Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οταν ξυριζεστε μην πατε να γαμησετε μετα απο 2 μερεσ οι ποροι ειναι ανοιχτοι και ποτιζουν τα υγρα εκει την πατανε οι πιο πολλυ

Ετσι ειναι. Η πλακα ειναι οτι μερικοι ξυριζονται λιγο πριν πανε, για να κανουν καλη εντυπωση.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
οταν ξυριζεστε μην πατε να γαμησετε μετα απο 2 μερεσ οι ποροι ειναι ανοιχτοι και ποτιζουν τα υγρα εκει την πατανε οι πιο πολλυ

φίλε πες και άλλα...  τι άλλο σου είπε ο γιατρός

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
πολυ καλη παρατηρηση αυτη  :think:
μετα απο γαμησι να πλενεστε με το αντι-βακτερ απο φαρμακειο 1,5 ευρο εχει και μια αλοιφη που λεγεται τραβοτζεν εχει και αυτη τοσο σκοτωνει τα μικροβια αλλλα μονο μετα απο γαμησι κυριωσ με αγνωστη γιατι δεν κανει συχνα καταστρεφει το ph

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
η μπεταντιν για πλυση στο στομα γαργαρεσ πολλυ καλη

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
μετα απο γαμησι να πλενεστε με το αντι-βακτερ απο φαρμακειο 1,5 ευρο εχει και μια αλοιφη που λεγεται τραβοτζεν εχει και αυτη τοσο σκοτωνει τα μικροβια αλλλα μονο μετα απο γαμησι κυριωσ με αγνωστη γιατι δεν κανει συχνα καταστρεφει το ph

το αντιβακτερ το δικό σου πως το λένε?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
και το προφυλακτικο να πρπει να το βαζετε σωστα αμα το βαλεισ και το ξαναγυρισεισ δεν κανει ειναι για πεταμα δεν το συζητω για κωλο και μουνι ταυτοχρονα με το ιδιο πρφυλακτικο οτι δεν κανει καθολου

Επισκέπτης
και το προφυλακτικο να πρπει να το βαζετε σωστα αμα το βαλεισ και το ξαναγυρισεισ δεν κανει ειναι για πεταμα δεν το συζητω για κωλο και μουνι ταυτοχρονα με το ιδιο πρφυλακτικο οτι δεν κανει καθολου
Γιατί,παίζει να σπάσει λόγω μειωμένων αντοχών από την τριβή;;; :think:

Κώλος->μουνί δεν είναι καλό για την καθαριότητα κ υγεία της γκόμενας από όσο ξέρω.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
οχι αλλα πρπει να το παρεισ χαμπαρι πριν το βαλεισ  μεσα στο μουνι η στον κωλο αμα το χεισ βαλει και πασ να το γυρισεισ δεν εχει ουσια μιλαω παντα για αφροδυσια γιατι εχει μπει ηδη στα υγρα τησ γυναικασ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Κώλος->μουνί δεν είναι καλό για την καθαριότητα κ υγεία της γκόμενας από όσο ξέρω.
το καλυτερο ειναι πιπα-κωλο.....

Επισκέπτης
οχι αλλα πρπει να το παρεισ χαμπαρι πριν το βαλεισ  μεσα στο μουνι η στον κωλο αμα το χεισ βαλει και πασ να το γυρισεισ δεν εχει ουσια μιλαω παντα για αφροδυσια γιατι εχει μπει ηδη στα υγρα τησ γυναικασ
Kατσέ ρε συ μπερδεύτηκα!!! :cheesy:

Εννοείς:

Α)Άλλο προφυλακτικό για να γαμήσεις κώλο κ άλλο για μουνί

ή

Β)Να μην γυρίζεις το ίδιο προφυλακτικό;;;

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
παντωσ πρπει να σασ πω σε μια κουβεντα τελευτεα με τον γιατρο που ειχα του λεω τη να κανω κολαω γιατρε γνωριζω γκομενα και ερχομαι να με δεισ μην εχω κατι και παθει και εκεινη και ξερετε τη μου ειπε αυτα δεν ειναι τιποτα γαμα και μην φοβασαι τιποτα αλλιιωσ τραβα στο μοναστηρι  αλλα παντα προφυκλακτικο να αποφυγεισ τα χειροτερα

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Kατσέ ρε συ μπερδεύτηκα!!! :cheesy:

Εννοείς:

Α)Άλλο προφυλακτικό για να γαμήσεις κώλο κ άλλο για μουνί

ή