Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δόξα τον θεό (:priest:),φτου-φτου μην με ματιάξω είμαι ακόμα απλός οπλίτης!!! :2funny:

όχι... εσύ έχεις 5 αστέρια... τα 3 γίνονται φλόγα άρα μια φλογα και 2 αστέρια άρα είσαι αντισυνταγματάρχης

GR-Army-OF4.svg

στο μπου το ανώτατο αξίωμα που μπορεί να φτάσει κάποιος είναι ταξίαρχος...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
μαλακιεσ ελεγε ο τυποσ δεν γινεται αυτο εχει πολλυ πονο μονο με ενεση την παλευεισ και υπαρχει και κρυοπηξια με αζωτο δεν ποναει αλλα πεφτουν μετα απο 2 μερεσ

τι διαφορά έχει?

Επισκέπτης
κατσε να το κανεις και μετα ελα να μου πεις αν αηδιασες...με το χαμογελο στα χειλη συνεχεια θα εισαι...
Φίλτατε έτσι κ δω σκατό στο πουλί μου ή στο προφυλακτικό(αναλόγως πως θα τύχει) δεν ξέρω αν θα υπερτερήσει η γκαύλα ή η σιχαμάρα πραγματικά!!! :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι... εσύ έχεις 5 αστέρια... τα 3 γίνονται φλόγα άρα μια φλογα και 2 αστέρια άρα είσαι αντισυνταγματάρχης

GR-Army-OF4.svg

στο μπου το ανώτατο αξίωμα που μπορεί να φτάσει κάποιος είναι ταξίαρχος...

Ξεχασες την εξαιρετικη ειδικη διακριση "τιμημενος". Που ειναι ανεξαρτητη απο αστερια.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φίλτατε έτσι κ δω σκατό στο πουλί μου ή στο προφυλακτικό(αναλόγως πως θα τύχει) δεν ξέρω αν θα υπερτερήσει η γκαύλα ή η σιχαμάρα πραγματικά!!! :rolleyes:
αν το βαλεις σε κωλο οι πιθανοτητες να τον δεις σκατωμενο ειναι αυξημενες........εκτος και της το εχεις πει απο πριν και εχει παρει τα μετρα της,,

Επισκέπτης
αν το βαλεις σε κωλο οι πιθανοτητες να τον δεις σκατωμενο ειναι αυξημενες........εκτος και της το εχεις πει απο πριν και εχει παρει τα μετρα της,,
Πρωτά μπανάκι κ μετά γαμησάκι,έτσι πρέπει!!! :sunglasses:

Ας ρίξει κ ένα χεσιματάκι για παν ενδεχόμενο!!! :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ ο φιλος με την αρχικη ερωτηση εξαφανιστηκε. Προφανως γκουγκλαρει τα κονδυλωματα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
όχι... όταν έισαι τιμημένος έχεις 7 αστέρια... και είσαι ταξίαρχος

Κανεις λαθος. Εχω δει τιμημενους με τρια αστερια. Στα 7 αστερια παιρνεις το "ο παλιος ειναι αλλιως".

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
μηπωσ θελετε να μαθετε ποσσα αστερια ειχα εγω?

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Κανεις λαθος. Εχω δει τιμημενους με τρια αστερια. Στα 7 αστερια παιρνεις το "ο παλιος ειναι αλλιως".

ναι καλά λες... ο φάντομ είναι 3ψηφιο ποστ και ειναι τιμημένος λόγω ιστορίας και προσφοράς έτσι είναι οι τιμητικοί τιτλοι σαν τα μετάλια του πολέμου που τα φοράνε στις παρελάσεις... οχι 6 αστερια είσαι παλιος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom