Επισκέπτης
Αν είσαι αυτοκτονικός ή τσιγκούνης έχει.Θυμαμαι οτι εδω μεσα ελεγε καποιος οτι τα κονδυλωματα τα εκαψε μονος του με ενα κεφαλι καρφιτσας που το ειχε βαλει στη φωτια του αναπτηρα. Εχει καποια βαση αυτο?
Αν είσαι αυτοκτονικός ή τσιγκούνης έχει.Θυμαμαι οτι εδω μεσα ελεγε καποιος οτι τα κονδυλωματα τα εκαψε μονος του με ενα κεφαλι καρφιτσας που το ειχε βαλει στη φωτια του αναπτηρα. Εχει καποια βαση αυτο?
κατσε να το κανεις και μετα ελα να μου πεις αν αηδιασες...με το χαμογελο στα χειλη συνεχεια θα εισαι...Αηδίασα ρε μαλάκα,έλεος!!!
Δόξα τον θεό (),φτου-φτου μην με ματιάξω είμαι ακόμα απλός οπλίτης!!!
μαλακιεσ ελεγε ο τυποσ δεν γινεται αυτο εχει πολλυ πονο μονο με ενεση την παλευεισ και υπαρχει και κρυοπηξια με αζωτο δεν ποναει αλλα πεφτουν μετα απο 2 μερεσ
Φίλτατε έτσι κ δω σκατό στο πουλί μου ή στο προφυλακτικό(αναλόγως πως θα τύχει) δεν ξέρω αν θα υπερτερήσει η γκαύλα ή η σιχαμάρα πραγματικά!!!κατσε να το κανεις και μετα ελα να μου πεις αν αηδιασες...με το χαμογελο στα χειλη συνεχεια θα εισαι...
όχι... εσύ έχεις 5 αστέρια... τα 3 γίνονται φλόγα άρα μια φλογα και 2 αστέρια άρα είσαι αντισυνταγματάρχης
στο μπου το ανώτατο αξίωμα που μπορεί να φτάσει κάποιος είναι ταξίαρχος...
οτι με το αζωτο πεφτουν μετα απο 2 μερεσ ενω με καυτηριασμο επιτοπου απλα λενε οτι ειναι η πιο παλια μεθοδο και καλυτερη στο να υποχωρησουντι διαφορά έχει?
αν το βαλεις σε κωλο οι πιθανοτητες να τον δεις σκατωμενο ειναι αυξημενες........εκτος και της το εχεις πει απο πριν και εχει παρει τα μετρα της,,Φίλτατε έτσι κ δω σκατό στο πουλί μου ή στο προφυλακτικό(αναλόγως πως θα τύχει) δεν ξέρω αν θα υπερτερήσει η γκαύλα ή η σιχαμάρα πραγματικά!!!
αν εχεις πολλα αστερια θα μοιαζεις με ουρανο....Ξεχασες την εξαιρετικη ειδικη διακριση "τιμημενος". Που ειναι ανεξαρτητη απο αστερια.
Πρωτά μπανάκι κ μετά γαμησάκι,έτσι πρέπει!!!αν το βαλεις σε κωλο οι πιθανοτητες να τον δεις σκατωμενο ειναι αυξημενες........εκτος και της το εχεις πει απο πριν και εχει παρει τα μετρα της,,
Πρωτά μπανάκι κ μετά γαμησάκι,έτσι πρέπει!!!
Ας ρίξει κ ένα χεσιματάκι για παν ενδεχόμενο!!!
Ξεχασες την εξαιρετικη ειδικη διακριση "τιμημενος". Που ειναι ανεξαρτητη απο αστερια.
να της θυμησεις και το κλυσμα...Πρωτά μπανάκι κ μετά γαμησάκι,έτσι πρέπει!!!
Ας ρίξει κ ένα χεσιματάκι για παν ενδεχόμενο!!!
όχι... όταν έισαι τιμημένος έχεις 7 αστέρια... και είσαι ταξίαρχος
αν εχεις πολλα αστερια θα μοιαζεις με ουρανο....
Δεν καταλαβες, για κλυσμα μιλαει.
Σοβαρά μόνο έτσι δεν πρόκειται να βρω σκατό με τίποτα;;;να της θυμησεις και το κλυσμα...
Σοβαρά μόνο έτσι δεν πρόκειται να βρω σκατό με τίποτα;;;
Κανεις λαθος. Εχω δει τιμημενους με τρια αστερια. Στα 7 αστερια παιρνεις το "ο παλιος ειναι αλλιως".