπα και αδιασμα στο λαρυγγι...
του νατο στην σουδα...Θυμαμαι οτι εδω μεσα ελεγε καποιος οτι τα κονδυλωματα τα εκαψε μονος του με ενα κεφαλι καρφιτσας που το ειχε βαλει στη φωτια του αναπτηρα. Εχει καποια βαση αυτο?
Αηδίασα ρε μαλάκα,έλεος!!!τα καλυτερα χανεις, να ειναι ψιλοσκατωμενος και μετα πιπα και αδιασμα στο λαρυγγι...
εχω ρεντα αποψε...Μετα τη νεκρωσιμη ακολουθια συνεχιζεται το ρεσιταλ βλεπω.
Δόξα τον θεό (),φτου-φτου μην με ματιάξω είμαι ακόμα απλός οπλίτης!!!
μαλακιεσ ελεγε ο τυποσ δεν γινεται αυτο εχει πολλυ πονο μονο με ενεση την παλευεισ και υπαρχει και κρυοπηξια με αζωτο δεν ποναει αλλα πεφτουν μετα απο 2 μερεσΘυμαμαι οτι εδω μεσα ελεγε καποιος οτι τα κονδυλωματα τα εκαψε μονος του με ενα κεφαλι καρφιτσας που το ειχε βαλει στη φωτια του αναπτηρα. Εχει καποια βαση αυτο?