Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
πως σε εξετάζει αφού δεν σε ξεβρακώνει??? είναι σούπερμαν http://[URL unfurl="true"]www.mannythemovieguy.com/images/superman_warner_bros_won.jpg[/img[/URL]]? :think:
[/quote]τη λεσ ρε βλακακο και πωσ τα βλεπει ? κανονικα σε εξεταζει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
στα παπαρια μου τη θα πουν ο ανθρωποσ δεν παιζεται απλα και δεν εχει αναγκη ουρεσ εχει καθε μερα  ειναι απλα ο καλυτεροσ πηγα σε πολλυσ και περνανε 50αρικα και ολο εβγαζα παλι πηγα εκει και βρηκα την υγεια μου και μου εμαθε και 5 πραματα

Φιλε πολυ χρησιμη πληροφορια, το σημειωσα. Ποτέ δεν ξερεις.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε πολυ χρησιμη πληροφορια, το σημειωσα. Ποτέ δεν ξερεις.
να σοθ πω κατι το να λεμε και κατι σοβαρο δεν βλαπτει οταν εχει να κανει με την υγεια παντωσ εγω επειδη πηγα παντου κατεληξα εκει και οποιοσ θελει μπορει να του δωσω πληροφοριεσ 2 χρονια δεν περασα και λιγα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
να σοθ πω κατι το να λεμε και κατι σοβαρο δεν βλαπτει οταν εχει να κανει με την υγεια παντωσ εγω επειδη πηγα παντου κατεληξα εκει και οποιοσ θελει μπορει να του δωσω πληροφοριεσ 2 χρονια δεν περασα και λιγα

Θα σε εχω υποψη μου, ο πολεμος εχει και απωλειες.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλο ειναι εμεισ που μασ αρεσει ο αγοραιοσ ερωτασ και εχουμε μια επικοινονια να βοηθαει ο ενασ τον αλλο πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι παντωσ παιδεσ μακρια απο μεταξουργειο ειναι γεματο αρωστια ειναι φτηνα αλλα μπορει να σου κατσει πανακριβα στην πορεια

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ηθικον διδαγμα... ''δεν γαμω κωλο που χεζει και μουνι που κατουρει, θα την παιζω με το χερι να την εχω καθαρη''

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
καλο ειναι εμεισ που μασ αρεσει ο αγοραιοσ ερωτασ και εχουμε μια επικοινονια να βοηθαει ο ενασ τον αλλο πανω απ ολα ειμαστε ανθρωποι παντωσ παιδεσ μακρια απο μεταξουργειο ειναι γεματο αρωστια ειναι φτηνα αλλα μπορει να σου κατσει πανακριβα στην πορεια

από callgirls κινδυνέυουμε??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Ναι αλλα εσυ λες οτι την επαθες στο βουνο. Η συγκεκριμενη ειναι ακομη εκει?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Θα σε εχω υποψη μου, ο πολεμος εχει και απωλειες.
σιγουρα αλλα παντωσ τα κονδυλωματα δεν ειναι τοσο επικυνδηνα  οσο νομιζουμε εγω στην αρχη επθα σοκ δεν μπορουσα να γαμησω ουτε καβλεσ δεν ειχα αλλα στην πορεια ξεπεραστηκε θελει χρονο οποιοσ κολησει ειναι γυρω στον 1,5 χρονο η ολη φαση

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σιγουρα αλλα παντωσ τα κονδυλωματα δεν ειναι τοσο επικυνδηνα  οσο νομιζουμε εγω στην αρχη επθα σοκ δεν μπορουσα να γαμησω ουτε καβλεσ δεν ειχα αλλα στην πορεια ξεπεραστηκε θελει χρονο οποιοσ κολησει ειναι γυρω στον 1,5 χρονο η ολη φαση

πω ρε τυπε για εναμιση χρονο σεξ γιοκ δηλαδη

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
απο μεταξουργιο την πατησα και συγκεκριμενα με μαυρεσ απο αυτεσ που αλλαζουνε συνεχεια

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
πω ρε τυπε για εναμιση χρονο σεξ γιοκ δηλαδη
εκανα σεξ με την κοπελα μου εισ γνωση τησ πηγαμε σε γιατρο καναμε και τεστ παπα καθε 6 μηνεσ ευτυχωσ μεχρι τωρα τιποτα δεν ειναι απαραιτητο να κολησει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εκανα σεξ με την κοπελα μου εισ γνωση τησ πηγαμε σε γιατρο καναμε και τεστ παπα καθε 6 μηνεσ ευτυχωσ μεχρι τωρα τιποτα δεν ειναι απαραιτητο να κολησει

Γενναιο κοριτσι.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ωχ ναι, σορυ. Ο αλλος το ειπε. Και ειπε πριν εναμιση μηνα. Αρα η υπαιτια ειναι ακομη εκει.
οταν ξυριζεστε μην πατε να γαμησετε μετα απο 2 μερεσ οι ποροι ειναι ανοιχτοι και ποτιζουν τα υγρα εκει την πατανε οι πιο πολλυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom